|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Sončki januarčic 2008 - 3. del
10.7.2008 14:26:07   
nana35
ursalara,nisem opazila kake so lastnosti avatarja,vidim pa da najini niso prav nič zamegljeni,slike so res čiste.Jaz za avatar pomanjšam sliko s programom Photoscape.Kaj pa ti?

Golobček,lepe mereuser posted image .Zdaj pa še kolki naj bodo vredu,pa bo vse super. Držim pesti,ko gresta kmalu na UZ za kolke.

sani,mogoče bo Manja dobra do sobote in boste šli vseno na morje.Imata pa tvoja Manja in Vid od Intruder obe tašča sindrome ali kaj?!user posted image Nič se ne sekiraj,kaj pa koga briga ,delaš tako kot je prav,je pa čisto normalno,če otrok kdaj zboli,saj tudi mi kdaj zbolimo.Pa tvoja pametna tašča tudi po moje.

:))

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1276
10.7.2008 16:07:02   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
Alfabeta samo to pa je zverina oz čolna a ne aja imaš zs ferbci saj veš!

ursalara to ni nobena zverina od čolna. Čisto spodoben čoln, ki si ga glede na to koliko delajo komot privoščijo. Za moje pojme čisto nič pretirano.

intruder medve z Nejo sva tudi v porodnišnici spali skupaj, ker je samo tako spala. Reva je bila lačna in je zaspala samo ob meni. Boga revica.user posted image  Se pa ravno tako tega ni navadila, ker smo jo doma vedno dajali v posteljico. Saj lahko, da se še premisli in mi ga začne kasneje sračkat.user posted image

martinca user posted image za pridne zidarje.

IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Kaj pa moj avatar??

Jaz sem se žele zdaj priklopla, ampak sem ga takoj videla. Mali smejalko Klemen.user posted image

Luka user posted image za prave moške mere. Pina user posted image da čimprej ozdraviš, ponovno.

Koala to pa je moralo biti grozno,samo jaz bi potem to sliko posredovala pristojnim inštitucijam saj jih ni težko dobiti in ljudje so prav usposobljeni za to!Pa da pol vidim junaka kako bo pameten!

Jaz bi jim še tisto stvar odsekala, ne jih samo v čuzo poslala.user posted image user posted image user posted image user posted image  Jim sploh več ne bi niti na misel prišlo.user posted image user posted image user posted image user posted image

Nina user posted image tudi za tvoje mere.

Manja user posted image , da vročina le popusti in da odrineš na morje. Za mami pa user posted image zaradi tašče.

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
ne vem katera me je spraševala kakšna metoda je spi, dete, spi menda ti sunny user posted image
no vglavne to je metoda pediatra Eduarda Estivilla sliši se kruta, samo jaz drugače več ne vem kaj bi...neke srednje variante pri nama ne delujejo...user posted image

Sem si šla v knjižnico po knjigo in pri nas tega ne bomo uporabljali, ker imamo težave z refluksom.user posted image  Sem že sama poskusila, da bi jo pustila naj joka, jaz sem pa hodila dudo dajat, pa jo mirit ampak se ji je vedno začela kislina dvigovat in se je reva davla, tako da pri nas za enkrat odpade.

Sem pa "izdala" januarčice in nisem kupila bazena gobice.user posted image user posted image user posted image

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1277
10.7.2008 16:17:20   
Sunny Morning
Alfabeta samo to pa je zverina oz čolna a ne

Jaz zverina od čolna pravim temuuser posted image
user posted image

(odgovor članu ursalara)
Neposredna povezava do sporočila: 1278
10.7.2008 16:47:49   
sani1
Hvala za objemčke.
Manji je vročina narasla na 38,5 in je dobila pol svečke. Zdej ji je že malo padla in lepo je popila flaško pa bo...

