|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
12.7.2008 23:03:27   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mary, frajer vaš Tai. user posted image

Mi gremo pa naslednji vikend v Terme Ptuj. user posted image user posted image  Od petka do nedelje. Komaj čakam. Sva pa danes dobila prenosno posteljico v posojo, pa je ne znava sestavit. Stranice se nikakor nočjo zaskočit. user posted image user posted image  je pa od Hauck-a, tako da če mi katera lahko kako pomaga s kakšnim nasvetom, bom vesela. user posted image

Res majo en čudn patent, k ti pa rata si pa misliš da si osel, da tega nisi že prej pogruntu! Na uni podlogi za ležat (ta tanki) je narisano. Tisto reč na redini moraš neki dvignit, pa oba je boljš da sta zraven user posted image  Midva sva skor živčnjaka fasala in ga bova verjetn ju3 spet user posted image

ok, grem pogledat. user posted image  a pol ne morem tega sama zrihtat, ker sva midva tud skor pop****** zraven, pa sva se stavla, da me na večerjo pelje, če zdej to zgruntam in zrihtam. user posted image user posted image

Pri nas se stranice čist lepo poravnajo in šele nato pritisneš dno na tla - do takrat pa je dno pridvignjeno na cca. 3/4. Pa upam, da pade večerja. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Bajsa

Suzi lohk tud sama zrihtaš. Unu na sredini mal dvigni, potem poravnaj svse stranice in porini sredino dol. Pojstlca stoji!

Aha - je že Bajsa tud odgovorila. user posted image

JJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!  jaz sem si pa večerjo prislužla! user posted image user posted image  
Hvala babe, si zaslužte pijačko, ko se vidmo. bajsa hvala za super opis. user posted image  Ampa zdej pa teha ni šans da mojmu povem .... naj kar sam grunta naslednjič, jaz se bom pa po kolenih od smeha valala. user posted image user posted image  ampak je pa res glupa fora. user posted image

No pa saj ti je že ratalo - prepočas berem user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4876
12.7.2008 23:03:58   
Suzi*
matr, spet sem ves čvek zamudila, zdej pa že vse greste ninat. user posted image  

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu srečka nosečka)
Neposredna povezava do sporočila: 4877
12.7.2008 23:04:09   
srečka nosečka

JJJJJJJJJJJJJJEEEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!  jaz sem si pa večerjo prislužla! user posted image user posted image  
Hvala babe, si zaslužte pijačko, ko se vidmo. bajsa hvala za super opis. user posted image  Ampa zdej pa teha ni šans da mojmu povem .... naj kar sam grunta naslednjič, jaz se bom pa po kolenih od smeha valala. user posted image user posted image  ampak je pa res glupa fora. user posted image

user posted image user posted image user posted image  suzi user posted image user posted image user posted image

Ko boš na večerji, si kaj finega privošči in se na nas kaj spomni.

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4878
12.7.2008 23:05:24   
mesecnica
Pa še tole sem prej pozabila odposlat

Janey, pusti vse pri miru, pa bosta zjutrej pospravlala.
Meti, Janez je ful lušten. Pa krasno da ste uživali.
kavalčice ste tudi krasne.

Mesecnica, kakšnega si naročila in kam ti bodo dostavili??? 

Bamby, kera poza za spanje. user posted image user posted image

Naročila sem tegale: http://www.baby.hr/shop/product_info.php?cPath=73_83&products_id=382&osCsid=9e2c824b1323336067af55556b9f7415
Dostava na dom user posted image . Moj časti. Sem hotla, da bi dostavili njegovi botri v Pulo, pa bi ga prevzeli ko bi šli na morje. Pa je moj rekel, da za 15 EUR se ne bo s tem zafrkaval user posted image . Tud prav... bo pa več plačal user posted image user posted image user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

O hudo marička, kakšnga kerlca bo moja carica dobila user posted image  user posted image  user posted image
A motor ima že tut? user posted image  user posted image  user posted image

Si se pa že zagrebla za frajerja, a? user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4879
12.7.2008 23:05:25   
Suzi*
mesecnica. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   cist so nore te babuške s tipkanjem, a ni res?? mene tud prehiteva... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4880
12.7.2008 23:05:38   
dolenjka

matr, spet sem ves čvek zamudila, zdej pa že vse greste ninat. user posted image  

jaz bom še ene 2 uri pokonc, sam mal pokam vmes user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4881
12.7.2008 23:05:38   
Bajsa
Suzi malenkost! Sm jaz tud diplomirala ko sem jo sestavlala user posted image . Pa le glej da te tvoj pelje na večerjo!

Dolenjka uživej na morju! Fajn si jo namoč, pa Stipetu se posvečej, pa na carico pazi, pa oh in sploh, pa vsak večer eno mrzlo pivce spij še namesto nas user posted image

Pina nočko, pa dober pogovor in čohanje user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4882
12.7.2008 23:05:45   
srečka nosečka

jaz še ne grem user posted image
Moj je v nočni user posted image , na srečo mi danes nobeden ne bo smrčal na uho.
Pa še malo dobre družbe rabim. user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4883
12.7.2008 23:07:06   
Suzi*
mesecnica, ful luškan. user posted image  kolk te pride vse skupaj?? škoda da nisi kej prej omenila, da boš naročila, bi lahko skupaj naročile in si delile poštnino. user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4884
12.7.2008 23:08:22   
mesecnica
Aja Suzi - pa razstaviš jo tudi na isto foro. Najprej sredino gor do 3/4 in šele nato stranice.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4885
12.7.2008 23:09:37   
mlavla
čer..
še le sedaj sem se uspela pribiti do računalnika..

