|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Avgustovke´08 - 3.del
11.7.2008 10:34:12   
tejkaz
Sayuri user posted image user posted image user posted image

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
11.7.2008 10:38:23   
tejkaz
Tatly zate prepisano iz materinske knjige

AC 283 mm
HC 300 mm
Fl 63

teža cca 2300 g

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
11.7.2008 11:01:20   
betty
Naty13 - cudovite fotke sobe! noro lepe barve! zaljubila sem se !!! zares lepo!

Erin - lep pozdravcek. a me dodas na seznam za pregled 30.7.08 in pa se + 11 kg. hvala

Drugace pa: vceraj sem dozivela sok in sem bila ful slabe volje. razlog = PRVA STRIJA NA TREBUHU! za znoret! mazala sem se z mandeljevim oljem. lahko recem, da kr redno. razen, ce se mi slucajno ni dalo :) in potem me vceraj nekaj pece okoli popka in kr naenkrat poci... joj joj. najprej sploh nisem vedla kaj me je usekalo, nato pa strija. sicer je nezna, dolga nekje 3 cm. takoj sem jo namazala z oljem in sla k mojmu, ki je bil zunaj in mu potozila kaksen problem imam. tolazba mi ni nic nucala. sicer imam nekja strij ze po stegnih od pubertete, ampak tiste me sploh ne motijo, tale pa... sedaj me skrbi koliko jih se bo. namrec zadnjic sem na CTGju videla eno z zivordecimi debelimi strijami. uboga nosecka!

NOSEČKE-  a ste si ze ustimale za porodnisko? jst nastopim s porodniško 27.7. in sem vceraj nesla polo v sluzbo in je rekla, da mi poslje naslednji teden izpolnjeno s plačami. moram poklicat na socialno, da ne bom slucajno zamudila ?!

lp

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
11.7.2008 11:18:14   
sandra123
Betty...jaz sem tudi vse poslala v službo, da mi bodo še zadnjo plačo (ki je by the way katastrofalna odkar sem na bolniški)vnesli in mi pošljejo potem papirje nazaj, da jih odnesem na CSD. Me je pa zadnjič na CSD-ju tako na hitro hotela odpraviti, da sem totalno pouser posted image , saj niti ni pogledala, da pričakujem user posted image user posted image , pa sem se razjezila i ji rekla, da če se ji zdi, da se lahko voyim v LJ in nazaj zaradi teh papirjev, pa da se lahko zgodi, da kaj prej rodim, ker sta dva otroka na poti....Pa mi umetnica reče"aja, a dva boste dobili?,no ja ,če ne boste uspeli papirjev urediti, jih bo pa vaš mož"...kako sem bila jezna...se kar ne da opisati z besedamiuser posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu betty)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
11.7.2008 11:23:02   
Erin
Jooooooooooj...jaz sem že tako živčna zaradi sayuri...komaj čakam novičkuser posted image ..upam da je vse lepo potekalo...user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
11.7.2008 11:28:09   
sandra123
ERIN, hvala enakouser posted image user posted image user posted image

Lp, Sandra

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2331
11.7.2008 11:31:59   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: Erin

Jooooooooooj...jaz sem že tako živčna zaradi sayuri...komaj čakam novičkuser posted image ..upam da je vse lepo potekalo...user posted image user posted image user posted image

user posted image

Se podpišem pod to. Maaaaaaaaaaaa smo nestrpne. jaz se še uči ne morem. Sem brala tiste tekste strokovne, ki so tolk težki, pa v slovenščini jih mam. user posted image user posted image  Sem pa vsaj zlikala in noge podepilirala, da ne bom medo. user posted image user posted image user posted image

Glej, da ne greš daleč od računalnika, da nas ne boš puščala v negotovosti. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
11.7.2008 11:33:57   
naty13
Erin, a si potem ti kupila koš za plenice na kasete oz. a ga boš kupilauser posted image  Jaz še zdej ne vem. Pa sploh ne vem če je še znižanuser posted image  Bil je znižan iz 52 na 20 eurov.

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
11.7.2008 11:35:03   
dojenč
HALO, KAKO STE KAJ?
jaz vam moram povedat da sem se vedno na dopustu, sem pa sedaj pri moji delavki ki sem ji naložila delo da ko grem, v raj da bo vam ona poročala kako in kaj.user posted image user posted image upam da nebo zahtevala večje place.user posted image user posted image jaz sem še 2 v enem.kakšno je zdaj stanje glede novopečenih mamic

življenje mi je polepšala hčerka žana 4.8.08.