nana- tašča še sploh ne ve, da je Manja bolana. Ko bo zvedela bo šele user posted image v bajti...user posted image user posted image user posted image

sunny- je nebi imela pa če mi kdo plača te "zverine".user posted image   Ne maram čolnov in se niti ne upam z njimi vozit. Ko smo šli v Grčijo z ladjo sem imela na sebi skoz celo pot rešilni jopič. user posted image   Pa vsako leto dobim toliko vabil da bi lahko šli na morje od jaht do jadrnic. Pa se mi vsi čudijo, ko odklonim. Pač imam strah in morsko bolezen in ne grem.  Sem čudna, a ne?  Vedno rečem škoda, da kdo od mojih prijateljev nima letala.  Pol se pa vsi smejimo. No za jahte se še najde denar za letalo pa žal ne, ga še vlada ne more kupiti...

joj sem zabluzla. Se opravičujem...

Pusti, naj prihajajo stvari same-
kot večer, kot noč, jutro in dan.
Počakaj, da potrkajo pri tebi-
kot dež, kot lačen ptič, kjot izgubljen popotnik.
Pusti, da stvari odtečejo-
kot čas in voda!
Za lepši dan!

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 1279
10.7.2008 17:07:31   
koala
sunny se strinjam, ni je dovolj ostre kazni za pedofilijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

sani zakaj bi bila čudna?Jaz tudi ne maram čolnov, ker mi je na njihful slabo, še lansko 15min.pot z trajektom sem komaj preživela. Upam, da se Manja hitro pozdravi!!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu sani1)
Neposredna povezava do sporočila: 1280
10.7.2008 18:34:39   
nana35
IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning

Sem pa "izdala" januarčice in nisem kupila bazena gobice.user posted image user posted image user posted image

Sva že dve izdajalkiuser posted image  user posted image  user posted image .

IZVIRNO SPOROČILO: sani1

nana- tašča še sploh ne ve, da je Manja bolana. Ko bo zvedela bo šele user posted image v bajti...user posted image user posted image user posted image

...user posted image  user posted image  user posted image

Jaz tudi nisem nevem kaki ljubitelj čolnov,ne bi pa se kake jahtice branila,samo toliko,da bi malo križarila po Jadranu in še kje drugje in si sončila rit...user posted image
...od mojega user posted image  brat si je kupil nek čoln ali kaj letos,videla še ga nisem, če me povabi pa tudi ne bom šla,pa ne zato ker ne bi marala s čolnom malo po vodi ampak ker mi z njim ni biti za na morju...se pa najlepše počutim na trdnih tleh.

Uživajte!

Neposredna povezava do sporočila: 1281
10.7.2008 18:36:59   
nana35
user posted image

Čemu,tistemu spredaj pred jahto?user posted image Sem sliko povečala in videla spredaj zverinico...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1282
10.7.2008 19:24:16   
Intruder24

Sva že dve izdajalkiuser posted image  user posted image  user posted image .

smo že tri izdajalke user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1283
10.7.2008 19:28:15   
aurora6
¸Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te tašče in sestre in ne vem kaj še vse tok sm besnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........jutr bi morala it k zobnemu kirurgu in je moj poklical svojo sestro da bi čuvala tamalo in potem se jst pač odločim, da bom prestavila, ker moj čez vikend dela in je ne bi imel kdo čuvat, pa bog ve kako bo z mojo rano po puljenju, kaj če me bo ceu vikend bolelo. In jo pokličem in ji povem, da ne rabi hodit, ker ne grem k zobarju in kaj ona nardi............mojmu napiše sms da kaj je zdej to da naj se ne kregamo, ker je tu otrok in da moramo poskrbet za tamalo halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa koji joj je k.... kdo pa ne skrbi za tamalo, kdo se pa krega pa kaj ona misli, da meni ni otrok na prvem mestu.....joj kok sm jezna pa nima ne otrok ne nč pa mi bo ona pametovala kako moram z otrokom???????????????? Za popuser posted image user posted image Morala sm se malo izkašljat tu gor, ker če jo bom poklicala ne bo dobro, ker kar pa najbolj sovražim je pametovanje ene smrkle k nima pojma kaj je life...............In kaj moj reče, to mi je zavrela kri..........veš ona skrbi, da ne bo s tamalo kaj narobe.............pa kaj ma ona za skrbet............še prjet je ne zna kot je treba bo ona skrbela............joj....zdej mi pa še reče ko sm čist popi....a , da se on gre rolat, ker me kao ne more več poslušat, pa da ga je strah k ratujem moji mami podobna oooooooooooooooooooooooooo      

