|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
11.7.2008 7:27:53   
pina-1
dolenjči kaj pa je blo?? Je carica mela manevre po noči????

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4501
11.7.2008 7:31:01   
dolenjka
PM user posted image  carica ni več carica user posted image  Zbudila se je ob 1.30, pol 3.30 in 6.20 user posted image  user posted image
NO, sej 6.45 je pa zaspala in upam da bo tako kot včeraj, ene 3 urce user posted image  To bi sicer pomenilo da bi malo zamudili, sam bi bila pa pa vsaj naspana (ona namreč, jaz bom v drugem življenju user posted image  )

No, sej mi je moj obljubil, da jo bo vsako jutro na plažo al pa na kvico odpeljal, da bom jaz spet do 11h lahko spala user posted image  user posted image  user posted image

No, kaj je zdej, a bomo eno user posted image  spile ?

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4502
11.7.2008 7:37:19   
pina-1
dolenjka, tudi Ana je prejšnj noč mela šou. Se je zbujala na vsako uro. Zdej je pa zopet vse ok.

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4503
11.7.2008 7:39:53   
dolenjka
Sej vem, sam meni manjka spanec, gospodična pa spi user posted image
Na stara leta ji bom vse vrnila user posted image  user posted image  user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4504
11.7.2008 7:48:59   
pina-1
a ti bi kako rada rekla okoli spanca in zaspanosti? No pa dajva:
Jaz sem vsak dan okoli 5:30 auf, pa če mam dobro srečo me pustita punci zaspat še za kako urco, apak ob 7 je pri nas že vse v luftu. Spat pa ne grem pred 23 uro... No če to namnožiš X 5 m, sem jaz oreng v zastanku s spancem. Se mi kar sline cedijo, ko te poslušam, da boš kmalu spala do 11. Jaz nardim žur že če mi bo v kratekm uspelo spati do 8user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4505
11.7.2008 7:50:06   
dolenjka
Stara moja, ampak ti si že navajena user posted image

Pa še Pinotu sendvake delaš sred noči user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4506
11.7.2008 7:53:57   
pina-1
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Stara moja, ampak ti si že navajena user posted image

Pa še Pinotu sendvake delaš sred noči user posted image

jah taka budala se rodi sam enkrat na 30 letuser posted image user posted image
aja, danes je zopet zjutri gate iskal ,ker jih v predalu ni blouser posted image user posted image user posted image

grem na plažo. fajn se mejte, pa ne nas preveč obiratuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4507
11.7.2008 8:00:55   
dolenjka
O hudo! Sred noči še na plažo rineš user posted image

No, pa fajn jo namoč in odmoč user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4508
11.7.2008 8:13:02   
Februarka08
Jutro.
Joj, ste načvekale... nimam cajta brat za nazaj. Sem tako vesela, da sem čist v pogonu - naša je podrla vse rekorde v spanju, spala je namreč skor 10 ur v kosuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image še zdej komi verjamem. Sam temu primerne so ble tud zize k so ble do fula nabite in je zdej že Larisa lepo sita, jest pa umiram od lakote. Grem hit jest, potem se zrihtava in uletiva.user posted image Že komi čakam.user posted image

Pridne bodte, se vidimo.

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4509
11.7.2008 8:15:38   
dolenjka
danes sem ti še posebej fovš user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4510
11.7.2008 8:26:07   
Suzi*
jutro. spet sem bolj malo spalauser posted image user posted image , otroc pa kar uredu.

dolenjči, ti si pa res ena zaspanka. user posted image  do 11ih jaz pomoje že od pubertete nisem spala.user posted image user posted image user posted image  sem vsak dan ob 7ih obvezno pokonc, velikokrat pa že ob pol šestih....otroc pač delajo red, čeprav nam ne paše. user posted image
pina, uživajte na plaži.

mi2 greva tud kmalu ven. jaz sem sita, zrihtana, še mal torbo napokam in greva preddopust rezervirat. user posted image  ma mal (beri: do fula) limita si bo mami privoščla (grem na banko), da bom lahko avteka kupila, če bo kakšen pameten na vidiku. user posted image

