|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
13.7.2008 21:02:56   
lex
HD sem upala, da prideš kaj pošpegat, pa škoda da te ni bilo.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
13.7.2008 21:38:04   
jocika
Čestitke Katy, Motoristki, Papir in Teti beti za vaše male user posted image  ! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa same lepe porodne zgodbe! Zelo vzpodbudno. Ko berem takele zgodbe, me sploh ni strah it rodituser posted image user posted image  Hvala vam.
Lunica, kje si pa ti rodila, v Ce? Me zanima, če so tu pri nas sestre še vedno tak frehuser posted image
Jaz pa kar naprej nekaj na polno delam, pa se sprehajam, pa spet delam - pa upam, da se bo kaj začelo, pa nič. Razen nebolečega otrdevanja trebuha, ni nič. Eh, bom mogla počakat, da pupika nabaše 4 kguser posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu lex)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
13.7.2008 21:42:32   
jocika
Pozabila sem čestitat še Ani2007. Se opravičujem in čestiiiiiitam!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image  Lepo se cartajte!

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
13.7.2008 21:47:40   
dzanika
Evo jaz sem šekar doma. Nisem šla v P. Sem se odločila da počakam še čez noč da vidim če se začne kaj dogajat pa bom šla verjetno jutri zjutraj ker danes nisem čutla 10 gibov. user posted image   Sam zdej ne vem al grem v P al h svoji G glede na to da dela dopoldne???

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 22:21:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1830
13.7.2008 22:32:54   
Balonchy
Čestitke Motoristka in papir!!!

user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 22:42:45   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1832
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 22:56:55   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1833
   [Brisano sporočilo]
13.7.2008 23:07:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1834
13.7.2008 23:07:50   
tims
Z malo zamude se javljam na raportuser posted image . Tudi jaz sem še 2 v 1. Se pa nisem mogla nič javit, ker ima moj ful dela in ni šans da pridem do računalnikauser posted image . Pol pa imam tkole zvečer šele čas, da mal prečekeram kaj se dogaja. Pri nas je novo edino to, da mi je začel trebuh nekaj otrdevat, ostalo pa se mi zdi, da je vse po starem. Ja, pa zdaj že dve noči, moram potrkat, kar dobro spim. Grem samo enkrat lulat, pa še to kakšno uro in pol po tistem, ko grem spat, potem pa do zjutraj mir. Ne vem, ali imajo te Canesten tablete kakšne veze s tem user posted image .

Lex, dobrodošla nazaj. Hvala za porodno zgodbo. Ko sem jo brala, me je takoj prijelo, da bi jest šla tud. Tko na izi se mi je zdeluser posted image . Prav tako tudi hvala Nasari, Neboglasnici in Lunici za njihove zgodbe. Pri meni je tako, da sem kakšen dan čisto ok, kakšen dan me pa prav panika grabi kako bo. Pa si potem mislim, če so vsi šli ven, bo pa tud naša.user posted image

Katy\o/, Ana 2007, Motoristka in Papir, čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj grem pa še pod tuš in kar v pojstlo. Se tipkamo.

Neposredna povezava do sporočila: 1835
14.7.2008 3:06:06   
Nyah*
Meni je pa slabo, pa zgaga me matra,...., ne morem spatuser posted image user posted image user posted image , pa takoooo sem utrujena. Sploh se ne morem nastimat, se me tisci in zuli, trebuh mi je prevelik,...user posted image

Danes user posted image  ob 8ih grem na ctg, upam, da kaj dogaja, ne bi sla rada cez rok, sem prvo 10 dni prej rodila, pa bi zdej tut kr ze sla.

MOTORISTKA IN PAPIR,  user posted image user posted image user posted image  za user posted image ¨! Lepo se cartajte, cimlepse spite in jejte, uzivajte te blazene prve trenutke skupaj!

