Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:23:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 aja, dolenka moja je umita, obrita in nadišavljena. A si happy? nisem, je predaleč mater, a nebi lahko enkrat lagala pa rekla da si happy. vsaj nekdo, ker moj itak ne bo porajtu da je porihtana. Je že en lep cajt ni vidu
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:24:03
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* mi 3je smo s sprehoda. sem kar hin. zdej pa oba kopat, pa spat. mesecnica, smo bli pri vas, se je anžej sam spomnil in vprašal kje je Luna. smo pozvonili samo ste se potepali.... pa drugič. Škoda . Smo pa res šli novega avteka pokazat k našim, pa potem še v šoping malo... IZVIRNO SPOROČILO: Suzi* me je mož seznanil da imam jutri eno nalogo....moram it na Sončka izbrat med tremi lokacijami, kamor bomo šli naslednji vikend ... mislim da toplice. dobr bo za preddopust. Super! IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: kati kati tole sem zdejle brala: Z različnimi raziskavami je bila dokazana 98 % verjetnost, da ženska, dokler polno doji (ne dodaja otroku druge hrane ali pijače, doji vsaj na štiri ure, kar velja tudi za ponoči, in ki otroku ne daje dude) ne bo ponovno zanosila. To pomeni, da je takšno dojenje zelo učinkovita in naravna metoda kontracepcije, ki nima negativnih stranskih učinkov na telo kot mnoge druge kontracepcijske metode, temveč ravno nasprotno. Dokler otrok še toliko potrebuje mater, da se želi dojiti tako pogosto, pač še ni pripravljen na novega sorojenca in materino telo se na sporočilo genialno odziva. jaz sem pa brala, da na 3 ure sam mislim, da se je že vsaki zgodilo, da je že jedel v razmaku več kot tri ure Jaz sem tud brala, da je na 3 ure. Ampak saj se je itak sigurno čisto vsaki zgodilo, da je šlo kdaj mimo... IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka glihkar sem ugotovila, da smo tudi novemberke 07 za seboj pustile to pa smo čveke kaj je pa z smetarčki? a tam kej laufa? zdej pa res grem kok se mi zdele palačinke luštajo z domačo jagodno marmelado Mi lušte delaš. Ziher že 3 mesece nisem jedla nobene sladice (razen sadje). Čer. Zdaj sem prebrala za nazaj. Pa si jo moram it še umit . Samo da moj pride nazaj s tuša.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:24:07
|
|
|
|
dolenjka
|
Vprašanje, ker so tut pri njih dopusti Je pa res, da se njim porodniška izteka in bodo mogle it mal delat
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:25:14
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 aja, dolenka moja je umita, obrita in nadišavljena. A si happy? nisem, je predaleč mater, a nebi lahko enkrat lagala pa rekla da si happy. vsaj nekdo, ker moj itak ne bo porajtu da je porihtana. Je že en lep cajt ni vidu sej ne ve kaj zamuja
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:25:34
|
|
|
|
mesecnica
|
Pina - kakšen gel je to??? Da se pripravim, ko bo pri naši začelo dogajat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:26:17
|
|
|
|
dolenjka
|
Mesečnica, a ti sadje ješ? Ker moja sestra tudi tega ni smela Aja, pa dobvezvečer
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:28:06
|
|
|
|
kati kati
|
mesečnica-mi pa imamo za dlesni dentinox N...pomaga-js ga kupin pr sosedih...hrvaškem...pa že imamo en zobek pa ni blo neke panike
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:28:24
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 aja, dolenka moja je umita, obrita in nadišavljena. A si happy? nisem, je predaleč mater, a nebi lahko enkrat lagala pa rekla da si happy. vsaj nekdo, ker moj itak ne bo porajtu da je porihtana. Je že en lep cajt ni vidu sej ne ve kaj zamuja je že s stipetom v deželi žage mah ne kaže neke velike želje in potrebe. zdej ali mune rabi, ali si pomaga na kak drug način
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:29:10
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: mesecnica Pina - kakšen gel je to??? Da se pripravim, ko bo pri naši začelo dogajat... o kliče se dentinale. stane 8€. če boš rabla povej, kupim in pošljem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:29:54
|
|
|
|
kati kati
|
