Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 21:55:23
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati hvala za podpore...kakšne šove smo danes mel...ta šefica moje je tak ko natržnici...obupna nisem si misla da so ljudje lahko hudobni,tak k je ona pa je ne poznam... vzela mi je nekaj živcov danes...definitivno si iščem drugo službo!!!!! Mi je pa lažje ker je moj dragi pršu domov,mi je bil v oporo! mogla sem se mal ,,spucat,, ker mi je noro.. in? Bo brajevka dala regres, mater ji branjevkasto
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 21:55:54
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Sem že nazaj z zdrgnjeno in odišavljeno Se sedaj lahko družim z vami? može jože....pa sej valda je nisi s sirkovo krtačo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 21:56:39
|
|
|
|
ella79
|
punce, kako je s Sayuri? verjetno ima že
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 21:57:07
|
|
|
|
kati kati
|
tole sem zdejle brala: Z različnimi raziskavami je bila dokazana 98 % verjetnost, da ženska, dokler polno doji (ne dodaja otroku druge hrane ali pijače, doji vsaj na štiri ure, kar velja tudi za ponoči, in ki otroku ne daje dude) ne bo ponovno zanosila. To pomeni, da je takšno dojenje zelo učinkovita in naravna metoda kontracepcije, ki nima negativnih stranskih učinkov na telo kot mnoge druge kontracepcijske metode, temveč ravno nasprotno. Dokler otrok še toliko potrebuje mater, da se želi dojiti tako pogosto, pač še ni pripravljen na novega sorojenca in materino telo se na sporočilo genialno odziva.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 21:57:23
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: srečka nosečka Sem že nazaj z zdrgnjeno in odišavljeno Se sedaj lahko družim z vami? može jože....pa sej valda je nisi s sirkovo krtačo ne, ne samo z "drotpiršno"
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 21:58:47
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati tole sem zdejle brala: Z različnimi raziskavami je bila dokazana 98 % verjetnost, da ženska, dokler polno doji (ne dodaja otroku druge hrane ali pijače, doji vsaj na štiri ure, kar velja tudi za ponoči, in ki otroku ne daje dude) ne bo ponovno zanosila. To pomeni, da je takšno dojenje zelo učinkovita in naravna metoda kontracepcije, ki nima negativnih stranskih učinkov na telo kot mnoge druge kontracepcijske metode, temveč ravno nasprotno. Dokler otrok še toliko potrebuje mater, da se želi dojiti tako pogosto, pač še ni pripravljen na novega sorojenca in materino telo se na sporočilo genialno odziva. torej moremo zelo "ahtat", ker ne bomo več naročali
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:00:04
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati hvala za podpore...kakšne šove smo danes mel...ta šefica moje je tak ko natržnici...obupna nisem si misla da so ljudje lahko hudobni,tak k je ona pa je ne poznam... vzela mi je nekaj živcov danes...definitivno si iščem drugo službo!!!!! Mi je pa lažje ker je moj dragi pršu domov,mi je bil v oporo! mogla sem se mal ,,spucat,, ker mi je noro.. in? Bo brajevka dala regres, mater ji branjevkasto je rekla da to ni njena stvar... babji čigava pa...a bi ji js mogla mogoče kej dat...in ona frjla mi vrže telefon dol-to delajo otroci...ne pa ena "poslovna ženska"-kramp babji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:00:27
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati tole sem zdejle brala: Z različnimi raziskavami je bila dokazana 98 % verjetnost, da ženska, dokler polno doji (ne dodaja otroku druge hrane ali pijače, doji vsaj na štiri ure, kar velja tudi za ponoči, in ki otroku ne daje dude) ne bo ponovno zanosila. To pomeni, da je takšno dojenje zelo učinkovita in naravna metoda kontracepcije, ki nima negativnih stranskih učinkov na telo kot mnoge druge kontracepcijske metode, temveč ravno nasprotno. Dokler otrok še toliko potrebuje mater, da se želi dojiti tako pogosto, pač še ni pripravljen na novega sorojenca in materino telo se na sporočilo genialno odziva. jaz sem pa brala, da na 3 ure sam mislim, da se je že vsaki zgodilo, da je že jedel v razmaku več kot tri ure
