|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
14.7.2008 20:02:28   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: Pikica5

Hey, hey punce!

Jaz sem bila danes na pregledu in doživela šok, kajti pričakujemo user posted image user posted image  kar dva, dvojajčna dvojčka. Ena pikica je velika 1,8mm, druga pa 1,6mm obema bije srček user posted image  bilo je pravo presenečenje.

uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
to pa je presenečenje...čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1026
14.7.2008 20:03:27   
Ajvy
maja83....čestitke za uspešen pregled.....user posted image user posted image user posted image

jst sem pa tečna za znoret....

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1027
14.7.2008 20:33:10   
pikica kak lepo lepo lepo......user posted image user posted image user posted image user posted image

Ajvy da ti jaz ne povem kako sem šele jaz tečna že par dni za umret dober da ima moj res dobre živce da bi bil on tako tečen bi ga že vrgla venuser posted image user posted image user posted image upam da bo kamlu konec te tečnosti pa danes sem ful razdražljiva bi kr jokala zjutraj sem ko otrok delajo hormončki svojeuser posted image user posted image  pr nas je pa tako črno da me je kr malo starh kaj bo iz tega nastalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1028
14.7.2008 20:42:11   
Ajvy
Cita...o jokanju pa sploh ne govori...tolk sem polna emocij, da ne vem, kako bom preživela sredo, ko ima TArja prvi rojstni dan...po mojem bom na vsa sliki zatečeno od joka....sploh ne morem verjet da čas tako hitro teče....

JA, res so tile naši dedci hvalevredni..včasihuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1029
14.7.2008 21:03:36   
ja moj res enkrat sem mu rekla da ima jeklene živce ker se ga sploh ne da razjezit pa je reko jeklo je premalouser posted image user posted image user posted image ...res jokala bi ko dež...user posted image user posted image user posted image nč mi ne paše itd...brez veze da naštevam prej bi bla konc če bi povedala kaj mi paše bi imela manj delauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1030
14.7.2008 21:33:03   
Pikica5
Hvala za čestitke.

Dragi se je dvakrat zjokal od sreče user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1031
14.7.2008 21:38:37   
tiana
čestitke še iz moje strani...user posted image user posted image user posted image

tko lepo vas je prebirat....js mam sicer neredne menstruacije ampak je bla dva meseca zapored z 48 dni razmaka,pa bi mogla pridt okrog 1.7.pa je ni blo in občutim večkrat na dan slabost ampak ne tolk da bi bruhala.ob misli na kakšno hrano se kar naježim....tolk denarja sem že zmetala za teste pa nikol nč tko da si ga zdj sploh ne upam delat ker mam občutek da ne bo nič....

Čestitke pa vsemuser posted image !!!

....za dežjem vedno posije sonce...

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1032
14.7.2008 21:44:02   
Pikica5
user posted image
user posted image     FEBRUARČKI 2009       user posted image        

PDP    Ime                (št. user posted image ,štuser posted image         Pregledi       NS  Starost          

user posted image 01.2.  Urša08           (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     01.07
user posted image 02.2.  TEDIGO          (št.user posted image 2, št.  user posted image 0)     25.07 (2. pr.) 24.07. 30 
user posted image 03.2.  mamutka        (št.user posted image 3 ,št.  user posted image 2)     prvi pregled
user posted image 03.2.  bara10            (št.user posted image 2, št. user posted image 0)     15.07 
user posted image 03.2.   LaraS             (št.user posted image x, št. user posted image x)      23.06
user posted image 04.2.  witto               (št.user posted image 1, št. user posted image 0)      
24.06
user posted image 05.2.  Ajvy                 (št.user posted image 2 , št.user posted image 1)      22.08. (2.pr.)           28
user posted image  05.2.  nina 166         (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      30.06 (2. pr.)   
user posted image 05.2.  Nusa30           (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      25.07. (2.pr.)            30
user posted image 06.2.  kk85               (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      prvi pregled  
user posted image 06.2.  reckova          (št.user posted image x, št.  user posted image x)      22.07 (3.pr.)              
user posted image 07.2.  Katjuša           (št.user posted image 2, št. user posted image  1)     11.07 
user posted image 07.2.  carmar           (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)      24.06
user posted image 08.2.  timy                (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     19.08 (2.pr.)  04.08. 28
user posted image 08.2. Maša 29          (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     29.07 (2. pr.)  
user posted image 10.2.  cati                 (št.user posted image 3, št.  user posted image 0)     30.07 (4. pr)  05.08.   28
user posted image 11.2.  Želva              (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     prvi pregled
user posted image 11.2.  diamantina     (št.user posted image 1 , št. user posted image 0)     22.07 (2. pr.) 
user posted image 11.2.  Nea                 (št.user posted image 4, št.  user posted image 2)     17.07.  
user posted image 14.2.  tanci29           (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     04.08 (2.pr.)
user posted image 14.2.  Kranjcanka     (št.user posted image ?, št.  user posted image ?)     04.07
user posted image 15.2.  micamuca   