nč grem pospravjat drva, k jih moj trenutno žaga... zaloga je polna...sam mu oprostim k se vstaja ob 2-3 zjutraj-ko js še sladko sanjam... lahko noč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:31:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Sej zdele bom jaz mojga bivšga vrtnarja in sedanjega gozdarja v zgornje sobane nagnala, sama bom šla pa tut, pa upam da se vsi 3je naspimo, da bomo jutri dobre volje in veselo čvekali v Kavalčitu Ella, a imava ju3 abonma al sam dopoldansko?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:32:20
|
|
|
|
pina-1
|
tudi jaz grem zobe oprat pa upam da gremo spat. če se že ne bomo pogovarjal, vsaj stiskali bi se lahko. ajde se beremo jutri zjutraj.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:33:15
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 tudi jaz grem zobe oprat pa upam da gremo spat. če se že ne bomo pogovarjal, vsaj stiskali bi se lahko. ajde se beremo jutri zjutraj. Nočko, izdajica no. 2 (1. je bila Februarka, pa še debatirat je šla )
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:36:39
|
|
|
|
srečka nosečka
|
bejbe, tudi jaz se poslavljam. Stiskala se ne bom nič, ker še moj ni prikolovratil domov. Je tak kot pes, ko se strga s ketne - pol ne najde domov. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:37:40
|
|
|
|
mlavla
|
ella čakam tvoj ZS s telefonsko.. če ne naj pa katera druga sporoči...plis drgač sem pa jst tud spod tuša. .zdej grem pa pančkat...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:46:08
|
|
|
|
ella79
|
dolenjka jaz mam čas, sam bom pomoje kar doma kosila, k mam poln kufer gostilniške hrane mlavla, sem se pod tušem spomnila, da ti morm GSM poslat in na poti do rač. že pozabila. Dobr da si me spomnila maš na ZS
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:47:43
|
|
|
|
ella79
|
a bo katera kej debatirala z mano drugač bom šla kar spat, rabim mal lepotilnega spanca aja, šit, sem ravno stroj zalaufala, bom še počakala, da opere in obesim cote
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:48:05
|
|
|
|
dolenjka
|
Te razumem! Bomo videli kaka bo situejšn Ko se zbudim se vam javim, da vidim kako bo s princesko in kdaj prideva Grem ajat h gozdarju Sladke sanje, sam ne mokrih
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:48:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a bo katera kej debatirala z mano drugač bom šla kar spat, rabim mal lepotilnega spanca aja, šit, sem ravno stroj zalaufala, bom še počakala, da opere in obesim cote dej ti rajš z vašim mal podebatiraj
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:50:10
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a bo katera kej debatirala z mano drugač bom šla kar spat, rabim mal lepotilnega spanca aja, šit, sem ravno stroj zalaufala, bom še počakala, da opere in obesim cote dej ti rajš z vašim mal podebatiraj je predrag mobitel
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:50:55
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a bo katera kej debatirala z mano drugač bom šla kar spat, rabim mal lepotilnega spanca aja, šit, sem ravno stroj zalaufala, bom še počakala, da opere in obesim cote dej ti rajš z vašim mal podebatiraj je predrag mobitel ja kje se pa spet vlač?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:52:06
|
|
|
|
dolenjka
|
Aja Ella, še to: sem ugotovila, da se spet januarke in ostale smetarčice po naši temi pasejo babji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:53:20
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 a bo katera kej debatirala z mano drugač bom šla kar spat, rabim mal lepotilnega spanca aja, šit, sem ravno stroj zalaufala, bom še počakala, da opere in obesim cote dej ti rajš z vašim mal podebatiraj je predrag mobitel ja kje se pa spet vlač? jah ga skor dva tedna ni bilo v službo, pa mora zdej vse za nazaj narest
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:53:58
|
|
|
|
mesecnica
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Mesečnica, a ti sadje ješ? Ker moja sestra tudi tega ni smela Aja, pa dobvezvečer Ja kar. Jabolka, lubenico, banane, grozdje. To. Hmmm - zdej sem se pa mal zamislila...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:54:17
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka Aja Ella, še to: sem ugotovila, da se spet januarke in ostale smetarčice po naši temi pasejo babji sem opazila, da smo jako zanimive
|
Najbolj brane vsebine v rubriki 6 lepih imen za fantke z le tremi črkamiKratka imena so zelo priljubljena, zato smo izbrali pet lepih imen za fantke s samo tremi črkami in poiskali njihov pome...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......