|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: februarčki 2007
10.7.2008 7:33:27   
Anonimen
Atena sej js bi še bila optimistična glede vrtca, ampak v 1,5 mes., odkar hodi v vrtec se mi zdi da stanje huje in huje. Vmes je bil seveda 3 tedne doma, ampak ko ga oddam je jok, dokler ne pridemo po njega, s  tem, da zna včasih bit tako, da cel dan nič ne poje oz. ne spije. user posted image  Zavrača karkoli mu poskušajo dat v usta, samo kruh je.user posted image  Tu mi pa potem res zmanjka optimizma. Sej vem da bo, sam je do tedaj še zgleda dolga pot.

No sporočam vam še, da smo včeraj na našem koncu dobili še eno punčko!!! Rodila se je v pičlih 3 urcah user posted image user posted image user posted image  Alen ima novo prijateljico!

Punce js pa študiram, da bi mela novo glavo. VčAsih sem mela tako oranžno-rjavkasto-rdečo barvo in se mi jo zdej spet lušta, sam bi mela kratke lase... Tako, da mam namen po morju kr v akcijo. Sem naveličana dolgih las, ker se mi itak nič ne da z njimi oz. niti nimam časa za karkoli drugega kot pa čop. user posted image

OK, dost kofetkanja, grem še mal delat. LP vsem!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2026
10.7.2008 7:34:16   
Anonimen
Ribicau, moje sožalje! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2027
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 7:37:55   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2028
10.7.2008 7:42:07   
ribicau
OJ!

Včerej nisem bla glih sposobna kej več napisat, zato bom zdele kej več povedala.

Hvala vsem za izrečeno sožalje. Ja tkole je. Sej jest in vsi v družini smo bli že čist pripravljeni in samo u bistvu samo še čakali kdaj se bo zgodilo. Ampak jest sem bla pač prepričana, da me bo mami poklicala in mi pač povedala, da je ata preminil, tko sem pa prišla v k njemu na obisk (je bil zadnjih 14 dni v domu za ostarele) je pa ležal na postelji že mrtev. To pa je šok. U glavnem, zdej čakamo, da nam sporočijo, kdaj bo lahko pogreb. Nekej so nam namignili soboto, drugače pa šele v ponedeljek. Jest nadvse upam, da bo čimprej, da se poslovimo in živimo dalje.

No, pa dosti žalostnih novic, še ena zelo lepa novica za vse nas, sploh pa za mojo punčko! Prišli so krvni izvidi od testiranja na alergijo na KM in vam povem, da smo padli v razred 0user posted image . Specifični IgE na KM je 0,15 in pademo v razred 0 - negativno, prej smo imeli pa 2,40 in smo bili v 2. razredu. Zaenkrat imamo še vedno dieto, ker je kožni test še vedno pokazal reakcijo, ampak jaz upam, da se bo počasi tudi koža pomirila in bomo drugo leto zmagali!

Tko, zdej morm pa delat!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
10.7.2008 8:02:30   
pikecpokec
IZVIRNO SPOROČILO: DeMer

Tale Pikecpokec se velikokrat smuka tule, pa nam nič ne napiše

Aha! Včeri smo bili na Pivo in cvetju (ja, takle mamo pri nas!), ampak je Gal ob osmih zakomiral, tko da smo šli domov. Dans ga pa peljem k babici v sevnico ker v takem trušču pa res ne more bit. Midva bova dans pa jutr mal žurirala, pa mal se bova piva natolkla, v soboto pa greva tud midva v sevnico ker par dni ta dumdum poslušat je pa že tumač! user posted image

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
10.7.2008 8:35:51   
atena777
Ojla ponočnjakinje.
David je pa danes precej potegnil do 7.45, da sem ga komej za v varstvo pripravila.
Odkar pa smo bili na dopustu, se kar naprej joka, ko ga dam v varstvo nazaj. Mu je blo prelušno na dopustu izgleda, kljub vsem težavam, ki smo jih imeli.
a vaši že kej na kahli kakajo?

(odgovor članu pikecpokec)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
10.7.2008 8:36:59   
atena777
IZVIRNO SPOROČILO: atena777

Koliko so vai kaj veliki, se mi zdi, da je David kar nekam skos enak. Tudi po teži ne napreduje, 11,5 kg ima že kar nekaj časa.

Lpa.

Mislim, da se je v čveku izgubilo še tole moje vprašanje,...

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
10.7.2008 8:56:12   
helimaša
atena uživej v user posted image .......sm komi vse sfolgala.....st se tok razpisale......
ribica iskreno sožalje.....
atena jst pojma nimam kok je velka Maša......sploh je že dolg nism merla.....težka je paokol 11 kil......je bl suhica......kaj pa vem.....se mi zdi da se je kr mal ustavla tale njihova rast......se mi zdi da nkamor ne gre.....sam kukr vidm po mijem nečaku ki je star dve leti in pol da ni ful dost večji od nje......tko da se res ustavi rast okoli enega leta in pol.......mislm počasneje napreduje......

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
10.7.2008 9:11:30   
atena777
Ojla Helimaša, hvala za dobre želje ob user posted image . Res sem si eno privoščila. Brez kave meni ni živeti.

Ja jaz upam, da David dobro napreduje, saj poje ful, včasih toliko kot jaz.

Tole poletje bo kar hitro minilo vidim.

