|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarski sončki 2008 - 3. del
10.7.2008 22:56:04   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1

IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica

Pina - kakšen gel je to???
Da se pripravim, ko bo pri naši začelo dogajat...
o

kliče se dentinale. stane 8€. če boš rabla povej, kupim in pošljem

Tenksi. Ti bom res javila, če bo treba. user posted image

Mesečnica

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
10.7.2008 22:56:33   
dolenjka

IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka

Mesečnica, a ti sadje ješ? Ker moja sestra tudi tega ni smela user posted image

Aja, pa dobvezvečer user posted image

Ja kar. Jabolka, lubenico, banane, grozdje. To. Hmmm - zdej sem se pa mal zamislila...

Joj, nisem te hotla zamorit user posted image  Če pa kaj sumiš, pa opusti pa boš videla če so rezultati user posted image  Drugače pa se po mojem dopustu dobimo, pa eno rečemo user posted image  Sej ti se še nisi pokazala če se ne motim user posted image  user posted image  skivalniški user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu mesecnica)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
10.7.2008 22:57:20   
dolenjka
IZVIRNO SPOROČILO: ella79

Aja Ella, še to: sem ugotovila, da se spet januarke in ostale smetarčice po naši temi pasejo user posted image  babji user posted image

sem opazila, da smo jako zanimive user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

v napačnih mesecih so seksale user posted image

No, zdej pa res LAHKO NOČ

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
10.7.2008 22:58:01   
bamby
čer

(odgovor članu ella79)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
10.7.2008 22:58:13   
mesecnica

Mesečnica, a ti sadje ješ? Ker moja sestra tudi tega ni smela user posted image

Aja, pa dobvezvečer user posted image

Ja kar. Jabolka, lubenico, banane, grozdje. To. Hmmm - zdej sem se pa mal zamislila...

Joj, nisem te hotla zamorit user posted image  Če pa kaj sumiš, pa opusti pa boš videla če so rezultati user posted image  Drugače pa se po mojem dopustu dobimo, pa eno rečemo user posted image  Sej ti se še nisi pokazala če se ne motim user posted image  user posted image  skivalniški user posted image

Zdej mam nov avto, pa ne bo blema user posted image user posted image user posted image .

Mesečnica

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
10.7.2008 22:59:11   
mesecnica
Jaz sem se vmes umila, pa našo nafotrala, ki se je po 2 urah in pol zbudila. Lačna seveda user posted image .

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4481
10.7.2008 22:59:14   
bamby
Sem ogromno napisala, pa me je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  spet ven vrglo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4482
10.7.2008 22:59:53   
mesecnica
Bamby - so vse ušle spat že očitno.user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4483
10.7.2008 23:00:34   
bamby
Itak, ker sem jaz tolk časa brala in odgovarjala user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4484
10.7.2008 23:01:33   
bamby
Sem šla popoldan na hladno, na vikend se v bazen namakat, ker je bilo spet tako vroče, pol je bilo treba pa še cunje obesit, mularijo spravit spat....

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
10.7.2008 23:01:46   
ella79
čar bamby user posted image
si kar predstavljam, kok si pokomentirala user posted image user posted image user posted image

Pri nas sije sonček vsak dan od 4.2.2008.
Sončku je ime Zoja.

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4486
10.7.2008 23:04:02   
bamby
srečka nosečka, jaz nobenega sadja ne kuham več, razen jabolko, ko ga dam zraven korenčka kuhat proti koncu kuhanja.

itata, si vredu bodibilderca user posted image . A si kaj gledala Linotove kašice kaj vsegujejo, ker se mešajo le z npr. materinim mlekom. Morda bi pa Jakobu ustrezalo user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4487
10.7.2008 23:04:30   
bamby
oj ella, dobrodošla spet nazaj user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
10.7.2008 23:05:20   
bamby
saj poznaš moje poste, še vedno od A-Ž user posted image user posted image user posted image   Čez cel dan se ogromno materiala nabere user posted image

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
10.7.2008 23:15:25   
mesecnica
IZVIRNO SPOROČILO: bamby

srečka nosečka, jaz nobenega sadja ne kuham več, razen jabolko, ko ga dam zraven korenčka kuhat proti koncu kuhanja.

itata, si vredu bodibilderca user posted image . A si kaj gledala Linotove kašice kaj vsegujejo, ker se mešajo le z npr. materinim mlekom. Morda bi pa Jakobu ustrezalo user posted image

Jaz tudi mislim, da so te Linove v redu. Jih še jaz jem user posted image , ker drugih ne smem...

Mesečnica

(odgovor članu bamby)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
10.7.2008 23:17:45   
mesecnica
Sem najdla ene fensi mei tai-je. Bom najbrž kar tle naročila...

http://www.baby.hr/shop/index.php?cPath=86&osCsid=e3734cc4f6b5fb47c7bad46f964eff19

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4491
10.7.2008 23:19:07   
mesecnica
No grem pa še jaz v deželo palčkov.

Pa mala pikica - res najlepša hvala ti. user posted image user posted image user posted image

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4492
10.7.2008 23:20:16   
mesecnica
Nočko.

