|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčice 2009
9.7.2008 18:03:10   
sunny24
Fargesia...pa ne no! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 851
9.7.2008 18:42:35   
birdy
Anonimna, fargesia, loveforever, fortuna in mariana upam da vse čimhitrje ponovno zagledate svoj plusek in rodite zdravega otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa res ne vem kaj je danes, same slabe novice. Upam da se zdaj to konča!!!!!!

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 852
9.7.2008 18:46:12   
pikica36
fargesijauser posted image user posted image user posted image  jaz sem imela popolnoma isti primer pri prejšnji user posted image . v 9. tednu sem iemla prvi pregled- plodek je bil velik 4 mm kar je ustrezalo 6t. in 1dan in tud ni blo srčka. pa me je potem naročil čez en teden , če bi slučajno kasneje zanosila pa žal ni bilo nič.
kljub temu še imej malo upanja, mogoče si pa res bolj pozno zanosila in se bo srček še pojaviluser posted image user posted image user posted image user posted image ravno prej sem na mami brala,eno podobno zgodbo,(plodek 4 mm pa brez utripa, pa je pisala pušenjaku pa ji je tudi ta rekel , da skoraj ni upanja, pa je čez en teden srček veselo utripal) 

tako da.... upanje umre zadnjeuser posted image user posted image user posted image

pa smo spet tam, kjer smo bili- nikjer!!

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 853
9.7.2008 18:54:13   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: spps

Fargesia, Loveforever, Fortun, Mariana user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se podpišem in dodajam v mislih sem z vami, težki časi so to.

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 854
9.7.2008 18:57:42   
Pikica5
Fargesia user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse ceste, ki vodijo do želje človekovega srca, so dolge. Joseph CONRAD

Mi imamo pa tri sončke, dvojčka Taja & Maja ter malo Lano :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 855
9.7.2008 19:17:15   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

jaz tudi....plodek je velik 4mm in ni utirpa...v petek mam UZ in moram bit tešča, če bo potrebno it na abrazijo...user posted image user posted image user posted image

Joj mi je žal, da morem tole brat....user posted image user posted image user posted image user posted image upam, da pri tebi drži tisto, da upanje umre zadnje in da bo v petek vesela novica in da se bo videl srček tvoje male pikiceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image drži se bodi čim bolj pozitivna in upaj na najboljše mi pa upamo s tabo.....

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 856
9.7.2008 19:21:30   
sonček85
ne noooooooooooooooooo pa kaj je sedaj to pa tako sem bila veela zate in za loveforever tudi.mi gre kar na jok zraven.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 857
9.7.2008 19:41:53   
Ajvy
Fortunuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Beauty Comes With Dark Thoughts

(odgovor članu kayica24)
Neposredna povezava do sporočila: 858
9.7.2008 19:46:53   
Ajvy
MArianauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 859
9.7.2008 19:47:48   
Ajvy
FArgesia...zate se pa še ne vdam....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za naslednji pregled.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 860
9.7.2008 20:03:06   
witto
user posted image user posted image user posted image  za vse.....

(odgovor članu Ajvy)
Neposredna povezava do sporočila: 861
9.7.2008 20:24:39   
Anonimen
Pa kaj je zdaj to? Zdej pa dosti tega, še preveč jih je z žalostnim koncem. Objemčke za vse vas punce.   user posted image user posted image  

Fargesia - mogoče pa le ni še za obupat. Močno, močno držim pesti, da se bo naslednjič srček že videl tiktakat.
user posted image

(odgovor članu witto)
  Neposredna povezava do sporočila: 862
9.7.2008 20:33:06   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naj še tukaj zapišem, da mi je resnično žal!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 863
9.7.2008 20:50:14   
ključek
Fargesia - mogoče pa le ni še za obupat. Močno, močno držim pesti, da se bo naslednjič srček že videl tiktakat.
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 864
9.7.2008 20:58:31   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Anonimna, fargesia, loveforever, fortuna in mariana upam da vse čimhitrje ponovno zagledate svoj plusek in rodite zdravega otroka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa res ne vem kaj je danes, same slabe novice. Upam da se zdaj to konča!!!!!!

Se pridružujem tem besedam.
Sicer ne želim dajati kakšnega lažnega upanja, ampak prijateljica je bila naročena na abrazijo, pa jo tam čudno gledajo, naj razloži, zakaj je tam (je še tujka povrh) in so bili vsi zmedeni - zato, ker je bilo vse v redu in ima zdaj zdravega sinka

(odgovor članu birdy)
  Neposredna povezava do sporočila: 865
9.7.2008 20:59:05   
Anonimen
No, spet sem se pozabila podpisat
Auser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 866
9.7.2008 21:50:18   
Urša08
Punce ne no user posted image user posted image user posted image user posted image kaj se to dogaja user posted image user posted image user posted image user posted imageuser posted image user posted image user posted image user posted image punce držte seuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ali še katero mogoče kaj špikne tam spodaj? Mene je prejle kar precej zašpikalo, samo mislim da je to ok. Ma pojma nimam, nočem delati panike, mogoče je bil samo dan malce preveč naporen. Sem se šla potem kar ulešt in počivat in je sedaj ok.

lahko nočko

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 867
9.7.2008 21:55:50   
Anonimen
urša80 - dokler špika samo na trenutke in mine po počitku je vse ok, pri meni predno sem imela ss me je spodaj bolelo konstantno in tako močno da bi kar jokala.

(odgovor članu Urša08)
  Neposredna povezava do sporočila: 868
9.7.2008 21:58:10   
tudi mene kdaj pa kdaj malo špika v spodnjem delu trebuha upam na najbolje res po vsem tem kaj se dogaja zadnje dni tle goruser posted image user posted image user posted image user posted image  ne vem kaj to pomeni??

