|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
16.7.2008 22:31:35   
Estrella*
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka

Estrella a imate vi tudi Fisher priceov gugalnik za user posted image ? Se mi tako zdi na fotki.user posted image  

Dobro opazuješuser posted image Ja je od Fischer Priceja.Sem res zadovoljna z njim in Alči tudiuser posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2851
16.7.2008 23:05:21   
jana81
IZVIRNO SPOROČILO: katy82

Jana bravo za tvojega Nejčka je pa res že zrasuuser posted image .Mam pa eno prošnjo a bi lahko tud jst teb poslala slikco k nimam programa za zmanjšatuser posted image .Lepo prosim
Aurora bravo za tvojega Gala no sam da se je popravl.

ja kamot... na mail jana.pauser@gmail.com
Pa ne se sekirat zarad tašče, pač take so.Mene tud skos ****a, sam me boli k...

Špelin pa ti si ja taka suhica, jst ne vem kje maš trebušček .

valentina sem na istem kot ti, tak da sočustvujem s tabo. Sam če kermu kej ne paše, pa naj pospravi a ne?

anitka tud mi imamo fisher priceov gugalnik je zakon.

estrella v Šempeter v Savijski dolini?? Daj pokliči me za kofe, jst sem 10 minut stran doma

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu katy82)
Neposredna povezava do sporočila: 2852
17.7.2008 5:33:59   
jana81
guten morgen..

hehe zadnja dol, in prve gor... danes izjemoma.

Je naš Nejc spal od 22h- 5h...sploh nisem mogla verjet ko sem pogledla na uro, no verjela sem ko sem prijela joško, ki je bla tko polna , da bi lahk kerga ustrelila s curkom.user posted image

muči me toli vnetje, me srbi in peče, da je za znoret...upam da kaml gre away.

sicer še ne funkcioniram preveč dobr, tk da grem nazaj spat.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2853
17.7.2008 7:17:51   
aurora28
Dobro jutro Jana, si me pa presenetila, da si prva gor, ker to pa res ni tebi podobno user posted image user posted image . Midva sva tudi že pokonci, ko se umijeva, preoblečeva, ga nafojtrala in Gal že spet zaspi, zdajle spi v počivalniku že dobre pol ure. user posted image

Estrella* a ti pa imaš v Šempetru kontrolo kolkov?

Sesil kje ste imeli včeraj kontrolo kolkov, mogoče v Celju?

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2854
17.7.2008 7:18:59   
aurora28
Sploh nevem kdaj sem dobila 5 zvezdico? user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2855
17.7.2008 7:21:29   
CatJa
Punce, midva z Markom morava v bolnico. Se je zadnje čase večkrat začel na lepem dušit oz. davit in ker me je bilo strah ga tud za eno minuto pustit samega, sva šla včeraj k zdravniku. P sumi na refluks, čeprav kadarkoli se je to zgodilo in sem ga obračala na trebušček da je spet zadihal, mu je iz usta pritekla gosta slina, ne pa tudi mleko. Ne vem, sam da mi ga poštimajo user posted image   Držte pesti, da bo to čimprej.

Niso časi slabi, temveč človek.
John BEAUMONT

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2856
17.7.2008 7:29:07   
tilči
Dobro jutro...

Danes sem pa spala med dvema medvedoma.user posted image user posted image Mlajši medvedek je v košku še jamral zravenuser posted image
Ko pa sva atija poslala v službo, je pa prišel k meni ajat in končno malo tišine.
Ali vaši user posted image  spijjo v posteljici, košku,... ali pri vas v taveliki postelji?

Počasi bomo tudi avto zrihtaliuser posted image .Ogledalo bomo dobili poceni, luč gratis, še šibedah moramo dobiti, pleh bomo pa že kasneje zrihtal. Važno, da je avto spet vozen.user posted image

Sem danes reklauser posted image , da naj tašči reče, da bo delavca poklicala za streho, pa je rekel, da je ne bo, ker je sitna.To se pravi, da nisem jaz težačka ampak ona. Mogoče jo pa novi prijatelj kaj šuntauser posted image user posted image

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2857
17.7.2008 7:30:16   
mya26
Dobro user posted image jutro!
Midva oz. jaz sem pokonci že od polpetih. Takrat je naš Maj pojedel in zaspal za 5 minut, nato pa se je zbudil in nekaj žgolel in se smejal. Ful dobre volje in ves na spidu, mami pa bl k na kakih uspavalih. user posted image user posted image user posted image . Zdaj pikec spi, mami se pa mora it zrihtat, potem zbudit n podojit Maja potem pa h G, da mi vstvjo MIreno. DRžte pesti da ne bo preveč bolelo, pa da ne bo predolg trajalo. Maja bo pa zatačas pazla babi. Komi čaka!