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
11.7.2008 11:35:38   
Erin
Imam tel non-stop pri sebiuser posted image

Čakam obiske ampak če bo novička bodo morali malo potrpetiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
11.7.2008 11:36:44   
naty13

Imam tel non-stop pri sebiuser posted image

Čakam obiske ampak če bo novička bodo morali malo potrpetiuser posted image user posted image user posted image

Le glej, da ne bomo spet me tukaj trpele. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
11.7.2008 11:37:26   
Erin
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Erin, a si potem ti kupila koš za plenice na kasete oz. a ga boš kupilauser posted image  Jaz še zdej ne vem. Pa sploh ne vem če je še znižanuser posted image  Bil je znižan iz 52 na 20 eurov.

Neeeeeee...saj ga jaz nisem sploh nameravala kupiti... jaz bom koj navaden koš uporabljala pa vanj uno črno vrečo, pleničke pa zavijala v male vrečkice user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
11.7.2008 11:37:40   
naty13
Kako je pa kaj z Majo T.user posted image  Štajerke, katera se kaj sliši z njouser posted image

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
11.7.2008 11:40:10   
naty13

IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Neeeeeee...saj ga jaz nisem sploh nameravala kupiti... jaz bom koj navaden koš uporabljala pa vanj uno črno vrečo, pleničke pa zavijala v male vrečkice user posted image user posted image user posted image

To sem jaz do sedaj delala, pa mi je začelo presedat, ker je vse ven udarilo, ko sem v kuhinji omarco odprla in plenico v koš vrgla. Matr je bil vonj še kar nekaj časa okol koša po kakcu. user posted image user posted image user posted image user posted image  Bom šla danes še v BC hitro pogledat, če je še znižan, ko bomo ravno v Qlandiji. user posted image

pa pa

(odgovor članu Erin)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
11.7.2008 11:45:00   
naty13
Srečanje v Kranju:petek  11.7.

Ura:  17:00

Kraj: Qlandia - glavni vhod pri H&M 

- Naty13 100%
- Miškolinček 100%
- Tejkaz 100%
- Cebrcauser posted image
- Iva77 100%
- Julija08 100% 
- Krysia
- Nevaeva  100%
- Buhtlčk
- Erin 50%

pa pa

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
11.7.2008 11:45:42   
tejkaz
Sem ravno dobila pošto od Pikapolonice. Je brezkaseni koš znižan. Pa še 33,11 Evrov dobropisa sem dobila, ker preveč zapravljam user posted image

Drugače sem pa dala prvo rundo za našega malčka prat. Kovtrček in obrobico. Jutri nadaljujem user posted image

Betty, najkasneje 32 dni pred PDP jem moraš oodati papirje na CSD. Tako so meni rekli. Tako da še imaš čas.

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
11.7.2008 11:47:07   
naty13
IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz

Sem ravno dobila pošto od Pikapolonice. Je brezkaseni koš znižan. Pa še 33,11 Evrov dobropisa sem dobila, ker preveč zapravljam user posted image

Drugače sem pa dala prvo rundo za našega malčka prat. Kovtrček in obrobico. Jutri nadaljujem user posted image

Betty, najkasneje 32 dni pred PDP jem moraš oodati papirje na CSD. Tako so meni rekli. Tako da še imaš čas.

A si katalog dobila, kjer je koš notri?

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
11.7.2008 11:49:58   
tejkaz
Ne, en list na katerem je nekaj reči za dojenčke. Med njimi tudi ta brezkasetni koš za plenice za 53,96E. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
11.7.2008 11:52:34   
MATEJKA_
kolcanje - tudi mojega user posted image  kolca, vsaj 2x na dan... pa mi je to tak čuden občutek, ker ne moreš prav nič naredit, da ga ne bi...user posted image  upam, da nima bit kaj narobe zaradi tega... user posted image

koš za plenice -  sem od svakinje "podedovala" tistega od tomee tippee. bomo videli kako se bo obnesel. sem pa gledala tiste kasete z vrečkami in so najcenejše v mullerju - 8,01 €.  razen če je katera še kje cenejše vidla...

jaz pa imam danes zadnji dan bolniške user posted image user posted image user posted image  (na bolniški sem že od začetka januarja). zdaj pa imam par dni dopusta, naslednji pete pa začnem s porodniško user posted image user posted image user posted image . v pinedeljek pa grem še po zadnjih nakupih za našega user posted image  (vse stvari iz lekarne, pa flaške, banjica ipd.).

