|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
10.7.2008 10:25:09   
Blacky30
Mojcej sporoča:

"Pa smo zmagali. Ob 4.45 se je rodila Nika, težka 3960 g in dolga 56 cm. Obe sva OK."

No, pa si jo le dočakala, iskrene čestitke!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa jo nacartaj še za vse 4 dni nazaj, kolikor je zamujala!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1351
10.7.2008 10:26:44   
Yasminka
Lex - čestitke za tretjega sončka Vito user posted image user posted image user posted image

Netki - čestitke za Tilna user posted image user posted image user posted image

Flower - a veš, da sem imela podobne sanje kot ti user posted image . Samo meni se je sanjalo, da sem rodila v neki kleti user posted image .
Zbudila sem se pa z rahlim popadkom.... in zdaj me že vse jutro nekaj črviči. Sem kar malo nestrpna in pospravljam po hiši user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
10.7.2008 10:27:52   
Yasminka
Mojcej - čestitke ob rojstvu Nike user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
10.7.2008 10:32:02   
jocika
Mojcej čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image
Zdaj si pa ti spravila celo korenjakinjo na svet! Naši julijčki so pa res veliki korenjaki!

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Yasminka)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 10:38:30   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
10.7.2008 10:41:55   
Blacky30
Sporočilo od Netki:

"Evo, zdaj imam malo več časa. Porod ni trajal dolgo, ob 16h sem šla v porodno, ob 17h sem dobila malo umetnih in predrli so mehur. In ob 19h rojstvo. Hvala vsem za lepe želje, sem bila vesela sporočila. Vsem lep pozdrav in srečno. Netki"

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
10.7.2008 10:46:57   
Majuska
mojcek1, ne me preveč strašit z velikimi novorojenčki user posted image

Mojcej, čestitke za vaš naraščaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1357
10.7.2008 11:04:52   
Balonchy
Mojcej - ČESTITKE!!!

user posted image

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1358
10.7.2008 11:05:11   
jocika
Jaz upam, da se pri oceni teže ploda čimbolj motijo, sicer je moja user posted image  jutri že nekje na 3700g, pa še niti najmanj ne kaže, da ima namen prit na svetuser posted image user posted image user posted image
Joooj tema drage kuhinje pa mene tud kar oblije... Je pa fora, ko smo se midva vselila, sem tudi v stanovanju imela eno staaro kuhinjo. Potem jo je pa Jocika enga dneva lepo celo razšraufala, pobarvala z barvami za les v belo - temno modro kombinacijo, mal sva jo prerazporedila, kupla nov delovni pult, pa moj je še kot sam naredil in zdaj je ne bi več menjala. user posted image user posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 11:11:06   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jocika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1360
10.7.2008 11:15:43   
Senci
Čestitke mojcej za punčko Niko user posted image user posted image user posted image !!!

Neposredna povezava do sporočila: 1361
10.7.2008 11:19:39   
lavita*
Jaz sem še tud kr doma. Spala sem dolgo v dopoldan. Sem pa imela pogost obisk WC-eja dans ponoči. Neverjetno koliko vode se najde. drugače me je nekaj dušilo. Kar manjkalo mi je zraka. No proti jutru se je stvar zboljšala. Pa že tak imam dvignjeno ležišče.

Čestitke vsme novorojenčkom in njihovim staršem.

držte se!

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 1362
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 11:20:16   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1363
10.7.2008 11:25:35   
Majuska
Almera, jaz tele pikce dobim običajno poleti vsaj za nekaj tednov. Letos je še posebej moteče, ker se težko sklanjam in se še mazati ne morem user posted image   ja, so pa rdeče pike, ki neznosno srbijo. Imam pa eno kremo od Leka, ki vsebuje ful hladilnih sestavin in vsaj nekoliko pomaga no ... dvomim, da bi zdaj smela jemati kak Claritine ... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1364
10.7.2008 11:43:59   
liju
No pa imamo spet dojenčka user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zdaj sem odspala celo uro in pol user posted image user posted image . No je moj user posted image  danes fraj in me pelje na pizzo, joj se mi je lušta.user posted image  Se mi zdi da že prav blodim o njej!user posted image user posted image user posted image  Zdaj sem pa pojedla sladoled z full smetane, same take prčkarije mi grejo danes po glavi user posted image user posted image
Aja, glede P, pa morem še zdržat ni moje porodničarke, k mesarjem pa ne grem user posted image user posted image user posted image user posted image . Sma se z user posted image tak zmenla user posted image user posted image .
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 11:52:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu liju)
  Neposredna povezava do sporočila: 1366
10.7.2008 12:15:17   
TODI
IZVIRNO SPOROČILO: populis

