Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 7:35:09
|
|
|
|
tejkaz
|
Gajka Upam da čimprej pocartaš svojega dojenčka. Jutro Spali smo super. Samo en obisk wc-ja in še to čisto v spanju. Zdaj pa likat dokler je še hladno. Matejchi, jaz še vedno likam tetra plenice. Sem prav obsedena s tem, da morajo biti ravne. En film na računalnik in je mimogrede vse zlikano. Danes bom gledala The notebook. Baje da bom jokala zraven. Vsake toliko časa bom pa refresh gumb pritisnila, da ne zgrešim novega dojenčka.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 7:46:39
|
|
|
|
matejchi
|
Tejkaz , saj so mene tudi komaj prepričali, da sem nehala likat. Andrejaboris vsaj 6., samo itak bo 10., saj sta dva/dve in maš "švinglc" s sabo. Gajka dajmo! Jaz mam pa danes pregled tamal še kar leži, ob 8 morava pa v vrtcu bit. Grem ga zrihtat lenuha malega. Mejte se, se javim po pregledu.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 7:48:12
|
|
|
|
ozziebo
|
Jutro vsem!! Današnja noč je bila pa carska!! Kaj zdaj to berem - Gajka, kako si se to z zmenila? Drži se, pa čim lažji porod!!! Andrejaboris, držim pesti!! Nyna, upam da čimprej porihtate avto!!! Pa dobite previjalno!! Naty in Kaja, moj tamali je tudi zdaj tri dni pri mojih, pa ga tako pogrešam, je čist prazno . Saj on se ima čisto v redu, tako da me to pomirja.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 8:36:34
|
|
|
|
naty13
|
Kje ste vse danes Še spančkate Jaz sem danes tako lena, da vam povedat ne morem. Kar prestavljam se z enega konca do drugega. Nejc se tudi prestavlja kot megla, papat noče, mane si učke,.... Ne vem, kaj je to za en dan. Pa še učit se moram za ustni del izpita, pa je dost težko, moja glava pa ni sposobna za take napore danes. Upam, da bo kaj popazil Nejca, da se vsaj mal k sebi spravim. Sem mogla mal pojamrat, da se bom mal boljš počutila. Sandra, kje si Ti je Gajka že kaj sporočila Kaj pa Maja T., se je kaj javila Tudi jaz likam tetra pleničke, ker ne maram, da ni lepo zloženo v omari. pa saj so hitro zlikane, dvakrat mal likalnik popelješ po plenički, jo zložiš in to je to.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 8:36:42
|
|
|
|
nell
|
Dobro jutro babike! Gajka - uf babika drži se upam da se ne namučiš preveč in da čimprej pocartaš svpjga . Andrejaboris - za izpit, sej bo šlo, boš vidla. Matejchi - js likam plenice zarad tamalga in jih še bom vsaj na začetku, sicer mam pa po nekem času tud sama namen nehat... če me seveda ne bo zagrabla perfekcionistka, ki je podedovana od mame in me bodo motile ne zlikane plenice...torej zaenkrat še ostajam pri likanju. Za mano je ena prespana noč, čeprav sem kar nekajkrat šla na wc in pri tem opazila, da se komi zbašem iz postle, ker me tok fejst bolijo medenične kosti...ampak je blo treba, ker drugače bi bla lahk postla mokra. Pri nas danes začnejo razbijati vhod, men to nič ne diši, ampak ok kar je treba je treba...sem včeri svojega strastno nagovarjala k temu, da bano kr prodava, pa mi ni ratal. Se je pred tremi leti zalubu vanjo in zdej ne odstopa. Skos prav, da k jo montirajo bo tri dni not ležu, tok živcov mu je popila...heh, se bo zmehčal, bo na konc še on šou rodit.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:03:15
|
|
|
|
astrea
|
Dobro jutro! Gajka, drži se Ostalim pa en lep dan
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:11:40
|
|
|
|
lana777
|
