|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: IVF/ ICSI julij, avgust
16.7.2008 13:49:44   
sonček33
mismis iskat res nimaš kaj, ker si že našla...

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1601
16.7.2008 13:51:55   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

mismis iskat res nimaš kaj, ker si že našla...

Sonči seveda sem, jaz samo z jezikom opletam, sej poznaš tisti pregovor: "Pes, ki laja, ne grize..."

no to sem jazuser posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1602
16.7.2008 13:54:32   
gigi1
Miška sorry dans mam gužvo pa na pol berem...
Sonček kako si??

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1603
16.7.2008 13:55:55   
sonček33
Sonček je sončkasto, Žiži. Počutje je superca. Edino okus v ustih je ...bljak...kot bi jedla  prašek al pa pila šampon.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1604
16.7.2008 13:58:40   
gigi1
Sonček super! A si probala mal prežvečit rezinco svežega ingverja? Baje pomaga za okus in proti slabosti. Sam pazi k peče.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1605
16.7.2008 14:01:01   
sonček33
ŽiŽi vem, da je to dobronamren nasvet, ampak ingver...bljak. Ne morem ga niti vidt. Sej, zdaj vasj malo več pijem, ker tko mal oblažim ta grozen okus in skoz mal srkam domač ribezov sok.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1606
16.7.2008 14:17:02   
ledenka
men je pa ingver ful všeč user posted image  

Gigi, kot zmeraj sem načeloma kandidatka za meeting... sicer je petek moj predvidoma zadnji dan pred dopustom, pa zna bit, da se bo kaj zavleklo... ampak kljub temu upam, da ne user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1607
16.7.2008 14:29:54   
mala81
Punce pozdravljene!

Moram se vam opravičit, da se nisem javila že cele 3 tedne. Test sem imela 1.7. in na mojo žalost je bil rezultat negativen. Že pred testom sem ostala brez kompjutera, saj je moj user posted image  nabasal ne vem koliko virusov gor. Nato je sledil kratek dopust na morju in šele danes sem se vrnila domov in seveda pričakal me je tudi kompič. V tem mesecu še nisem sodelaovala v debati, tako da nimam pojma kaj dogaja. Če je katera, ki je večkrat sodelovala mi naj na kratko povzame stanje.

V glavnem čakalna doba do naslednjega postopka je 8 mesecev. Mene je skoraj kap. Tako se bomo bojevali šele naslednje leto.

Zaenkrat toliko.

PA PA

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1608
16.7.2008 14:34:15   
šemalo
mala81, žal mi je.... a 8 mesecev bo kmalu okoli...

ve pa.....10 min sem rabla, da sem se prebila skoz vse poste od mojga zjutrej naprej...user posted image  mislim.....pa kr neki pir se ponuja pa ene nosečniške hlače....pa bele halje....user posted image  ni da ni......prave ste!!

Heidi, čestitke za srčka, ostale se pa čuvajte...

jaz mam tud gužvo, še malo pa gremo na morje, pa je treba vse prej poštimat...

se tipkamo jutri, lepo popoldne vam želim......user posted image

o, beri, kar ljubezen govori, saj zna ljubezen slišati z očmi...(SHAKESPEARE)

(odgovor članu mala81)
Neposredna povezava do sporočila: 1609
16.7.2008 14:38:35   
mismis
Mala81 user posted image user posted image user posted image

žal mi je, da tudi tebi ni uspelo. Me pa veseli, da si se javila, nekatere med nami je že skrbelo zate...

Hiter povzetek lahko vidiš na seznamu, imamo pa tri nosečke: Nokes, Linda25 in Rožica29. Gita14 in Grethy pa še čakata na test.

