Intruder24
|
ursalara in nana res lep avatar, sem ga šele danes videla... danes sem bila v mestu s tamalim je bil priden ko bubica , no v glavnem kupila sem kašice HIPP pa sem doma videla, da imajo gluten, kdaj lahko začnem z glutenom ? Sej vem, da je to že oguljeno, samo jaz sem neprespana in sem pozabla sani to je tašča sindrom, samo Vid hvala bogu še ni dobil vročine zaradi nje ima pa obdobja dretja in kričanja (če ga odložim) od nedelje...upam, da jutri tega ne bom več rabla poslušat in da bo počasi pozabil..in bo spet moj stari Vid upam, da bo Manja tudi spet kmalu stara Manja mi bomo jutri stročjo fižolico kuhali, upam da ne bo prdel IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning IZVIRNO SPOROČILO: Intruder24 ne vem katera me je spraševala kakšna metoda je spi, dete, spi menda ti sunny no vglavne to je metoda pediatra Eduarda Estivilla sliši se kruta, samo jaz drugače več ne vem kaj bi...neke srednje variante pri nama ne delujejo... Sem si šla v knjižnico po knjigo in pri nas tega ne bomo uporabljali, ker imamo težave z refluksom. Sem že sama poskusila, da bi jo pustila naj joka, jaz sem pa hodila dudo dajat, pa jo mirit ampak se ji je vedno začela kislina dvigovat in se je reva davla, tako da pri nas za enkrat odpade. Sem pa "izdala" januarčice in nisem kupila bazena gobice. ja potem pa je res ne smeš pustiti jokat same, ker se lahko kaj zgodi..otrok mora bit zdrav! Sej jaz tak ne vem kako in kdaj s tem začet, ker danes pa je mrknil že ob 19, no upam, da bo lepo spal...ker meni se ni problem ponoči vstat in mu dat dudo, ker mleka zdaj več ne dobi...samo jokanje pa je obup in je itak vseeno, če joče ko sem zraven al pa če me par minutk ni... Bom videla... Je pa še ena ženska napisala knjigo, ki je majn stroga varianta, samo to jaz zdaj delam, pa nekak ne pomaga...no nisem naspana Vid pa tudi ne najbolj... pa sej največji stres je pač to obnašanje tašče....sej bom enega velikega, bradatega bedanca naročla pa naj v njo skoči pa jo malo pocarta pa polubčka, pa bomo videli kake travme bo imela o pedofeliji in zlorabah, pa sploh ne bom začela, ker potem bo vse cenzurirano pa še benajo me lahko iz foruma, zaradi neprimernega obnašanja IZVIRNO SPOROČILO: aurora6 ¸Jojjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj te tašče in sestre in ne vem kaj še vse tok sm besnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.........jutr bi morala it k zobnemu kirurgu in je moj poklical svojo sestro da bi čuvala tamalo in potem se jst pač odločim, da bom prestavila, ker moj čez vikend dela in je ne bi imel kdo čuvat, pa bog ve kako bo z mojo rano po puljenju, kaj če me bo ceu vikend bolelo. In jo pokličem in ji povem, da ne rabi hodit, ker ne grem k zobarju in kaj ona nardi............mojmu napiše sms da kaj je zdej to da naj se ne kregamo, ker je tu otrok in da moramo poskrbet za tamalo halooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo pa koji joj je k.... kdo pa ne skrbi za tamalo, kdo se pa krega pa kaj ona misli, da meni ni otrok na prvem mestu.....joj kok sm jezna pa nima ne otrok ne nč pa mi bo ona pametovala kako moram z otrokom???????????????? Za pop Morala sm se malo izkašljat tu gor, ker če jo bom poklicala ne bo dobro, ker kar pa najbolj sovražim je pametovanje ene smrkle k nima pojma kaj je life...............In kaj moj reče, to mi je zavrela kri..........veš ona skrbi, da ne bo s tamalo kaj narobe.............pa kaj ma ona za skrbet............še prjet je ne zna kot je treba bo ona skrbela............joj....zdej mi pa še reče ko sm čist popi....a , da se on gre rolat, ker me kao ne more več poslušat, pa da ga je strah k ratujem moji mami podobna oooooooooooooooooooooooooo jaz ti pošiljam en velik in ti povem, da te čist razumem! bom poslala ..
|