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1284
10.7.2008 19:32:34   
Alfabeta
IZVIRNO SPOROČILO: mml

alfabeta hud čoln user posted image , verjamem, da uživate, ker ste lepo mobilni in ni večjih ovir v iskanju bolj odmaknjenih kotičkov...res super

kje si ga pa vidla?user posted image  Saj je samo byboat videti in pa valuser posted image user posted image

(odgovor članu mml)
Neposredna povezava do sporočila: 1285
10.7.2008 19:35:31   
Alfabeta

ursalara to ni nobena zverina od čolna. Čisto spodoben čoln, ki si ga glede na to koliko delajo komot privoščijo. Za moje pojme čisto nič pretirano.

user posted image user posted image  a to pomeni, da če bo drugo leto večji, da si ga pa ne zaslužimo?user posted image  Glede stroškov pa raje ne bi, da me ne bo začela katera grdo gledati. Moj mož je čist zgubu občutek, sploh ko gre tankat tole našo hiškouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1286
10.7.2008 19:41:56   
Alfabeta

user posted image

a si ti čist brez občutka? Če bi mel tako bi morali biti najprej kaki mafijci da bi si jo lahko privoščilil, potem pa bi morali imeti še kake delnice v Ini, ker take pošasti imajo x1000 l vrlik tank za gorivo, požrejo pa .....user posted image  in pol

Neposredna povezava do sporočila: 1287
10.7.2008 19:43:59   
Sunny Morning
user posted image  

Čemu,tistemu spredaj pred jahto?user posted image Sem sliko povečala in videla spredaj zverinico...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1288
10.7.2008 19:44:39   
Intruder24
ursalara in nana res lep avatar, sem ga šele danes videla... user posted image

danes sem bila v mestu s tamalim je bil priden ko bubica user posted image , no v glavnem kupila sem kašice HIPP pa sem doma videla, da imajo gluten, kdaj lahko začnem z glutenom ?  Sej vem, da je to že oguljeno, samo jaz sem neprespana in sem pozabla user posted image

sani to je tašča sindrom, samo Vid hvala bogu še ni dobil vročine zaradi nje ima pa obdobja dretja in kričanja (če ga odložim) od nedelje...upam, da jutri tega ne bom več rabla poslušat in da bo počasi pozabil..in bo spet moj stari Vid user posted image
upam, da bo Manja tudi spet kmalu stara Manja user posted image user posted image

mi bomo jutri stročjo fižolico kuhali, upam da ne bo prdel  user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24
ne vem katera me je spraševala kakšna metoda je spi, dete, spi menda ti sunny user posted image
no vglavne to je metoda pediatra Eduarda Estivilla sliši se kruta, samo jaz drugače več ne vem kaj bi...neke srednje variante pri nama ne delujejo...user posted image

Sem si šla v knjižnico po knjigo in pri nas tega ne bomo uporabljali, ker imamo težave z refluksom.user posted image  Sem že sama poskusila, da bi jo pustila naj joka, jaz sem pa hodila dudo dajat, pa jo mirit ampak se ji je vedno začela kislina dvigovat in se je reva davla, tako da pri nas za enkrat odpade.

