|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
11.7.2008 9:54:51   
ključek
Dobro jutro punce

Danes držim pesti za vse vas ki imate UZ. Naj se čimlepše izteče.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 926
11.7.2008 10:18:38   
Pikica5
Seznamča se sploh ne da popravit user posted image  

Dobrodošle nove user posted image  in čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Punce kako ste kaj? Mene slabosti kar preganjajo zopet.

Lep dan vam želim

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 927
11.7.2008 10:36:42   
Sunny veš sej jaz sem tudi preseljena v Laško drugače pa celjanka nekaj malega jih poznam tle ampak ne velikouser posted image user posted image .user posted image user posted image Junona hvalauser posted image user posted image .Pikica mene slabosti glih ne no al pa takoel mi ej slabo ampak te tulk da bi bruhala drugače pa lahko rečem da je mogoče tudi moj križ že malo malo bolje in noge ampak se ne bom preveč hvalila.Sem pa tko čudno razdražljiva že cel teden mi gre vse na živce sm kr tečna ampak moj je reko da ni sile sem mu rekla če ma jeklene živce pa je reko da je jeklo še premalouser posted image user posted image user posted image  on hladen pol je tak ok sam da ne zbežiuser posted image user posted image  grem do trgovine pol pa hiter nazaj domov ko sem v bolniški pa če bi imela kako kontrolouser posted image user posted image morem bit pridna...papa punce

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 928
11.7.2008 11:06:35   
Anonimen
Dobrodošle nove.

Katjusa, tole je pa res za malo živce nakravžljat. Upam, da čimprej uštimate vse potrebno.

Jaz se zaenkrat počutim dobro. Na trenutke mi je slabo, na trenutke sem OK. Imam pa ful visok pulz in zelo hitro se utrudim (no, itak sem ves čas po malem utrujena), slabo spim, ves čas sem lačna, pa mi včasih paše vsa hrana, včasih pa čisto nobena.

Me pa zanima (ker se v prejšnji nosečnosti s tem nisem obremenjevala - itak nisem ničesar dvigovala) - kako je z dvigovanjem naših otrok. Je to lahko škodljivo za zdravo nosečnico čisto na začetku nosečnosti ali šele kasneje? SIcer dvigovanje sinka omejujem na minimum, ampak še vedno ga dvignem n-krat na dan.

hvala za odgovore, pazite nase in prinesite dobre novice z vaših pregledov

LP Auser posted image

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 929
11.7.2008 11:46:07   
Nea
Anonimna - dvigovanje otroka naj ne bi bilo škodljivo. Jaz sem svojo prvo pupiko tudi dvigovala in je vse bilo OK. Proti koncu, ko sem se hitreje utrudila, jo nisem več tako pogosto dvigovala.
Ko imaš male otroke doma, brez dvigovanja pač ne gre.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 930
11.7.2008 11:53:54   
Katjusa
Če je vse vredu pomoje tud ni problema z vzdigovanjem..... jst sme v 1. nosečnosti imela vse skupi mal bol nisko in sem se mogla pazit in takrat nebi smela malega dvigovat.... v drugo upam da bo vse vredu in da ga bom lahko tu pa tam sej ga poskušam čim manj sam sej veste kako je..... mal se že m orte pazit ni treba pretiravat v prenašanju ampak kar je treba je treba pa tud včasih jih je treba pocartat in ko trmo pasejo da jih dvigneš in odneseš....

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 931
11.7.2008 11:54:30   
Anonimen
Nea hvala user posted image . Pa imam eno hudo skrb manj, čeprav bom še vedno vztrajala da ga naučim življenja z mano s čim manj dvigovanja in ga napotim k atiju, če je le-ta doma.

user posted image

(odgovor članu Nea)
  Neposredna povezava do sporočila: 932
11.7.2008 11:55:33   
Anonimen
No, katjusa, sva pisali istočasno - pa tebi tudi hvala user posted image .
user posted image  

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 933
11.7.2008 11:57:23   
diamantina
O šment katjuša. Presneta birokracija in vse skupaj. Midva deloma zato nisva sklenila, da se letos poročiva, ker se nočem med nosečnostjo s tem obremenjevat, zdaj imam porihtano zavarovanje preko staršev (ker sem še redna študentka - abs). Meni je sicer ena rekla, da je to v dveh dnevih rešeno, ampak nikoli ne veš, kje se zakomplicira. Pol pa vse plačevat ... Sicer so pa včasih imele nosečnice zastonj zdravnika, tudi zobozdravnika. To mi je ravno mami pred časom povedala, da so si takrat ženske zdravje in zobe v red spravile (tiste, ki niso sicer plačevale Z).

