Blacky30
|
Liju, mislim, da je Juno rodila v LJ. Jaz pa si ne bom več premislila za MB, ker sem se zdaj že čisto osredotočila na Ptuj, pa še dragi si je že celo pot izračunal. Veš, kak bi ga zdaj zmedla, če bi ga obrnila v drugo smer?!?? Čeprav, če bi bilo samo od družbe odvisno, bi pa takoj prišla k vam v MB, ker tukaj na Ptuju nimam sopajdašice, ki bi šla z mano tja. Nasara me je že davno, davno prehitela. Njen Patrick bo star menda že en mesec, ko bom jaz šla rodit. Tinky se še ni nič javila, samo tudi prej ni bila taka velika čveka, kot smo nekatere. Tak da ji je za oprostit, bomo jo morale še malo čakat. Jaz pa bi tak rada slišala njeno porodno zgodbo, ker je rodila naravno in videla slikice malega Tea. Liju, kaj ti tudi nočeš na seznam??? Za 21.7. mislim. Flower, greš na seznam mogoče??? Ker sem prebrala, da bi rada že šla... Anikabd, ne sekiraj se zaradi hrupa. Še boljše bo, ker bo itak spal cele dneve na začetku in ga potem hrup ne bo več motil. Hudič bi bil, če bi se hrup začel, ko bi bil večji in bi bil že navajen tišine. Naš je spal kot top na dvorišču v vozičku celo poletje, sosedi pa so zraven hišo gradili in je bilo precej hrupa. Pa ga ni nič motilo, je pa bil star že 3 mesece pa vse tja od 8. meseca. Rovar_ka, glede na trenutne zastoje na cesti zaradi dopustov, ti priporočam, da greš že danes v P in lahko kampiraš na parkirišču zunaj do resnih popadkov. Ker drugač bom po radiu slišala, kak je ena na poti iz Cuker Špica do MB P rodila v avtu sredi kolon na morje. Jaz sem od Ptuja oddaljena 25 minut normalne vožnje, a mož pravi, da bo to urgentna vožnja in bo trajala samo 15 minut. Do MB imam enako, sem ravno nekje na pol poti. S tem, da grem do Ptuja po stranskih poteh, kjer ni kolon na morje. Moj mož pa tudi rabi do doma nekje 30 minut, potem pa lahko kreneva. Saj, če te bo začelo nekaj špikat (itak boš vedela, kdaj bodo pravi popadki, to vsaka reče ) in ga pokliči, pa tudi, če pride 3x zastonj domov, glavno, da si na varnem. Če te začnejo matrat popadki, boš načeloma imela dovolj časa, da pride domov in kreneta nazaj, ker ne gre tak hitro, sploh, če prvič rojevaš. Če pa ti bo voda šla, pa boš brez popadkov, jaz tudi ne bi panike delala. Le če bi se z odtekom vode začeli močni popadki, potem pa bi poklicala rešilca. Jaz pa mislim, da sem podrla rekord z obsegom trebuha - 117 cm in +8,5 kg. Meni se je obseg povečal za 2 cm v zadnjem mesecu. Tudi jaz sem izgubila eno kilo. Bastian, še 82 julijk čaka na , s tem da se jih kar nekaj že dolgo ni oglasilo in verjetno že cartajo. No, takih pridnih čvekih pa bi rekla, da jih čaka nekje še 25-30. Ja, glede sms-ov - javiti bi se morala ena, ki je že doma z in lahko zagotovi, da bo vsaj enkrat na dan lahko skočila na RR in objavila vesele novičke. Ali pa ena, ki sigurno ve, da ne bo rodila do 5.8. No, sicer bo to problem samo za moje odsotne 3 dni (če bo vse po sreči), ker ko se vrnem, jaz lahko zagotovim, da bom enkrat na dan imela čas skočit gor in objavit. Tak da ne bo take panike. Mojcek, po porodu se lahko stuširaš že po 8 urah, včasih že prej. Jaz sem rodila ob 20h, takoj zjutraj pa sem se lahko stuškala. Samo zato, ker je bilo pozno zvečer, se nisem mogla prej, tak da misli, da ne bo panike. Las pa si v P nisem prala, za to ni bilo časa.
|