Šemalo, ja tale tema zadnje čase sploh ni namenjena samo IVF/ICSI-ju, ampak na njej obdelamo kar vse...
Zato se pa tukaj vedno nekaj dogaja

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu šemalo)
Neposredna povezava do sporočila: 1610
16.7.2008 15:04:54   
gloria
Živjo punce....danes sem mal zabluzila dopolde da nisem imela časa nič računalnika prižigat.....zdejle šibam na pregled......se javim zvečer,verjeten bolj pozen ker grem še v šoping.....držte pestiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 1611
16.7.2008 15:22:25   
gigi1
Glorija nič nismo vedele, da imaš danes pregled. Veš, da držimo pesti in mislimo nate in tvojo pikico. Pa dober šopingiraj user posted image

Mala user posted image user posted image user posted image  žal mi je. Pismu, so pa dolge čakalne v MB.
Je pa lepo, da si spet z nami.

Abra si vidla k znam jodlat user posted image . A kakšno solatko si pa ne nardiš doma? Saj to ne kuhaš, pa ne smrdi user posted image

Sonček ja je bilo dobronamerno. Če ne maraš, ne maraš..user posted image

Dakec pa kar 4 x nosečniške hlače user posted image . Bogato user posted image

Kje je pa Julija? Nič se ne oglasi zadnje dni.

Zvezdica tebe pa zobje matrajo. Bogica. Je res, da hudo trpijo zobki zarad nosečnosti. Mogoče še mal več kalcija rabiš. Ene 2 jogurta na dan.

Miška a te še meče? user posted image

Šemalo kaj ste pa prej počele na RR? Če niste pirčkale, tipčkov popale, se slačle, oblačle, jodlale, .... user posted image  user posted image  user posted image
Tudi tebi lepo popoldne user posted image

Nokica a ti bi bla tud za akcijo v petek?

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 16.7.2008 15:23:54 >

(odgovor članu gloria)
Neposredna povezava do sporočila: 1612
16.7.2008 15:42:44   
Pija76
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

pija in zvezdica, kaj kuhat? kaj pa kake polnjene bučke? bučke prerežeš na pol, izdolbeš, not daš seseljano meso bučk, paradižnik, papriko, lahko tudi prej prepraženo mleto meso in sir na vrh, pa v pečico za ene 15-20 minut user posted image  in pomembno - naštimaš si tajmer na pečici, da se ne zažge user posted image user posted image user posted image  

Jaz izdolbeno bučkom še 5 min pokuham v vrelem kropu in je še boljš!
Danes ne bom kuhala, greva v staro LJ, prvič odkar sva mož in žena....pa od kar sva par pa res po dolgem času.....berem naprej

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1613
16.7.2008 15:50:57   
hedviga
Daaaaan lubice mojeeeee!!
Siol je zmagal!!!! Po treh dneh net laufa! Anbelivabl!
In kaj to vidim, sej bom brala kot norc, preden se prebijem do semle...
Kot je že Žižek napisala, je bila pooblaščena za sporočanje, ker vem, da vam ni vseeno.
Torej za mano eni trije živčni dnevi, vsi simptomi nosečnosti izginili, edin v želodcu non stop neki čudn. Joške nehale, krči nehal...jaz v paniko. (hedi kot hedi...) Danse sem se pritresla na leonišče, pa so me debelo gledal kaj dlam pri njih in sem lepo šla v tastaro porodnišnico. Tam totalna tuga, nikjer nobenga. Dva al trije zaripli dedci so čakal pred drkalnico. Po pol ure končno pride sestra  (una manjša,okrogla, z očali, kratke svetle lase ma) in gre povedat drD, da ma UZ za narest in sva šle tja kjer so UZ-ji in čvekali. Se nimajo kej velik delat. Še pogovarjali sva se, da sem mela vseen mal prenizek hcg za 2 in itak da je posvoje boljš da je eden itd. Pride lepi dr s punkcij in me vzame v obdelavo. In gleda. In gleda in je treba rit dvignit in gleda. In vpraša, a vam smo dal dva notr. Pa spet gleda.
In pravi: sestra, napišite. Dve gestacijski vrečki... (MENE PA KAAAAP), prva, plod 9mm, druga, plod 8+mm, srčna akcija pri obeh plodovih dobra. Nosečnost ustreza 7 trdnov.
In potem sem mal jokcala, pa se mal smejala, sestra se je smejala na vsa usta. Res prav vesela je bila! Dr. si je mislil svoje. Pa mi je moje dva Franclčka pokazal. In oba srčka. Joooj, to bije kot mali sinički...Tako lepooooo.Sem se stopila. Pa še za slikico sem mu zatežila, jo je takole bolj na hitro naredil, oba skupaj. Ob priliki bom nekak vtaknila v album.
Za pregled sem naročena šele 19.8. pri Zornu, ker bo drD na dopustu. To bo glih 12 teden . Mal se mi zdi pozno pa kaj češ, jih ni so vsi po dopustih.
Zdej pa vprašanje: kdaj in kam na nuhalno?? Abra, Zvezdica in ostale nosečke?
Punce, hvala za vse pestke in lepe misli!!user posted image user posted image
Še posebaj pa Mišmiški in Žižeku!