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 934
11.7.2008 11:58:23   
jjasna85
Hei Katjusa!

Mi je žal za to kar se ti je zgodilo.. sej zdej boš kmalu porihtala papirje, pa boš lahko šla ''zastonj'' na pregled ne? Še malo potrpi, pa bo... vem, da je težko čakat.. js morem za svojega prvega čakat še skoraj cel mesec user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 935
11.7.2008 12:04:57   
jjasna85
A mogoče katera ve kaj se bol splača s službo naredit? mislim... če delam samo preko študenta bom potem, ko bom rodila, dobivala na mesec 300 € (180 starševskega in 120 otroškega dodatka)... če se pa zaposlim, pa ne vem kako točno je...
eni govorijo, da dobivaš porodniško po zadnji izplačani plači, drugi pa, da dobiš po povprečju od prejšnjega leta?? zdaj ne vem... če prosim za zaposlitev, pa me zaposlijo za 2 meseca recimo.. to ni ravno bleščeče povprečje, po katerem bi dobivala porodniško??
A katera kaj ve kako je v resnici s tem?

Hvalauser posted image

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 936
11.7.2008 12:05:09   
Katjusa
Punce zlate ste..... ja moj je zdej na ZZZS klical in so reki da so spremenili in da morem jst neko izjavo podpisat in da zato ne gre avtomatsko drugače bi pa naj blo to avtomatsko.... tak da še dober da sem noseča in da smo danes ugotovili da nimam zavarovanja si predstavljate da s emi nekaj nardi in morem v bolnico???? kdo bi to plačaluser posted image kriza dober da sem noseča ker drugače še dolgo nebi šla k zdravniku..... ko bi bla pa nuja bi bil pa problem.... mislim da bi nas mogli obvestit če te lahko črtajo potem ti morejo javit da nimaš zavarovanja.....
ko sem se jst poročila smo to uredil v 1 dnevu in sem tud še bla študentka sam potrdilo o šolanju smo nesli to je blo leta 2006....  sma se pa poročila med nosečnostjo in sem pol mela manj tekanja po rojstvu okol očetovstva in ne vem kaj vse je treba urejat....

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 937
11.7.2008 12:08:18   
Katjusa
jjasna85 mislim da se ti res bolj splača zaposlit če imaš to možnost sicer gledajo boojda zadnje leto sam se ti povprečje dvigne..... tak so men neki v prvo razlagal sma nisem imela možnosti zaposlitve:( zdej v drugo je tud nimam .... pa bomo že kako sem pa dobila 40 tisoč starševskega in 18 otroških.....(v tolarjih) zdej v drugo bo pa tud verjetno neki takega plus otroški za 1. bomo že kako.... sploh se ne obremenjujem..... 

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 938
11.7.2008 12:40:34   
Anonimen
Katjusa, upam, d čimprej vse uredite in da greš potem kmlu na pregled, kjer izveš same dobro novice

Jjasnja85, starševski dodatek je 181 EUR. Če si pa prej zaposlena, se pa štejejo plače zadnjih 12 mesecev, za manjkajoče mesece pa se ti šteje 55% minimalne slovenske plače, kar je še vedno več kot 181 EUR (ampak ne veliko). Imaš pa iz tega naslova potem kar nekaj ugodnosti, ko se vrneš v službo. Za ves čas zaposlitve (tudi ko si na porodniški) ti pripadata regres in dopust, ki ga lahko koristiš po porodniški in podobno. Torej, če te je delodajalec pripravljen zaposliti, se kar zaposli, porodniška bo vseeno malo višja, predvsem odvisno od tega, kdaj bi se zaposlila (torej koliko mesecev plače bi ti šlo v izračun).

