|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
16.7.2008 0:12:03   
tanci29
katjuša in sunny želim vama lep pregled z lepimi novičkamiuser posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
16.7.2008 7:23:48   
Ajvy
KAtjuša in Sunny...user posted image user posted image  za preglede

Dobro jutro punce.....
Danes ima pa moja princeska TArja 1. letouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
VSe najboljše user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1077
16.7.2008 7:27:11   
spps
jjasna,ničbat,da bi od marčevk kam pobegnilauser posted image user posted image user posted image user posted image
sunn24,jaz imam čez dva dni pregleduser posted image user posted image user posted image ,še ta dva dni preguram,da vidim mojo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image
in ostale?kako ste kaj?
Ajvy,vse najboljše tvoji mali princeskkiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
16.7.2008 7:45:56   
diamantina
Jutro!

Vse, ki imate pregled - srečno in lepo doživetje! user posted image

Jaz ga imam čez 6 dni, drugega, ob enih. Mislim, da bo to tukaj, še preden mignem, ker se je teh 5 tednov od prvega tudi tako hitro obrnilo ...

Kako se kaj počutite? Jaz sem še kar ok, slabost me še vedno muči na trenutke. Me pa že od začetka muči predvsem popoldan, zvečer in ponoči, ne toliko zjutraj. So me pa prsa nehala boleti, tako da zopet ajam na trebuhu, čeprav me pa trebuh zdaj moti, kot neko pomarančo čutim v njem, če se pritiskam.

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1079
16.7.2008 7:47:24   
diamantina
Sem pozabila, Ajvy, tvoji punčki vse naj naj user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
16.7.2008 9:56:21   
sarcy21
Pikica sem videl da pričakuješ dvojčke, res čestitam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

13.10 2008 smo dobili sinčka Marka
20.8.2010 smo dobili hčerkico Najo
1.4.2013 pa se nam je pridružil še fantek Žan

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1081
16.7.2008 10:30:42   
Pikica5
Hvala Sarcy user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu sarcy21)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
16.7.2008 10:44:17   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

Jst mam to srečo da imam pregled že 15 do 8 zjutraj.....

No, sigurno je pregled že za teboj. Upam, da je naše stiskanje pesti pomagalo. Sedaj pa na raport! Čakamo lepe novičke. user posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
16.7.2008 10:58:25   
tanci29
ajvy vsenajboljše tvoji Tarji za 1. rojstni dan...a se že pripravljate na žuruser posted image user posted image  evo eno tortico in eno darilce za malo...saj bi prlepla kakšne lepše ampak nimam pojma kje jih ve pobirate( vse te lepe slikice ki jih včasih zraven daste)....sem bolj leva za te stvari....

moj tamal je dones spal do polenajstih, zbudu se je ob 7h-8h pol je nazaj zašlavfav sploh nisem mogla verjet...
kako ste pa kej ostale?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
16.7.2008 11:14:27   
Katjusa
Evo mene punce vse je super user posted image user posted image user posted image user posted image jst sem tok vesela, noseča sem 10 tednov in 1 dan.... nisem pa dobla slikice user posted image ampak nič zato sam da je z pikico vse vredu velika je pa nekaj čez 3 cm nisem točno vidla povedal pa ni user posted image je bil dons bolj malo zgovorn sem pa mogla pol it še kr v labaratorij in so mi tud sladkor pregledal tak da sem mogla po tisti glukozi 1 uro čakat.....

