nana35
|
Limma, za nakup v Ikei,jaz sem zadnjič tudi kupila stolček za k babici spodaj.Tam se Klemen več zadržuje,pri drugi babici(moji mami) pa bolj malo. intruder,saj če Vid spi 11 ur je že super.Itak preveč .Lepa slikica. Meni lonček od Aventa kar drži moram reči,imam pa še eno od Nuby. ursalara,res je,najine slikice so profesionalne. Lenart,Jakob in Anžw vse najboljše!!!! koala, za tvojo prijateljico in njen izvid AC.Si pa mislim,kako je revica bila do zdaj v negotovosti,kaj bo,ko to tako dooolgooo traja,njej pa še posebaj,kajne.? Anchikaa,lep nov avatar,sem opazila. aurora,če dodaš našim malim sončkom kaj zraven v zelenjavo je res,da jim je bolj všeč,jaz sem tudi dala malo kisle smetane zraven,pa je Klemen raje pojedel. Mi pa imamo Fredov obroč,tako da Triš,toliko da se ne hvališ samo ti . Tvoja Lana ga pa res pošteno svira s takimi izjavami .Jaz sem tudi govorila ko sem bila mala,da se bom poročila s svojim očijem...mislim katastrofa,če ga danes pogledam 32 let starejšega od mene... pa še moj foter je.Kaj vse otrokom ne pade na pamet. sani,uživajte v namakanju v morju,mi gremo tudi kmalu!! Pol pa sva zmenjeni ,da greva malo po velemestih,joj,to še bo fino !!Pa zaloge denarja vzami ali pa kakšno plačilno kartico,brez dna...jaz tudi . IZVIRNO SPOROČILO: sani1 Je tašča tako zavpila v telefon, da me je na rit vrglo. Da to pa ja ne... Katastrofa... Pa ji sploh nisem povedala za včeraj... Ta baba je res za na psihiatrijo za na zaprt oddelk... Pazi na trtico!!!!!! Jutri pa dekliščina!Martinca,pazi se.....