LP
Auser posted image

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 939
11.7.2008 12:46:54   
jjasna85
Ja no sej to pravim... če se zaposlim recimo šele oktobra imam pol 2 mesca redne plače, za vse ostalo pa dobim tistih 55% minimalne plače ne? to se mi najbrž lih ne splača kaj preveč... tako, da bi mogla v bistvu že zdej prosit, če me lahko zaposlijo tako, da imam vsaj 5 mesecev plače?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 940
11.7.2008 12:59:05   
Ajvy
Zdravo...vidla sem našo pikicouser posted image user posted image user posted image user posted image ...pregled sva opravili zelo na hitro...seveda mi bolniške ni dala....zgleda moram spet buške pridelat, da mi bo verjela....sem malo razočarana nad telim našim zdravstvom...je pa moj rekel, da se bo šel on konec mesca kregat z njo.....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu jjasna85)
Neposredna povezava do sporočila: 941
11.7.2008 12:59:38   
Ajvy
Aja...PDP mam 05.02.2009...naslednji pregled pa 22.08....lep dan....

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 942
11.7.2008 13:02:22   
cati
Ajvy čestitam za uspešen pregleduser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 943
11.7.2008 13:27:51   
Anonimen
Ajvy, čestitke za uspešen pregled, za bolniško pa, če jo res rabiš, ti zelo želim, da jo dobiš. Jaz je v prejšnnji nosečnosti nisem, pa sem bila res precej boga in še zdaj zamerim G, da me ni poslušal. Več kot to, da sem G zamenjala, nisme mogla storiti, zdaj pa itak samo upam, da bo ta nosečnost brez težav.

že zdej prosit, če me lahko zaposlijo tako, da imam vsaj 5 mesecev plače?

ja, če se to da, ti bo v velik +, drugače je pa tudi 1 mesec bolje kot nič

LP A user posted image

(odgovor članu jjasna85)
  Neposredna povezava do sporočila: 944
11.7.2008 13:28:40   
Katjusa
Ajvy čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image uživaj v vednosti da je vse OKuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 945
11.7.2008 13:29:26   
Katjusa
Kje pa je kej naš seznam a še katera ureja to zadevo?

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 946
11.7.2008 13:31:14   
Urša08
Ajvy user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za uspešen pregled. Glede na pdp je pa morala biti tvoja pikica kar velikauser posted image user posted image user posted image

Fargesia kaj pa ti, kako si opravila?

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 947
11.7.2008 14:03:08   
sonček85
user posted image  
user posted image   FEBRUARČKI IN FEBRUARČICE 2009      user posted image     

PDP    Ime                   (št. user posted image , št. user posted image         Pregledi          NS        Starost          

user posted image   05.2 
Ajvy                
(št. user posted image 2 , št. user posted image 1)    
11.07
user posted image  01.2.  Urša08           (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)      01.07
user posted image  02.2.  TEDIGO          (št.user posted image 2, št.  user posted image 0)      25.07 (2. pr.)      24.07.      30  
user posted image  03.2.  mamutka        (št.  user posted image 3 ,št.  user posted image 2)      prvi pregled
user posted image   03.2.  bara10            (št. user posted image 2, št.  user posted image 0)      15.07
user posted image  03.2.   LaraS             (št. user posted image x, št. user posted image x)        23.06
user posted image  04.2.  witto               (št. user posted image 1, št. user posted image 0)       24.06
user posted image  05.2nina 166         (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)       30.06 (2. pr.)
user posted image   05.2.  Nusa30           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        25.07. (2.pr.)                    30
user posted image  06.2.  kk85               (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)        prvi pregled 
 user posted image 06.2.  reckova          (št. user posted image x, št.  user posted image x)        22.07 (3.pr.)              
user posted image  07.2.  Katjuša           (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        11.07
 user posted image 07.2.  carmar            (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)        24.06
user posted image   08.2.  timy               (št. user posted image 1, št.  user posted image 0)       19.08 (2.pr.)        04.08.    28
 user posted image  08.2. Maša 29          (št.  user posted image 1, št.  user posted image 0)       29.07 (2. pr.)  
user posted image 10.2.  cati                  (št. user posted image 3, št.  user posted image 0)       02.07 (3. pr)        05.08.    28
user posted image  11.2.  Želva               (št.  user posted image 2, št.  user posted image 1)      prvi pregled
user posted image  11.2.  diamantina      (št. user posted image 1 , št.  user posted image 0)      22.07 (2. pr.)
user posted image   11.2.  Nea                  (št. user posted image 4, št. user posted image 2)       17.07.  
user posted image  12.2.  Fargesia          (št. user posted image 1, št.  user posted image 0)       
08.07                                25
user posted image  14.2.  tanci29            (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)       04.08 (2.pr.)
 user posted image 14.2.  Kranjcanka      (št. user posted image ?, št.  user posted image ?)       04.07
user posted image  16.2.
  birdy                (št. user posted image 2, št.  user posted image 1)       
14.07
user posted image  16.2.  kayica24          (št. user posted image 1, št.  user posted image 0)       29.07 (3.pr.)                    24
user posted image  17.2.  Rubin                (št. user posted image 3, št.  user posted image 1)      30.06.
user posted image  17.2.  julija 30           (št.  user posted image 1, št. user posted image  0)      28.07 (2.pr.)      09.08.    427428
user posted image   18.2. Katy26              (št.user posted image 1, št. user posted image 0)       15.07
 user posted image 20.2. brkn83               (št. user posted image 1, št. user posted image 0)       17.07.
 user posted image 20.2. maja83              (št. user posted image x, št. user posted image x)        14.07.
user posted image   21.2.  naia                  (št. user posted image 1, št.  user posted image 0)      10.07
user posted image  22.2. Pikica5               (št. user posted image 2, št. user posted image 0)       14.07.                              506507
user posted image  24.2. glen                    (št. user posted image 5, št. user posted image 1)        09.07.
user posted image   26.2. piskot                (št. user posted image 2, št.user posted image 1)        21.07 (2.pr.)                        
user posted image  27.2. cita                     (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        21.07. (2.pr.)
 user posted image 27.2.jjasna85              (št.user posted image x, št.user posted image x )          prvi pregled
 user posted image 01.3. Anonimna  user posted image   (št. user posted image 2, št. user posted image 1)        06.08
user posted image  xx.x. sunny24              (št. user posted image 2, št. user posted image 0)       16.07. (2.pr.)
 user posted image xx.x. vesnozaver         (št. user posted image x, št. user posted image x)        07.07. 
user posted image  xx.x. zorica                  (št. user posted image x, št. user posted image x)         03.07.                               30
user posted image  xx.x. Miša99                (št. user posted image x, št. user posted image 2)         prvi pregled 

