|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
9.7.2008 22:30:31   
neboglasnica
Hotela sem vam prilepiti še slikico našega Staša, pa ne znam. Bo že..

Aja, dojke so še vedno prepolne mleka, bojim se, da mi grozi mastitis. Vam javim čez kakšen teden kako smo. Če pa jaz še ne bom smela, imam pa tajnico, ki vam bo kaj napisala namesto mene. user posted image user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
9.7.2008 22:37:10   
Nyah*
Neboglasnica, pazi nase in na svoje oci, pocivaj, pa lupckaj svoje soncke.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse vas!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
   [Brisano sporočilo]
9.7.2008 22:50:59   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1328
9.7.2008 23:05:08   
sasula
Še malo mene. Danes sem imela kontrolo zaradi konizacij , ki sem jih imela lani in ne morem opisati kako zelo prijazen je bil zdravnik v Leonišču, sem v 37 tednu in me je full lepo pregledal s kamero, če so celice kaj spremenjene, če bi bile bi imela tako CR. No je pa ugotovil, da je MV že zelo kratek in da ne bom dočakala konec meseca. Jutri imam ctg.

a še katero cela koža srbi???????

(odgovor članu Blacky30)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
9.7.2008 23:30:16   
Nasara88
Punce pa ve niste normalne, koliko ste načvekale v teh nekaj dneh user posted image user posted image user posted image Sem potrebovala 2 dni, da vas vse za nazaj preberem.

Nejprej bi se rada vsem zahvalila za izrečene čestitke in vzpodbudne besede. Jaz pa vem kje je recept za ekspresno rojevanje julijkuser posted image user posted image user posted image - vzpodbujanje in navijanje user posted image user posted image user posted image

Prav tako vsem mamicam, ki ste v tem času rodile izrekam iskrene čestitke in obilo cartanja z vašimi user posted image Tiste pa, ki še čakate, navijam za vas in vam želim vsem porod v stilu julijk.

Čestitke tudi lex in netki za vajina user posted image

Ko se pri nas situacija malo umiri pa sledi še porodna zgodba. So obiski kar navalili user posted image in sploh ne utegnem. Drugače smo vredu, bratec je Patricka zelo lepo sprejel. Dosti se dojimo, mleka je za izvoz user posted image .

Lahko noč čvekice user posted image user posted image user posted image pa upam, da bo jutri zjutraj spet kaj novičk!

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
9.7.2008 23:46:13   
frutka_
Nasara zdaj pa novi ticker!user posted image

(odgovor članu Nasara88)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
9.7.2008 23:50:25   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: sasula

Še malo mene. Danes sem imela kontrolo zaradi konizacij , ki sem jih imela lani in ne morem opisati kako zelo prijazen je bil zdravnik v Leonišču, sem v 37 tednu in me je full lepo pregledal s kamero, če so celice kaj spremenjene, če bi bile bi imela tako CR. No je pa ugotovil, da je MV že zelo kratek in da ne bom dočakala konec meseca. Jutri imam ctg.

a še katero cela koža srbi???????

Ti si bila tudi danes v Leonišču? Da se nisva na kakem ctg-ju srečali user posted image jaz sem tudi 37. teden, že ful čakam na dan D.

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
10.7.2008 0:33:43   
Majuska
Aja, srbi pa tudi mene. Okoli pepka, po nogah imam pa malce alergije.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
10.7.2008 7:23:42   
tims
Almera, nič bat, sem kar še doma user posted image user posted image user posted image . No, ne glih doma. Sva šla z mojim gledat oz. kupovat kuhinjo. Kriza. Tisto kar nama je bilo všeč je takoooooooooo drago...... Potem sva pa le našla eno, ki se je dokaj približala najinemu "rangu". Pa še ful je kvalitetna in barvno taka, kot sem jo od začetka hotla met, tko da... Danes greva še eno pogledat, ampak mislim, da sva se že kar odločila. Nisem si pa mislila, da je lahko v enem predalu razlika tudi do 450 €. Halo????????????

Lex in Netki, čestitke obema za vajina sončka user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem ravno mislila, da bo Lex malo popravila povprečje s user posted image , na, pa že uleti spet dečko na svet user posted image user posted image user posted image . Naše pupe bojo prov uživale, če bo šlo tko naprej. Se bojo fantje mogl kar ornk potrudit zanje.user posted image user posted image user posted image

Nasara, meni se tudi zdi, da vse tole navijanje pomaga pri hitrejšem porodu (hehehehe, se mal tolažimuser posted image user posted image user posted image )

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
10.7.2008 7:32:56   
Senci
Dobro jutro julijke!

