|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
11.7.2008 22:26:00   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Janey

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

jaz mam ta brita filter...pa mi jemo to mleko bi bankrotirali na tej vodi, stane 1.69 en liter...mi pa rabimo vsaj to na dan.

jaz imam tudi Britto sam klor user posted image  Pa sej vi štajerci mate boljš vodo kot mi, to je jasno, k ste taki veseljaki! Ziher vam na vodovodu šnopc not mešajo user posted image  user posted image  user posted image

ja ziher, zato pa naš tak spiuser posted image user posted image

Morš britto z anti alko filtrom kupit user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4576
11.7.2008 22:26:04   
Janey
hov hovuser posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4577
11.7.2008 22:27:32   
dolenjka

hov hovuser posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4578
11.7.2008 22:27:33   
ella79
čer user posted image

jaz tudi svojega mnenja o GH ne bom dajala. no, sej nimam dost za povedat, k naša je še sam na mleku user posted image sem si pa naredila scenarij in upam, da se ga bom držala user posted image user posted image user posted image

jaz ji vodo prekuhavam. Imam pa filter, s katero dobiš živo vodo user posted image in je super, čist drugačna kot iz obične pipe user posted image user posted image user posted image

dolenjka nič se ne pogovarjam z mojmu, ker ga ni spljoh user posted image sem imela pa zdele par dolgih telefonskih pogovorov, pa je blo ravno tako dobr user posted image user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4579
11.7.2008 22:28:14   
kati kati
drage dame,
js vas zapuščam za en tede,mi gremo na morje...lepo čvekajte
papa

pa smo pihnali prvo svečko...4.2..

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4580
11.7.2008 22:29:04   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

čer user posted image

Aha, ohranila je vse svoje lepe manire user posted image  user posted image  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ella79

dolenjka nič se ne pogovarjam z mojmu, ker ga ni spljoh user posted image sem imela pa zdele par dolgih telefonskih pogovorov, pa je blo ravno tako dobr user posted image user posted image user posted image user posted image

Opa bato! Sliši se smrkastično user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4581
11.7.2008 22:29:10   
Janey

jaz mam ta brita filter...pa mi jemo to mleko bi bankrotirali na tej vodi, stane 1.69 en liter...mi pa rabimo vsaj to na dan.

jaz imam tudi Britto sam klor user posted image  Pa sej vi štajerci mate boljš vodo kot mi, to je jasno, k ste taki veseljaki! Ziher vam na vodovodu šnopc not mešajo user posted image  user posted image  user posted image

ja ziher, zato pa naš tak spiuser posted image user posted image

Morš britto z anti alko filtrom kupit user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bom začela še destilirat na višji temperaturiuser posted image user posted image da bo šlo kaj ven, ko bo hlapelo se mi bo pa smejalo.

so delali neke raziskave in so ugotovili, da naravna droga za mame, ko se dojenčki smejijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4582
11.7.2008 22:29:18   
ella79
kati uživajte na pagu, mi smo ravno dva dni sedaj iz paga user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu kati kati)
Neposredna povezava do sporočila: 4583
11.7.2008 22:29:36   
dolenjka
Kati kati, lepo se imej, pa fajn si jo odmoč user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4584
11.7.2008 22:30:05   
Janey
dolenjka reči sliva

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4585
11.7.2008 22:30:42   
Janey
kati mogoče se kaj vidimo, ker bomo mi tut najbrž tam pristaliuser posted image user posted image uživajte

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4586
11.7.2008 22:30:44   
dolenjka

so delali neke raziskave in so ugotovili, da naravna droga za mame, ko se dojenčki smejijouser posted image user posted image user posted image

Sam res pomojem nobena tko ne zadane, pa čist zastonj je user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4587
11.7.2008 22:31:10   
MetiLu
Dolenči, jaz se tud ne sekiram zarad komentarjev. Tlele gor smo same mame in vsaka s svojim otrokom najboljše dela user posted image  jaz tamalga opazujem in dones po hranjenju je mel take živce v ritki, da sem mela občutek, da bo treba še jest, pa sem se kar za kašico odločila. Malo tudi upam, da bo dlje spal user posted image  user posted image  če pa slučajno tale poteza ni bla ok, bom pa kmal vidla, pa bomo drugače uvajali GH. Vsekakor bom pa začela, ker res lepo je in je čist nor na žličko user posted image

Sam res, kje so pa ostale čvekulje?

Janey, ti si ful pridna zdej ko si na porodniški (izpiti, praksa...). Dej mi povej koliko urc na dan si pol stran od Jakca? Jaz se zdele menim, da bi začela delat po 3-4 ure na dan, pa mi je hudo zaradi malega, čeprav bi ga v tem času očka pazil in to 3 min peš od doma do pisarne kjer bi delala.

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4588
11.7.2008 22:31:18   
dolenjka

dolenjka reči sliva

SLIVA user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4589
11.7.2008 22:31:51   
Janey
zgleda nebo nič z mojim načrtovanih odhodom v posteljo, pa tak mi ni, ko vem da bom mela budnice

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4590
11.7.2008 22:32:17   
Janey

dolenjka reči sliva

SLIVA user posted image

tvoja rit je črvivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4591
11.7.2008 22:33:52   
dolenjka

dolenjka reči sliva

SLIVA user posted image

tvoja rit je črvivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image  user posted image  user posted image

Dej ti mene vpraš rajš kaj je?