ja potem pa je res ne smeš pustiti jokat same, ker se lahko kaj zgodi..otrok mora bit zdrav!
Sej jaz tak ne vem kako in kdaj s tem začet, ker danes pa je mrknil že ob 19, no upam, da bo lepo spal...ker meni se ni problem ponoči vstat in mu dat dudo, ker mleka zdaj več ne dobi...samo jokanje pa je obup in je itak vseeno, če joče ko sem zraven al pa če me par minutk ni... Bom videla...
Je pa še ena ženska napisala knjigo, ki je majn stroga varianta, samo to jaz zdaj delam, pa nekak ne pomaga...no nisem naspanauser posted image  Vid pa tudi ne najbolj...
pa sej največji stres je pač to obnašanje tašče....sej bom enega velikega, bradatega bedanca naročla pa naj v njo skoči pa jo malo pocarta pa polubčka, pa bomo videli kake travme bo imela user posted image user posted image user posted image

o pedofeliji in zlorabah, pa sploh ne bom začela, ker potem bo vse cenzurirano pa še benajo me lahko iz foruma, zaradi neprimernega obnašanja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: aurora6

¸Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image te tašče in sestre in ne vem kaj še vse tok sm besnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........jutr bi morala it k zobnemu kirurgu in je moj poklical svojo sestro da bi čuvala tamalo in potem se jst pač odločim, da bom prestavila, ker moj čez vikend dela in je ne bi imel kdo čuvat, pa bog ve kako bo z mojo rano po puljenju, kaj če me bo ceu vikend bolelo. In jo pokličem in ji povem, da ne rabi hodit, ker ne grem k zobarju in kaj ona nardi............mojmu napiše sms da kaj je zdej to da naj se ne kregamo, ker je tu otrok in da moramo poskrbet za tamalo halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa koji joj je k.... kdo pa ne skrbi za tamalo, kdo se pa krega pa kaj ona misli, da meni ni otrok na prvem mestu.....joj kok sm jezna pa nima ne otrok ne nč pa mi bo ona pametovala kako moram z otrokom???????????????? Za popuser posted image user posted image Morala sm se malo izkašljat tu gor, ker če jo bom poklicala ne bo dobro, ker kar pa najbolj sovražim je pametovanje ene smrkle k nima pojma kaj je life...............In kaj moj reče, to mi je zavrela kri..........veš ona skrbi, da ne bo s tamalo kaj narobe.............pa kaj ma ona za skrbet............še prjet je ne zna kot je treba bo ona skrbela............joj....zdej mi pa še reče ko sm čist popi....a , da se on gre rolat, ker me kao ne more več poslušat, pa da ga je strah k ratujem moji mami podobna oooooooooooooooooooooooooo      

jaz ti pošiljam en velikuser posted image  in ti povem, da te čist razumem!

bom poslala ..

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1289
10.7.2008 19:54:59   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta

user posted image user posted image  a to pomeni, da če bo drugo leto večji, da si ga pa ne zaslužimo?user posted image

Saj pravim, da imate še fore.user posted image

Glede stroškov pa raje ne bi, da me ne bo začela katera grdo gledati. Moj mož je čist zgubu občutek, sploh ko gre tankat tole našo hiškouser posted image

Saj ni treba, ker se ti lahko skozla.user posted image

user posted image  

a si ti čist brez občutka? Če bi mel tako bi morali biti najprej kaki mafijci da bi si jo lahko privoščilil, potem pa bi morali imeti še kake delnice v Ini, ker take pošasti imajo x1000 l vrlik tank za gorivo, požrejo pa .....user posted image  in pol

user posted image user posted image user posted image Pa še svojo naftno ploščad moraš imet.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1290
10.7.2008 19:57:59   
majra
Aurora jaz te tudi razumem. user posted image
Sicer se je sedaj stanje znormaliziralo, sem pa poslušala od začetka vsakojake pametne nasvete glede dojenja. No pa prejšnji teden mi je ena kolegica rekla oz. Katji je rekla, pa kaj spet ležiš? Mater me je zapeklo, če ima že kaj komentirat, naj pove meni direkt, ne se pa kao z otrokom pogovarjat. Pa videla jo je vsegaskup 5x v pol leta. Ja kaj pa naj dela, trenira za maraton al pa odpleše balet samo za njouser posted image

