Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:30:50
|
|
|
|
Abra
|
Hedi, te bom še jaz malo Na ta način, kot si ti meriš hormon, je čist brezveze. Sploh pa se ne podvaja natančno na dva dni, ampak 48-72 ur. Gledat, kako narašča za teden nazaj nima nobenega smisla. Poleg tega, se zdaj že vidi v maternici in je skrajni čas, da ga nehaš kontrolirat. Če ne zmoreš čakat na uz, pa pojdi vmes še kam na samoplačniški. Sam pol bo spet panika, ker bo prezgodaj za srček sej ni daleč do pregleda, kajne? Zdej smo te nakregale sej nisi jezna res ti super kaže, jaz sem fosilka tuki, pa sem že marsikaj vidla in prebrala, res nimaš razloga za skrb
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:30:55
|
|
|
|
hedviga
|
Men se zdi pa groznooo, nehte se mi režat Res! Ampak Gigi a ni v 7 tedno prezgodi, da neha rast kot nor?
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:33:16
|
|
|
|
hedviga
|
ok, ok! Razujmem! Zlate ste!!! Kaj bi brez vas!!!
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:33:31
|
|
|
|
Shuka
|
ČESTITKE Sayuri za dva najlepša darilca Zaro in Lovra. Vse dobro še naprej.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:33:45
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Men se zdi pa groznooo, nehte se mi režat Res! Ampak Gigi a ni v 7 tedno prezgodi, da neha rast kot nor? lav ju
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:34:28
|
|
|
|
pikovit
|
Shuka kako pa pri vas kaj?????
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:35:36
|
|
|
|
hedviga
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Men se zdi pa groznooo, nehte se mi režat Res! Ampak Gigi a ni v 7 tedno prezgodi, da neha rast kot nor? lav ju Je_bi ga, meša se mi....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:37:24
|
|
|
|
Abra
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Men se zdi pa groznooo, nehte se mi režat Res! Ampak Gigi a ni v 7 tedno prezgodi, da neha rast kot nor? lav ju Je_bi ga, meša se mi.... a ni luštno? kaj še bo
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:37:41
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: hedviga IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: hedviga Men se zdi pa groznooo, nehte se mi režat Res! Ampak Gigi a ni v 7 tedno prezgodi, da neha rast kot nor? lav ju Je_bi ga, meša se mi.... Sej te štekam
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:38:46
|
|
|
|
pikovit
|
Abra BRAVO za današnjo NS
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:44:30
|
|
|
|
nokes
|
to za 3 se hecate, a ne? mislim na rubin in držim pesti, zvezdica, mačka, kako sta uredili?
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:45:02
|
|
|
|
gigi1
|
Skrbi me za Rubin
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:49:24
|
|
|
|
hedviga
|
Nokes, mal že hecamo, pa ne preveč. Maš namreč res noro visok hcg. Kar pomisli, ene ga majo tam okol 300,600. Jaz sem ga mela 1700, pa so ble sestre že kar zadovoljne z mano. DrD je sicer rekel, da je mogoče vseeno nizek za dva. No, pa je res, da tudi (vmes ko me ne skrbi...) sama nekako čutim, da bo en pikec. Nikol ne veš, do UZ
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:49:58
|
|
|
|
sapi
|
gigi mene tudi skrbi ... kolikor se spomnim je napisala, da če okoli 13h ne javi potem ni ok ...
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:50:28
|
|
|
|
Abra
|
Gigi, mogoče je bla pa gužva, pa ne more takoj za računalnik ... vsaj upam! Danes je dan lepih novic, tudi za Rubin bi moral bit.
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:53:05
|
|
|
|
gloria
|
Sayuri iskrene čestitke za parček Abra čestitke za dobre rezultate na NS Pinki za NS Nokes oooooo visok bhcg Rubin hvala za pojasnilo...... ....javi čim prej ko kaj izveš Gigi očitno je res da bebice rabijo več železa kot pa ga mi vnašamo tko ali na drugačen način......previjalna in voziček pa baje da drug teden pridejo....no voziček je že kr dolgo v čakanju ker se tak model(oziroma barva)več ne bo delala.... Sonček me veseli da si ok
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 13:57:09
|
|
|
|
Shuka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit Shuka kako pa pri vas kaj????? Pikovitek moj ti bom poslala ZS
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 14:13:53
|
|
|
|
mismis
|
Hedi moja, prosim te nehaj paniko delati, saj veš da je vse v redu s tabo in tvojo pikico Le kako bi lahko bilo kaj narobe, ko pa cela tema drži pesti za naše borke
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 14:45:14
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Skrbi me za Rubin tudi mene
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 14:51:53
|
|
|
|
gloria
|
nič še novic od rubin ....upam da je vse ok....
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 15:28:48
|
|
|
|
gigi1
|
Deklice mislim, da bodo danes slabe novice od Rubin . Rubin draga še vedno te držim za roko, če le kaj nuca
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 15:33:18
|
|
|
|
mismis
|
IZVIRNO SPOROČILO: gigi1 Deklice mislim, da bodo danes slabe novice od Rubin . Rubin draga še vedno te držim za roko, če le kaj nuca Nekako se mi zdi, da imaš prav, še sploh če upoštevam njen včerajšnji post. No kljub temu, še vedno stiskam pesti zanjo in za njeno pikico
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 15:52:43
|
|
|
|
lučka 25
|
Sayuri, čestitam za .
|
|
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 16:04:24
|
|
|
|
gigi1
|
Zvezdico se rufnila. Vse OK! Medo ful velik . Bo pol še sama napisala.
|
|
RE: IVF/ ICSI julij, avgust 11.7.2008 16:19:06
|
|
|
|
hedviga
|
O super Zvezdica!! Upam, da Rubin samo ne pride do comp-a.. Sem šla k nosečkam februar 2009 pogleat pa nism zasledila kakšnih novic... Jaz se pri Marčevkah '09 še nism pofočkala. Še pride to...nočm zađinksat A kera ve a se na prvem UZ-ju prejme kakšno slikico? Glede na to da bo UZ v leonišču zarad dopustov? BTW Miška, Uz bo delal drD. Glede na to da se mi zdi, da se mi je moja revščina za 0,5% napihnila bi dala kakšno Mišmiš-stil majčko gor ...
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?