Uf pa bom mal lažje spala rok imam pa 10.2.2009 (prosim da se popravi na seznamu) za seznam še to da sem stara 27.
Hvala vsem, ki ste misle name in ki ste držale psti.....
Zdej grem pa v akcijo iskat kam lahko grem na NS

Tarja vse najboljše za 1. rojstni dan  in veliko otroškega smeha

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
16.7.2008 11:20:58   
Katjusa
Evo tud za NS sem se zmenla in sicer v Rogaški Slatini 31.7. komi čakam..... nasladni pregled pri svojem G pa imam 29.8.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
16.7.2008 11:56:16   
tanci29
bravo katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  juhuhu

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
16.7.2008 11:59:25   
Urša08
Katjuša user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za opravljen pregled. Samo da je vse ok.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa komi čakam soboto, ko imam nuhalno. Sem se pa včerej zvečer kr mal ustrašila. Cel dan v polnem pogonu in zvečer me začne neki špikat, potem pa še tri kapljice roza izcedka vidim na mini vložku in sem bla čist fertik. No od tistih treh kapljic je sedaj vse ok, je pa res da dons bolj počivam.

papauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
16.7.2008 12:12:25   
Anonimen
Ajvy - čestitke tvoji princeski za 1RD! user posted image user posted image user posted image

Katjuša - bravo za pregled! user posted image

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
16.7.2008 12:16:16   
Pikica5
user posted image user posted image user posted image user posted image  Katjuša čestitke za super opravljen pregled user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy vse najboljše tvoji sončici za rojstni dan user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
16.7.2008 13:21:26   
cati
Katjuša čestitke user posted image user posted image user posted image
Ajvy vse najboljše tvoji srčici

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1091
16.7.2008 13:25:37   
sunny24
Bravo katjusa za pregled user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy, vse najbolše za tvojo pupiko. Ma pa res lepo ime! user posted image

No, še urca in pol, pa mam tudi jst pregled...me kar zvija, tolk me je strah! Pestke prosim! user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
16.7.2008 13:27:18   
cati
Sunny držim pesti. Vse bo OKuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
16.7.2008 13:29:32   
brkn83
sunny-  bom držala pesti zate, in za tvojo pikico, da bo vse uredu.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
16.7.2008 13:57:45   
zorica
Halo pupe !

Dolgo se nisem javila (teden dni) ker sem bila v bolnici, je pa sedaj vse ok.Zakrvavela sem in sem se ful ustrašila.

Danes sem bila pri svojem G na prvem pregledu.Sem ful vesela.Noseča sem 8t6d, rok pa imam 19.02.2009 - za seznam prosim.Drugi teden grem dajat kri in vodo, pa materinsko knjižico nesem,ker jo moram sama kupiti - je privat.Pa nič zato, glavno da je vse ok.Pikica je velika 17,1 mm in je rekel da je vse super.

(odgovor članu brkn83)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
16.7.2008 14:09:50   
Anonimen
sunny24 - držim pesti!

zorica - Fino, da je vse OK in da pikica lepo raste. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zorica)
  Neposredna povezava do sporočila: 1096
16.7.2008 16:17:54   
Katjusa
Pince hvala za čestitke, prav lep je občutek, ko nekdo navija zate pa te sploh ne pozna... Zlate steuser posted image

Zorica sam, da se je vse dobro izteklouser posted image user posted image user posted image

sunny držim pesti in komi čakam, da sporočiš veselo novico........

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1097
16.7.2008 16:36:16   
sunny24
Evo mene!

Torej, vse je OK, veliki smo 15 mm, srček bije, noseča sem 7t6d, rok pa imam 24.2.09. Jutri se na NS naročim, mam pa bolovanje do naslednjega pregleda 19.8. Pa lahko hodim na krajše sprehode...vsaj neki!

Pa hvala, ker ste držale pestke zame!!!!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
16.7.2008 17:00:12   
sonček85
rubin:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pikica5:bravo za user posted image user posted image
katjuška:ni problema  in ne nisem noseča sem dobila napotnico za v lj.dr.drobnič
tanči29:hvala
fargesia:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
AJVY
:vse najboljše za prvo malo svečko ,ki jo proslavlja danes tvoja sončica
spps:vso srečo v petek na pregledu in da srček bije tika taka kot mora.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1099
16.7.2008 17:47:31   
cati
Sunny super da je vse OKuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?