|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktobrčki 2006-4
10.7.2008 9:31:30   
lucika
lep pozdrav tudi od mene...
saj ne vem kaj naj napišem...nič novega. samo da vas pozdravim, da čisto ne pozabite name:)

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3276
10.7.2008 10:22:09   
piskot
zdaj pa vse pesti drzat. pikapolona ima cez 10 minut zagovor diplome.

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3277
10.7.2008 11:23:43   
moci
go pikapolona, gouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 3278
10.7.2008 11:28:43   
Maxica
Polona, srečno, čeprav sploh ne dvomim vate.user posted image user posted image user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
10.7.2008 11:31:15   
Maxica
Z mojo piko je vse v redu. user posted image Je bilo pa kr napetouser posted image . Kličem brž zjutraj, pa mi sestra na telefonu reče, vas bo pa kar zdravnica nazaj poklicala, zdaj je ravno v operacijski. Uf, mi je švigalo enih scenarijev po glavi, zakaj za vraga mi ne more ona povedati, že mora biti kaj narobe. No, pa očitno ne smejo sestre povedati izvidov, mora kar sama zdravnica. In čakam in čakam na ta klic, vmes dvakrat šibam na wc (vsaj prebavo mi je poštimalouser posted image ) in pol me le kliče in pove, da je vse ok.user posted image  Uf...

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3280
10.7.2008 11:31:25   
muki1
O Pikapolona, pas mater, to si pa hitro skupaj spisala. Mislim, da lahko že čestitamo, anede?

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
10.7.2008 11:32:26   
muki1
Maxi, super. To smo itak pričakovali, a ne?

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3282
10.7.2008 11:33:06   
Maxica
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Itak.user posted image
Kam si mi poniknila včeraj zvečer?user posted image

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
10.7.2008 11:56:36   
psaša
maxica super za izvid

pikapolona držim pesti, upam da je že mimo

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3284
10.7.2008 12:07:36   
altati
Maxica - itak da je vse ok. Sploh nisem dvomila.

Pikapolonauser posted image user posted image user posted image user posted image , Itak je že za tabo in vem da si blestela!!!!

Kuki - kam si mi ušla?????

(odgovor članu psaša)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.7.2008 12:25:35   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: Maxica

IZVIRNO SPOROČILO: muki1

Itak.user posted image
Kam si mi poniknila včeraj zvečer?user posted image

Ubadala sem se z deco. Pri nas se je namreč spet ponovil scenarij. Nič spanja, mami prišla ob 16.00, dete zaspalo ob 16.30 do 18.00...potem pa dirke in utrujanje do 23.00. Sem potem malo napizdila našo varuško, da če je ne bo dajala spat ob 12.00 kot je vajena zaspat, da jo bom vozila k tašči. Pa to ne more biti tako, 21 mesečni otrok pokonci do 22.00 in čez user posted image user posted image . Pa da bi vsaj zjutraj spala, to pa tudi ne. Ko jaz grem služit user posted image  ona vstane.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.7.2008 12:42:28   
muki1
Joj, punce, meni se tak nič ne da. Samo še klikam po forumu in čakam, da bo tri. Še malo bi morala stisnit pa nimam volje...tečna za ****.

Včeraj sem nam kupila visečo mrežo, da jo bomo vzeli zraven na kampiranje. Smo jo probali obesit med naši češnji in punci sta se tako veselo gugali, se hihitali....jaz pa vsa presrečna. Sem nas že videla kako vse tri spimo gor v senci borovca user posted image . Iva je rekla, da je to galnica meza user posted image . Ah.....

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.7.2008 14:34:38   
pikapolona2
Evo mene...
dobr ste držale pesice......sem naredila z odliko...čeprav sem pomislila da je kej narobe so mi toliko dodatnih vprašanj še postavljali....ampak očitno jim je bila zanimiva temauser posted image

Po zagovoru sva šli pa s frendico na kosilo malo bolj fensi in sem dobila takoooooo ogromen šopek da sem ga komaj do avta pritrogala.

zdej bom pa res zadihala....sam še službo moram najt pa bo......sem ravnokar dobila mail od enih za katere delam honorarno...da so žal v taki finančni buli da lahko sodelujemo še samo za polovično plačilouser posted image ....pa tolk fajn naročniki os bili.