Za dežjem vedno posije sonce. :)
Eden je za naju posijal 29.02.2008!
Drugi pa je posijal 22.04.2009 :)

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4886
12.7.2008 23:09:47   
mesecnica

mesecnica, ful luškan. user posted image  kolk te pride vse skupaj?? škoda da nisi kej prej omenila, da boš naročila, bi lahko skupaj naročile in si delile poštnino. user posted image

Sej lahko še vedno napišem e-mail, če hočeš. In bo dva poslala. Ni panike. Samo izberi in sporoči... Jaz bom v ponedeljek že denar nakazala - tako da mi do tedaj javi...user posted image

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4887
12.7.2008 23:10:01   
Suzi*
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Aja Suzi - pa razstaviš jo tudi na isto foro. Najprej sredino gor do 3/4 in šele nato stranice.

jah, midva kretenčiča, sva itak najprej tist trdi poden noter dala....user posted image user posted image user posted image  mah. zdej mi je smešno, prej popoldne sva pa oba zašvicala, pa jo hotla že v krko čez okno vržt. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4888
12.7.2008 23:10:34   
Suzi*

Sej lahko še vedno napišem e-mail, če hočeš. In bo dva poslala. Ni panike. Samo izberi in sporoči... Jaz bom v ponedeljek že denar nakazala - tako da mi do tedaj javi...user posted image

kakšna je pa cena???
grem čekirat kaj imajo. a ti si pol po želji naročila? al si izbrala kaj je na zalogi??

< Sporočilo je popravil Suzi* -- 12.7.2008 23:11:29 >

Neposredna povezava do sporočila: 4889
12.7.2008 23:11:14   
mesecnica

Točen izračun pa še čakam.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4890
12.7.2008 23:11:21   
Bajsa
MOj bo pa dons dobil odpoved, če se bo tkole zajebavu! Ob 21 sva z madam šle od fotr, pa je reku da pride kuj, da sam pir spije. Sam zdej ne vem a je mislu ta tretga iz druge kište al kaj, ker je ura pa že enajst preč, njega pa še ni,sej ne daj je delal od 6 do 18, pa itak sva skoz same...Ga bom vrgla čez balkon

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

Neposredna povezava do sporočila: 4891
12.7.2008 23:12:33   
mlavla
pol dneva smo se potepali pol dneva pa smo mi imeli obiske..

da ne pozabim..Dolenjka uživaj na morju..in tudi vse ostale če slučajno odhajate

Neža je šal spat šele pred slabo uro..če smo pa tolk časa zunaj bandali..user posted image
upam,da bo lepo spala..

me prav zanima če tole deluje s kvasom..sam je kar mal starh to probat..user posted image user posted image

suzi in mesečnica..ful lepi mei tai-ji...a ni drugače ena od vaju tudi sama šivala??? A ma slučajno aktera še shranjen tisti link o kroju ???

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4892
12.7.2008 23:12:36   
Janey
evo me
vs sem zrihtala, samo nekaj nejgovih stvari sem pustila...počasi grem spat

dolenka lepo se mejte na morju. kam sploh greste? ne pozabi namakatuser posted image user posted image

mesečnica ful lep ta mei tai.

ve se kar grebite za tai-ja, ko boste jakca spoznale ko samo še carica tajeva ostala, to je že podpisanouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hehehehe (ampak mali(tai) je res cuker, kot je rekla dolenjka taki jack je da mu samo še motor manjka)user posted image user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4893
12.7.2008 23:14:14   
mesecnica

kakšna je pa cena???
grem čekirat kaj imajo. a ti si pol po želji naročila? al si izbrala kaj je na zalogi??

Cena Mei tai-ja je 366 KN (50,10 €) + poštnina 120 KN. Tako mi je napisala. Ampak čist točno ti javim, ko prejmem odgovor.

Mlavla - cene se razlikujejo. So poleg opisa...

Mesečnica

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4894
12.7.2008 23:14:15   
Janey

MOj bo pa dons dobil odpoved, če se bo tkole zajebavu! Ob 21 sva z madam šle od fotr, pa je reku da pride kuj, da sam pir spije. Sam zdej ne vem a je mislu ta tretga iz druge kište al kaj, ker je ura pa že enajst preč, njega pa še ni,sej ne daj je delal od 6 do 18, pa itak sva skoz same...Ga bom vrgla čez balkon

ti pomagam, če prideš ti pol meniuser posted image user posted image

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4895
12.7.2008 23:14:50   
srečka nosečka

user posted image
ob takšnih izjavah jaz mojega vprašam, če je pri iz soda pil

mater so si podobni user posted image

Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4896
12.7.2008 23:15:15   
dolenjka

ne, kar zunaj naj spi user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4897
12.7.2008 23:16:19   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka

user posted image
ob takšnih izjavah jaz mojega vprašam, če je pri iz soda pil

mater so si podobni user posted image

ja eno skupno lastnost majo...mislijo da majo spodnjo glavo za razmišljanje namesto zgornjo, sam ne vejo da v spodnji ni možganov

Neposredna povezava do sporočila: 4898
12.7.2008 23:16:27   
mlavla
bajsa..ja tale tvoj ga pa res svira..upam,da se bosta lohka kej zmenla..
mislim pa da bo treba prej mačka pregnat...mijav....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4899
12.7.2008 23:17:11   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla

bajsa..ja tale tvoj ga pa res svira..upam,da se bosta lohka kej zmenla..
mislim pa da bo treba prej mačka pregnat...mijav....user posted image

po dolenjka porihtala, ona dobro lajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlavla)
Neposredna povezava do sporočila: 4900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  194 195 [196] 197 198   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?