Krysia
|
Živjo, čvekice! No, pa dobimo še 2 avgustovčka !!! Držim pesti za sayuri. Erin, ti nam pa javi takoj, ko kaj izveš - da ne bo tako kot takrat, ko si nas puščala v negotovosti glede spola tvojega . Joj, mishel, kako je David cortkan ... pa ful velik se mi zdi - mislim, nič drobcen, ampak tak kot če bi se na svoj PDP rodil . Lepo to ... Evo, moj dragi mi je dokončno sporočil, da danes ne greva na morje, torej pridem popoldan v Kranj. Če se izgubim, imam od naty13 številko, tako da vas bom našla ... Upam, da ne bom zamudila - drugač bom pa že malo okrog pogledala in najdla eno gručo nosečk . Potem grem pa še zvečer k svojim na torto - ma moj oči čez par dni rojstni dan, pa bomo kar danes torto jedli - da bomo lahko drug teden ponovili vajo . Cebrca, a ti prideš? Sem videla, da na seznamu nisi 100% ... pa vidim, da si glih gor na forumu . No, če ti uspe, bi bilo fajn ... Ženske, če bomo preveč čvekale, bomo vreme pokvarile - jaz pa šibam na morje ... Eh, bomo že - mi vsaj vroče ne bo ... Tako, grem še posodo pomit - me en prav lep kup čaka. Se vidimo popoldan, ... Štejerke, ve pa poročajte, kako je bilo na vašem srečanju ...
|