Lex, wbuser posted image ! Ves, tvojo odsotnost je blo tukaj skoraj najbolj cutitiuser posted image , hvala za zgodbo, superca! Malo povej, kako se mala dva vedeta do Vite! Vse ok?

Inigo in Lunica, hvala za slike, pa nanka tudi seveda, kaksne cukrcke mate domauser posted image user posted image .

Grem probat spat, .....Maja se vidiva jutri v cakalnici, spet na nekajurnem cakanju in cvekanju huh. Upam, da bos vsaj ti resena, ce ne ze obe!

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
14.7.2008 6:49:01   
Anonimen
user posted image

user posted image

tiste, ki imate otročke s krčki, nama sab simplex pomaga!!! trkam, da bo še naprej tako. danes je najin cukr spal celo noč brez krčkov, zbujal se je na 2-2,5 ure in je bil pravi luksuz user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1837
14.7.2008 7:13:39   
Nyah*
user posted image user posted image user posted image  za mirno nocuser posted image user posted image user posted image ! Upam, da bo tudi v naprej tako!

Lunica, user posted image user posted image user posted image  kako sladko detece imata, user posted image  bi ga kr polupckala! Sploh ne deluje drobizek na slikah, pa je se cisti pikec ane?

Grem pod tus, potem pa na pregled, ctg, cakat,...huh. Vse me boli, zdaj se glava full, ker nisem nic spalauser posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
14.7.2008 8:02:23   
klarazan
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , papir, iskrene čestitke!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
14.7.2008 8:11:01   
pepa6
Maja24 kako si pa kaj danes? Si kaj zrihtala pri G. Jaz več spat ne morem ponoči, ker ne morem spat na hrbtu, ker dihat ne morem, če sem na enem ali drugem boku pa me zbada pod trebuhom, peče in boli, levo stopalo mi bo vsak čas razneslo, ker jo mam ful zatečeno, da prstov včasih več ne ćutim. Mala se več toliko ne giba, no glede na to, da sem ful v gibanju mogoče več ne začutim malih gibov. Cela sem zatečena, popadkov pa od nikoder. Danes sem že 5 dni čez pdp in sem že vsega sita.Kaj če bi prosila danes v mb bolnici, da mi sprožijo porod, ali bi mi ga?

Glede na to, da imam danes ob 10 h spet ta ctg v mb bolnici, že vem vnaprej, da bo otrokov pulz bp, popadkov ne bo, in me bodo naročli spet čez 2 al pa 4 dni na ctg. Ker so sedaj dopusti, gre vse bolj na brzino.

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
   [Brisano sporočilo]
14.7.2008 8:12:34   
Brisani uporabnik

(odgovor članu klarazan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1841
14.7.2008 9:04:24   
Blacky30
Danes zjutraj pa ni nobenih novičk.

Ja, včeraj zvečer pa je bilo pestro. Sva šla na večerjo k Pecu, pa prideva tja in zaprto.user posted image  Jaz pa sem se tako veselila še svoje "zadnje večerje"user posted image   zunaj in si v glavi že predstavljala, kakšno dobro sladico si bom privoščila za konec. Mmmmmm, vanili krema s toplimi borovnicami....mmmmmm. No in razočaranje. Nakar se odločiva, da greva pač na pizzo, ker sva vedela, da je tudi druga gostilna, ki jo imava rada, zaprta. Prideva do Barona na pizzo, hočeva sedeti veni na vrtu, zaprto. Greva noter, gosti sedijo, vse tiho, noben ne je, res čudno vzdušje. Pride natakar, pa pravi, da je vrt zaprt, ker nimajo elektrike, da imajo pravo razdejanje, da je popoldanska toča veliko uničila in da je tudi na pizzo potrebno čakat vsaj pol ure, ker so šele sedaj dobili elektriko in morajo peči konkretno zagret. Seveda sva počakala, ker sem rekla, da več ne grem kam drugam, ampak pizza je bila res drugačna. Zelo hrustljava, tak da so me prsti boleli od rezanja.user posted image  Mojemu so še pozabili klobase gor dat dodatno, tak da je res že pisano gledal od vsega skup. No, pomenila sva se, malo obudila spomine na prihod Nejca, malo splanirala prihod user posted image  in vse, kar je še treba postoriti in je bilo prav fajn. Tak da je bila ta najina romantična večerja prav pestra.user posted image

