|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 13:20:42   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 2176
   RE: Julijke 2008 IV. del
16.7.2008 13:21:25   
3jeMi
http://www.ezdravje.com/si/zenska/dojenje/

Tole sem iskala, že cel dopoldne... uf, sem umetnica, ni kej...

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
16.7.2008 13:23:40   
tims
Jeeeee, kok dogaja!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej: Zvezdica, čestitke za NS in da bo šlo čim lažje do januarjauser posted image user posted image

Almera, Sončica, HD in Moya, vsem štirim iskrene čestitke za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Yasminka, tebi pa želim, da bi čimprej urejali stanovanje user posted image

No, jaz sem pa s pregleda in je vse ok. Tako ctg, kot pregled sam. Še vedno zaprta, mala še visoko.... Naslednji pregled imam čez dva dni, razen če nas kaj ne prehiti.user posted image

Kaj je zdaj Populis, a greve kar same v Mercator na en čvek, pa bo pol mogoče kaj?user posted image user posted image user posted image

Punce, zment se mormo še za eno, ki bo sprejemala sms. Če bo Flower šla v Rim tako kot Almera, ne bo nobene, ki bi urejala seznam. Blacky pa tako ali tako samo še vprašanje časakdaj bo odrinila proti P., ne?

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
16.7.2008 13:24:15   
Nyah*
Liju, user posted image user posted image user posted image .......
Soncica, user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image , Moya user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !
CESTITKE IZ SRCA, VELIKO CARTANJA, MALO JOKA,......

Jaz grem pa kar danes rodit vam povemuser posted image , takooooo trd trebuh imam, prav premajhen mi je zeuser posted image , pa vse me tako cudno tisci. Da ne recem, da je mozek sel popoldan v sluzbo, na koncu bom se sama v P sopihala in stokalauser posted image . Res se mi zdi, da se nekaj dogaja, ce bo tole trajalo par dni, se mi bo zmesalouser posted image .

Vidim, da v svojih tegobah nisem sama, vse smo ze na koncu z zivci in mocmi, se mi zdiuser posted image .

Blacky, kaka lepa sopka, vauuuuuuser posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
16.7.2008 13:24:21   
Blacky30
Ksenci sporoča:

"Javljam, da sem v P, vendar samo na opazovanju, ker imam malo plodovnice. Lp, Ksenija"

Držimo pesti, da se čimprej kaj začne in da boš še danes cartala!!!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
16.7.2008 13:26:20   
Blacky30
IZVIRNO SPOROČILO: tims

Punce, zment se mormo še za eno, ki bo sprejemala sms. Če bo Flower šla v Rim tako kot Almera, ne bo nobene, ki bi urejala seznam. Blacky pa tako ali tako samo še vprašanje časakdaj bo odrinila proti P., ne?

Mmmhhmmm, vprašanje časa, ja. To se šteje v tednih ne v urah. user posted image Ker nič ne kaže, da bi že kam šla. Še izcedek se je umiril in ni nobenih znakov. Samo upam, da mi jutri ne sprožijo poroda zaradi kakršnegakoli razloga, naj me pustijo lepo čakat.user posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
16.7.2008 13:27:43   
Nasara88
Zvezdica čestitke za NS user posted image user posted image user posted image

Moya čestitke za štručko user posted image user posted image user posted image

Ksenci drži se GO GO GO user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
16.7.2008 13:29:53   
anikabd

Moya čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image za princesko.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
16.7.2008 13:31:28   
rovar_ka
Zdaj pa smo same mariborčanke na kupu user posted image user posted image user posted image .Tudi jaz grem v MB rodit - če mi bo uspelo pravi čas tja prit (smo namreč že 2 leti doma v Sladkem Vrhu)user posted image

Samo res punce, kako ste kaj oddaljene od porodnišnice? Mene je zelo strah, do MB imam slabih 30 min, dragi večino časa dela (do doma ima vožnje slabo uro in pol, vendar jaz tud ne bom vedela kdaj bo treba paniko zagnat, da ne bo brezveze hodil iz službe), tako da bom skoraj sigurno morala poklicati rešilca. user posted image Ma ktera podobne težave?

Aja, čestitke novim mamicamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
16.7.2008 13:33:56   
3jeMi
IZVIRNO SPOROČILO: liju

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image moya

user posted image user posted image user posted image  Čestitke!

