Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 10:32:19
|
|
|
|
murkica
|
Vidite punce, očitno moramo bolj pogosto lepiti slikce fantov, ker potem se pridejo vse borke pofočkat No jaz sem danes v službi in imam nekaj trenukov časa, da malo napišem stavri Romč- ne sekiraj se... Vem, da je težko ampak verjemi, da bo jutri že bolje. Tudi me vse se spopadamo s tem, vendar imej v glavi, da boš tudi ti srtečka nosečka... Pozitivne misli in rezutat bo hitro tu Biba in Kleja- Upam, da bo eden plavalček prišel na cilj in bo čez 14 dni viden debel +. Erin- Kako ti zavidam.... No zdej bo šlo pa počasi zares. Se že kar veselim slik korenjaka, saj me slikice vedno nadajo z upanjem, da bo za vse nas prišel dan, ko jih bomo lahko ponosno razkazovale. :D Pikica36- nič nisi čudna. Vsem nam se to dogaja. Vedno se nehote v glavi pojavi vprašanje, zakaj pa ne jaz? In odgovor: tudi me bomo!!!!!!!!!! To imam vsakič v glavi, ko se zalotim pri taki misli. Vendar kljub vprašanju "zakaj pa ne jaz?" sem za vsako tako novico neskončno vesela, saj vem, da bo svet pridobil novo lučko, ki bo nekomu polepšala življenje. No pa še nekaj za lepši dan: [link=http://images.google.si/imgres?imgurl=http://lh6.google.com/selectionblog/R9NH3iAMUNI/AAAAAAAACkk/QljuGyr9bIw/men_19.jpg&imgrefurl=http://www.mdolla.com/2008/03/cute-hot-boys-28-photos.html&h=640&w=454&sz=39&hl=sl&start=48&um=1&tbnid=he21cNKZhCNnJM:&tbnh=137&tbnw=97&prev=/images%3Fq%3Dhot%2Bboys%26start%3D40%26ndsp%3D20%26um%3D1%26hl%3Dsl%26rls%3Dcom.microsoft:*%26sa%3DN][/link]
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 10:34:14
|
|
|
|
murkica
|
No pa mi spet nagaja ta nora slika. Pa še uredit je ne morem zaradi te glupe reklame.... Žal mi je, da je zdej spet vse zamaknjeno.... Ne bom več limala slik, ker zmeri neki zasračkam....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 10:37:54
|
|
|
|
Anonimen
|
aqua, upam, da M ne bo, ampak če pa že bo prišla, pa naj par dni prehiteva.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 10:43:05
|
|
|
|
ledenka
|
biba, zakaj pa jemlješ dabroston, za sprožitev M oz. urejanje cikla? ker jaz bi mojo madam , če ma namen prit, imela raje kak dan prej, da je do morja fertik... sej glavnina bo šla mimo, ampak čisto pa tudi še ne
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 12:29:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Ledenka, Dabroston jemljem zaradi tanke sluznice zaradi Klomifena. Prej sem ga pa jemala za uravnavanje ciklusa. Sej zato pa ne vem, če sploh ima smisel, da ga prej neham jemat, ker ne vem če bo to pomagalo.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 13:34:12
|
|
|
|
aqua77
|
Ledenka, kdaj jo primahaš na obalo??? Bom rezervirala kakšno samo za naju, da jih ne bojo vse že turisti spili!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 13:37:48
|
|
|
|
ledenka
|
aqua, enkrat naslednji teden... če ne bo kakih drugih zadev za porihtat kdaj, pa nimam pojma
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 14:11:03
|
|
|
|
aqua77
|
No, ko bo kaj novic mi javi!!! Zdaj pa vas pa pupe moje zapuščam in grem s sinkotom na plažo čofotat in uživat!!! Lepo se imejte, pa si pišemo jutri....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 14:12:29
|
|
|
|
ledenka
|
sem že zelenaaaa od faušijeeeee uživajta na plaži!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 18:56:04
|
|
|
|
Dali*
|
Ejla punce!!! Da slučajno ne boste mislile, da sem pozabila na vas, ampak sem v soboto bila sprejeta v bolnico zaradi krvavitve in v glavnem so me pikali vsake 2 dni in danes so mi potrdili, da ni izvenmaternična in da imam kontrola pri svoji G čez 2 tedna, torej takrat, ko bi jo sicer imela normalno. Ampak ker sem malo zakrvavela sem se šla pokazat in so me obdržali kar v bolnici. Imela sem že 4 Uz, tako da je moja pikica danes velika 5 mm. Sedaj bom malo manj na forumu, ker nimam neta, ampak čez 14 dni pa ziher vsak dan. Navijam za vse vas in nisem vas pozabila. Zdej skočim pa še marčevke pozdravit.... Bodite v soncu in pridno za velikooo . Gremo punce