Zimska, dobrodošla nazaj, komaj čakam na tvojo porodno zgodbo. Je morala biti fajna glede na to, da si prehitevala preko polne črte.user posted image

Mojcek1, ja, kar vredu plan, samo daj ti to raje spremeni, da se mi ponoči začne in ne rodim dopoldan, pač pa zgodaj zjutraj, ok?user posted image

Sonček85, oooooo, zamuja, kaj??? Super, to je zelo dober znak. No, želim ti vso srečo na UZ.

Ja, lunica, zdaj sem se spomnila, da smo mi tudi Nejcu kuhali čaj proti krčem iz kamilice, janeža in kumine. Pa v lekarni sem kupila brinjevo mazilo in mu masirala trebušček v smeri urinega kazalca s tem mazilom.
Sicer pa super za mirno noč!!!!user posted image user posted image user posted image

Sončica, čestitke za negativen izvid. Super! Ja, tista reva pa je bila tinky.user posted image

HD, to bi morda lahko bil začetek čepa. Se še nadaljuje?

Ja, moram vam povedat, da je moj tudi imel srečo in dobil Canesten vaginalete brez recepta. Sicer so se ga usmilili šele v tretji lekarni, a hvala bogu, sem 3-dnevno terapijo že zaključila in upam, da bo zdaj mir.

NyahRR, fajn zrihtaj na pregledu!user posted image

Pepa6, danes boš imela najverjetneje še UZ po CTG-ju. Vsaj tako sem imela jaz, ko sem prišla na pregled 4 dni po PDP. In so me poslali kar dol rodit, ker je bilo premalo plodovnice.

(odgovor članu karamela6)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
14.7.2008 9:08:47   
lidija***
Pozdravljene!
Hvala vsem za porodne zgodbe in čestitke za nove malčke!!user posted image
Krči: prehrana- jaz pri prvih dveh nisem kaj ekstra pazila na prehrano, seveda zdravo, ampak nisem se odrekla sadju in zelenjavi. Sedaj obe obožujeta svežo sadje in zelenjavo, solate. Mislim, da morajo biti v mleku tudi vitamini. Krči pa so dokler črevesje ne dozori. Eni jih imajo več, drugi majn. Sama sem isto uporabljala kapljice od Koroških lekarn, pa simpex.. Vsak večer pa sem ju tudi kopala, včasih tudi dopoldan, če so bili krči močni. Pa tudi kakšen večerni sprehod sem si privoščila sama, da malo zbistrim glavo..user posted image .
Lex kako je kaj bilo v SG porodnišnici? Ali je problem z vložki, hlačkami, brisačami?
Lepo se imejte!!!

Komaj čakam, da rodim!!! Tile zadnji dnevi se vlečejo bolj kot celih osem mesecev!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1843
14.7.2008 9:25:46   
Blacky30
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image      

1. robika (PDP 5.7.)

2. pepa6 (PDP 9.7.)

3. maja24 (PDP 10.7.) - danes CTG!

4. karamela6 (PDP 11.7.)

5. ksenci (PDP 11.7.)

6. mojcek1 (PDP 11.7.) - pregled 18.7.!

7. hruška debeluška (PDP 12.7.) - v torek CTG!

8. lavita* (PDP 13.7.)

9. kenya (PDP 13.7.) - v torek pregled!

10. klarazan (PDP 14.7.)

11. jocika (PDP 15.7.) - je že v P, navijamo in čakamo novičko!user posted image user posted image user posted image

12. SM10 (PDP 18.7.)

13. dzanika (PDP 18.7.)

