|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
14.7.2008 12:26:47   
sonček85
tudi tebi že veliko zamuja kot meni.mogoče sva pa lei meli pozno O in nama drugi teden pokaže + ali pa se bo ulila.držim pesti za prvouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
14.7.2008 12:27:39   
miklarom
pokica- počakaj še par dni pol pa ponovi test, jaz držim pesti da si srečkauser posted image . mi je pa moja G. v MB rekla, da ženske nimamo vsak mesec tako močne O da bi se lahko oplodiloker je komaj 27% možnost, da pa pride mesec ko je zelo močna O in takrat se potem oplodi, kdaj pa to pride se pa ne vem. tol'k iz moje strani ,kar pač mi zdravniki povejo. saj bo sam ne obupat .jaz morem zdej čakat nekje 6.mesecev, da pridem na vrsto za oploditev, a bom vseeno velik user posted image , mogoče pa rata prej.
pošiljam ti velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo in en velik user posted image user posted image user posted image user posted image da si že srečka user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
14.7.2008 12:31:03   
miklarom
pokica-lej jaz sem imela zdaj skoraj dva meseca zamude zuser posted image , pol sem jo dobila in jo imela sam en dan, kar je malo čudno a test mi je kazal  -
pri pregledu pri mojem G. pa je bilo vse o.k.m in še zdaj ne vem kak to in pri čem sem

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1103
14.7.2008 12:34:06   
miklarom
sonček85 - držim pesti zate da si srečkauser posted image . sam morem pa zdej jest hiter pohitet za teboj, da bi ble skupi doma, če ne mi bo dolgcajt na šihtu brez tebeuser posted image
popoldan ti bom pa poslala dež, da ne boš mela gužve,in naj bo folk domauser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
14.7.2008 12:37:59   
miklarom
aja sonček85-zvečer ob devetih mi pripravi eno dobro user posted image ko pridem.user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
14.7.2008 12:38:01   
pokica_
Ma čudna so pota gospodovauser posted image .

Bo treba še počakat nekaj časa in biti strpna, kaj čem drugauser posted image .

Miklarom, navijam, da vama uspe po naravni poti in da nebota rabla pomoč belih haljuser posted image .

Pa smo dočakali najino največjo srečo...sinka Aneja

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
14.7.2008 12:40:37   
miklarom
Ma čudna so pota gospodova .

Bo treba še počakat nekaj časa in biti strpna, kaj čem druga .

Miklarom, navijam, da vama uspe po naravni poti in da nebota rabla pomoč belih halj .

ja res so čudna ta pota gospodova, sam nič si ne moremo pomagat,kot samo upati in bo.
fajn bi bilo, da bi ratalo po naravni poti, če pa ne je pa z belmi haljami tud vredu, sam da rata in dobimo malouser posted image ali pa dve user posted image user posted image

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
14.7.2008 12:48:01   
pokica_
Kakorkoli že bo, bo super, samo da vam ratauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
14.7.2008 13:14:40   
spps
punce,jaz se za danes poslavljam,služba kliče.lepo se imejteuser posted image user posted image user posted image najbo čimveč pluskovuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu pokica_)
Neposredna povezava do sporočila: 1109
14.7.2008 13:42:10   
Arual
Ojla.
Kako kaj? Mene so začele bradavice kr fajn bolet pa jajčniki tud, bt narašča. Tako da zdaj čakamo al se bo vlila al pa je ne bo. Tudi jaz upam, da se mi bodo sanje uresničile, ta mesec sem že nekaj krat sanjala da sem delala test in sem bla noseča, ko bi le blo res.user posted image user posted image  Vem pa da sanje včasih svoje prinesejo, sem sanjala da mi je umrl dedek in res čez en teden je blo vse tak kot sem sanjala. user posted image
Čestitke novim nosečkam.
Gremo še pol JULIJA je pred nami

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
14.7.2008 13:50:14   
Anonimen
arual, naj to tokratne sanje prinesejo najlepšo realnost...bebico. Držim pesti.