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 22:31:02
|
|
|
|
spelka12
|
IZVIRNO SPOROČILO: LuNa73 Klinc pa kile... sem dans obupala nad sabo, ko sem kopalke probavala... moja prjatlca, ki je prodajalka pa tud... je rekla da še ni vidla bol zakompliciranga človeka.... najprej mi je rdeče kopalke tiščala, pa sem ji rekla, da ne morem met rdečih, ker sem rdečekožec... pol mi je črne pa bele (sam zarad modelov) pa sem ji povedla, da sem belokožec, da belih ne morem met, ker se bojo zlile z mano... črnih pa tud ne, ker ne morem bit krava una flekasta (črno bela)... ko sem pa začela s špehom... pa me je mela dost in me je poslala vun s kabine in domov... pa nimam kopalk... jst pa v soboto na morje ... Kva pa modre, se boš zlila z morjem? Jest osebno svetujem zelene, se zliješ z laškim, ki tiči pred tabo . Če pa vse to ne pali pejd pa na nudl. Pa nč ne vem o morju . Čaki a obe z ajsiko gresta v soboto na morje? Kva bomo pa me tuki brez kofetov pa lunce? tak še en kratek vic vam povem: Jesta mujo in fata, pa se fata pofleka in reče: Jao što sam svinja.... Pa jo mujo pogleda in odgovori: e, pa još si se poflekala..... Aja, Erin bom dihala s tabo in navijala.... Takoj ko se kaj začne ti javim pa bomo skup dihale ko eno. beyba zadnjič sem brala našo štumfiko pa še ni nč . Bomo jo pa okrcale ker nas ne pride pogledat. Sam da jo spet najdem. Drugače je pa porodna zgodba zelo zaželjena. Pa brez olepšav prosim . No ko bosta z Elo pripravljeni za špancir kar povej, se pridružim. Drugač pa tud kava v qulandiji lahko pade. aqua zakaj si pa prlimala slikco moje kolibe? Zdej mi bodo pa vsi težil, če kaj rentam . Ja ena takale hiška na havajih nebi bla slaba kaj? Jest pridem v portorož čez 11 dni v nedeljo, če bo vse kot mora. Sicer pridem samo za 1 dan. Če boš kje v bližini se lahko vidimo. dali samo da je vse ok. Sem se kr malo ustrašla, ko sem začela brat. Počivaj, počivaj in še enkrat počivaj.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 22:33:08
|
|
|
|
spelka12
|
U sem se razpisala. SEm se že bala, da bo seja potekla pa sem kar poslala. A ni nobena nočni tič? No ptič ! erin pa že neki časa ni gor. Jo grem mal pocukat če mogoče že potiska brez nas. Nočko.
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 16.7.2008 23:43:46
|
|
|
|
polaris
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 U sem se razpisala. SEm se že bala, da bo seja potekla pa sem kar poslala. A ni nobena nočni tič? No ptič ! Oj Špelka, si bila mal prezgodnja Lepo te je spet slišat...
< Sporočilo je popravil polaris -- 16.7.2008 23:47:50 >
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 7:13:02
|
|
|
|
Serendipity
|
Jutroooooo .. Jupi! Prva seeem! Eto, ma naj mi bo kar navada (kavic nimam na kompu, te pa raje tipsone limam, teh je a cel kup ): Sem kar takega vročega, ki leze iz bazena ... Torej naj vam le bo vrooočeeee in pejte kaj na bazen ali plažo si učke spočit na takih vročih stvarcah. Še dobro, da so in veeeelkaaa sončna očala, da možeki in partnerji ne bi posumili naših radovednih pogledov. Pa še extra big hug za moje borke
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 7:59:46
|
|
|
|
ledenka
|
bom pa jaz kavico zrihala obljubim, da bom danes kaj vec napisala... sam ne zdaj
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 8:35:45
|
|
|
|
pikica36
|
dobro jutro , mmm paše tale kavica, ampak ledenka naj bo drugič malo manj kalorična Se** tud tvoja slikca je pravi balzam za dobro jutro a to je pa za zajtrk??