Mesečnica

Neposredna povezava do sporočila: 4493
10.7.2008 23:30:03   
MetiLu
Sej najbrž ne bom zadnja, bo ziher še gospa Bajsa kej natipkala user posted image  sem samo prišla preverit, če za jutri velja...

drgač sem bila pa zvečer pridna, sem vse zlikala, pol sta pa soseda prišla na enga jegra, pa jih je blo pol mal več... (no, zame žal ne) user posted image

Grem hitr spat, bo najbrž trba kmal vstat, Janez spi že od 20.30 user posted image

12. Februarja ´08 je na svet prikukal moj zlati fantek Janez

8. Julija ´11 pa je dobil sestrico Izo in postal ponosni veliki brat

Neposredna povezava do sporočila: 4494
10.7.2008 23:32:44   
Janey
lahko noč babike....mi je žal da nimam več časa, ampak morem nardit to k***** prakso, pol pa vam napišem za celo stran kaj vse se nam dogaja, zdaj vidim samo enovrstično tak sem crkjena.

čav bav. lepo se imejte jutri

(odgovor članu MetiLu)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
10.7.2008 23:49:16   
Bajsa
Dobar večer!
Jaz šenkam desca! Mater res ne more bit vsak policist. To pa je anti tehničar!
Zdej če bi pisala kaj in zakaj, bi do zutri lohk tipkala. Tko da vas ne bom morila.
Meti prov si imela, morm se še jaz javit user posted image user posted image user posted image .
Mi2 ju3 prideva do Kavala, če nama bo oči namontiru tablco, ker drgač jo bom kr sama našraufala gor, bo zih bl zihr!
Prejle se je madam zbudila in je enih 10 minut ful jokala in kričala, pol sm jo pa umirila, na zizo dala in zdej nina. Upam, da še neki časa. Ja itak smo dons spet ob 21 dam pršli in pol je čist fertik. Res morem tole začet mal bolj merkat. Mojga itak boli user posted image  kako bo madam zaspala in kok časa bo spala, njemu ni treba nč narest.
No jaz sem dons zrihtala vse homologacijo, tehničnega, registracijo, sm bla pridna user posted image user posted image user posted image  in mamo že nove grde tablce user posted image
Prejle sm pojedla komad velizga dunajca s pomfrijem, mi je tko zadišu user posted image user posted image user posted image , še zdej se mi sline cedijo k sam pomislim nanga

No zdej grem pa spat, ju3 bova pa mi2 kot ponavadi verjetno mal zamudile user posted image

Sladke sanje user posted image

Nisem vedela koliko ljubezni je v mojem srcu, dokler me ni Zala poklicala MAMA!

(odgovor članu Janey)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
11.7.2008 0:06:27   
Suzi*
pinc minc.user posted image  sem šla tamalo fotrat, pa smo obe sladko zaspančkale in se zbudim spet ko ste vse že pobegnile. user posted image user posted image  madoniš, men res ni usojeno zvečer čvekat. zdej sem pa laaačna in hrem hladilnik oropat. user posted image
mož še kr na šihtu. usposabljajo TIO. - telek. inform. asistentko. user posted image  se morjo odločit kolk velike ima in če ma kej otrok,...user posted image  da crkneš od smeha.user posted image  

mesecnica, zdej k imaš avtotka, mormo res 1x it via LJ te čveke videt. ampak boljš, da bodo mele vse umite takrat. user posted image user posted image user posted image
So pa res lepi tisti mei tei iz hR. pa še mal cenejši. a kej vemo kolk pride poštnina????

Vedno imej pred očmi nekaj lepega,
pa čeprav je to le marjetica v kozarcu od marmelade!

(odgovor članu Bajsa)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
11.7.2008 7:19:18   
pina-1
jutro.

prvauser posted image user posted image user posted image

noč je za nami. Je bla kar dobra. Ana se je zbudila šele ob 5:50 in od takrat ne spiuser posted image . Mia je tudi kalu po 6:30 odprla oči in je že idrija po hiši. Še malo pa gremo na plažo, da mam malo ira. Aja, pa po nove kopalke gremuser posted image user posted image user posted image

Ko bojo dopusti mimo bi bilo dobro organizirat en ega piknik februarčkov. Ampak z obvezno udeležbo. Kaj praviš šefica? to bi ti lahko prevzela v rganizacijo.user posted image

Grrrrr... kako bi bilo lepo probleme reševati s spanjem :((((

(odgovor članu Suzi*)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
11.7.2008 7:26:03   
dolenjka
Jutro user posted image

Če vas ne bi brala za nazaj bi bila še prva user posted image  user posted image

No sem pa druga, a ne? user posted image

(odgovor članu pina-1)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
11.7.2008 7:26:42   
dolenjka
NO pri nas je pa tako, da bom šla jaz danes kar v Savo user posted image

po nove gume user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu dolenjka)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Ko malček zboli, mu zapojte
Britanski strokovnjaki trdijo, da bi morali starši svojim dojenčkom in malčkom, kadar ti zbolijo, peti pesmice, saj to z...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......