kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa Punce, midva z Markom morava v bolnico. Se je zadnje čase večkrat začel na lepem dušit oz. davit in ker me je bilo strah ga tud za eno minuto pustit samega, sva šla včeraj k zdravniku. P sumi na refluks, čeprav kadarkoli se je to zgodilo in sem ga obračala na trebušček da je spet zadihal, mu je iz usta pritekla gosta slina, ne pa tudi mleko. Ne vem, sam da mi ga poštimajo Držte pesti, da bo to čimprej. držim pesti, da ga čimprej poštimajo! Podobne težave je imel od prijateljice sin, ki so mu šele sedaj ko je star 4 leta ugotovili alergijo na prah in mačjo dlako. Kako pa je izgledalo to dušenje? Danes ponoči je Varja imela neke čudne izpade. Parkrat je zadihala, kot bi se dušila, pa ne vem, ali je kaj sanjala al kaj tilči, Varja spi pri meni v postelji, če je nemirna. Če pa spi trdno in jo nič ne muči, jo preložim v njeno posteljico. Čez dan jo stavim največkrat na zakonsko, ker ko jo odložim v njeno se zbudi ...v glavnem pri nas je zelo različno. mya26...dobro opravi pri G! IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Naša noč je bila obupna Čeprav je mali včeraj malo spal, v bistvu manj kot pretekla dva dneva, smo imeli ponoči žurko. Zaspal je ob 22h, ob pol enih pa je bil buden kot ris in težil. Dala sem mu za jest in je potankal kot bi mignil celo flaško. Pa ni zaspal Zaspal je šele ob dveh in se spet zbudil ob pol petih, ko je spet divje jedel. In spet ni zaspal nazaj, je še vedno buden o madonca...pa kje ima energijo? Varja je imela včeraj tudi slab dan. Cel dan jo je nekaj mučilo in nič kaj veliko ni spala, tako da je omagala že ob sedmih zvečer, se zbudila ob 22:30 da sem jo podojila in spala naprej do 03:00. Zbudila se je spet ob 06:30, sem jo preoblekla, podojila, malo sva klepetale in zdaj spet spi od 08:20, se pravi že eno urco. zgleda, da bo Gregor spal nadaljnih par dni, da si bo opomogel ;) A tudi ti si že z M ..upam, da pri meni še malo počaka. Estrella, zakaj pa greš v šempeter pri NG na kontrolo kolkov? A spadaš ti zdaj pod Šempeter in ne več pod LJ? jana, tudi tvoj Nejc je en priden zaspanko Aurora, super za kolke Gala... sesil, Sončica Sandra bi ti najbrž znala kaj več povedat okrog kolkov, a kot sem ti že rekla 1b najbrž ni kaj veliko kritičnega. če pa dvomiš v včerajšnji pregled mislim, da bi najbrž lahko komot šla še enkrat po drugo mnenje. Pepita, super za tvojega pridnega fantiča sploh za spanje! Anitka, ne boš sama, ko bo tvoj v tujini, bomo me s teboj Nisem vsega pregledala za nazaj, tako, da če sem katero izpustila...ne zamerit!
|