Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 11:24:27
|
|
|
|
arabela*
|
Pf,dobra si,da tvoj poskrbi za tvoje stvari tam spodaj. Jaz ni šans,da bi mu pustila,da me pobrije.Sploh pa sedaj
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 11:24:52
|
|
|
|
lana luna
|
Danes imam pa pregled in upam, srčno upam, da ne bom spet z napotnico za porodnišnico domov prinorela. pf držim pesti da bo vse BP na pregledu...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 11:26:21
|
|
|
|
lana luna
|
Me je pa moj čist presenetu, k sm dam pršla, je celo kuhinjo zribal. petrax za tvojega . svaka mu čast res.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 11:46:18
|
|
|
|
petrax
|
Luna lana ja je pa res pravi srček ta moj , odkar sem mela bolečine v trebuhu in mi je rekla G da moram mal bl počivat, mi ne pusti nč delat, no razen kosila skuhat . Saraya te smem vprašat kok cigaret pa dnevno pokadiš zdej? Namreč sem jaz tud ena izmed tistih, k ji ni ratal nehat kadit.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 11:53:31
|
|
|
|
pf
|
Res so grozna tale neurja. Žalostno je, ko takšna razdejanja povzročajo. Komaj si malo ljudje kaj uredijo, pa ko moraš ful šparati s takimi plačami, ko jih imamo, da si kaj porihtaš, potem ti pa takle naredi s streho, avtom... Zavarovalnice pa so itak katastrofa. Potem, ko bi na brzino rabil denar, da porihtaš, pa pocajo in pocajo, da te kap. Upam, da se bo umirilo. Danes pa grem malo na masažo. No masažo, bolj tako razvajanje nežno, bolj na easy sva se zmenile, da ne sproži poroda seveda. Se že kar veselim. A greste kaj na razprodaje? Jaz bi si kako športno jakno in trenerko kupila za jeseni. Nenosečniško seveda. Pa saj se mi ne da kam danes, če pa tak dežuje. Pa jutri baje tudi.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 12:00:23
|
|
|
|
arabela*
|
Petax,jaz sicer drugače zelo občasno kadim.Zlo malo. Sedaj v pa mi full pašejo,ampak če si si po večini samo zvečer nažgem.Čez dan nič.Ponavadi kake tri,štiri,včasih nič,čist odvisno.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 12:02:29
|
|
|
|
petrax
|
Saraya pol sva pa kr na istem. Men tudi zdej ful pašejo, se pa dost kontroliram.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 12:41:17
|
|
|
|
alysa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Aja,pa še neka me zanima.Ponoči ,če spim.pa ko se zbudim za lulanje,me tako grozno odspodaj boli,tako da komaj vstanem.a se kateri to dogaja?? [/quote) Mene tut zvečer, ko grem spat in pa zjutri, ko vstanem bolijo kosti čist spodaj ... pa ne vem, verjetno je to normalno, pa že se mora telo pripravit al kaj? Večji problem mi predstavlja že skorajda vsakodnevno otrdevanje trebuha, še najbolj zvečer ...
< Sporočilo je popravil alysa -- 14.7.2008 12:42:30 >
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 13:53:31
|
|
|
|
gloria
|
....men se isto dogaja da me ponoči boli ko grem lulat,zjutri tud.....me pa že boli ko se vsedem na wc...zgleda da res prtiska vse dol.... .....mal prej so mi javli da me vozek že čaka ....HB že sem bila obupana da ga ne bom dobila v tej barvi....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 14:54:25
|
|
|
|
SashaB
|
Hi punce, ali vas se kaj zaliva. Tukaj pri nas (na Nizozemskem) je koncno malo bolje in se tudi soncek kaze, a piha in je le okoli 20 stopinj (nisem nikoli mislila da bom vesela ko poleti ne bo tako toplo). Povetje, koliko ve se kaj kavo pijete? Jaz je na zacetku (in tudi v prvi ) sploh nisem mogla videt, a sedaj mi pa kar nekako pase. Sicer naj bi bila kaksna na dan dovoljena, in jih poskusam pod kontrolo drzat, ampak vcasih mi pa tako disi...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 14:55:34
|
|
|
|
arabela*
|
pa kje ste mi danes ženske??
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 14:57:00
|
|
|
|
arabela*
|
kafe? Jaz sem prešaltala na instant kavo,turška mi ne paše.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 16:29:40
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: bark Punce, a še velja, da je jutri predavanje psihologa v MŠ v KC? Ja jest sem bla na vseh predavanjih do sedaj pa ni nihče rekel, da ne bi bil. Ob 16h in 18.15 v KC! Ob 9h zjutraj ga ni! Jaz ne grem, te pa prosim za kratek povzetek-o čem se boste pogovarjali, ne zapiskov.
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 16:33:28
|
|
|
|
meta21
|
IZVIRNO SPOROČILO: SashaB Povetje, koliko ve se kaj kavo pijete? Jaz je na zacetku (in tudi v prvi ) sploh nisem mogla videt, a sedaj mi pa kar nekako pase. Sicer naj bi bila kaksna na dan dovoljena, in jih poskusam pod kontrolo drzat, ampak vcasih mi pa tako disi... Sploh ni panike če spiješ dve, celo tri kave na dan. V MŠ so rekli, da lahko mirno spiješ tudi kozarec piva ali vina .