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:00:34
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 punce, kako je s Sayuri? verjetno ima že Ne, je še v 1 kosu, sem ji krozilno pismo poslala V planu ima naslednji teden enkrat. Sem ji povedala da pred 15. 7. nima odpustnice, ker je takrat porodniška, da bomo lahko zapile ta kerlca
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:00:55
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati hvala za podpore...kakšne šove smo danes mel...ta šefica moje je tak ko natržnici...obupna nisem si misla da so ljudje lahko hudobni,tak k je ona pa je ne poznam... vzela mi je nekaj živcov danes...definitivno si iščem drugo službo!!!!! Mi je pa lažje ker je moj dragi pršu domov,mi je bil v oporo! mogla sem se mal ,,spucat,, ker mi je noro.. in? Bo brajevka dala regres, mater ji branjevkasto je rekla da to ni njena stvar... babji čigava pa...a bi ji js mogla mogoče kej dat...in ona frjla mi vrže telefon dol-to delajo otroci...ne pa ena "poslovna ženska"-kramp babji
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:01:48
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati tole sem zdejle brala: Z različnimi raziskavami je bila dokazana 98 % verjetnost, da ženska, dokler polno doji (ne dodaja otroku druge hrane ali pijače, doji vsaj na štiri ure, kar velja tudi za ponoči, in ki otroku ne daje dude) ne bo ponovno zanosila. To pomeni, da je takšno dojenje zelo učinkovita in naravna metoda kontracepcije, ki nima negativnih stranskih učinkov na telo kot mnoge druge kontracepcijske metode, temveč ravno nasprotno. Dokler otrok še toliko potrebuje mater, da se želi dojiti tako pogosto, pač še ni pripravljen na novega sorojenca in materino telo se na sporočilo genialno odziva. A ti bi rada še enga, pa te skrbi da preveč pogosto dojiš? Mi bomo jesen v pečico dal, sam ne vem kolk časa se bo pekl
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:04:11
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 punce, kako je s Sayuri? verjetno ima že Ne, je še v 1 kosu, sem ji krozilno pismo poslala V planu ima naslednji teden enkrat. Sem ji povedala da pred 15. 7. nima odpustnice, ker je takrat porodniška, da bomo lahko zapile ta kerlca hvala za info
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:04:40
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kati kati IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati hvala za podpore...kakšne šove smo danes mel...ta šefica moje je tak ko natržnici...obupna nisem si misla da so ljudje lahko hudobni,tak k je ona pa je ne poznam... vzela mi je nekaj živcov danes...definitivno si iščem drugo službo!!!!! Mi je pa lažje ker je moj dragi pršu domov,mi je bil v oporo! mogla sem se mal ,,spucat,, ker mi je noro.. in? Bo brajevka dala regres, mater ji branjevkasto je rekla da to ni njena stvar... babji čigava pa...a bi ji js mogla mogoče kej dat...in ona frjla mi vrže telefon dol-to delajo otroci...ne pa ena "poslovna ženska"-kramp babji Verjetn nveš kaj moraš narest, a ne?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:05:13
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: ella79 punce, kako je s Sayuri? verjetno ima že Ne, je še v 1 kosu, sem ji krozilno pismo poslala V planu ima naslednji teden enkrat. Sem ji povedala da pred 15. 7. nima odpustnice, ker je takrat porodniška, da bomo lahko zapile ta kerlca hvala za info Heinekena pijem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:07:34
|
|
|
|
dolenjka
|
glihkar sem ugotovila, da smo tudi novemberke 07 za seboj pustile
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:14:03
|
|
|
|
ella79
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka glihkar sem ugotovila, da smo tudi novemberke 07 za seboj pustile to pa smo čveke kaj je pa z smetarčki? a tam kej laufa? zdej pa res grem kok se mi zdele palačinke luštajo z domačo jagodno marmelado
