kekec in mojca
|
Najprej, Frutka, iskrene čestitke za tvojo punčko! Res sem bila vesela tvojega sporočila, da se zdaj veselo cartata! Ampak, Blacky me je pridno ubogala in ni nič hitela s porodom, ti pa glih obratno... No, zdaj te še obiskat ne bom mogla prit... In spet si ne bom mogla ogledat SG porodnišnice!!! ... naše morje... joj, punce, kolko mi je ta dopust koristil!!! Vsi smo se posvečali le drug drugemu, ati je čez dan užival v Kekčevi družbi, Tine je bil prav navdušen nad cartanjem pri mamici. Ugotovil je, da je dosti lepše biti v mojem naročju, kot v vozičku (no, končno!!! ) Drugače pa, Kekec se je že naučil plavat pod vodo... ampak to po tem, ko sem ga skoraj cel teden gnjavla s plavanjem v globoki vodi, da bi ja čimprej splaval, se naučil drseti po gladini, ga želela vleči za roke in vse te dobesedno bedarije, ki smo se jih učili na faksu, ko smo delali tečaj plavanja, ga vozila v šolo plavanja, kjer so izvajali enake vaje, kot sem jih jaz prej z njim... Kaj se je zgodilo? Predzadnjo popoldne smo bili vsi preleni, da bi šli nazaj na plažo, spravili smo se na mali bazen, ati se je vsedel zraven Kekca, jaz sem vedrila na ležalniku in se smehljala ter pačla Tinetu, mali pa skakal po vodi. Dokler se ni prvič potunkal... pa drugič... potem je prišel mimo en mali Nemec, mu v nemščini razložil, kako on super megastično plava in mu pokazal... Kekec ni razumel ničesar, pa je mislil, da se igrata in je zato začel ponavljat za njim... In potem je celo popoldne plaval pod vodo. Do tega, da bi dvignil glavo nad vodo, še ni prišel. Saj še ima čas!
|