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 16:34:24
|
|
|
|
Lara Croft
|
Haj..... utrujena in zaspana.... kr grem....
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 19:20:35
|
|
|
|
arabela*
|
Madonca,danes je pa zatišje.A šetate vse po svežem zraku ? Jaz pa se moram pohvalit.Sem bila nabavna.Kupila,oz naročila sem posteljo za Anejo,omaro,pa zofo.Komaj čakam,da dobim stvari,čeprav bo treba čakat
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 19:21:17
|
|
|
|
arabela*
|
Lara,ti pa si brzinska.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 19:22:37
|
|
|
|
arabela*
|
Jaz tud grem k kosilu počasi Se beremo kasneje,če nebo grmelo
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 19:37:29
|
|
|
|
Lara Croft
|
Hudič pa še špeh..... matr, kok fitnesa bo treba... Kak se bova jaz in moj mož usklajevala pa tudi nimam pojma.... verjetno bova povsod vsak zase... + pupa... Gledam te noge, ne morem verjet.... pa "samo" šest kg sem šla gor...
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 20:00:33
|
|
|
|
*bubi*
|
Jaz sem spet malo zadaj ostala z branjem Danes dopoldan sem si privoščila. Najprej sem nesla na CSD papirje, potem pa sem šla v šoping Največ stvari je dobil bubi, že kar kompletno jesensko garderobo. Septembra ne bom imela časa okol letat, pa še po rednih cenah bi morala novo kolekcijo kupovat. Tako pa sem dobila super dolge hlače za super ceno Pa nekaj za lušte za , zame pa je bil vse skupaj balzam za dušo IZVIRNO SPOROČILO: Me to you Mi smo pa danes že cunjice za dojenčka prali , jutri me čaka pa likanje jaz bom pa počakal še kakšen mesec, ker imam jutri 2 meseca rok.............a bo to prepozno?? Jaz še nisem nič prala. Vse sem lepo zložila v omaro, tako da če me kaj res prehiti, se v enem dnevu vse opere, posuši in zlika. Glavno, da je pripravljeno. Nekje v začetku avgusta nameravam prat oz. moram itak počakat, da dobim še nekaj bubijeve garderobe nazaj. lana luna, podaljške za modrce sem videla tukaj: http://www.neckermann.si/artikel/2779787/3-trakovi-za-podaljs-modrcka poceni in enostavna rešitev
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 20:05:08
|
|
|
|
*bubi*
|
...sem pa študirala kako veliki so že sedaj naši pikeci, a že imajo 2 kg?.. Ja, jaz mislim, da bi zdaj morali imet okoli 2 kg. To velja seveda za nas z vrha seznama Bom lahko v petek bolj natančno povedala, imam kontrolo rasti.
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 20:05:15
|
|
|
|
Lara Croft
|
V četrtek grem po cunjice.... frendica mi bo posodla en kup cunjic za prve mesece... a mislite, da je to treba spet prat in likat? Sem sigurna, da ni spravla umazanih cunj... Končno bo tudi naša lubika dobila nekaj cotk... da ne bo šla v brisačo zavita domov iz porodnišnice slučanjo.... Pa na CSD morm jt... ma prow da se mi....ma da končno naročim paket, oštja... a čem belo previjalno in poslico al natur? Joooooj.... Kam se gre pa zrihtat tist keš, ki ti ga/če občina časti? In kaj rabijo? Al to se po porodu rihta?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 20:07:44
|
|
|
|
Lara Croft
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* ...sem pa študirala kako veliki so že sedaj naši pikeci, a že imajo 2 kg?.. Ja, jaz mislim, da bi zdaj morali imet okoli 2 kg. To velja seveda za nas z vrha seznama Bom lahko v petek bolj natančno povedala, imam kontrolo rasti. Naša je imela na koncu 31 tedna cca 1,6kg... joj, upam, da ne bo prevelika.... ta prvi sin je imel 4200g.... Jaz pa ob rojstvu 4700g... buoga mati.... A vi veste, da bo moj sine imel, ko se bo njegova pol sestrica rodila skoraj 21 let?
|
|
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 20:14:39
|
|
|
|
*bubi*
|
A vi veste, da bo moj sine imel, ko se bo njegova pol sestrica rodila skoraj 21 let? Uh, to pa je razlika v letih.... pa je še kakšen vmes?
|
|
RE: Septembrke 08 - 2. del 14.7.2008 20:16:06
|
|
|
|
*bubi*
|
V četrtek grem po cunjice.... frendica mi bo posodla en kup cunjic za prve mesece... a mislite, da je to treba spet prat in likat? Sem sigurna, da ni spravla umazanih cunj... Umazanih sigurno ne.... ampak jaz bi imela ful slab občutek, če bi oblekla nekaj, česar nisem prej sama oprala. Pa naj bo novo ali rabljeno.
|
Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16
Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.