(št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     31.07                     27

user posted image 16.2.
  birdy               (št.user posted image 2, št.  user posted image 1)     
14.07 
user posted image 16.2.  kayica24        (št.user posted image 1, št.  user posted image 0)     29.07 (3.pr.)           24
user posted image 17.2.  julija 30         (št. user posted image 1, št. user posted image  0)    28.07 (2.pr.)     
user posted image 18.2. Katy26            (št. user posted image 1, št. user posted image 0)     15.07
user posted image 20.2. brkn83             (št.user posted image 1, št. user posted image 0)     17.07. 
user posted image 20.2. maja83             (št.user posted image 2, št. user posted image 1)    14.07.  11.08.   24
user posted image 21.2. naia                  (št.user posted image 1, št. user posted image 0)     10.07.

user posted image 21.2. Cvetka13        (št.user posted image 2, št. user posted image 1)      25.07. (2.pr.) 
user posted image 22.2. Pikica5           (št.user posted image 2, št. user posted image 0)      11.08. (2.pr.) 21                            
user posted image 24.2. glen                   (št.user posted image 5, št. user posted image 1)     06.08.(2.pr.) 08.08.

user posted image 26.2. piskot                (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     21.07 (2.pr.)
user posted image 26.2.  Deja                  (št.user posted image x, št. user posted image x)     24.07.(2.pr.)        25         
user posted image 27.2. cita                    (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     21.07. (2.pr.)
user posted image 27.2.jjasna85            (št.user posted image 1, št. user posted image  0 )     04.08.              
651
user posted image 01.3.
Anonimnauser posted image   (št.user posted image 2, št. user posted image 1)     06.08                32          
user posted image xx.x. sunny24             (št.user posted image 2, št. user posted image 0)     16.07. (2.pr.)
user posted image xx.x. vesnozaver      
  (št.user posted image x, št. user posted image x)      07.07. 
user posted image xx.x. zorica                 (št.user posted image x, št. user posted image x)      03.07.                               

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 40     user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image Z nami so pot začele: user posted image

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimna user posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • mariana user posted image
  • Rubinuser posted image
  • Fargesiauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:

• Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA

• Še nekaj strani:

user posted image  NUHALNA SVETLINA    user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  
NOSEČNOST               user posted image
    ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  
NOSEČNIŠKI KALK.     user posted image
VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  
MAMA.SI                    user posted image
  NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA

• Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK            user posted image       VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC

• nosečnost in delo

TUKAJ                     TUKAJ 

user posted image

< Sporočilo je popravil Pikica5 -- 14.7.2008 21:47:40 >

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1033
14.7.2008 21:45:52   
Pikica5
Tiana verjemi, saj bo, držim pesti, da bo prav kmalu tudi tebe presenetil en lep močem plusek ali pa user posted image  user posted image  za srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tiana)
Neposredna povezava do sporočila: 1034
14.7.2008 21:59:01   
Anonimen
Pikica5, čestitke za kar dva user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image A imate dvojček v rodu ali je samo ratalo?

(za lažjo prepoznavnost user posted image ex EnaNobena user posted image )

(odgovor članu Pikica5)
  Neposredna povezava do sporočila: 1035
14.7.2008 22:14:46   
Pikica5
Hvala za čestitke.

Ja v rodu ravno ne no, morda čisto malo po fantovi strani v nekem petem kolenu, bolj tako, da je samo ratalo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1036
14.7.2008 23:54:30   
glen
pikica 5 čestitke zauser posted image user posted image .
Ostalim user posted image pa lep pozdravček pa čim manj slabosti.
Aja ,a lahko popravite moj PDP na 22.feb.?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1037
15.7.2008 0:08:39   
glen mene že tri dni tako matra tale slabost in bruhanje joj jojuser posted image user posted image user posted image user posted image pa že tk nisem taprava ko me hormončki dajejo pol pa še bruhanjeuser posted image user posted image upam da kmalu mine

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu glen)
Neposredna povezava do sporočila: 1038
15.7.2008 7:13:49   
Ajvy
Cita...natanćno vem kako ti je...naj ti bo v podporo moja malenkost, k je čist isto zanič kot ti....še malo pa bova tudi midve ven iz tega.....z vsakim dnem sva bližje....

Pikica...če si popravljala seznam ,si dodej še enega user posted image , da se še na seznamu vidi da sta dva...user posted image user posted image

Punce. mene pa zanima, če ste se že kaj pogovarjale s partnerji, ali boste vprašali za spol?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1039
15.7.2008 7:24:51   
brkn83
dobro jutro punce.