CatJa: user posted image user posted image user posted image Držim pesti, da ti ga čimprej poštimajo in da bo vse OK!

Estrela: ti si bila verjetno v šempetru pri NG, ker pri CE mislim, da ni nobenga k bi pregledoval kolke. Šempeter pri CE ima samo eno ginekologinjo, kolker jaz vem.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2858
17.7.2008 7:31:09   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: CatJa

Punce, midva z Markom morava v bolnico. Se je zadnje čase večkrat začel na lepem dušit oz. davit in ker me je bilo strah ga tud za eno minuto pustit samega, sva šla včeraj k zdravniku. P sumi na refluks, čeprav kadarkoli se je to zgodilo in sem ga obračala na trebušček da je spet zadihal, mu je iz usta pritekla gosta slina, ne pa tudi mleko. Ne vem, sam da mi ga poštimajo user posted image   Držte pesti, da bo to čimprej.

Uboga!Dobro zrihtajta!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2859
17.7.2008 7:33:31   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: mya26

Dobro user posted image jutro!
potem pa h G, da mi vstvjo MIreno. DRžte pesti da ne bo preveč bolelo, pa da ne bo predolg trajalo. Maja bo pa zatačas pazla babi. Komi čaka!

Dobro opravi!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mya26)
Neposredna povezava do sporočila: 2860
17.7.2008 7:34:04   
špelin@
Dobro jutro user posted image

Joj, CatJa, upam, da v bolnici hitro opravita in da je vse ok user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Po moje ni refluks, če je iz ust pritekla samo slina. Najbrž preiskave ne bodo pokazale nič in gre le za pretirano slinjenje, zaradi katerega se mu pač tako hudo zaleti in izgleda grozno. Držita se oba user posted image user posted image

Naša noč je bila obupna user posted image  Čeprav je mali včeraj malo spal, v bistvu manj kot pretekla dva dneva, smo imeli ponoči žurko. Zaspal je ob 22h, ob pol enih pa je bil buden kot ris in težil. Dala sem mu za jest in je potankal kot bi mignil celo flaško. Pa ni zaspal user posted image  Zaspal je šele ob dveh in se spet zbudil ob pol petih, ko je spet divje jedel. In spet ni zaspal nazaj, je še vedno buden user posted image

mya26, dobro opravi glede vstavitve Mirene user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 17.7.2008 7:35:25 >

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2861
17.7.2008 7:51:09   
Pepita
Živjo mamice in sončki. Nič več ne sledim kaj se dogaja. Si moram vzet čas pa prebrat za nazaj.
Mi smo bili prejšnji teden na morju in je bilo fenomenalno, ni boljšega kot z otrokom na morju. Mali je prespal cele dneve, na vozičku ima xx kilometrov. Smo pa bili v kampu, v kontejnerju, skupaj z 13 otroki in še 2 vzgojiteljema tak da je imel kar celo vrsto varušk. Celo uspelo nama je, da se sedaj polno dojima. Bomo videli kako dolgo bo šlo. Pa ko se ravno hvalim (ne mi zamerit) že dve noči spimo od 22-7 zjutraj (trkam na les), mami je kot rožica sine pa tudi.

Zdaj pa čakmo še "ta pravi" dopust, ko bomo avgusta poniknili za 14 dni.

Sem pa jaz sedaj ful prehlajena in me je strah, da bi se kaj nalezel, malo že kašlja, v nos mu špricam fiziološko, pa upam, da ne bo kaj hujšega.

Tako, zdaj pa grema na sprehod.