Pozdravljene avgustovke po doooooooolgem času ... Najprej naj povem, da sm samo mal preletela in ugotovila, da se zadeve že zares dogajajo in zato ČESTITKE vsem, ki že cartate svoja sončeca Zdaj pa k meni - po tistem s prijateljico je bilo kar hudo, ker se je zelo dolgo pobirala, pa še s partnerjem sta se razšla, tako da sm bila veliko pri njej, pa še v službi je bila gužva ... Potem je pa moj reku, da je tega dost in sva šla na desetdnevni dopust, da sva bila sama in sm bila res potrebna počitka in vsega razvajanja. Vam povem - ni boljšega, kot jutranje plavanje v zaspanem morju ... Kako paše, hrbtenica se razbemeni, sploh ne čutiš trebuha, naše detece je prav uživalo ... Zdaj sm na dopustu, 25. pa na porodniško. Včeraj sm bila na pregledu - in sm malo razočarana, ker mi je obljubila UZ, potem pa je samo lego pogledala in me malo prestrašila, ker je naš otrok (še vdno ne vemo spola) še veselo na ritki, poleg tega pa je rekla, da je kar velik in da če se ne bo obrnil, lahko pričakujem CR. Tako sm zdej malo prestrašena Vsega skupaj sm pridelala 10 kilc, s čimer sm kr zadovoljna, glede na to, da sm v prvih treh mesecih šla gor 6, potem pa zelo malo ... Naslednji pregled (s prvim CTG) imam 28. julija. Ravno danes pa grem malo na ogled CE porodnišnice, da vidim, kako kaj zadeve od blizu izgledajo? Bo še ktera s teh koncev tam? Pozdravčke vsem!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:17:11
|
|
|
|
soncek3
|
Pozdravček tudi od mene po dolgem času! Nazadnje sem se oglasila nekje na drugem delu avgustovk ! Služba me pošteno zdela, čas pa tako hitro teče. 25.7. nastopim s porodniško in upam, da se bom takrat lahko malo umirila. Šele včeraj sem dobila pri ginekologu tiste tri liste o PDP, pa me zanima, a se moram prej oglasit na CSD ali lahko delodajalcu kar pošljem rumen list in prilogo S1? CSD namreč ne dela, iz službe pa že klicarijo, zakaj ne pošljem? Mi lahko prosim pomagate? Pa čestitke novopečenim mamicam!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:23:14
|
|
|
|
nell
|
soncek - ti kr pošlji, vsaj js sm vse prej zrihtala pri delodajalcu, šele pol sem šla na CSD, sam moraš jim poslat pravi list o PDP-ju, kolikor se spomnim, gre beli na CSD, ker je original
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:25:18
|
|
|
|
soncek3
|
No, včeraj sem imela pregled pri G, no kg so +8, pritisk OK, voda zelo slaba, tako da moram več pit. Koliko približno vi kaj popijete, jaz tam ene 3l, pa sem skoz na WC, kako šele bo, ko "zvišam dozo"?. Žal ne vem kako otroček leži, čutim ga itak povsod? UZ pri nas nimamo, tako si kar nekaj predstavljam kako je to. Škoda. Bravo za vsa srečanja, luštne ste. Saj prebrala sem vas samo na preskok. Čestitke za simpatične trebuščke, čudovite cunjice za malčke in sobice! Hvala Nell, bom takoj nesla na pošto, kolikor sem seznanjena gre ta rumeni h delodajalcu, bel original pa na CSD, ja. A moram to vlogo S1 kaj sama izpolnit, al vse delodajalec naredi? Lep dan vam želim!
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:28:09
|
|
|
|
andrejaboris
|
Jutro! Da vas na hitro pozdravim! Gajka drži se in upam, da se bote čimprej cartali!!! Hvala vsem za lepe želje, upam pa res da bom mela malo sreče!Ker znanja ni na pretek! Dans pa grem po Lana. NIsem ga vidla od sobote zvečer in komaj čakam, da ga stisnem! Zdaj je bil 1. tak dolgo brez mene! Grem se počasi uredit in na izpit. Grem v mb! Pa še malo v trgovinice po izpitu, če bo dober filing! Lepo bodte in se tipkamo!!!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:33:26
|
|
|
|
pingo80
|
Kuku, spet doma z morja. Sem iskala zdajle, kje piše rodili smo, pa deset strani nazaj sploh nism našla. Sm pa vmes zasledila, da je Sayuri dobila parček. Iskrene čestitke. Sm jo mela na sumu. Ko sm ležala pod dreveščki, sm se kr spaševala, katera je že rodila. Mal sem mela tud tebe na sumu Naty, pa vidim, da še pišeš. Zdaj pa veselo na delo in mal površnega branja za nazaj - ma tam nekje od 70. strani naprej za brat. SPustiit pa ne morem tolk strani, pol sploh nism na tekočem.