Liju coprnica... user posted image

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
16.7.2008 13:34:49   
tims
Blacky, jaz sem tudi danes rekla G. da ne bi rada vidla, da bi mi sprožil porod, pa je rekla, da te bojazni ni, razen v primeru, če bi bilo karkoli narobe z user posted image , drugače pa lahko mirno čakam na svoje popadke ali pa da mi odteče voda, tako da me je kar malo pomirila.user posted image

(odgovor članu rovar_ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
16.7.2008 13:38:01   
3jeMi
http://www.drivehq.com/file/df.aspx/shareID2547312/fileID201324892/201324892.pdf

No, pa še tole, če katero tole še zanima...

Poskenirana (skenirala sem jaz, zato na kakem koncu manjka kakšna črka user posted image ) knjižica Uspešno dojenje za dobro zdravje otroka in matere od Unicefa, ki jo je moj user posted image  našel med brošurami na CSDju.

Aja... file je 11,5 MB, zato bom malo trajalo, da se odpre.

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 13:42:59   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2188
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 13:46:20   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 2189
16.7.2008 13:51:44   
tims
Jaz sem pa od prejšnjega tedna zgubila eno kilo in pol. Je šla voda malo ven. Sem nehala solit hrano, sicer mi je zdej vse nekako neokusno, ampak se pa kar malo pozna, da ne otekam več taaaaaako zelo. Sicer še vedno otekam, mislim pa , da če se bom lepo držala neslane hrane bo kar u redu, tudi potem, ko bom rodila.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
16.7.2008 13:55:22   
kenya
Moya čestitke za Tijo user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  

Ksenci, go go go user posted image   user posted image   user posted image

Yasminka, jaz bom rodila v lj p. Glede na to da naša user posted image  zamuja, se lahko še srečava user posted image   user posted image

tims, a ti hodiš v leonišče na preglede oz. boš imela naslednji pregled že v p al pri svoji g.? Jaz moram naslednjič v petek, ko bom 5 dni po pdp, v p na pregled.

Nobody promised you easy life.

Neposredna povezava do sporočila: 2191
16.7.2008 14:00:39   
bastian111
Vsem mamicam čestitam za male prince in princeske!user posted image user posted image user posted image
Če katera čaka v porod. pa Go,Go,Go!user posted image  Držim pesti za vas, koliko še je julik ki čakajo na prihod user posted image  mogoče katera ve?

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 14:01:33   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2193
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 14:02:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu bastian111)
  Neposredna povezava do sporočila: 2194
16.7.2008 14:05:10   
pepa6
rovar_ka jaz sem slabih 5 minut oddaljena od mb porodnišnice. Sem na Pobrežju.

Neposredna povezava do sporočila: 2195
16.7.2008 14:05:29   
tims
Kenya, ne, jaz hodim na Fužine na preglede in tudi zdaj v petek ga imam kar pri svoji G. V prvi user posted image  sem imela do konca preglede pri svojem G., edino potem, ko sem bila devet dni čez rok, me je poslal v P., da so mi pregledali plodno vodo. Mi je kar bolš tako, da ne bi slučajno komu prišlo na misel, da me zadržijo notri user posted image

Bastian, mislim, da bo to težko ugotovit, glede na to, da se jih kar nekaj ne javlja user posted image

(odgovor članu bastian111)
Neposredna povezava do sporočila: 2196
16.7.2008 14:09:37   
tims
Mojcek, da ne boš mislila, sem še vedno slonček, prej sem bila pa slon user posted image . Včasih tud prstov na nogi nisem mogla premaknit, pa je bilo čisto vseeno v katerem času dneva je bilo to. Zdaj pa vsaj zjutraj nekako zgledajo prsti podobni prstom in gleženj ima tudi malo oblike. Pa sej bo vse šlo stran ko bomo rodile. Še čisto malo..... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 14:13:56   
Brisani uporabnik

(odgovor članu anikabd)
  Neposredna povezava do sporočila: 2198
   [Brisano sporočilo]
16.7.2008 14:16:39   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 2199
16.7.2008 14:17:18   
karamela6
Ojla bejbe!

Evo, mene so spet poslali domov! user posted image Nobenih večjih sprememb od zadnjič - kriza!!!
V petek imam ponovno amnio + polna luna = upajmo porod! user posted image

Almera, HD, SonCica in Moya - Iskrene čestitke za vaše štručke!user posted image user posted image user posted image user posted image Lepo se nacartajte in uživajte v družinski sreči! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ksenci - GO GO GO GO GO!!!!!!!!!!! Držim pesti!!!!!!!!!!!!! user posted image

Grem kuhat. Se beremo ...

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.