(odgovor članu helimaša)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
10.7.2008 9:27:55   
helimaša
user posted image user posted image user posted image  men tud ni živeti brez kave......si zjutri eno velko dozo skuham......
sm mislna it dons mal v šoping za cune.....majo v mangotu v šiški(merkator)ful pocen majčke.....pa ene luškane kiklce.....za na morje bi blo čist kul....pa se mi bne da glih do razprodaj čakt......k bo itak gužva....pol pa še tega kar bi hotla kupt ne bom dubla

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
10.7.2008 12:13:08   
Anonimen
Se vama lahko pridružim, kofetarci? Tudi jaz sem kavomanka user posted image  Edino obdobje, ko nisem pila kave je nosečnost. Mi je fuuul smrdela user posted image

Evo, trenutno sem tudi jaz na pavzi in s kavico prelistavam net-kataloge in sem naletela na epilatorje. Teh sploh ne uporabljam. A ve jih? Kakšne izkušnje? Js si bom naročila verjetno satinelle, pa bomo videli, kolk bom vriskala user posted image  Se mi zdi,da odkar sem rodila tele dlačice na nogah pridobivajo na debelini in hitrosti rasti. Britvica je v uporabi vsake 2 dni, to pa je tuuuuuuu mač enega cajta. user posted image

Nč, grem nazaj na delo, da uspem še neki dokončat do 14h, pol pa na izi do 15h in končno po Alena. Upam, da je bil priden danes.

Uživajte bejbe, se slišimo!

P.S.: Helimaša lepo te je spet brati v naši družbi! user posted image

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2036
10.7.2008 12:14:01   
Anonimen
UUUuufffff sem zamudila...Vedve sta že ob 9.20 ble tu.... Nisem prej pogledala na uro user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2037
10.7.2008 12:19:03   
pikecpokec
a vaši že kej na kahli kakajo?

Yea, rightuser posted image . Gre kr dol s kahle. Ni šans da bi sedel pet sekund.

Vsak igralec mora sprejeti karte, ki mu jih dodeli življenje.
Ko pa so v rokah, se mora sam odločiti, kako bo igral, da bo zmagal. (Voltaire)

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 12:20:46   
Brisani uporabnik

(odgovor članu helimaša)
  Neposredna povezava do sporočila: 2039
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 12:21:58   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2040
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 12:22:50   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2041
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 12:26:17   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2042
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 12:29:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 2043
10.7.2008 12:45:21   
DeMer
U, kwa, a sem kaj zamudila?

Vsi cvetovi bodočnosti so v semenu sedanjosti.

Neposredna povezava do sporočila: 2044
10.7.2008 12:49:07   
DeMer
Kahla je bila pri nas do danes prahonabiralček in pripomoček pri hoji.

DANES pa je šel 2x gor lulat. Tko da user posted image . Za kakanje je pa ne bi mela, ker bi potem, ko jo bi bilo potrebno spucat zvizlna, drgač pa user posted image

Med porodniško, po končanem dojenju, sem ratala odvisnica od kave. Jo kr spijem ene 2 na dan, Necafe, nikoli turško, ker se mi jo ne da kuhat.

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
10.7.2008 13:23:14   
atena777
ful zanimivi odgovori, tx!

Mislim, da se bomo mi v vrsto postavili za kopiranje ideje tvoje svakinje Kolumbo!

Razprodaje - men se zdi, da jih bom preskočila, sem brez keša, sej ni čudn pri teh izdatkih letos ;).

(odgovor članu DeMer)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
10.7.2008 14:52:19   
ribicau
Zdravo!

Naša Eva je težka ene 12,5 kg, velika med 85 in 90 cm (se tolk premika, da jo ne morem točno izmerit), nogo ma št. 22 - 23! A se spomnte, ko je bla še dojenček, da sem vas skoz spraševala kolk vaši user posted image tehtajo....u glavnem, naša je bla skoz dolga ampak suhcana in me je P skoz napizdevala, da moj mlek ni dovolj itd.itd.itd, pol se je iz 3 mesca do 4,5 mesca zredila za skor 2 kg, je pa težila, da je preveč....pa še vedno je bla samo na mojem mleku...u glavnem, hočm rečt, eni se prej, eni potem, ampak pri 2 letih, so pa spet zlo na istem!

Kahlica - mi to še ne izvajamo in pomojem še en čas ne bomo. Se mi zdi, da so naši user posted image  še premajhni!

(odgovor članu atena777)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
10.7.2008 15:10:47   
DeMer
Glede velikosti: hm, kaj pa vem, ga že dolgo nismo merili, tehta pa okoli 11.5 kg ( že nekaj časa)

Jest sem uspela vse zlikati, kar je bilo suho, zvečer pa na pol spakiram, ker jutri cel dan mojega ni.

Fajn bi pa blo, če bi že končno se zmenili, kdaj gremo na dopust. Sploh se nimava časa zment. To pa je problem. user posted image

(odgovor članu ribicau)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
10.7.2008 20:56:03   
Margit
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Zvečer MATINEJA OKOL 21H?

Pridete?

Jaz še pravljico preberem Maši in že priletim.

Neposredna povezava do sporočila: 2049
10.7.2008 21:14:40   
DeMer
Jest sem že tlele. user posted image Mal bom sicer okol skakala, ker morm kej v potovalko vrčt.

Joj, sovražim pakiranje. Za 2 dni pa tolk enih stvari. user posted image

(odgovor članu Margit)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Igre in crkljanje z otroki sem preložila n...
Danes praznuje moj sin 27. rojstni dan. Ja, tile obrazki in rokice so se prelevili v odgovornega mladeniča, očeta enolet...
Zakaj nisi narisal mame?
Otroška logika - psihologija!

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.