Čestitke Lex za malo user posted image (ti si res carica) in Netki za korenjaka user posted image (pa še po naravni poti, bravo) user posted image user posted image user posted image

Ostalim souser posted image pa želim, kar si same najbolj želijo - tiste, ki želite čimprej rodit to, tiste, ki pa še ne, pa neuser posted image

(odgovor članu tims)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
10.7.2008 8:01:37   
Motoristka
Dobro jutro!

Danes nisem skoraj nič spala, ker mi je grozno slabo in bi rada šla kmalu roditi, ker sem že malo naveličana vsegauser posted image ...si grem skuhat čajčka, če bo potem kaj bolje....

(odgovor članu Senci)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
10.7.2008 8:18:20   
liju
Dobro jutro!
Da se vam malo javim, saj včeraj ni bilo nič od mene drugega kot ležanje in počivanje. Pol pa sem še morala na podelitev spričeval. Zvečer pa sem bila že ob devetih v postli, saj me je hrbtenica tak bolela, da sploh nisem morala sedet. Full me matrajo lažni popadki, s tem user posted image  šraufanjem, najhuje pa je v avtuuser posted image user posted image user posted image
Drugače imam jutri CTG v bolnici in da vidim, kaj mi imajo za povedatuser posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Za nove mamice in njihove user posted image
Jaz pa sem danes bolj bogo spala, sem 100x šla na wc, pa lakota me je taka zagrabla ob 2,00h zjutraj, da sem šla jogurt jest, pol ob 4.00h pa se spet zbudim in mi je bilo full slabouser posted image  te pa sem hitro maznila en kos kruhauser posted image user posted image  in je bilo boljeuser posted image .
Pojma nimam zakaj se to dogaja. Mislim, da bo že čas da pride user posted image .
Nič, grem malo pospravit, pol pa malo za šivalni stroj.
lp

No in jih imamo. Dva sončka mislim. hehe

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
10.7.2008 8:24:27   
papir
netki čestitke za fantkauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .no kera gre danes ?mogoče liju?

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
10.7.2008 8:26:31   
karamela6
Dobro jutro bejbe!

Danes tudi jaz malo bolj zgodnja - ne morem več spat. Pa da bi me vsaj že končno začelo kaj špikat! Ne, to pa ne! Mislim, da lahko samo sanjam o porodu na pdp = jutri.user posted image

tims, tudi mene je kap, ko sva gledala za kuhinje - sicer bolj iz firbca, ker so nama jo pustili v stanovanju. Sploh ti izvlečni predali so user posted image dragi. Katero kuhinjo pa gledata?

motoristka, saj bo, še malo pa bo vseh teh tegob konec. user posted image
neboglasnica, pazi nase in na svoje očke. Raje se stisni k Stašu, kot da tu gor čekiraš naše blebetanje in napenjaš oči. Sem prepričana, da imaš več tajnic, kot samo eno in da ti bodo vse natančno poročale. user posted image

Grem vzet še danes ta bljak Legofer, čez dat nekaj vitaminov, potem pa ne vem, če ne bom šla še malo zadremat. V glavnem, raport za današnjo noč zaenkrat opravljen.

(odgovor članu Motoristka)
Neposredna povezava do sporočila: 1339
10.7.2008 8:32:40   
klarazan
Bravo Lex,user posted image user posted image user posted image user posted image pa skoraj čisto potiho si jo popihala, se mi je kar zdelo, da tebe ne bo več nazaj iz P brez svoje Vite v naročju...
Iskrene čestitke za princesko!!user posted image user posted image user posted image

Netki,user posted image user posted image user posted image user posted image za princa, si ga dolgo čakala!!!

(odgovor članu liju)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
10.7.2008 8:57:52   
robika
Jutro babike,jaz sem se kr doma,vceraj smo imeli ctg popadki se vedno neenakomirni,jaz jih sploh ne cutim vec razno to da me boli kriz,zdaj mi pa se hemeroidi nagajajo,ker mi mala ful tisci na presredek..jutri ponovni ctg pa merjenje plodovnice...no zdaj bi pa ze lahka blo konc tega divjanja na preglede in bi ze rodili,,,Ima katera kak nasvetuser posted image Vsem mamicam pa iskrene cestitke njihovimuser posted image pa DOBRODOSLI

(odgovor članu klarazan)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
10.7.2008 9:15:18   
Balonchy
LEX - Čestitke ob rojstvu VITE!!!

