Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:03:27
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Mary, frajer vaš Tai. Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet ok, grem pogledat. a pol ne morem tega sama zrihtat, ker sva midva tud skor pop****** zraven, pa sva se stavla, da me na večerjo pelje, če zdej to zgruntam in zrihtam. Pri nas se stranice čist lepo poravnajo in šele nato pritisneš dno na tla - do takrat pa je dno pridvignjeno na cca. 3/4. Pa upam, da pade večerja. IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa Suzi lohk tud sama zrihtaš. Unu na sredini mal dvigni, potem poravnaj svse stranice in porini sredino dol. Pojstlca stoji! Aha - je že Bajsa tud odgovorila. IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* JJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!! jaz sem si pa večerjo prislužla! Hvala babe, si zaslužte pijačko, ko se vidmo. bajsa hvala za super opis. Ampa zdej pa teha ni šans da mojmu povem .... naj kar sam grunta naslednjič, jaz se bom pa po kolenih od smeha valala. ampak je pa res glupa fora. No pa saj ti je že ratalo - prepočas berem .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:03:58
|
|
|
|
Suzi*
|
matr, spet sem ves čvek zamudila, zdej pa že vse greste ninat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:04:09
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* JJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!! jaz sem si pa večerjo prislužla! Hvala babe, si zaslužte pijačko, ko se vidmo. bajsa hvala za super opis. Ampa zdej pa teha ni šans da mojmu povem .... naj kar sam grunta naslednjič, jaz se bom pa po kolenih od smeha valala. ampak je pa res glupa fora. suzi Ko boš na večerji, si kaj finega privošči in se na nas kaj spomni.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:05:24
|
|
|
|
mesecnica
|
Pa še tole sem prej pozabila odposlat IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* Janey, pusti vse pri miru, pa bosta zjutrej pospravlala. Meti, Janez je ful lušten. Pa krasno da ste uživali. kavalčice ste tudi krasne. Mesecnica, kakšnega si naročila in kam ti bodo dostavili??? Bamby, kera poza za spanje. Naročila sem tegale: http://www.baby.hr/shop/product_info.php?cPath=73_83&products_id=382&osCsid=9e2c824b1323336067af55556b9f7415 Dostava na dom . Moj časti. Sem hotla, da bi dostavili njegovi botri v Pulo, pa bi ga prevzeli ko bi šli na morje. Pa je moj rekel, da za 15 EUR se ne bo s tem zafrkaval . Tud prav... bo pa več plačal . IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka O hudo marička, kakšnga kerlca bo moja carica dobila A motor ima že tut? Si se pa že zagrebla za frajerja, a?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:05:25
|
|
|
|
Suzi*
|
mesecnica. cist so nore te babuške s tipkanjem, a ni res?? mene tud prehiteva...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:05:38
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* matr, spet sem ves čvek zamudila, zdej pa že vse greste ninat. jaz bom še ene 2 uri pokonc, sam mal pokam vmes
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:05:38
|
|
|
|
Bajsa
|
Suzi malenkost! Sm jaz tud diplomirala ko sem jo sestavlala . Pa le glej da te tvoj pelje na večerjo! Dolenjka uživej na morju! Fajn si jo namoč, pa Stipetu se posvečej, pa na carico pazi, pa oh in sploh, pa vsak večer eno mrzlo pivce spij še namesto nas Pina nočko, pa dober pogovor in čohanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:05:45
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* matr, spet sem ves čvek zamudila, zdej pa že vse greste ninat. jaz še ne grem Moj je v nočni , na srečo mi danes nobeden ne bo smrčal na uho. Pa še malo dobre družbe rabim.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:07:06
|
|
|
|
Suzi*
|
mesecnica, ful luškan. kolk te pride vse skupaj?? škoda da nisi kej prej omenila, da boš naročila, bi lahko skupaj naročile in si delile poštnino.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:08:22
|
|
|
|
mesecnica
|
Aja Suzi - pa razstaviš jo tudi na isto foro. Najprej sredino gor do 3/4 in šele nato stranice.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:09:37
|
|
|
|
mlavla
|
čer.. še le sedaj sem se uspela pribiti do računalnika..
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:09:47
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, ful luškan. kolk te pride vse skupaj?? škoda da nisi kej prej omenila, da boš naročila, bi lahko skupaj naročile in si delile poštnino. Sej lahko še vedno napišem e-mail, če hočeš. In bo dva poslala. Ni panike. Samo izberi in sporoči... Jaz bom v ponedeljek že denar nakazala - tako da mi do tedaj javi...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:10:01
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Aja Suzi - pa razstaviš jo tudi na isto foro. Najprej sredino gor do 3/4 in šele nato stranice. jah, midva kretenčiča, sva itak najprej tist trdi poden noter dala.... mah. zdej mi je smešno, prej popoldne sva pa oba zašvicala, pa jo hotla že v krko čez okno vržt.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:10:34
|
|
|
|
Suzi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, ful luškan. kolk te pride vse skupaj?? škoda da nisi kej prej omenila, da boš naročila, bi lahko skupaj naročile in si delile poštnino. Sej lahko še vedno napišem e-mail, če hočeš. In bo dva poslala. Ni panike. Samo izberi in sporoči... Jaz bom v ponedeljek že denar nakazala - tako da mi do tedaj javi... kakšna je pa cena??? grem čekirat kaj imajo. a ti si pol po želji naročila? al si izbrala kaj je na zalogi??
