Čmrlika
|
O, hello, Čmrlika, welcome back Se dostikrat spomnim nate, še posebej sem se, ko sem malemu merila glavico z maminim metrom (sem se spomnila an tvoj taščin meter ). vidiš vidiš- torej ga lahko še kdaj uporabim... Sem ga nameravala vrnit... Valjar pa kr pusti, bom od zdaj naprej pridnica! iiiii, kako ste lušni čmrlika, lara je pravi cukrček, pa tudi ti se ne držiš slabo, tvoj pa ima prav ubijalski pogled. Ufff kake pohvale...upam samo da si se samo v imenu moje princeske vsekala,...pa da ti je res moja pupa lušna... Ma ziher si prave slikce gledala, ker tak pogled kot ga komentiraš ma lahko samo moj ...mam včasih probleme, ker se ene kr pikajo v njegove očke, ki znajo bit ful lušne... upam da taja dobi barvo po njegovih čmrlika: vav, kaka čupca. Full je že zrasla. Se vidi, da nas nekatere šiša za dober mesec!Luštno pupo imaš in bo kot je videti atijeva maza Čupco pa ma res že od rojstva ful...zdaj jih ma že malo v primanjkljaju ampak pridno rastejo novi ... Si je sploh ne znam predstavljat brez... Maza pa je ja...od vseh, ne samo atijeva...je pa ati itak car, to pa že že vidi. Hvala vsem ki ste mojo pikico pogledale...tud meni je lušna , ---valda...... jaz pa grem zdaj kukat, ker ste ble tak fajn in ste mi dale gesla...Hvala... čmrlika: ful lepe slikce , pa kaka frizurca!!!! da ne bi ktera pomislila, da ji frizurco tak namenoma s kako kremico gor delamo... Prisežem da NE, ej ji od rojstva tak gor štrlijo...ati pa ji je favš, ker on pa mora ful gela dat gor za ta učinek. kako je pa ta punca luštna!!!!!!! pogledam prvo slikco - imamo enak body , pogledam slikco, kjer ima bel bodi z roza črtami - tudi tega imamo... ok..H&M si mislim potem pa zagledam še brisačo s kapuco - tudi to imamo... Ikea... se vidi, kje starši kupujemo za ampak Taja bo pa res huda zapeljivka ma lušna po mami...hehe.. pametna po mami, pridna po mami...., če pa kdo drug atija vpraša pa ati odgovori, da je kičasta, ker je lepa po obeh... ma hvalabogu samo da je zdrava..jaz pa tak grdo o atiju... Ej mi je ful nerodno ker jo tolk hvalite....meni so pa res vsi bejbiji lušni... O oblačilcih pa ne bi...hudo a...podoben okus....ful dobro! ampak Taja bo pa res huda zapeljivka misliš? Tu bi pa ati rekel...po mami... Slike za osebno so uspele, smo vzeli kar 3x po 4 slike, ker se na dveh tako lepo smeji, da sem jih dala še povečat. Slikat sma se pa šla v Foto Tabor. 1 slika 1€. Povečava 1 slika 2.10€. Poceni ni, so pa lepe. kak nasmeh ej...jaz tud tam ...hvalabogu imam prijateljico tam, ki mi to nardi po ful ugodni ceni! z slikcami za osebno nas je pa počastla, pa še povečane nam je nardila pa v dveh odtenkih...pa 24 komadov,,,dobro da je, ker kar hlapijo... Hvala ji!
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|