(odgovor članu Arual)
  Neposredna povezava do sporočila: 1111
14.7.2008 14:18:09   
mišk
Jst imam pa eno mogoče malo "butasto" vprašanje: Ali je v vsakem primeru dovolj pogosto, da user posted image  v času predvidene ovulacije vsak drugi dan?
Sej veste, ne bi rada v primeru - se spraševala, če sva ta mesec resnično storila vse kar je v najini moči.
Ne pričakujem je tam okol 26.7., a sem se raje dala pod xx.07., ker imam zelo nereden ciklus.
Za vse, ki ste dobile user posted image  en velik user posted image , za vse ostale pa držim peščice!!user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
14.7.2008 16:01:18   
dini
Julija je nočem, ampak nek je blo malga, mogoče zarad tablet use to:(

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
14.7.2008 16:22:36   
*Junona*
Aha, zdej vas pa mam... med tednom tak čvekate, da vas komaj preberem, med vikendi pa samevam tu goruser posted image user posted image user posted image

Anonimna user posted image čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Še 5 nosečk mora biti danes, da bomo izpolnile normo, ki smo jo še dolžne za nazaj.

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
14.7.2008 16:23:50   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

Jutro punce! Sem pričakovala par rozik, pa ničuser posted image

Ampak nič zato, saj je še več kot pol julija pred nami in vse se lahko še obrneuser posted image user posted image user posted image

bingo, pokica na raportuser posted image user posted image user posted image

neela user posted image user posted image user posted image

Orhideje pa ne, da je ta nemarnica tud tebe našla!user posted image user posted image user posted image

Junonca tuki semuser posted image . Smo udarili en družinski vikend in se na veliko potepali... user posted image , da bo s tvojo ščitnico vse ok!

Samo da ste se imeli lepo.user posted image Sem te pogrešala.user posted image
Ja, res upam, da se vse uredi, tako kot se mora.

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
14.7.2008 16:24:34   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: spps

morgen punce,kako ste kaj? ste se naspale?jaz sem se danes naspala kot že dolgo ne,kdo bi si mislil,glede na to,da je celo noč lilo,grmelo in bliskalouser posted image user posted image user posted image user posted image

Js pa nisem mogla spatuser posted image , ampak važno je, da si ti, ker si user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
14.7.2008 16:26:45   
dini
EDINI PRAVI NEUSPEH JE OBUPATIuser posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
14.7.2008 16:39:31   
giotti
PRAVI NEUSPEH
IZVIRNO SPOROČILO: mišk

Jst imam pa eno mogoče malo "butasto" vprašanje: Ali je v vsakem primeru dovolj pogosto, da user posted image  v času predvidene ovulacije vsak drugi dan?
Sej veste, ne bi rada v primeru - se spraševala, če sva ta mesec resnično storila vse kar je v najini moči.
Ne pričakujem je tam okol 26.7., a sem se raje dala pod xx.07., ker imam zelo nereden ciklus.
Za vse, ki ste dobile user posted image  en velik user posted image , za vse ostale pa držim peščice!!user posted image

Dovolj je samo enkrat v tistem tednu pred pričakovano O - preverjeno ! user posted image

(odgovor članu mišk)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
14.7.2008 16:43:23   
trinity22
Anonimnauser posted image  iskrene čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in uživaj v user posted image

13. krog je imel za naju očitno pozitivne posledice, pa le ni 13. tako slaba kot vsi govorijouser posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
14.7.2008 16:46:42   
dini
Kako se grejo ti krogi?

(odgovor članu trinity22)
Neposredna povezava do sporočila: 1120
14.7.2008 16:55:21   
Anonimen
Zdravo no jaz sem v obdobju ovulacije in tudi pri nas doma kar vsak dan user posted image user posted image , da se bo ja prijelo. Dans sva oba tudi začela piti macino travo, tako da upam da bo ta čaj kaj pomagal.........

Aja pa čestitke novo nastalim nosečkam, upam da se vam v čim večjem št. pridružimo;)

(odgovor članu dini)
  Neposredna povezava do sporočila: 1121
14.7.2008 17:19:29   
pin
user posted image prišla skoraj na uro natančno user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
14.7.2008 18:24:11   
bingo
user posted image user posted image
Punce a mislite da lahko naredim test SEDAJ?

Anonimna čestitke zauser posted image .

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
14.7.2008 18:25:34   
pokica_
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pin)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
14.7.2008 18:28:32   
pokica_
IZVIRNO SPOROČILO: bingo

user posted image user posted image
Punce a mislite da lahko naredim test SEDAJ?

Anonimna čestitke zauser posted image .

Jaaaaa, hitro nam javi rezultat!!!! Držim pestiiiiiiiiiiiiiiiiii zauser posted image + user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bingo)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......