Takole tolkle zaenkrat, zdej grem pa pričakat bodočega očka, ki je danes pomoje v službi naredil bolj malo user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1614
16.7.2008 16:03:42   
ledenka
Hedika draga user posted image user posted image user posted image  suuuupeeeer! zdaj pa lahk mal nehaš živčkat user posted image  

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1615
16.7.2008 16:13:49   
sonček85
pozdravljene!
Danes sem imela pregled pri moji G in mi je dala napotnico za naprej k Dr.Drobniču-a ima katera kakršne koli izkušnje z njim,kako dela,kako se zavzame za vas(dobre in slabe plati)

Sedaj moram jutro poklicat v Lj. ,da mi da datum in potem vam sporočim kako in kaj in če me boste vzele medse.

poznam pa ledenko in sončka 33-kako se počutiš?

aja še krate opis:sem stara 23 let,avgusta bo dve leti odkar si želiva z dragim user posted image ,imela sem že laporo in histero,PCO in sedaj mi je dala napotnico za naprej,otrok še nimam,

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1616
16.7.2008 16:58:09   
nokes
dobro jutro,

sm še mal krmežljava, tile popoldanski spanci človeka čist zmatrajo!!user posted image user posted image

ok, grem od zadaj navzgor:

sonček2, drobnič je po moje najbolj pogosto omenjan moški na celem forumu RR, tukaj pa ga posebej časti kar nekaj njegovih pacientk (sama sem med njimi, a ne smem na glas povedat). tako da, nič bat, si v zelo zelo dobrih rokah user posted image user posted image  pa seveda, dobrodošla!!!

jooooj hedi, bi skor na rit padla, a ne? 2user posted image user posted image  !! kakšno lepo presenečenje!! sem zgoraj že napisala, pa še enkrat: ZDAJ PA UŽIVAJ!!!

gigi, ti si si pa oddahnila, ko si sprejela težko odločitev? no, če ti je res tako hudo leteti, je prav, da si ostala tukaj, čeprav bi naši fantje potrebovali eno RR navijačko!!!

aja, za drink nekje v ljubljani seveda sem, na štajersko pa ne bi hodila (sorči celanke), iščeš nosečke za šofirat??user posted image user posted image

mala, res smo te pogrešale in lepo, da si se zdaj oglasila. zelo mi je žal, da vama tokrat ni uspelo user posted image

šemalo, uživaj na morju!

pija, gloria, miška, sonček1, ledenka pošiljam vam vsaki en kornet, okus po izbiri!!user posted image

aja, hvala miška in gigi, pa rožica za posredovane cifre. kličem jutri. rožica pa bi lahko opisala svoje občutke na testu, o lepih stvareh je tako lepo brat!!!

nokes

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1617
16.7.2008 17:03:00   
sonček85
sonček2, drobnič je po moje najbolj pogosto omenjan moški na celem forumu RR, tukaj pa ga posebej časti kar nekaj njegovih pacientk (sama sem med njimi, a ne smem na glas povedat). tako da, nič bat, si v zelo zelo dobrih rokah pa seveda, dobrodošla!!!

hvala in hvala za dobrodošlico.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 1618
16.7.2008 17:12:50   
julija30
Po dolgem času pupe lep pozdravček.
Res ste prave čvekice, strani samo letijo, in preden jih prebereš mine pol dneva user posted image .