Lep dan vsem

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2862
17.7.2008 7:55:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Pepita
Mi smo bili prejšnji teden na morju in je bilo fenomenalno, ni boljšega kot z otrokom na morju. Mali je prespal cele dneve, na vozičku ima xx kilometrov. Smo pa bili v kampu, v kontejnerju, skupaj z 13 otroki in še 2 vzgojiteljema tak da je imel kar celo vrsto varušk. Celo uspelo nama je, da se sedaj polno dojima. Bomo videli kako dolgo bo šlo. Pa ko se ravno hvalim (ne mi zamerit) že dve noči spimo od 22-7 zjutraj (trkam na les), mami je kot rožica sine pa tudi.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: tilči
Počasi bomo tudi avto zrihtaliuser posted image .Ogledalo bomo dobili poceni, luč gratis, še šibedah moramo dobiti, pleh bomo pa že kasneje zrihtal. Važno, da je avto spet vozen.user posted image

user posted image user posted image user posted image

Pozabila povedat: tudi jaz sem danes dobila M user posted image user posted image

(odgovor članu Pepita)
Neposredna povezava do sporočila: 2863
17.7.2008 7:56:17   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: aurora28
Sploh nevem kdaj sem dobila 5 zvezdico? user posted image

user posted image  za peto user posted image

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2864
17.7.2008 8:03:45   
tilči
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naša noč je bila obupna user posted image  Čeprav je mali včeraj malo spal, v bistvu manj kot pretekla dva dneva, smo imeli ponoči žurko. Zaspal je ob 22h, ob pol enih pa je bil buden kot ris in težil. Dala sem mu za jest in je potankal kot bi mignil celo flaško. Pa ni zaspal user posted image  Zaspal je šele ob dveh in se spet zbudil ob pol petih, ko je spet divje jedel. In spet ni zaspal nazaj, je še vedno buden user posted image  

Tolaži se s tem, da enkrat bo moral zaspati.Želim ti, da bosta današnji dan in noč bolj mirna!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2865
17.7.2008 8:11:00   
Taula
Nič ne vem kaj se dogaja.user posted image  Upam da mi uspe kaj za nazaj prebrati.user posted image

CatJa....upam da bo vse ok. Mogoče se res slini zelo, ker sem brala da se bo to v 3 mesecu začelo dogajati ful.user posted image

Špelin@..naša žabi zadnje čase ful več je kot ponavadi. Obdobje ko več rabi mogoče prihajauser posted image  Upam da bo princ kmalu spet spal normalno.user posted image  Glede M...jaz že spet krvavim..pa sem imela kao M 14 dni nazajuser posted image user posted image

pepita...super za spanje in morje.user posted image

tilči.....če prav sklepam je avto poškodovan od neurjauser posted image  Upam da boste vse uredili in da imate kaj zavarovano. Nisem še brala za nazaj, tako da ne vem kaj si že napisala o tem.user posted image

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2866
17.7.2008 8:22:45   
Estrella*

user posted image user posted image user posted image  Držimo pestke, da ni nič resnega in da se čimprej vrneta poštimana domov!!! En velik user posted image  za oba.

Jana: sem bila presenečena, da si bila pred mano na netu, pa še mya je blauser posted image  Sem bla čist razočarana in šla nazaj spatuser posted image user posted image Mi smo se dans zbudil ob 5.30h
Kontrolo imama v Šempetru pri NG. Ko bom šla h h kolegici v Velenje, te pa zagotovo pocukam za rokav in Auroro tudiuser posted image

tilči: moja spi v posteljici v sosednji sobi. Sploh si ne predstavljam, da bi bila čisto zraven, saj dostikrat jamra in hreščiuser posted image Sine pa je spal z nama v sobi, ker ni bilo placa drugje.
user posted image  za avto!
mya:upam, da si že opravila in je mirena na mestu. Jaz bi mogla danes dobiti user posted image , vendar ne bo še nič z mireno, ker je G na dopustu.

pepita: o si od mrtvih vstalauser posted image user posted image user posted image user posted image za dojenje in prespane nočke. Ja vem kako je fajn ko ti dete spi ponoči. Jaz sem se na ta račun pri prvem in sedaj pri mali ob polnem dojenju zredilauser posted image user posted image  Verjetno me preveč šparajo.

Špelin@: user posted image user posted image user posted image  Pri majčicah je pa kar hitro začela kosit. A si predstavljaš spet te vložke in tampone garrrrrr
Sinko se ti bo pa danes oddolžil. Ponavadi je res tako, da če ne spijo dobro podnevi, tudi po noči ne. Sicer jim pa je te dni odpuščeno je lunaaaaaaa.