NETKI - tebi pa ob rojstvu TILNA!!!

user posted image

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
10.7.2008 9:18:33   
Nyah*
Jutro, vidim, da smo danes se vse v enem kosuuser posted image , a sem prepricana, da bomo do vecera ze cestitale za kakega user posted image !

Tims, ne mi o user posted image  kuhinjah. Kolikor naju pride kuhinja z aparati, bi bilo dovolj za vse ostalo pohistvo, omaro v spalnici, otroško sobo z dodatki, dnevno z dodatki.
Kupis stanovanje, potem se pa prave skrbi sele zacnejo.
Kako kuhinjo sta pa izbrala? Midva sva vzela Svea, Jasmino, barve oreh in vanilijauser posted image user posted image . Res je lepa, po meri bo sestavljena, je bila pa dragauser posted image , a kaj naj, kuhinje sigurno doooolgo ne bova menjala.

Robika, mogoce bos pa danes ze cartalauser posted image user posted image , pa kaka Tinky zna presenetit, pa liju,...., bomo videli, cakamo nove user posted image .

Greva z malo ven, moj spi iz nocne, mala pa mu s kitaro na usesa brenkauser posted image , jo moram stran odvleci.

papa

(odgovor članu robika)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 9:24:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Balonchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 1344
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 9:25:17   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
   [Brisano sporočilo]
10.7.2008 9:29:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 1346
10.7.2008 9:57:48   
sasula
Jutro:( Groza premetavala sem se do jutra po dnevni sobi, ker nisem mogla spati. Pa to ni za nikamor in to, ker me je po celem telesu srbelouser posted image user posted image user posted image
Včeraj nisem bila na ctg, ker imam v Leonišču kontrole le zaradi konizacij in me pregledajo le -kolposkopijo, no zraven opazijo itak vse, hehe. Tako , da danes pa imam pri svoji ctg.

Skratka včeraj sem imela nato še dekompresijo, ki pa meni očitno ne pomaga. Noge zgledajo kot testo za kruhuser posted image

Čestitke vsem , ki ste že v dveh kosihuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1347
10.7.2008 10:09:31   
lidija***
Čestitke vsem novopečenim mamicam!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
Lex komaj čakam tvojo porodno zgodbo, ko si rodila tretjič.
Tudi jaz opažam izcedek, ki se mi pa zdi drugačen kot je bil prej. Nima vonja, ni pa ga tudi ne veliko. No, jutri imam ctg, pa bomo videli kaj bo.
Ali katera ve, kdaj začneš hoditi na ctg v P? Ali po roku?
V nedeljo ima naša Klara 4leta, tako da upam, da bom doma, ker bi rada da skupaj spečemo torto!!
No pol pa lahko rodim.  Nosečke uživajte še naprej !! Fajn vas je brat, hvala vsem, ki ste že rodile za vaše porodne zgodbe,  mislim, da so vse zeloo optimistične!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1348
10.7.2008 10:17:39   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: sasula

Jutro:( Groza premetavala sem se do jutra po dnevni sobi, ker nisem mogla spati. Pa to ni za nikamor in to, ker me je po celem telesu srbelo
Včeraj nisem bila na ctg, ker imam v Leonišču kontrole le zaradi konizacij in me pregledajo le -kolposkopijo, no zraven opazijo itak vse, hehe. Tako , da danes pa imam pri svoji ctg.

Skratka včeraj sem imela nato še dekompresijo, ki pa meni očitno ne pomaga. Noge zgledajo kot testo za kruh

Čestitke vsem , ki ste že v dveh kosih

Jaz tudi hodim dekompresijo, pa še nisem opazila napredka. Kolikokrat pa si bila? Menda pomaga šele po več obiskih - jaz imam občutek, da bom šla prej rodit kot pa da bo kaj efekta user posted image

(odgovor članu sasula)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
10.7.2008 10:20:06   
sasula
3x sem bila do sedaj in resnično ne vidim nobenega napredka. Žal. Tako, da še razmišljam, če bom še šla. Drug teden sem naročena na ročno masažo pri eni Tajki in se full veselim. PRav nosečniško.

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?