Joj pikica, tebi pa moram res čestitam za dva. To je pa res lepo slišati.

danes pa je že malo lepše vreme, kot pa včeraj.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1040
15.7.2008 7:29:53   
ajvy hvala za tolažbouser posted image user posted image mi bomo vprašali ker smo preveč radovedni da bi lahko čakali do konca moj jaz in tamala(hči 9 let)pa vse druge???user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1041
15.7.2008 7:34:20   
spps
ooooooooooo Pikica ,kar dvauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pridno čuvaj svoji pikiciuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 1042
15.7.2008 8:28:48   
diamantina
SUPER, ČESTITKE PIKICA ZA DVA SONČKA!!!! Zdaj pa le zdravo in srečno naprej!

Za seznamček, moja starost je 22, ampak bom konec avgusta 23 user posted image  

Tistim, ki jim je hudo slabo, se pridružujem, meni je sicer bolj kot slabo, težko v želodcu, kot neka kepa in kislina na varhu, ki leze tudi do nosa včasih. Fuj.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1043
15.7.2008 9:09:53   
Ajvy
Cita..mi ne bomo vprašali...tudi pri prvi nismo, pa zdej tudi ne bomo--tako sva se zmenla...čeprav po pravici povedano, me zdaj bolj firbec matra kot v prvo...

Diamantina...tebi pa res ni fajn s to kislino...jst sem danes že ven vrgla, upam ,da mi ne bo treba več....zdej bom imela vsaj kako uro frej pred slabostmi, pol pa spet jovo na novo....

Brkn83..a  nisi ti včeraj rekla, da imaš pregled, al si se zmočila, ker ti spodaj piiše, da ga imaš 17.,??

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 1044
15.7.2008 10:37:28   
Pikica5
Jutro punce,

hvala za čestitke user posted image  

Kako ste kaj? Jaz sem zelo slabo spala, saj so me ob treh zjutraj začele mučit slabosti user posted image  pol sem šla ob šestih jest, da je bilo malo boljše user posted image  

Včeraj sem dobila dobroston, ker me občasno ščipa v maternici, ampak se mi zdi, da me zdaj še bolj, ali je to možno?

Lep dan vam želim

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 1045
15.7.2008 11:10:41   
spps
kako ste kaj punce?jaz še malo in imam pregled(pekek dopoldan) in bomo videli kaj bodo G rekliuser posted image user posted image user posted image user posted image al pridem k vam na konc seznama al pa ostanem v začetku marcauser posted image user posted image user posted image joj,kolk sem nestrpnauser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 1046
15.7.2008 11:21:27   
Katjusa
Zdravo punce,

jst sem dons čist nervozna ju3 imam 1. pregled sem si pa šla danes kartico potrdit da me ne preseneti tako kot v petek..... In zdej mam urejeno zavarovanje tak da ju3 bom 100% vedla kaj se dol dogaja upam, da ena mala pikica veselo raste in da je velika svojim tednom primerno.....
Slabosti mene tud dajejo kak dan bolj kak dan manj dons mal manjuser posted image user posted image user posted image včeraj mi je blo pa cel dan tak slabo da nisem nič moglauser posted image user posted image user posted image user posted image . Sem pa tud tečna za 10 user posted image kaj češ hormoni pa jokam za vsako figo pa še fajn se ob tem počutimuser posted image user posted image user posted image

Spps držim pesti za petek.... upam da prideš k februarkam user posted image čeprav ne bomo nič jezne če boš ostala pri marčevkah, sam da bo vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1047
15.7.2008 11:23:42   
Anonimen
Čestitke pikica za dvojnouser posted image  - mene je kar malo strah, da bi me G soočila s čim takim - pa ne, da bi se mi bilo treba bati.  Klikor so mi povedali, se s starostjo povečuje možnost večplodnosti (pa ne enojajčne), ker telo proti koncu rodne dobe spušča več jajčec naenkrat. No in ker nisem več med najmljašimi (no, za staro se pa tudi nimamuser posted image ), bi me lahko doletelo tudi kaj takega. Se je zgodilo moji znanki (no, družini, kjer sem bila v študentskih letih varuška), so planirali 4. otroka in dobili 4. in 5. - me je takrat mamica začela malo priganjat, naj si hitro omislim otroke, da ne bom imela starostnih dvojčkov. No, bo treba počakat na pregled v začetku avgusta.

Za spol nimava namena vprašat. Že 1. nisva in je bilo tako lepo, ko sem rodila in so rekli "fantka mate"user posted image . Vseeno mi je, kaj bo. Zaradi nakupovanja me nič ne gane, ker nisem pristaš ločevanja na fantke in punčke po barvah - sploh ne v prvih mesecih in imam že od prvega otroka vse v nevtralnih barvah.

(odgovor članu spps)
  Neposredna povezava do sporočila: 1048
15.7.2008 11:24:12   
Anonimen
No, sm se pozabila podpisat
Auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1049
15.7.2008 11:25:09   
Anonimen
In zdej mam urejeno zavarovanje tak da ju3 bom 100% vedla kaj se dol dogaja upam, da ena mala pikica veselo raste in da je velika svojim tednom primerno

držim pesti, da jutri dobiš same dobre novice  -super, da ste vse uredili

Auser posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  40 41 [42] 43 44   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?