aja - glede banjic in čebričkov - kot sem že rekla, me je v torek obiskala patronažna in me je vprašala. ali sem že kupila banjico. pa mi je priporočala, da naj bo čim večja, da bo otrok v njej lahko vsaj do 4. meseca in naj NIMA tistega dela za sedet, ki ga imajo nekatere novejše. novorojenček še tak ali tak ne more sedet, pol pa je tisti del pri umivanju samo v napoto mamicam in očkov, ki ga kopajo.

papirji za CSD - ne vem več katera je spraševala - na CSD jih je potrebno oddati pred nastopom porodniške.

sayuri - user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2344
11.7.2008 11:53:42   
naty13

Ne, en list na katerem je nekaj reči za dojenčke. Med njimi tudi ta brezkasetni koš za plenice za 53,96E. 

Sem ga že našla na njihovi spletni strani. Mal predrag se mi zdiuser posted image user posted image user posted image user posted image

pa pa

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
11.7.2008 12:05:30   
Krysia
Živjo, čvekice!

No, pa dobimo še 2 avgustovčka user posted image user posted image !!! Držim pesti za sayuri. Erin, ti nam pa javi takoj, ko kaj izveš - da ne bo tako kot takrat, ko si nas puščala v negotovosti glede spola tvojega user posted image .

Joj, mishel, kako je David cortkan ... pa ful velik se mi zdi - mislim, nič drobcen, ampak tak kot če bi se na svoj PDP rodil user posted image . Lepo to ...

Evo, moj dragi mi je dokončno sporočil, da danes ne greva na morje, torej pridem popoldan v Kranj. Če se izgubim, imam od naty13 številko, tako da vas bom našla ... Upam, da ne bom zamudila - drugač bom pa že malo okrog pogledala in najdla eno gručo nosečk user posted image .

Potem grem pa še zvečer k svojim na torto - ma moj oči čez par dni rojstni dan, pa bomo kar danes torto jedli - da bomo lahko drug teden ponovili vajo user posted image .

Cebrca, a ti prideš? Sem videla, da na seznamu nisi 100% ... pa vidim, da si glih gor na forumu user posted image . No, če ti uspe, bi bilo fajn ...

Ženske, če bomo preveč čvekale, bomo vreme pokvarile - jaz pa šibam na morje ... Eh, bomo že - mi vsaj vroče ne bo ...

Tako, grem še posodo pomit - me en prav lep kup čaka. Se vidimo popoldan, ...  Štejerke, ve pa poročajte, kako je bilo na vašem srečanju ...

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
11.7.2008 12:12:40   
sandra123
Erin, jaz še nimam nič novičk od Sayuri user posted image ...
Jaz sem se danes izognila srečanju v Celju user posted image , pa mi je kar hudo pri srcuuser posted image , ampak si nisem upala nikamor, ker so me včeraj ponoči spet ti krči dajaliuser posted image ...Se pa zahvaljujem Gajki, ki me je zjutraj poklicala in se povabila, da me pelje zraven...user posted image Gajka

Lp, Sandra

(odgovor članu Krysia)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
11.7.2008 12:16:31   
tatly
tejkaz -hvala ti.meni je rekel obseg glavice 33,AC-268,6.FL-65?KAJ MISLITE JE TO OK?KAJ PA JE TO FL????

(odgovor članu sandra123)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
11.7.2008 12:21:09   
tejkaz
Tatly, to so čisto super rezultati in si lahko pomirjena. Fl je femur oz dolžina stegnenice. Obseg glavice imaš celo malo višji ampak ni panike. 

Eva - 26.11.2006
Jaša - 3.8.2008

(odgovor članu tatly)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
11.7.2008 12:31:37   
LinaK

AC 283 mm
HC 300 mm
Fl 63

teža cca 2300 g

Tejkaz jes imam napisano
AC 2975
HC 2797
FL 63

Predvidena teža pa je 1931g. Mere imava skoraj iste, vendar teža ni ista, pa čeprav se meri glede na te podatke!
Očitno tale HC tok gramov nanese!user posted image
Tud jes nestrpno čakam novice od Sayuri!user posted image

Naslednji pregled pa imam 1.8.!

Dejte mi še povedat ali je možno da se otročiček obrne po 32t, če je bil takrat z glavico navzdol. Imam namreč občutek, da imam ful nekaj trdega pod prsmi!user posted image

< Sporočilo je popravil LinaK -- 11.7.2008 12:41:25 >

(odgovor članu tejkaz)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?