|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
10.7.2008 19:56:35   
Ajvy
Punce.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 901
10.7.2008 20:05:33   
sonček85
kako sem vesela da si se javila.sem te res tudi jaz pogrešala.in dobro da so slabosti ,saj tako vsaj veš da si srečka user posted image .pazi na dete,to je božji zaklad.velikouser posted image user posted image user posted image zate ko te že dolgo nisem videla na forumu.javi se še kaj.sedaj smo na m ne pričakujem julija.

papa

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu TEDIGO)
Neposredna povezava do sporočila: 902
10.7.2008 20:45:30   
jjasna lepo da si se nam pridružila in če imaš PP 27.02 sva kr skupajuser posted image user posted image .ana in tudi tebi lepo dobrodošlicouser posted image user posted image user posted image  vsem tistim ki pa ste opisale svoje zgodbe pa hvala...sem vse dobro prebrala... in drugače imate kakšne posebne želje glede hrane punce???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 903
10.7.2008 20:52:17   
sunny24
Cita, želj zaenkrat še ni nekih pretiranih, vsaj mislim. Sam pica mi pa hodi po glavi že enih 14 dni vsak dan cel dan...Evo, pa bi jo spet jedla, sam me moj dragi mal bremza s temi svinjarijami, da ne bom jeseni kot nasedli kit sredi plaže...user posted image user posted image user posted image

Mi pa zato nosi že narezan ananas, pa cimbarje, jogurte, muslije, korn flakse,...Vidiš, kako moj dragi skrbi za svoje živce, da ne bom drugo leto njemu najedala, da sem debela, pa da nimam nič za oblečt...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 904
10.7.2008 20:54:14   
sonček85
da ne bom drugo leto njemu najedala, da sem debela, pa da nimam nič za oblečt...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

HIHIH ti pa si faca

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 905
10.7.2008 20:58:16   
sunny24
Ja no, če se pa že kar vidim, kako čepim pred omaro polno cunj, pa nč mi ne bo prav...user posted image  

Je blo lani isto, ko sem par kil lepo predelala, pa so se mi nabrale okoli trebuha (da mi ne bi blo mraz pozimi) in mi večina hlač sploh na rit ni šla, pa sm mu že takrat rekla, da mam rit kot Titanic, pol sem mu najedala on je znoru, pol pa v smeh in me je še kar neki časa v hecu klical Titanic...user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 906
10.7.2008 20:59:22   
sonček85
sej  sedaj si nosečka ,samo malo pa res moraš paziti,saj baje preveč kg ni priporočljivo .pazi na zaklad

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 907
10.7.2008 21:05:13   
micamuca
Živijo punce.
Tudi jaz imam rok v februarju in sicer 15.2.
In bi se vam pridružila, če lahko.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 908
10.7.2008 21:13:16   
sunny24
Micamuca, itak, da te sprejmemo!

sonček85, sej vem da se ne smem zredit, sam če mi pa sam pice hodijo po glavi...Pred 3 tedni sem imela celih 62,5 kg, zdej se pa nisem še nič vagala. Upam, da me ne bo kaka kap, ko bom zagledala cifre na vagi...user posted image

(odgovor članu micamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 909
10.7.2008 21:16:05   
micamuca dobrodošla seveda se lahko vsaka dobrodošlauser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu micamuca)
Neposredna povezava do sporočila: 910
10.7.2008 21:19:43   
Deja
No sedaj pa bi se vam še jaz pridružila. A lahko?

Sem v 7. tednu, danes sem imela pregled in UZ, PDP po mojih izračunih je 14.2.09, po mnenju zdravnice pa 26.2.2009.
Pa bo verjetno kar njeno držalo, ker je pikica velika cca. 1 cm. Naslednji UZ imam 24.7.08. Stara pa sem skoraj 25 let.

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 911
10.7.2008 21:27:21   
Ajvy
Sunny...tebi pice..meni pa pleskaviceuser posted image user posted image user posted image

Dobrodošle noveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Deja)
Neposredna povezava do sporočila: 912
10.7.2008 21:29:11   
Ajvy
nč grem spat....danes mi je slabo za znoret....adijo pamet.....pa bi bla bolj vesela, če bi ven letelo....me vsaj ne bi tako tiščalo.....

Včeraj sem celo noč pico pekla....bom vidla, kaj mi bo sanjski svet ušpičil danesuser posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 913
10.7.2008 21:31:33   
sunny24
Ajvy...pa trenutno bi tudi kak hamburger, pa pomfri, palačinke, burek, kaj sladkega, pa francosko solato...te stvari so mi šle mimo buče v zadnjih 5ih minutah, čez 5 min bo sigurno že kaj drugega...Pa zadnjič sem si hotla nardit ocvrta jajca s kislimi kumarcami in sirom, pa pol nisem zaradi spoštovanja do mojega...Ko zdej pomislim...user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 914
10.7.2008 21:34:49   
Ajvy
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Ajvy...pa trenutno bi tudi kak hamburger, pa pomfri, palačinke, burek, kaj sladkega, pa francosko solato...te stvari so mi šle mimo buče v zadnjih 5ih minutah, čez 5 min bo sigurno že kaj drugega...Pa zadnjič sem si hotla nardit ocvrta jajca s kislimi kumarcami in sirom, pa pol nisem zaradi spoštovanja do mojega...Ko zdej pomislim...user posted image