vsaka julijka bo mela lahko po dava fanta

Populis a se medve lahko kaj zmenva, da naš nebo daleč hodil???user posted image   user posted image user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

Neposredna povezava do sporočila: 1367
10.7.2008 12:16:16   
tims
Ja, se strinjam, da je kuhinja res ena najvažnejših stvari v stanovanju. Sva pa gledala primerjavo med DanKuchen in Sveo... ta prva je te barve, ki sva jo hotla, izdelava taka kot mora bit, na vsa vodila doživljenska garancija, tiho zapiranje, podnožni predali.... pri Svei nič od naštetega razen barve, pa razlika za skoraj isto postavitev cca 350€- dražja od DanKuchen. Sej sta obe pač priznani, sam če mi nekdo garantira, da se bo nekaj brez problemov zapiral in odpiral cel življenje, dobiš kar eno zaupanje, saj jaz sem ga.

Čestitke Mojcej za korenjakinjo Nikouser posted image user posted image user posted image

Glede na to, kako so julijčki veliki, bi si lahko omislile stavo, koliko bo največji user posted image  in koliko user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1368
10.7.2008 12:21:50   
Katy\o/
Čestitke Mojcej za pupiko! user posted image user posted image

Jaz pa še vedno tukaj. Nič novega, nič ne dogaja. Nobenih krčev, nobenega "čepa", nič. Še otrdevanje trebuha je bolj redko kot je bilo prej. user posted image Pa kaj bom jaz sploh rodila??user posted image

Postali smo mala družinica! :)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
10.7.2008 12:23:41   
maja24
Evo mene viz CTGja,spet nč popadkov,sicer se je mal bol dogajal na spodni črtiuser posted image user posted image user posted image ,pol sm pa še ene 2ure čakala na pregled,mi je naredu UZ pa pregledov mew je če sm kej odprta pa je neki momlov tok da ga čist nč nism zastopla,mi je pa reku če me bo kej strah do pondelka ko mam ponovno CTG,kaj nej bi to pomenilo nevem,no ja mrbit se pa že kej dogaja in bo v pondelk če ne že prej,upajmo.

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1370
10.7.2008 12:25:14   
maja24
Mojcej čestitke za punčkouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
10.7.2008 12:27:31   
TODI
Takle pa je naš korenjak!!!

user posted image

user posted image

user posted image

Po novem je povprečna slovenska družina tista, ki ima tri otroke. In mi smo od 4.7. 2008 tudi med njimi. :-)

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1372
10.7.2008 12:37:18   
maja24
TODI kolk je luštkanuser posted image user posted image user posted image

Hruška Debeluška nočem te strašit,kajti če bo mala še zmr mela tak utrip se zna zgodit da ti sprožjo porod,tok da držim pesti da bo vse OK.
Tut mene je dones sestra prestrašla ker je mala mela neki časa utrip okol 142 pol mi jo je pa zbujala sam se mala ni dala in je rekla naj to umenim G,da se zna po njenem zgodit to da mi sprožjo porod,matr mi je ceu dan baba smotana zajebala prou slabe volje sm user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu TODI)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
10.7.2008 12:44:33   
lidija***
TODI -full luškan!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
10.7.2008 12:47:40   
karamela6
Mojcej, ČESTITKE!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Nika je pa res ena fejst baba zgleda! Ampak, saj ti si navajena fejst otrok, kajne?! Če me spomin ne vara, si razlagala na srečanju, kako velik je bil tvoj sinček ob rojstvu. user posted image

Pri meni še vedno nič ... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?