14. lidija*** (PDP 18.7.)

15. lindy (PDP 19.7.)

16. SOncIca (PDP 20.7.) - v torek amnioskopija!

17. Yasminka (PDP 22.7.)

18. moya (PDP 30.7.) - danes sprožitev poroda! Navijamo!!!!!!!! Drži se!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image        user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 14.7.2008 9:33:34 >

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
14.7.2008 9:30:10   
Blacky30
Novička od jocike:

"Sem v klistirnici - hujšam, potem pa v porodno. Držite pesti! Jocika"

user posted image user posted image        user posted image user posted image

Drži se!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
14.7.2008 9:48:21   
sonček85
kako sta srčkana.ooooooooooooooooooooooooooo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sasi13)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
14.7.2008 9:50:09   
sonček85
lunica24:kako je tvoj luštkan,vsi so tako lepi.komaj čakam svojega

blacky30:hvala za lepe želje in seveda komaj čakam pregled da mi pove kako in kaj.držim pesti za vsako posebaj da čim prej držite svoje fižolčke v rokah.

uuuuuuuuuu moja jocika rojeva-se je že začelo:dajmo potiskam s tabo.šeeeeeeeeeešeeeeeeeeeeeeeeeeešeeeeeeeeeeeeee malo pa bo zunaj mala patricija

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
14.7.2008 9:52:46   
Blacky30
Ja, danes dobimo spet eno punčkooooooooooo!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image   Juhuuuuuuuuu!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image

Ona ima rok tudi jutri, tak kot jaz. Samo pri meni se nič ne dogaja. Upam, da se zvečer kaj začne, ker bi rada, da bi imel moj user posted image  isti dan rd kot jaz in vreme je prečudovito za rojevanje.user posted image  Bom očitno morala user posted image , če ne bo nič, samo nisem sigurna, če še znam.user posted image

< Sporočilo je popravil Blacky30 -- 14.7.2008 9:53:37 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
14.7.2008 9:54:30   
Anonimen
nyah jaaaa res je, naše dete je tko suhceno, brez gramčka maščobe in drobčkeno, ampak po slikcah pa res zgleda pravi bajsek user posted image ko sva naredila prve slike in jih dala okoli je zgledal na njih kot da je star 2 meseca, ko so ga ljudje videli v živo, so bili ful presenečeni, kako je drobčken.

blacky, ja prav pasalo je tole 2 urno zbujanje brez krčkov, zdaj pa mi spi že pd 6 zjutraj user posted image

jocika je v porodni, pa ji ne morem odgovorit haha, no za ostale, sestre so bile vse svetovne, prijazne, zlate, sploh otroške sestre, čisto vse od prve do zadnje, babica je bila zlata, sem pač naletela ravno ponoči na eno oz. dve ki jima je smrdela služba tisti trenutek user posted image

mam pa novo težavo. se vidi da sem prvič mama. prve 7 dni sem imela prsi težke kot beton, polne mleka, kar teklo je iz mene, dete je jedlo pridno, včeraj pa cel dan mehke prsi in se mi zdi, da sploh nimam dovolj mleka. sem ga nahranila iz ene in bolj ko je vlekel, nič ni požiral, sem ga potem dala še na drugo in je pil kot da gre za življenje, zdaja pa že 4 ure spi. 

ga bom zdaj stehtala pred prvim hranjenjem, ga podojila na eni dojki, ga stehtala še enkrat... in ga dala še na drugo, če bo kazalo premalo.

hvala vsem za nasvete še enkrat

angelina, ja grozno je, sploh ker tako trpi otrok, pa nič ne moreš. fant je bil ful jezen, da ne morejo nardit nečesa kar bi res pomagala, sva se odločla,  da ko bova mela malo časa, sama narediva zdravilo proti krčem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

punce, mejte se

(odgovor članu Blacky30)
  Neposredna povezava do sporočila: 1849
   [Brisano sporočilo]
14.7.2008 10:12:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.