< Sporočilo je popravil Suzi* -- 12.7.2008 23:11:29 >
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:11:14
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, ful luškan. kolk te pride vse skupaj?? škoda da nisi kej prej omenila, da boš naročila, bi lahko skupaj naročile in si delile poštnino. Sej lahko še vedno napišem e-mail, če hočeš. In bo dva poslala. Ni panike. Samo izberi in sporoči... Jaz bom v ponedeljek že denar nakazala - tako da mi do tedaj javi... Točen izračun pa še čakam.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:11:21
|
|
|
|
Bajsa
|
MOj bo pa dons dobil odpoved, če se bo tkole zajebavu! Ob 21 sva z madam šle od fotr, pa je reku da pride kuj, da sam pir spije. Sam zdej ne vem a je mislu ta tretga iz druge kište al kaj, ker je ura pa že enajst preč, njega pa še ni,sej ne daj je delal od 6 do 18, pa itak sva skoz same...Ga bom vrgla čez balkon
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:12:33
|
|
|
|
mlavla
|
pol dneva smo se potepali pol dneva pa smo mi imeli obiske.. da ne pozabim..Dolenjka uživaj na morju..in tudi vse ostale če slučajno odhajate Neža je šal spat šele pred slabo uro..če smo pa tolk časa zunaj bandali.. upam,da bo lepo spala.. me prav zanima če tole deluje s kvasom..sam je kar mal starh to probat.. suzi in mesečnica..ful lepi mei tai-ji...a ni drugače ena od vaju tudi sama šivala??? A ma slučajno aktera še shranjen tisti link o kroju ???
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:12:36
|
|
|
|
Janey
|
evo me vs sem zrihtala, samo nekaj nejgovih stvari sem pustila...počasi grem spat dolenka lepo se mejte na morju. kam sploh greste? ne pozabi namakat mesečnica ful lep ta mei tai. ve se kar grebite za tai-ja, ko boste jakca spoznale ko samo še carica tajeva ostala, to je že podpisano hehehehe (ampak mali(tai) je res cuker, kot je rekla dolenjka taki jack je da mu samo še motor manjka)
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:14:14
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mesecnica, ful luškan. kolk te pride vse skupaj?? škoda da nisi kej prej omenila, da boš naročila, bi lahko skupaj naročile in si delile poštnino. Sej lahko še vedno napišem e-mail, če hočeš. In bo dva poslala. Ni panike. Samo izberi in sporoči... Jaz bom v ponedeljek že denar nakazala - tako da mi do tedaj javi... kakšna je pa cena??? grem čekirat kaj imajo. a ti si pol po želji naročila? al si izbrala kaj je na zalogi?? Cena Mei tai-ja je 366 KN (50,10 €) + poštnina 120 KN. Tako mi je napisala. Ampak čist točno ti javim, ko prejmem odgovor. Mlavla - cene se razlikujejo. So poleg opisa...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:14:15
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa MOj bo pa dons dobil odpoved, če se bo tkole zajebavu! Ob 21 sva z madam šle od fotr, pa je reku da pride kuj, da sam pir spije. Sam zdej ne vem a je mislu ta tretga iz druge kište al kaj, ker je ura pa že enajst preč, njega pa še ni,sej ne daj je delal od 6 do 18, pa itak sva skoz same...Ga bom vrgla čez balkon ti pomagam, če prideš ti pol meni
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:14:50
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa MOj bo pa dons dobil odpoved, če se bo tkole zajebavu! Ob 21 sva z madam šle od fotr, pa je reku da pride kuj, da sam pir spije. Sam zdej ne vem a je mislu ta tretga iz druge kište al kaj, ker je ura pa že enajst preč, njega pa še ni,sej ne daj je delal od 6 do 18, pa itak sva skoz same...Ga bom vrgla čez balkon ob takšnih izjavah jaz mojega vprašam, če je pri iz soda pil mater so si podobni
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:15:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa MOj bo pa dons dobil odpoved, če se bo tkole zajebavu! Ob 21 sva z madam šle od fotr, pa je reku da pride kuj, da sam pir spije. Sam zdej ne vem a je mislu ta tretga iz druge kište al kaj, ker je ura pa že enajst preč, njega pa še ni,sej ne daj je delal od 6 do 18, pa itak sva skoz same...Ga bom vrgla čez balkon ne, kar zunaj naj spi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:16:19
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa MOj bo pa dons dobil odpoved, če se bo tkole zajebavu! Ob 21 sva z madam šle od fotr, pa je reku da pride kuj, da sam pir spije. Sam zdej ne vem a je mislu ta tretga iz druge kište al kaj, ker je ura pa že enajst preč, njega pa še ni,sej ne daj je delal od 6 do 18, pa itak sva skoz same...Ga bom vrgla čez balkon ob takšnih izjavah jaz mojega vprašam, če je pri iz soda pil mater so si podobni ja eno skupno lastnost majo...mislijo da majo spodnjo glavo za razmišljanje namesto zgornjo, sam ne vejo da v spodnji ni možganov
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:16:27
|
|
|
|
mlavla
|
bajsa..ja tale tvoj ga pa res svira..upam,da se bosta lohka kej zmenla.. mislim pa da bo treba prej mačka pregnat...mijav....
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 12.7.2008 23:17:11
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla bajsa..ja tale tvoj ga pa res svira..upam,da se bosta lohka kej zmenla.. mislim pa da bo treba prej mačka pregnat...mijav.... po dolenjka porihtala, ona dobro laja
|
|
|
Kopanje novorojenčka.
пеперутка16
Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?