tana7
|
Pozdravljene! Samo na hitro, ker nas čaka kopanje, papanje in pančanje do sedaj sem pa pospravljala aja, dopoldan sem bila pri FRIZERJU!!! Končno sem se znebila narastka in malo skrajšala laske - cca. 3 cm konic mi je pobrala, pa je sedaj kar lepše. je baje skos spala, jo je čuval. Sem pa opazila da lahko cel dopoldan prespi, če je mir okoli nje (od 9.00, ko se napapa, pa do cca. 12.30). soor - mislim, da ga res nikoli nismo imeli... jezik ima še vedno od močno belega pa do skoraj čistega, že vse te dni enako. Resno mislim, da smo ji tista dva dneva za brezveze dajali Daktarin. Očitno mora človek res vse sam preštudirat, preden začne dajati zdravila, ki ti jih predpišejo. Enako glede temenice - mislim, da tudi tega nimamo. Po tisti uporabi kreme in šampona prejšnji teden, več nismo nič storili glede tega. Pa ima še vedno malo "suho" kožo po lasišču. Mustela ni torej nič spremenila. Pa tudi zadeva ni nič rumenkasta, niti se ne širi. Res je verjetno samo malo suha koža. AD3 pri nas zaenkrat niso povzročile nobenih krčev, nobene spremembe nisem opazila, pa dajemo po 7 kapljic na dan že dober teden. Pred tem smo pa postopoma startali vsak dan eno kapljico več. Igralna podlaga - tudi mi se še odločamo....Mislim pa, da jo že pošteno potrebujemo, ker vidim, da jo ful zanimajo stvari okoli nje...vse kar se premika in binglja... pa mobile smo skoraj že čisto znucali obiski - mi smo tahujše že dali skozi, tahujšo gužvo mislim. Sedaj se bodo bolj poredko že eni zvrstili, v glavnem zaradi dopustov. Še dobro, da je ene odneslo na morje hrana - še vedno jem popolnoma vse (razen mesa seveda), gaziranih pijač in podobnega pa itak nikoli nisem marala sem kaj zamešala, ali je ena res omenjala čokolado kot problematično? jaz pojem ful temne čokolade, posebej tiste s pomarančo sicer smo imeli pa kar naporen vikend v soboto smo imeli obiske - moja prijateljica s sinčkom in možem in drugim sinčkom v trebuščku (čez en mesec ima rok) včeraj smo bili pa pri Brininem pradedku, dedek od - v Savinjski - in smo kasirali tudi malo toče. Se je tako usulo, da sem že razmišljala, kako bomo prišli nazj v LJ, ker bo ziher avto razsulo - no, na srečo potem ni bilo hudega
|