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 8:37:33
|
|
|
|
sonček33
|
Ojla pupe! kako smo? Se* ti ne pozabiš zadovoljiti naših skritih misli, ledenka ti pa seveda lepo skrbiš, da se dan začne obetavno, čeprav jaz zdaj kave ne pijem. mi smrdi. pa vseeeno Pikica kako si ti? kakšni so plani za danes?
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 8:39:01
|
|
|
|
aqua77
|
Dobro jutro! Od mene pa nekaj svežega in morskega....
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 8:41:10
|
|
|
|
aqua77
|
IZVIRNO SPOROČILO: spelka12 aqua zakaj si pa prlimala slikco moje kolibe? Zdej mi bodo pa vsi težil, če kaj rentam . Ja ena takale hiška na havajih nebi bla slaba kaj? Jest pridem v portorož čez 11 dni v nedeljo, če bo vse kot mora. Sicer pridem samo za 1 dan. Če boš kje v bližini se lahko vidimo. Ti se kar javi, ko boš na prihodu v naš morski raj!!! Te počakam z ledeno kavico, pa kakšno bova rekle! Komi čakam!!!
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 8:51:44
|
|
|
|
pikica36
|
oj, sonček sem kar uredu.plani za danes?? nič posebnega, sem v bolniški in bolj ko ne počivam, krvavim še vedno, malo mrdam po hiši ampak ne morem kaj dosti, ker sem full hitro utrujena kot bi nevem kaj delala
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 8:58:03
|
|
|
|
sonček33
|
pikica ti kar počivaj. naj tole mine, potem boš imela več volje in energije.
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 10:45:21
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikica36 Se** tud tvoja slikca je pravi balzam za dobro jutro a to je pa za zajtrk?? He he he, saj veste petelinji zajtrk je najboljši zajtrk! Pa sem se pravkar spomnila --- ti sunshine - kaj a nam nauš slikice s poroke pokazala?
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 10:48:46
|
|
|
|
ledenka
|
jaaaaa, jaz bi tuuuuud slikce, sanšajn Se*, kolk pa si ti stara, da ne veš, kak psiha vpliva (govorim o uni drugi temi). joj, take babe kot je ona bi jaz na sramitilni steber dala sred mesta pa ne zarad splava... ampak ker je tako nezrela, da glava boli
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 10:55:46
|
|
|
|
Serendipity
|
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka Se*, kolk pa si ti stara, da ne veš, kak psiha vpliva (govorim o uni drugi temi). joj, take babe kot je ona bi jaz na sramitilni steber dala sred mesta pa ne zarad splava... ampak ker je tako nezrela, da glava boli He he he .. joj ajsi, ne vem če ti povem moja leta ... sem ji henjala štet tam nekje pri petindvajsetih Eh, pa saj .. meni je vseeno za njo, kaj bo naredila. Ne vem, če se sliši to zdaj čudno... Žal mi je za pikico, za novo življenje, ki bo prikrajšano, nisem nek fanatičen zagovornik splava ali pa proti. Ampak da pa tri otroke narediš na PUF in ti ne potegne, da bi se zaščitil...tu pa sem dobesedno brez besed. Hehehe, te pa je psiha kriva, da se ne zanosi, mater ji ***** (ups... pri psihi je moja alergija, zgleda )
|
|
|
|
RE: Nova borba se pripravlja II. 17.7.2008 10:58:21
|
|
|
|
ledenka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity He he he .. joj ajsi, ne vem če ti povem moja leta ... sem ji henjala štet tam nekje pri petindvajsetih no, tud jaz jih imam 25... na en mal podlage
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Kako čim prej zanositi?Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?