Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:56:04
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Pina - kakšen gel je to??? Da se pripravim, ko bo pri naši začelo dogajat... o kliče se dentinale. stane 8€. če boš rabla povej, kupim in pošljem Tenksi. Ti bom res javila, če bo treba.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:56:33
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mesečnica, a ti sadje ješ? Ker moja sestra tudi tega ni smela Aja, pa dobvezvečer Ja kar. Jabolka, lubenico, banane, grozdje. To. Hmmm - zdej sem se pa mal zamislila... Joj, nisem te hotla zamorit Če pa kaj sumiš, pa opusti pa boš videla če so rezultati Drugače pa se po mojem dopustu dobimo, pa eno rečemo Sej ti se še nisi pokazala če se ne motim skivalniški
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:57:20
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja Ella, še to: sem ugotovila, da se spet januarke in ostale smetarčice po naši temi pasejo babji sem opazila, da smo jako zanimive v napačnih mesecih so seksale No, zdej pa res LAHKO NOČ
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:58:01
|
|
|
|
bamby
|
čer
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:58:13
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mesečnica, a ti sadje ješ? Ker moja sestra tudi tega ni smela Aja, pa dobvezvečer Ja kar. Jabolka, lubenico, banane, grozdje. To. Hmmm - zdej sem se pa mal zamislila... Joj, nisem te hotla zamorit Če pa kaj sumiš, pa opusti pa boš videla če so rezultati Drugače pa se po mojem dopustu dobimo, pa eno rečemo Sej ti se še nisi pokazala če se ne motim skivalniški Zdej mam nov avto, pa ne bo blema .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:59:11
|
|
|
|
mesecnica
|
Jaz sem se vmes umila, pa našo nafotrala, ki se je po 2 urah in pol zbudila. Lačna seveda .
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:59:14
|
|
|
|
bamby
|
Sem ogromno napisala, pa me je spet ven vrglo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:59:53
|
|
|
|
mesecnica
|
Bamby - so vse ušle spat že očitno.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:00:34
|
|
|
|
bamby
|
Itak, ker sem jaz tolk časa brala in odgovarjala
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:01:33
|
|
|
|
bamby
|
Sem šla popoldan na hladno, na vikend se v bazen namakat, ker je bilo spet tako vroče, pol je bilo treba pa še cunje obesit, mularijo spravit spat....
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:01:46
|
|
|
|
ella79
|
čar bamby si kar predstavljam, kok si pokomentirala
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:04:02
|
|
|
|
bamby
|
srečka nosečka, jaz nobenega sadja ne kuham več, razen jabolko, ko ga dam zraven korenčka kuhat proti koncu kuhanja. itata, si vredu bodibilderca . A si kaj gledala Linotove kašice kaj vsegujejo, ker se mešajo le z npr. materinim mlekom. Morda bi pa Jakobu ustrezalo
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:04:30
|
|
|
|
bamby
|
oj ella, dobrodošla spet nazaj
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:05:20
|
|
|
|
bamby
|
saj poznaš moje poste, še vedno od A-Ž Čez cel dan se ogromno materiala nabere
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:15:25
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: bamby srečka nosečka, jaz nobenega sadja ne kuham več, razen jabolko, ko ga dam zraven korenčka kuhat proti koncu kuhanja. itata, si vredu bodibilderca . A si kaj gledala Linotove kašice kaj vsegujejo, ker se mešajo le z npr. materinim mlekom. Morda bi pa Jakobu ustrezalo Jaz tudi mislim, da so te Linove v redu. Jih še jaz jem , ker drugih ne smem...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:19:07
|
|
|
|
mesecnica
|
No grem pa še jaz v deželo palčkov. Pa mala pikica - res najlepša hvala ti.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:20:16
|
|
|
|
mesecnica
|
Nočko.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:30:03
|
|
|
|
MetiLu
|
Sej najbrž ne bom zadnja, bo ziher še gospa Bajsa kej natipkala sem samo prišla preverit, če za jutri velja... drgač sem bila pa zvečer pridna, sem vse zlikala, pol sta pa soseda prišla na enga jegra, pa jih je blo pol mal več... (no, zame žal ne) Grem hitr spat, bo najbrž trba kmal vstat, Janez spi že od 20.30
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:32:44
|
|
|
|
Janey
|
lahko noč babike....mi je žal da nimam več časa, ampak morem nardit to k***** prakso, pol pa vam napišem za celo stran kaj vse se nam dogaja, zdaj vidim samo enovrstično tak sem crkjena. čav bav. lepo se imejte jutri
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 23:49:16
|
|
|
|
Bajsa
|
Dobar večer! Jaz šenkam desca! Mater res ne more bit vsak policist. To pa je anti tehničar! Zdej če bi pisala kaj in zakaj, bi do zutri lohk tipkala. Tko da vas ne bom morila. Meti prov si imela, morm se še jaz javit . Mi2 ju3 prideva do Kavala, če nama bo oči namontiru tablco, ker drgač jo bom kr sama našraufala gor, bo zih bl zihr! Prejle se je madam zbudila in je enih 10 minut ful jokala in kričala, pol sm jo pa umirila, na zizo dala in zdej nina. Upam, da še neki časa. Ja itak smo dons spet ob 21 dam pršli in pol je čist fertik. Res morem tole začet mal bolj merkat. Mojga itak boli kako bo madam zaspala in kok časa bo spala, njemu ni treba nč narest. No jaz sem dons zrihtala vse homologacijo, tehničnega, registracijo, sm bla pridna in mamo že nove grde tablce Prejle sm pojedla komad velizga dunajca s pomfrijem, mi je tko zadišu , še zdej se mi sline cedijo k sam pomislim nanga No zdej grem pa spat, ju3 bova pa mi2 kot ponavadi verjetno mal zamudile Sladke sanje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 0:06:27
|
|
|
|
Suzi*
|
pinc minc. sem šla tamalo fotrat, pa smo obe sladko zaspančkale in se zbudim spet ko ste vse že pobegnile. madoniš, men res ni usojeno zvečer čvekat. zdej sem pa laaačna in hrem hladilnik oropat. mož še kr na šihtu. usposabljajo TIO. - telek. inform. asistentko. se morjo odločit kolk velike ima in če ma kej otrok,... da crkneš od smeha. mesecnica, zdej k imaš avtotka, mormo res 1x it via LJ te čveke videt. ampak boljš, da bodo mele vse umite takrat. So pa res lepi tisti mei tei iz hR. pa še mal cenejši. a kej vemo kolk pride poštnina????
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 7:19:18
|
|
|
|
pina-1
|
jutro. prva noč je za nami. Je bla kar dobra. Ana se je zbudila šele ob 5:50 in od takrat ne spi . Mia je tudi kalu po 6:30 odprla oči in je že idrija po hiši. Še malo pa gremo na plažo, da mam malo ira. Aja, pa po nove kopalke grem Ko bojo dopusti mimo bi bilo dobro organizirat en ega piknik februarčkov. Ampak z obvezno udeležbo. Kaj praviš šefica? to bi ti lahko prevzela v rganizacijo.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 7:26:03
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro Če vas ne bi brala za nazaj bi bila še prva No sem pa druga, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 11.7.2008 7:26:42
|
|
|
|
dolenjka
|
NO pri nas je pa tako, da bom šla jaz danes kar v Savo po nove gume
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojteBritanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......