VSEH SREČK NOSEČK NAS JE 40 user posted image user posted image user posted image   

user posted image  Z nami so pot začele: user posted image

• kalaxy user posted image
  • nicnic user posted image
  • anonimnauser posted image
  • loveforever user posted image
  • fortun user posted image
  • marianauser posted image

ZANIMIVE SPLETNE STRANI:
  • Punce če vas zanima kako naše pikice sedaj izgledajo, si oglejte tukaj:

PRVO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

DRUGO TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

TRETJE TRIMESEČJE:
LINK           SLOVENSKO            MERE

• Pa če še katero zanima kako je s pregledi in dokumenti v nosečnosti:

PREGLEDI             user posted image   DOKUMENTI, NOSEČNOST, PORODNIŠNICA
  • Še nekaj strani:

user posted image  NUHALNA SVETLINA     user posted image SEZNAMI ZA BODOČE MAMICE
user posted image  NOSEČNOST                 user posted image ŠOLA ZA STARŠE
user posted image  NOSEČNIŠKI KALK.       user posted image VSE O NOSEČNOSTI
user posted image  MAMA.SI                       user posted image NUMEROLOŠKI IZRAČUN IMENA
  • Informativni izračun višine osnove starševskega nadomestila

LINK               user posted image   VODNIK PO PRAVICAH NOSEČNIC
  • nosečnost in delo

TUKAJ                     TUKAJ

user posted image

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.7.2008 14:05:13 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Pikica5)
Neposredna povezava do sporočila: 948
11.7.2008 14:04:01   
sonček85
evo sem si dovolila in uredila seznam ,namesto vas.če katera manjka naj katera pove in popravi.

junona ja res je sem sepovsod.gledam kam bi se dala v kateri mesec in ne vem.marec ali februar-kaj mislite??še čakam na user posted image ,če bo ali ne bo

lp

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 11.7.2008 14:06:17 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 949
11.7.2008 14:30:57   
ajvy lepo to da si videla pikico in da si pomirjena da je vse lepo in prav glede bolniške je pa res odvisno od vsakega ginekologa moja ginekologinja morem rečit ena a res že prej ko sem bila noseča 9 let nazaj me je vedno vprašala če rabim bolniško pa nisem rabla ker nisem hodila v službo sedaj mi jo je pa dala pa je šele začetek ampak sem ji povedala da me križ boli in noge pa ni bilo problema.jz ne vem zakaj jim je to tako težko datuser posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?