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2867
17.7.2008 9:02:17   
špelin@
Taula, naš je predvčerajšnjim začel tečnariti, ker je pojedel celo flaško. on bi pa še. In smo zvečali dozo iz 140 na 180 ml, ampak mu ne dovolim toliko stankati, ne bi rada, da se mu prehitro raztegne želodček. Mogoče je jezen, ker bi še jedel in mi je dal "pridigo" z nočnim rogoviljenjem user posted image

No, zdajle se 3 babe + 1 mali dedec odpravljamo k P, sestrici bosta pospremili bratca na pregled user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2868
17.7.2008 9:14:09   
Estrella*
Špelin@: dobro opravite na pregledu user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Tjaško, ki ima tudi danes prvo posvetovalnico.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2869
17.7.2008 9:23:28   
jana81

user posted image user posted image user posted image

estrella sej sem šla nazaj spat, pa smo zdle vstali.user posted image

mya tudi zate držim pestke da ne bo bolelo.

aurora sam razlika med nama je, da ti ob 6h že funkcioniraš, jst pa neuser posted image  Mi smo bolj zaspančki.

Punce a vaši tudi tak čebljajo ?? midva sva včeri imela vsakih ko se je zbudil po 2 urene pogovore, včasih prav vriska... ne morem verjet.

se spet oglaša, grem v čebljarsko deželo z njim.user posted image

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2870
17.7.2008 9:34:45   
kasso

user posted image user posted image user posted image držim pesti, da ga čimprej poštimajo! Podobne težave je imel od prijateljice sin, ki so mu šele sedaj ko je star 4 leta ugotovili alergijo na prah in mačjo dlako.
Kako pa je izgledalo to dušenje? Danes ponoči je Varja imela neke čudne izpade. Parkrat je zadihala, kot bi se dušila, pa ne vem, ali je kaj sanjala al kaj user posted image

tilči, Varja spi pri meni v postelji, če je nemirna. Če pa spi trdno in jo nič ne muči, jo preložim v njeno posteljico. Čez dan jo stavim največkrat na zakonsko, ker ko jo odložim v njeno se zbudi ...v glavnem pri nas je zelo različno.

mya26...dobro opravi pri G!

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

Naša noč je bila obupna  Čeprav je mali včeraj malo spal, v bistvu manj kot pretekla dva dneva, smo imeli ponoči žurko. Zaspal je ob 22h, ob pol enih pa je bil buden kot ris in težil. Dala sem mu za jest in je potankal kot bi mignil celo flaško. Pa ni zaspal  Zaspal je šele ob dveh in se spet zbudil ob pol petih, ko je spet divje jedel. In spet ni zaspal nazaj, je še vedno buden

o madonca...pa kje ima energijo? Varja je imela včeraj tudi slab dan. Cel dan jo je nekaj mučilo in nič kaj veliko ni spala, tako da je omagala že ob sedmih zvečer, se zbudila ob 22:30 da sem jo podojila in spala naprej do 03:00. Zbudila se je spet ob 06:30, sem jo preoblekla, podojila, malo sva klepetale in zdaj spet spi od 08:20, se pravi že eno urco.
zgleda, da bo Gregor spal nadaljnih par dni, da si bo opomogel ;)

A tudi ti si že z M user posted image ..upam, da pri meni še malo počaka.

Estrella, zakaj pa greš v šempeter pri NG na kontrolo kolkov? A spadaš ti zdaj pod Šempeter in ne več pod LJ?

jana, tudi tvoj Nejc je en priden zaspanko user posted image

Aurora,
super za kolke Gala...user posted image

sesil, Sončica Sandra bi ti najbrž znala kaj več povedat okrog kolkov, a kot sem ti že rekla 1b najbrž ni kaj veliko kritičnega. če pa dvomiš v včerajšnji pregled mislim, da bi najbrž lahko komot šla še enkrat po drugo mnenje.

Pepita, super za tvojega pridnega fantiča user posted image user posted image sploh za spanje!

Anitka, ne boš sama, ko bo tvoj v tujini, bomo me s teboj user posted image

Nisem vsega pregledala za nazaj, tako, da če sem katero izpustila...ne zamerit!

(odgovor članu CatJa)
Neposredna povezava do sporočila: 2871
17.7.2008 9:35:46   
Čmrlika
Sem hotla  od tazadnjega prebranega včeraj zdaj prebrat ob kavici..pa se mi ta moja ritka tako reži in tako kliče mami, da nimama srca tu časa zapravljat z branjem...user posted image

Tako da , grem malo smejčeke s poljubčki nagrajevat...