Čarovnička sedaj pa si verjetno pomirjena  ob pogledu na dve mali pikici.

Mala user posted image objemček zate. Glej pošta za novi postopek bo po mojih izračunih pri tebi decembra. Tako, da bo to kmalu, boš videla.

Gigi ti pa odpovedala polet? Saj, kaj pa bi mi brez tebe, bi bil dolgčas tukaj. user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1619
16.7.2008 18:04:19   
zarja1
Hedvigauser posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 1620
16.7.2008 18:10:23   
zarja1
Ženske,eno, mogoče se bo slišalo totalno glupo vprašanje. Jaz sedaj čakam na user posted image (konec julija) in nato via po zamrznjenčke. Mismis ti si mi sicer razložila vse kako gre. Zanima pa me ali je možno, da kljub redniuser posted image  ovulacije ni? Je možno kako vplivat, da je ta 100%?
Mi je vseeno kaj je, tud če se je treba na glavo obračat, po trepalnicah hodit, al pa ...user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1621
16.7.2008 18:22:09   
mismis
Zarja

če so te dali v postopek z zamrznjenčki brez stimulacije, potem sigurno imaš ovulacijo, zato ne skrbi...
Rajši se pomiri, da boš šla v postopek popolnoma sproščena.

Hedi, še dvakrat bravo, za vsakega srčka po en BRAVO, BRAVO user posted image user posted image user posted image Ma sej sem jest že skoz vedela, da sta dva, ko si mi rekla, da imaš na krvnem testu beta hcg tam nekje čez 1700. Ti kar mene posluši, kaj pa dr. D veuser posted image user posted image user posted image

Sonček85, dr. Drobnič je zelo v redu zdravnik, če boš dobila njega na punkciji, si ne bi morgla želeti boljšega.
Držim pesti, da boš hitro dobila datum za posvet. Pri svojem PCO si pa lahko pomagaš z dietami, ki so obljavljene nekje na MON forumu, malo pobrskaj.

Žiži, ne ne meče me več, sem kar malo jezna. Sem prej zlagala zlikano perilo v omaro in štoru štorastemu je uspelo zlomiti noht, zdej si moram pa vse postrižti.

Gloria, kako je bilo danes na tvojem pregledu?

Noki, super da se nam pridružiš v petek... seveda, če se dobimo. a ja pa hvala za kornet, upam da je od ljubljanskih mlekarnuser posted image user posted image user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1622
16.7.2008 18:22:40   
zarja1
nekaj me računalnik zaj.........
se slišimo mal kasneje-grem

...

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 16.7.2008 18:25:48 >

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1623
16.7.2008 18:57:35   
gigi1
Hoj moje ljube žabice

Evo mene s šihta in grem zdej večerjico kuhat. Dans bo kar rižotka padla.
Pija upam, da ne zažgem tko k ti včeri user posted image

Vse ki ste me spraševale ja...def. ostanem doma. Ne grem  user posted image
Ma, ne morem brez vas user posted image .
Sej vem, da se bom še  user posted image
Vem pa tudi, da bodo naši fantje pogrešali moje navijanje (beri kletvice user posted image )

No kaj je Miška smo zgleda vse zakurle za miting. Dejmo se zment kdaj in kje. Miška pobira prijave.
Moj predlog je (itak) vsem znan. Se bom pa prilagajala.

Julči si spet z nami user posted image . kako pa si?

Sonček 85 dobrodošla.

Zarja a dans pa tebe zaj:)ebava comp. Sej bo, sam shladit se moreuser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 1624
16.7.2008 19:10:02   
mismis
No takole, jaz imam domačo nalogo, da poberem prijave za petkove 18.07. zmenkarije. Če se strinjate bi začele tam nekje okoli 16.30 ure, zato da se nam lahko pridružijo tudi tiste, ki morajo kasneje pakirati za na morje - Ledenka user posted image user posted image user posted image .

Ok zainteresirani se samo podpišite pod moje ime, zraven pa lahko tudi pripišete lokal, kjer bi se rade dobile

mismis user posted image

Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1625
Stran:   <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  63 64 [65] 66 67   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?