Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 10:26:44
|
|
|
|
Yasminka
|
Lex - čestitke za tretjega sončka Vito Netki - čestitke za Tilna Flower - a veš, da sem imela podobne sanje kot ti . Samo meni se je sanjalo, da sem rodila v neki kleti . Zbudila sem se pa z rahlim popadkom.... in zdaj me že vse jutro nekaj črviči. Sem kar malo nestrpna in pospravljam po hiši
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 10:27:52
|
|
|
|
Yasminka
|
Mojcej - čestitke ob rojstvu Nike
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 10:32:02
|
|
|
|
jocika
|
Mojcej čestitke!!!! Zdaj si pa ti spravila celo korenjakinjo na svet! Naši julijčki so pa res veliki korenjaki!
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 10:38:30
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 10:41:55
|
|
|
|
Blacky30
|
Sporočilo od Netki: "Evo, zdaj imam malo več časa. Porod ni trajal dolgo, ob 16h sem šla v porodno, ob 17h sem dobila malo umetnih in predrli so mehur. In ob 19h rojstvo. Hvala vsem za lepe želje, sem bila vesela sporočila. Vsem lep pozdrav in srečno. Netki"
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 10:46:57
|
|
|
|
Majuska
|
mojcek1, ne me preveč strašit z velikimi novorojenčki Mojcej, čestitke za vaš naraščaj
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 11:04:52
|
|
|
|
Balonchy
|
Mojcej - ČESTITKE!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 11:05:11
|
|
|
|
jocika
|
Jaz upam, da se pri oceni teže ploda čimbolj motijo, sicer je moja jutri že nekje na 3700g, pa še niti najmanj ne kaže, da ima namen prit na svet Joooj tema drage kuhinje pa mene tud kar oblije... Je pa fora, ko smo se midva vselila, sem tudi v stanovanju imela eno staaro kuhinjo. Potem jo je pa Jocika enga dneva lepo celo razšraufala, pobarvala z barvami za les v belo - temno modro kombinacijo, mal sva jo prerazporedila, kupla nov delovni pult, pa moj je še kot sam naredil in zdaj je ne bi več menjala.
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 11:11:06
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 11:15:43
|
|
|
|
Senci
|
Čestitke mojcej za punčko Niko !!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 11:19:39
|
|
|
|
lavita*
|
Jaz sem še tud kr doma. Spala sem dolgo v dopoldan. Sem pa imela pogost obisk WC-eja dans ponoči. Neverjetno koliko vode se najde. drugače me je nekaj dušilo. Kar manjkalo mi je zraka. No proti jutru se je stvar zboljšala. Pa že tak imam dvignjeno ležišče. Čestitke vsme novorojenčkom in njihovim staršem. držte se!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 11:20:16
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 11:25:35
|
|
|
|
Majuska
|
Almera, jaz tele pikce dobim običajno poleti vsaj za nekaj tednov. Letos je še posebej moteče, ker se težko sklanjam in se še mazati ne morem ja, so pa rdeče pike, ki neznosno srbijo. Imam pa eno kremo od Leka, ki vsebuje ful hladilnih sestavin in vsaj nekoliko pomaga no ... dvomim, da bi zdaj smela jemati kak Claritine ...
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 11:43:59
|
|
|
|
liju
|
No pa imamo spet dojenčka Zdaj sem odspala celo uro in pol . No je moj danes fraj in me pelje na pizzo, joj se mi je lušta. Se mi zdi da že prav blodim o njej! Zdaj sem pa pojedla sladoled z full smetane, same take prčkarije mi grejo danes po glavi Aja, glede P, pa morem še zdržat ni moje porodničarke, k mesarjem pa ne grem . Sma se z tak zmenla . lp
|
|
[Brisano sporočilo] 10.7.2008 11:52:54
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:15:17
|
|
|
|
TODI
|
IZVIRNO SPOROČILO: populis vsaka julijka bo mela lahko po dava fanta Populis a se medve lahko kaj zmenva, da naš nebo daleč hodil???
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:16:16
|
|
|
|
tims
|
Ja, se strinjam, da je kuhinja res ena najvažnejših stvari v stanovanju. Sva pa gledala primerjavo med DanKuchen in Sveo... ta prva je te barve, ki sva jo hotla, izdelava taka kot mora bit, na vsa vodila doživljenska garancija, tiho zapiranje, podnožni predali.... pri Svei nič od naštetega razen barve, pa razlika za skoraj isto postavitev cca 350€- dražja od DanKuchen. Sej sta obe pač priznani, sam če mi nekdo garantira, da se bo nekaj brez problemov zapiral in odpiral cel življenje, dobiš kar eno zaupanje, saj jaz sem ga. Čestitke Mojcej za korenjakinjo Niko Glede na to, kako so julijčki veliki, bi si lahko omislile stavo, koliko bo največji in koliko
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:21:50
|
|
|
|
Katy\o/
|
Čestitke Mojcej za pupiko! Jaz pa še vedno tukaj. Nič novega, nič ne dogaja. Nobenih krčev, nobenega "čepa", nič. Še otrdevanje trebuha je bolj redko kot je bilo prej. Pa kaj bom jaz sploh rodila??
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:23:41
|
|
|
|
maja24
|
Evo mene viz CTGja,spet nč popadkov,sicer se je mal bol dogajal na spodni črti ,pol sm pa še ene 2ure čakala na pregled,mi je naredu UZ pa pregledov mew je če sm kej odprta pa je neki momlov tok da ga čist nč nism zastopla,mi je pa reku če me bo kej strah do pondelka ko mam ponovno CTG,kaj nej bi to pomenilo nevem,no ja mrbit se pa že kej dogaja in bo v pondelk če ne že prej,upajmo.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:25:14
|
|
|
|
maja24
|
Mojcej čestitke za punčko
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:27:31
|
|
|
|
TODI
|
Takle pa je naš korenjak!!!
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:37:18
|
|
|
|
maja24
|
TODI kolk je luštkan Hruška Debeluška nočem te strašit,kajti če bo mala še zmr mela tak utrip se zna zgodit da ti sprožjo porod,tok da držim pesti da bo vse OK. Tut mene je dones sestra prestrašla ker je mala mela neki časa utrip okol 142 pol mi jo je pa zbujala sam se mala ni dala in je rekla naj to umenim G,da se zna po njenem zgodit to da mi sprožjo porod,matr mi je ceu dan baba smotana zajebala prou slabe volje sm
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:44:33
|
|
|
|
lidija***
|
TODI -full luškan!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 10.7.2008 12:47:40
|
|
|
|
karamela6
|
Mojcej, ČESTITKE!!! Nika je pa res ena fejst baba zgleda! Ampak, saj ti si navajena fejst otrok, kajne?! Če me spomin ne vara, si razlagala na srečanju, kako velik je bil tvoj sinček ob rojstvu. Pri meni še vedno nič ...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?