Pol pa počasi pakirat, gremo jutri takoj po kontroli kolkov k babici v Portorož...
Tako, da se bom malo izgubila ...ne me preveč pogrešat, mogoče pa uspem malo na taščin računalnik skočit...user posted image

Punce, midva z Markom morava v bolnico. Se je zadnje čase večkrat začel na lepem dušit oz. davit in ker me je bilo strah ga tud za eno minuto pustit samega, sva šla včeraj k zdravniku. P sumi na refluks, čeprav kadarkoli se je to zgodilo in sem ga obračala na trebušček da je spet zadihal, mu je iz usta pritekla gosta slina, ne pa tudi mleko. Ne vem, sam da mi ga poštimajo Držte pesti, da bo to čimprej.

Ojoj, držim pesti! Saj bo vse ok! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Celo uspelo nama je, da se sedaj polno dojima. Bomo videli kako dolgo bo šlo. Pa ko se ravno hvalim (ne mi zamerit) že dve noči spimo od 22-7 zjutraj (trkam na les), mami je kot rožica sine pa tudi.

Svaka čast za dojenje, pa tud za ajanje...jaz vem kako se je mučit z dojenjem, in zdaj ko imamo flaško vem tudi kako fajn je ko dete takoooooo dolgo aja...user posted image user posted image user posted image

Naša Taja že tako dolgo aja od zadnjega hranjenja okrog enajstih pa do jutra do šestih, pa še takrat, je na pol v snu in samo nekaj godrnja...ji flaško kar v spanju uturim in ko senajeva spiva še dve urci, včasih še več...Torej sem tud jaz kot rožica

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2872
17.7.2008 10:06:11   
Estrella*
KASSO: V Šempeter grem zato ker se ni treba nič naročat. UZ delajo ob torkih cel dan.Prideš, naredijo in grešuser posted image  V PO mi niso dali nobenega datuma tako kot edini in Natyuser posted image

čmrlika: uživajte v Portorožu in Taji user posted image user posted image  za uspešen UZ kolkov.

Jana: naša tudi čeblja in vriska že ene par dni. Se mi zdi kar zgodaj, glede na to, da še 2 meseca nima. Ampak jih je kar veselje poslušat. Naša je eno tako zadovoljno dete, ki se kar pogosto smejiuser posted image  Da ne bo pomote, se tudi dret znauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2873
17.7.2008 10:27:11   
Anitka
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*

Joj drug teden pa bova morala biti kar dve noči brez atija

Anitka, mi2 tudi v torek in sredo bo dragi v Nemčijiuser posted image user posted image user posted image user posted image  

Sva že dveuser posted image user posted image Mi imamo tudi Fisher price, zato mi je modro blago padlo v očiuser posted image Gal tudi uživa v njemuser posted image user posted image
Jana ja kot praviš je zakon tale FP.Si bila pa zgodnja in user posted image user posted image za spanje.

Sicer pa dobro jutro ali dober danuser posted image

Midva sva že s krajšega sprehoda, sedaj pa sva se skrila v hišo na hladno, ker je zunaj prevroče in že pančava na kavču. Ponoči smo bili pa pridni. Le prejle ga je malo zvijalo, ker včeraj spet nismo kakali.user posted image

CatJa držim pestke, da bo vse o.k.user posted image user posted image user posted image

Mya dobro opravi pri G.

Špelin@ upam, da tvojga hroščka kmalu zmanjka in potem si tudi ti privošči spanec. Ja ta user posted image pa je začela kar hitro majčice napadati.Dobro opravite pri P.

O Pepita tebe pa že dolgo ni bilo tukaj. Vidim, da uživate sto na urouser posted image user posted image user posted image Naj te prehlad hitro mine in upam, da ne bo zbolel še sonček.

Aurora user posted image user posted image user posted image user posted image za peto zvezdico.

Kasso še dobro, da imam vas in se lahko komu potožim, pa da mi delate družbo tudi ko je naš ati v tujini.

Čmrlika uživajte pri babici in še prej dobro opravite.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

Neposredna povezava do sporočila: 2874
17.7.2008 10:27:27   
tilči
So se me na občini naveličali poslušati in so poslali odločbo za denarno pomoč ob rojstvu otrokauser posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  113 114 [115] 116 117   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?