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 869
9.7.2008 22:16:09   
Anonimen
cita - špikanje pride od raztezanje tkiv in maternice, kar je normalen pojav v začetku nosečnosti.

Drugače pa punce ne misliti črno. Kar vse po spisku pa že ne bomo imela ss! Res je tega veliko, ker se o tem več govori kakor pa včasih. Je bilo pa splavov veliko že od nekdaj.  Je težko, ko bereš kaj se dogaja drugim puncam in trepete tudi same, pa vendar tu ne pomaga nič. Narava naredi svoje. Jaz sem po prvi nosečnosti, ki je bila kot iz knjige mislila, da mene pa že ne more to doleteti, ker sem zdrava, ginekološko bp, ne pijem, ne kadim,... pa me je doletelo. Ampak življenje gre dalje. Sedaj sem ponovno noseča in sem res prepričana, da bo tokrat tako kot mora biti.

Prav je, da vas malo skrbi, da poslušate svoje telo, da več počivate, date več nase,... vendar pa ne pretiravat v čemer koli. Nosečnost ni bolezen, je pa vseeno drugačno stanje in je treba tudi več narediti zase. Tudi s pozitivnimi mislimi.

Še enkrat pa pošiljam objemček vsem puncam, ki jih je doletela žalostna usoda njihovih pikic.user posted image

(odgovor članu cita)
  Neposredna povezava do sporočila: 870
10.7.2008 7:18:43   
Ajvy
jutro punce.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za vse.... tista, ki rabi naj vzame

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 871
10.7.2008 8:40:38   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: EnaNobena

Drugače pa punce ne misliti črno. Kar vse po spisku pa že ne bomo imela ss! Res je tega veliko, ker se o tem več govori kakor pa včasih. Je bilo pa splavov veliko že od nekdaj.  Je težko, ko bereš kaj se dogaja drugim puncam in trepete tudi same, pa vendar tu ne pomaga nič. Narava naredi svoje. Jaz sem po prvi nosečnosti, ki je bila kot iz knjige mislila, da mene pa že ne more to doleteti, ker sem zdrava, ginekološko bp, ne pijem, ne kadim,... pa me je doletelo. Ampak življenje gre dalje. Sedaj sem ponovno noseča in sem res prepričana, da bo tokrat tako kot mora biti.

Prav je, da vas malo skrbi, da poslušate svoje telo, da več počivate, date več nase,... vendar pa ne pretiravat v čemer koli. Nosečnost ni bolezen, je pa vseeno drugačno stanje in je treba tudi več narediti zase. Tudi s pozitivnimi mislimi.

Se podpišem, ker pri meni je bilo enako. Prva nosečnost enkratna, brez težav. Drugič pa takoj na začetku ss. Nisem mogla verjeti, da se mi je to zgodilo. Potem pa čez pol leta spet noseča in zdaj doma imam dve čudoviti pupiki.

Še en primer... prijateljica je imela 6-7 ss in danes, po krvavitvah na samem začetku, vseeno ima dva zdrava sončka.

Tako, da punce ne obupat! Pozitivno mislit naprej in bo!

Ostalim pa user posted image user posted image user posted image  da bo naslednjič uspelo!

Lep dan,
Nea

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 872
10.7.2008 10:30:41   
Katjusa
Ajvy ju3 sme pa mi2 na vrsti za 1. pregled komaj čakam.... kdaj ga maš jst ga mam takoj zjutraj ob 8:00 se mi zdiuser posted image ne najdem listka kamer sem si zapisala.....user posted image

(odgovor članu Nea)
Neposredna povezava do sporočila: 873
10.7.2008 10:42:42   
tanci29
punce zdej sem pa ze cist sokirana, pa kaj se to dogaja...mi ni prav nič ušeč tole ko berem...vsem , ki ste izgubile svoje pikice želim da čimprej prebolite in greste naprej, pa da vas kmalu najde sreča, pa pe paruser posted image user posted image user posted image

fergi-zate pa močno stiskam pesti da bo vse ok in da bo jutriuser posted image  utripal.

katjuša in ajvy-vama pa veliko užitka jutri ko bosta zagledali svoji pikici mali...

midva z mojim malčkom se pa zdajle odpravljava na potep...lepo se imejte..lp

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 874
10.7.2008 10:52:53   
kayica24
hey punce!!!

Zakaj pa bi se od Fargesie poslavljale? Nič še ni rečenega, kako bo z njeno pikico. Upanje vedno ostane..Sicer pa, Fargesia...Jaz nevem kaj je s tvojim G!!!Ko sem bila jaz na pregledu je moja pikica bila velika 0,41 cm, torej dobre 4mm in sem vprašala G., ja kaj pa srček? pa se mi je nasmejal in rekel, "pri tej velikosti pa se ga še res ne vidi!!Bo pa začel bit, ker si vidi lepa povezava z rumanjakovim mehurčkom..."Tako da, če je težava samo v tem, ker se ni videlo srčka, potem težave NI, ker je meni G. rekel, da ni nič narobe in da je vse kot mora bit..
Velikost ploda 4mm je za dobrih 5t oz. 5t in pol, midve sva pa obe več noseči, ampak moraš vedet, da nekaterim kdaj za 2 tedna prestavijo PDP zaradi kasnejše zanositve!
Dr.Pušenjak pa pravi:"Praviloma se pred 6. tednom srčnega utripa ne vidi ali se ga vidi le izjemoma."

Tako da Fargesia nič ni izgubljenega in jaz v tem, da srček ne bije ne vidim težave, prav tako ne moj G. in niti Dr. Pušenjak..Tako da, če je samo to tvoja težava, potem glavo pokonci, ker bo na naslednjem pregledu vse bp!!!user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  33 34 [35] 36 37   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?