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4511
11.7.2008 8:30:00   
Februarka08

jutri bom pa gotovo jaz tebiuser posted image

Moja dva škratka:
Larisa, 29.2.2008
Blaž, 15.10.2009

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4512
11.7.2008 8:33:19   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Februarka08

jutri bom pa gotovo jaz tebiuser posted image

Te držim za besedo user posted image

(odgovor članu Februarka08)
Neposredna povezava do sporočila: 4513
11.7.2008 8:34:12   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi*

ma mal (beri: do fula) limita si bo mami privoščla (grem na banko), da bom lahko avteka kupila, če bo kakšen pameten na vidiku. user posted image

No, ker hitro nekaj ubodi, pol pa gasa v LJ user posted image

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4514
11.7.2008 8:56:57   
dolenjka
Tko, šefica se je zbudila, zdej si jo grem pa umit samo za vas, pa Taro nafutram in oblečem, pa se priklativa. Ene 10.15 bova tam user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4515
11.7.2008 9:00:08   
Bajsa
Dobro jutro!

No naša madam se je to noč zbudila še ob 4, sm jo prklopla na zizo in valda sva obe zaspale, pol še ob 6 in prejle ob 8, zdej se pa neki pritožuje, ker jaz malcam, ona more bit pa v pojstli user posted image .
Počakava user posted image  da nama avto nazaj pripelje, je šel po nove okvirčke za tablice user posted image user posted image user posted image , ni da bi komentiral, pa upam, da bo kmla nazaj, da bova vsaj do 10.30 uletele user posted image
No se vidmo

Pa pa

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4516
11.7.2008 9:01:27   
Bajsa
No jaz mam tud friški umito user posted image user posted image user posted image , a pol lohk pridem user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4517
11.7.2008 9:23:27   
ella79
midve bova tudi zamudili, je ravno vstala, jaz pa tudi seveda user posted image jest noče, tako da bo zajtrkovala kar v kavalu

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4518
11.7.2008 9:24:34   
Janey
jutro

dolenči ti jaz jakca posodim za eno nočuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image danes se je med polnočjo ko sma šla spat in 4 zjutraj ko sem popizdila in ga vzela k sebi zbudil vsaj 20x (na 10 min če je sreča), ob 4 sem ga vzela k sebi in pol mu že v spanju dudo dajem v usta tak da sploh ne vem kak je blo. pa seveda ob 7ih se mi reži s temi očkami in ne morem več spat. včeraj je po dolgem času lepo spal, dans pa spet katastrofauser posted image user posted image user posted image
jaz pozajtrkujem, spokam malega in gasa na praksouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sej samo še danes pol pa 2 tedna ničuser posted image user posted image

lepo čvekajte...papa

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4519
11.7.2008 9:29:54   
itata
evo midva se poslavljava za 2 tedna. greva spet mal do portoroža. pridne bodite, če bo kaj revolucionarnega pa veste moj tel... papa

www.pravni-nasvet.si

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4520
11.7.2008 9:36:46   
ella79
itata uživajte v portorožu user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu itata)
Neposredna povezava do sporočila: 4521
11.7.2008 9:50:00   
naty13
Sporočam vam, da je šla naša Sayuri ob 5h zjutraj v porodni oddelek. Danes bo dobila svoji štručki. Držite pesti.

pa pa

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4522
11.7.2008 9:54:36   
Janey
IZVIRNO SPOROČILO: naty13

Sporočam vam, da je šla naša Sayuri ob 5h zjutraj v porodni oddelek. Danes bo dobila svoji štručki. Držite pesti.

juhuhuhuhuhu...sem dobila kar kurjo kožo. drži se sayuriuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image naj ti bo lepo s pikicama

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4523
11.7.2008 9:55:18   
Janey
itata uživite...se nkaopajte še za nas ko bomo morje videli šele čez en časuser posted image user posted image

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4524
11.7.2008 9:55:27   
dolenjka
Sayuri user posted image  user posted image  user posted image  danes spijemo samo za vas 3 oz vas 5 enega v Kavalu user posted image

(odgovor članu naty13)
Neposredna povezava do sporočila: 4525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  179 180 [181] 182 183   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......