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4592
11.7.2008 22:36:56   
MetiLu
Pa ste le prišle na plano user posted image  kati kati, ful se mejte fajn na dopustu user posted image

Ella, jaz sem mela tud scenarij za uvajanje, pa me zdej poglej user posted image  zdej bom pa nehala težit na to temo, a prov? user posted image  user posted image  user posted image

Jutri se gremo pa namakat v toplice user posted image  upam, da bo tamalmu fredu všeč user posted image  Sem pa šele dones ugotovila, da jih veliko prakticira kar neke neopresnke kopalkice za dojenčke, da so bolj kot kopalne plenice. a katera kaj ve o tem?

Mary, a si ti zadnjič v Čatežkih Tai-ja kar stuširala, da ste klor sprali? A je imel kakšno reakcijo na klorirano vodo v bazenu? Mal me skrbi tale voda user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4593
11.7.2008 22:37:05   
Janey
meti jaz sem bla zdaj tut 3,4 ure tam na praksi. pa so ga babice imele. hvala bogu moji niso šli na morje in ga je mela 2x moja mama, 3x pa tašča. meni je blo tak...prvič ko sem šla sem bla malo žalostna, drugič mi je blo že lažje, v sredo sploh nisem pomislila več da sem žalostna, pač morem in sem se s tem sprijaznila.
jaz sem extra navezana na mojga pikeca in res ga prav nočem dat stran od sebe. ne vem no...se mi zdi, da nekatere moje koleice prav čakajo da lahko dajo kak dan za kako urco od sebe otroka, pa sem preživela, mi ni blo panike.
sej sem brala da ti je všeč ta služba...jaz bi na tvojem mestu probala, glede na to da bo otrok z atijem, pa sploh nebi razmišljala. sj glej...še malo pa bo na žlico jedu in sploh nebo panike, ati pa bo srećen da je sam z njim in bo ponosen naseuser posted image ti se boš pa malo odahnila pa še par evrčkov bo zraven, za kake nove cotikeuser posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4594
11.7.2008 22:37:26   
Janey
dolejnka kaj je

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4595
11.7.2008 22:38:12   
mala_pikica
Janey, kdaj pa greš ti na Pag? Ker jaz grem tudi in sicer 24. 7. pa bi se lahko tam na kavici dobile, če se v MB ne morema.

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4596
11.7.2008 22:39:17   
srečka nosečka
Evo, moja je tudi umita. user posted image

dolenjka - jaz pa sem vesela, da vsaka pove svoje mnenje, glede vsega. Vsak je pa tako pameten, da bo zase in za svoje naredil najbolje.

Ker si si ti malo olajšala dušo user posted image , bom še jaz nekaj rekla, pa me naj obsojajo. user posted image  Meni je bolano, ko se mamice user posted image , da se je otrok odstavil in to pri 2-3 letih. user posted image user posted image user posted image  Zame je tako dolgo dojenje bolno. Ne želim svoji pikici nabijat ojdipovega kompleksa. Dojenje max. do 1 leta, pol pa ne več. Evo, to je pa moje mnenje.

Moj je že odšel v posteljo, pa me vpraša, če grem zraven. user posted image  Itak, bo že dva koraka pred posteljo spal - in zakaj naj grem z njimuser posted image . Bom raje tukaj čvekala. user posted image

Od srečke nosečke k srečni mamici
Hvala moj zaklad LANA

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4597
11.7.2008 22:39:35   
Janey

dolenjka reči sliva

SLIVA user posted image

Dej ti mene vpraš rajš kaj je?

ena dva mala v parku sta se danes to drla in mi je blo tak smešnouser posted image user posted image user posted image kak je blo lušno ko smo bli taki mali pamži...jaz sem sicer bla zdaj me vidiš, zdaj me niuser posted image user posted image , kak bo šele lušno ko bodo naši mali taki heckoti...čeprav mene je kar strah da je moj kaj po meni, glede na to njegovo hiperaktivnost že zdaj

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4598
11.7.2008 22:39:57   
dolenjka
Meti, brez pleničk za kopanje ti ga v noben bazen ne bodo dovolili dati user posted image  Res nisi vedela?

Carica jih ima, lahko jih pridete iskat zjutraj ko boste šli mimo, jih imam dovolj na zalogi in ti z veseljem kako odstopim user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4599
11.7.2008 22:40:41   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: mala_pikica

Janey, kdaj pa greš ti na Pag? Ker jaz grem tudi in sicer 24. 7. pa bi se lahko tam na kavici dobile, če se v MB ne morema.

hehe

ej drug tedn se dobimo a prav?? RES prisežem

ne vem če gremo na pag, jaz bi šla, še moj more dat JA. če gremo pa bomo enkrat takrat menda tam. kam pa greste??

(odgovor članu mala_pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 4600
Stran:   <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  182 183 [184] 185 186   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......