meni so te kombinacije hvale vredne.....ko v nenosečem stanju nikoli ne bi pomislila na njih.....
Meni pa jogurt tekoči navadni beli full paše, skoz ga pijem, samo problem je v tem, k vem da ga ne maramuser posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 915
10.7.2008 21:41:41   
sunny24
Aja, če boš danes spet pice pekla, se spomni name in mi naredi eno margerito s koruzo prosim, pa full kečapa zraven user posted image user posted image user posted image

Meni bi tudi zdej en jogurt zapasal, sam smo jih vse popila in pojedla...mogoče pa kaj pametnega najdem. V najslabšem pa piškote im mleko...

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 916
10.7.2008 21:49:16   
sonček85
se vidi da ste nosečke.no jaz sem se pa najedla kumaric,kruha in klobase domače-suhe.

pico sem pa jedla 4 dni nazaj.ko jo naslednjič pečem se spomnem nate sunny.

lep večer vsem grem sedaj v vodoravni položaj počas.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 917
10.7.2008 22:17:22   
vsem novim dobrodošleuser posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 918
10.7.2008 22:25:12   
*Junona*
Sonček85, tebe je pa vsepovsod polnuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Je že skrajni čas, da postaneš user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 919
10.7.2008 22:45:40   
ja res ja tudi pr men se vidi user posted image  imam čudne želje po hrani jem mogoče kaj takega ko sploh nisem marala al pa recimo seveda čemu se zelo težko vprem je sladoled isto je bilo v prvi nosečnosti ampak sem pa kr močna mi je prej moj reko a boš sladoled pa sem rekla da neuser posted image user posted image pridna...user posted image user posted image  

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 920
10.7.2008 23:28:58   
sunny24
Cita, sem zdej vidla, da si iz Laškega. Jst sem mela cimra iz Laškega, pa cimro iz Celja. Frendica pa dela v zdravilišu Laško. Cel kup jih poznam iz tvojih koncev!user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 921
11.7.2008 0:24:06   
*Junona*
IZVIRNO SPOROČILO: cita

ja res ja tudi pr men se vidi user posted image  imam čudne želje po hrani jem mogoče kaj takega ko sploh nisem marala al pa recimo seveda čemu se zelo težko vprem je sladoled isto je bilo v prvi nosečnosti ampak sem pa kr močna mi je prej moj reko a boš sladoled pa sem rekla da neuser posted image user posted image pridna...user posted image user posted image  

To pa je karakteruser posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem mami.:))

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 922
11.7.2008 8:15:04   
cati
Dobro jutro punce

Danes držim pesti za vse vas ki imate UZ. Naj se čimlepše izteče.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *Junona*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
11.7.2008 8:24:34   
diamantina
Jutro!

Dobrodošle vse nove čvekice, lepo da ste z nami in seveda čestitke!! user posted image  user posted image  user posted image

Glede hrane: meni se ananasa nenormalno lušta, pa navadnega tekočega jogurta, kruha (na tone bi ga pojedla) in sardelic iz konzerve (tega sem pojedla že veliko preveč, pa vem, da ni pretirano zdravo). Joj, tisto, ki je omenila francosko, nesramnica, si jo bom morala it pod nujno narest, ker se mi jo je tako zluštalo zdaj user posted image  user posted image  user posted image . Jem vse kar je kislo, tudi sladko mi paše (najbolj pa čokoladni sladoled), pa margarina in marmelada (seveda domča aribezova, ki je kisla za znoret) mi je zakon, sploh se ne morem najest tega, pa pršut, joj, kar sline se mi cedijo ... ne maram pa sira, ki sem ga prej oboževala user posted image , ampak pico, to pa ja user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu cati)
Neposredna povezava do sporočila: 924
11.7.2008 9:25:37   
Katjusa
Punce nič nisem zrihtala na pregledu nimam urejenega obveznega zavarovanja user posted image user posted image user posted image user posted image možek je zamenjal službo in k sem po njem zavarovana še tega nimam urejenega k smo prepozno nesl papirje iz borze..... user posted image user posted image user posted image user posted image sem vprašala če lahko samoplačniško in bojda pride 150€ user posted image potem smo se meli sam za UZ pa pride 50€ pa se mi je zdelo tud to mal preveč glede na to da sem brala da so druge šle na samoplačniški UZ in so plačale 20€...... sem tak žalostna pa še mož je pozabu doma telefon in ga nikakor ne morem dobit..... zdej mi pa kr solze tečejo sej veste kako je 2 leti se matraš da zanosiš in pol komi čakaš prvi pregled in pol zaradi nekega k..... zavarovanja ne moreš it ne vem zakaj si plačujemo dodatno če nič ne šteje?????? grem v kot jokat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu diamantina)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?