(odgovor članu Intruder24)
Neposredna povezava do sporočila: 1291
10.7.2008 19:59:41   
Alfabeta

Glede stroškov pa raje ne bi, da me ne bo začela katera grdo gledati. Moj mož je čist zgubu občutek, sploh ko gre tankat tole našo hiškouser posted image

Ti, a sem jaz tebi kaj naredila pa da ne vem ali samo berem tako kot piše? Tole nisem dober razumela kaj si hotela s tem povedati.... Mam pa občutek da s neki nastrojena danes. Se motim?

Neposredna povezava do sporočila: 1292
10.7.2008 20:07:33   
Sunny Morning

Ti, a sem jaz tebi kaj naredila pa da ne vem ali samo berem tako kot piše? Tole nisem dober razumela kaj si hotela s tem povedati.... Mam pa občutek da s neki nastrojena danes. Se motim?

Čisto narobe si me razumela. user posted image  Sorry, nisem nič slabega mislila. Sem hotla samo povedat, da vem, da so stroški ful previsoki in se ti lahko od tega skozla.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1293
10.7.2008 20:19:45   
Alfabeta

Čisto narobe si me razumela. user posted image  Sorry, nisem nič slabega mislila. Sem hotla samo povedat, da vem, da so stroški ful previsoki in se ti lahko od tega skozla.

ahaaaa. Veš, to pa je slabost računalnika, ker ni prizvoka zravenuser posted image .  Sorry, za narobe razumljenouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1294
10.7.2008 20:29:22   
Sunny Morning

ahaaaa. Veš, to pa je slabost računalnika, ker ni prizvoka zravenuser posted image .  Sorry, za narobe razumljenouser posted image

Važno, da se zdaj razumemo. user posted image

Si rekla, da imate neko fešto jutri, a potem pa takoj nazaj na morje šibate?

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1295
10.7.2008 20:31:42   
Alfabeta
Ja, tast ima 60.let. Na morje bomo šli pa spet konec meseca. Glede na to, da je mož zaposlen "sajveškje" imamo malo težav z usklajevanjem z ostalimi, torej domačimi. Sedaj gredo njegovi, sicer drugam, v app, ampak ne moremo mi istočasno it.

Neposredna povezava do sporočila: 1296
10.7.2008 20:46:55   
Sunny Morning
Ja, tast ima 60.let. Na morje bomo šli pa spet konec meseca. Glede na to, da je mož zaposlen "sajveškje" imamo malo težav z usklajevanjem z ostalimi, torej domačimi. Sedaj gredo njegovi, sicer drugam, v app, ampak ne moremo mi istočasno it.

O, to bo pa oreng fešta.user posted image  
Aha, na morje boste pol šli večkrat po malem. Ma, važno da se gre in da se fajn mate.

(odgovor članu Alfabeta)
Neposredna povezava do sporočila: 1297
10.7.2008 20:51:16   
Alfabeta
Sunny, dejva se rajš prestavta na smetarčke, ker drugače nas bodo izgnale.... Sicer pa je res kar si rekla

Neposredna povezava do sporočila: 1298
10.7.2008 20:53:12   
TRIŠ

user posted image

Ja ti lahko praviš temu zverina od čolna nam pa je zverina že gumenjaček  .Bi bili srečni kot helikopteruser posted image če bi si ga lahko privoščili. Alfabeta veš malo ti laskam ,pa me boš mogoče kdaj vzela na kak izletuser posted image

Sani in Aurorauser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil TRIŠ -- 10.7.2008 20:54:54 >

Neposredna povezava do sporočila: 1299
10.7.2008 20:53:19   
TRIŠ

Sej imaš bazen Barbie,pa čolniček,kdo bi pa vse to pihaluser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nana35)
Neposredna povezava do sporočila: 1300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  50 51 [52] 53 54   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?