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:15:00
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ella79 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka glihkar sem ugotovila, da smo tudi novemberke 07 za seboj pustile to pa smo čveke kaj je pa z smetarčki? a tam kej laufa? zdej pa res grem kok se mi zdele palačinke luštajo z domačo jagodno marmelado a ste vi že naročil, k maš take čudne želje ob takih čudnih urah
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:15:44
|
|
|
|
pina-1
|
čer. se moram manj z vami družđit. je reku moj dedc, da zaradi vas nima gat v predalu . kakega posebnega komentarja to ne rabi. Verjetno bi blo dobro ga en dan samega pustit z obea, pa da vidimo, če bomo meli skuhano, oprano in gate v predalu... Se pa res ena mona, da sem ga tako razvadla, pa mu vse v rit nosim aja, dolenka moja je umita, obrita in nadišavljena. A si happy? suzi, jaz čakam sveže slikice zate za september
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:17:58
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka glihkar sem ugotovila, da smo tudi novemberke 07 za seboj pustile jaz sem mislila, da mi lovimo avgustovke 07?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:19:13
|
|
|
|
srečka nosečka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 čer. se moram manj z vami družđit. je reku moj dedc, da zaradi vas nima gat v predalu . Pa saj je verjetno toliko pameten, da ve, da iz koša za umazano perilo same ne skočijo čiste v njegov predal. Pol pa naj za kaj še sam poprime oz. ti pomaga. sem huda na take razvajence. Pina - kako pa je kaj Ana? Se zobki že kaj kažejo?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:19:56
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka glihkar sem ugotovila, da smo tudi novemberke 07 za seboj pustile jaz sem mislila, da mi lovimo avgustovke 07? UU Pi*da, ta bo pa trda Mogoče ko bomo vse z dopusta in damo vse naenkrat našim mal piva za spit, da grejo nina nana za ene 2 urce, pol nam pa lahko rata
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:21:09
|
|
|
|
dolenjka
|
IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 aja, dolenka moja je umita, obrita in nadišavljena. A si happy? nisem, je predaleč
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:21:24
|
|
|
|
pina-1
|
srečka, škoda besed. ZDej jih res neki cajta ne bo mel v predalu, pa naj se tipson malo zamisli. Ano a še vedno boi dajejo. Ma spodnje dlesni kar fajn natečene in trde. Sam tale gel res full pomaga. sem jo namazala, dala dudico in sedaj đonjamo
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:22:42
|
|
|
|
kati kati
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: kati kati tole sem zdejle brala: Z različnimi raziskavami je bila dokazana 98 % verjetnost, da ženska, dokler polno doji (ne dodaja otroku druge hrane ali pijače, doji vsaj na štiri ure, kar velja tudi za ponoči, in ki otroku ne daje dude) ne bo ponovno zanosila. To pomeni, da je takšno dojenje zelo učinkovita in naravna metoda kontracepcije, ki nima negativnih stranskih učinkov na telo kot mnoge druge kontracepcijske metode, temveč ravno nasprotno. Dokler otrok še toliko potrebuje mater, da se želi dojiti tako pogosto, pač še ni pripravljen na novega sorojenca in materino telo se na sporočilo genialno odziva. A ti bi rada še enga, pa te skrbi da preveč pogosto dojiš? Mi bomo jesen v pečico dal, sam ne vem kolk časa se bo pekl nikoli ne reci nikoli...ampak zaenkrat nebi
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 10.7.2008 22:22:47
|
|
|
|
pina-1
|
IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka IZVIRNO SPOROČILO: pina-1 IZVIRNO SPOROČILO: dolenjka glihkar sem ugotovila, da smo tudi novemberke 07 za seboj pustile jaz sem mislila, da mi lovimo avgustovke 07? UU Pi*da, ta bo pa trda Mogoče ko bomo vse z dopusta in damo vse naenkrat našim mal piva za spit, da grejo nina nana za ene 2 urce, pol nam pa lahko rata sam jaz mislim, da se jim bomo akr približale.sam da grejo dopusti mimo
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......