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:35:52
|
|
|
|
sandra123
|
Jutro so , pošiljam vam sveže kuhano ... Jezna sem ko , ker mi tale internet ni delal celo noč in do zdajle , upam, da niste jezne name, ker vam nisem mogla prej posredovati novičk od Gajke Drage sonosečke, sporočam vam, da je naša Gajka ponoči ob 2.36 uri postala mamica svojemu sinčku Roku, ki je dolg 52 cm in težak 3430g....Iskrene čestitke mamici in očku za malega korenjaka
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.7.2008 9:39:53 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:37:40
|
|
|
|
matejchi
|
soncek 3, rumeni gre k zdravniku osebnemu, tako za evidenco so meni rekli, čeprav jaz ga imam kar doma, bel gre na CSD, le kopijo belega pa sem poslala k polam (dobiš jih na CSD) k delodajalcu, da nisem sama hodila v LJ. Potem pa izpolnjen obrazec (izpolniš ga ti, delodajalec TI SAMO PLAČE VPIŠE) neseš na CSD. Pa še prej se pozanimaj katere plače ti mora vpisat.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:47:48
|
|
|
|
matejchi
|
Gajka čestitke, pravi dedec!
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 9:55:04
|
|
|
|
tejkaz
|
Gajka, iskrene čestitke.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:02:08
|
|
|
|
nell
|
Ooooo ... Gajka čestitke...prijetno cartanje vam želim.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:06:53
|
|
|
|
tatly
|
ojjjjjjjjjjjjjjjjjjjj................GAJKA bravo-cestitam
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:08:17
|
|
|
|
Arany
|
Gajka Iskrene čestitke ob rojstvu sina Roka, ki je res pravi korenjak ! Čestitke tudi novopečenemu očku ! Lepo se crkljajte ! Lana777 Lepo da si se zopet oglasila . Ne skrbi glede lege . Še vedno ima čas da se obrne na glavico. Držim pesti da se obrne čimprej . Kar pa se tiče ogleda CE porodnišnice, si je sama od blizu nisem ogledala, smo si pa ogledali diase vseh porodnih sob v materinski šoli. Se mi zdi čisto dovolj. Če bi si stvar ogledala bolj od blizu se bojim, da bi me lahko postalo poroda strah - zaenkrat sem pa še kar pogumna - vprašanje kako dolgo še .
|
|
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:16:19
|
|
|
|
naty13
|
Gajka iskrene čestitke ob rojstvu sinčka Roka. Veliko lepih, veselih, igrivih, nagajivih, predvsem pa zdravih trenutkov v troje vam želim.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:19:54
|
|
|
|
naty13
|
Pingo80 lepo, da si še uživala zadnje trenutke v dvoje pod drevesi na plaži. Sem se kar zrukala, ko si napisala, da si me imela na sumu. Res sem se parkrat tako počutila kot da bo ravnokar treba it, ampak sem še vedno 2v1 in upam, da vsaj še en teden bom. Lana tudi tebi za prijeten dopust in počitek. Lepo, da si stala prijateljici ob strani. Sem pa kar z žalostjo brala tvoj post. Najprej prijateljica izgubi otročka, potem pa se še s partnerjem razideta. Erin, kje si Delo imaš. Nov seznamček rabimo.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:24:43
|
|
|
|
sandra123
|
Naty , hvala ker si me pogrešala , sicer sem bila pa od 6-ih zjutraj pokonci in sem vam želela takoj posredovati novičko, pa tale internet nekaj nagaja...včeraj zvečer mi je dragi kar svojega leptopa posodil in brezžično povezavo, da sem lahko javila, kako je z Gajko....zjutraj mi je pa prehitro pobegnil in vam nisem mogla javiti ... Tile naši avgustovčki so pa res pohiteli, kar naprej se dogaja, da kateri prehiti ; jaz upam, da vsaj do petka zdržim, da vstopim v 36.teden, potem pa ne bo več panike, ker sta že dobro razvita ...me pa ful matra...krči, otrdevanje trebuha, so že kar stalnica postali, sem se jih že navadila in zato ne delam panike...le kaj mi bo pkazal CTG v četrtek Andrejaboris za izpit, pa saj bo šlo Lana777, lepo, da si spet z nami, čuvaj se, veliko čvekaj, pa za tvojo prijateljico - upam, da bo čimprej ok.... ERIN....spet je bila akcija, tebe pa od nikoder Jaz pa Pablo pogrešam že 2 dni...mi je malo sumljiva
< Sporočilo je popravil sandra123 -- 15.7.2008 10:26:02 >
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:25:08
|
|
|
|
naty13
|
Še 30 dni do PDP-ja.
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:26:39
|
|
|
|
naty13
|
Sandra kdaj so tebi rekli, da ti bodo naredili CR Ko dopolneš 37t
|
|
RE: Avgustovke´08 - 3.del 15.7.2008 10:39:33
|
|
|
|
sandra123
|
Naty, vsakič mi rečejo drugače , naj bi v 37.tednu oz., če se kaj prehitro začne, bodo pa takoj ukrepali , tako, da samo čakam, kdaj me konkretno zagrabi...nočem pa pred 17.7.
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?