Nič...se grem stuširat....smrdim po švicuuser posted image

GREMO DALJE

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.7.2008 14:41:26   
muki1
Pikapoka, čestitam, iz vsega srca, res. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu pikapolona2)
Neposredna povezava do sporočila: 3289
10.7.2008 15:39:16   
*anč*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image PIKAPOLONA!! super,zdej pa uživat!!

Razveseljujeta nas dva sončka; Tristan in Kiara.

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.7.2008 21:12:48   
psaša
pikapolona čestitam user posted image user posted image user posted image

Mene tudi še to čaka, pa kar odlašam. Sem že sama sebi zoprna.

Jaz pa imam pa d danes wireless internet. Rutar imam že od novega leta, pa nikakor nismo mogli nekaj naštimat, no danes smo pa še nekaj drugega probali pa je šlo. Kakšne luksuz sedati na kavču in brati RR.

Našemu malemu pa nekaj teče iz nosa. Upam, da se ni kaj prehladil. Sumim zobke.

Miha 25.10.2006
Lara 06.05.2009

(odgovor članu *anč*)
Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.7.2008 21:21:56   
Anonimen
Pikapolona- čestitam!!!! Zdaj pa malo zasluženega počitka!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu psaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.7.2008 21:41:32   
pikapolona2
hvala vsem...sam sm pa mal otožna...mojga ni doma je v Italiji in se vrne jutri in namesto da bi se ga napila od veselja sem vse breskve iz hladilnika požrla in me sedaj šraufauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.7.2008 23:05:55   
mis
Pikapolona čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji vsi spijouser posted image  Obe punci sta lepo zaspali, ati pa tud noro utrujen, sem rekla naj gre kar k Tini spat, bo vsaj celo noč trdno spal. Jutri jo bo zjutraj k tašči peljal, bom jaz dopoldan sama z Nežo.
Danes je začela končno ornk kupčke podirat, zdej jo bo pa mogoče nehal zrak matrat. se revca tolk napenja zaradi zraka. Pa spet mam tolk mleka da jo kar zaliva. Revca hoče mal počint med dojenjem, pa jo zalije in se ji zaleti.user posted image  Se pa res lepo doji, bi samo jedla in jedla. Zdej že cel obrok ornk vleče, ne počiva več toliko vmes. Je že valika puncauser posted image user posted image  Joj, kam gre čas...

Grem še jaz počint... Nočko...

17.10.2006 sva dobila sončico Tino.
28.6.2008 je prišla še barčica Neža.
13.9. 2010 pa še žabica Anja.
17.10.2012 je prišel dečko, Rok.

Neposredna povezava do sporočila: 3294
11.7.2008 7:32:22   
Maxica
Dobro jutro, pa je tu petek.user posted image
Pikapolona, čestitke, pridna pridna pridna.user posted image user posted image user posted image Ko pride dragi, pa le nadoknadita in orng zalijta diplomo, prav?!

(odgovor članu mis)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
11.7.2008 9:36:24   
frrrr
pikapolona - čestitke!

lepo se mejte! sem v gužvi... dans bi mogli it na morje, pa bomo šli jutr, ker je še preveč za spedenat.
papa

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
11.7.2008 10:19:14   
frrrr
bejbike, js sm včer že rezervirala smučarijo 2009 user posted image  tirolska nas že čaka user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3297
11.7.2008 11:32:27   
pikapolona2
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

bejbike, js sm včer že rezervirala smučarijo 2009 user posted image  tirolska nas že čaka user posted image

ti vedno poceni zvohaš...link prosim........user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
11.7.2008 11:54:24   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: pikapolona2

IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

ti vedno poceni zvohaš...link prosim........user posted image

jaz bi tudi link, prosimuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3299
11.7.2008 15:09:47   
lucika
drage oktobrčke in oktobrči, želim vam en prekrasen vikend. imejte se lepo, kjerkoli že boste...

čakam, da mine še tele pol urce službe, pol pa pičim domov, kjer se že odvija prvi vselitveni piknik. moj je povabil sodelavce, vsaka jim čast, koliko so nama pomagali. nikoli jim ne bomo mogli povrnit, tak da upam, da se bodo vsaj najedli in napili da se reče.

neta še vedno nimamo, tak da vas berem v ponedeljek dalje. tak da nove nosečke, počakajte z novicami:))))

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
Prešeren »na otroški način«
Prešernova poezija je resna, težka za šolarja, kaj pa šele za predšolskega otroka. Kljub temu pa je Prešeren napisal nek...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.