|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Majski hroščki 2008 - 1. del
9.7.2008 18:15:18   
Estrella*
čmrlika: vav, kaka čupca. Full je že zrasla. Se vidi, da nas nekatere šiša za dober mesec!Luštno pupo imaš in bo kot je videti atijeva mazauser posted image

Špelin@: user posted image  za pregled. Kako, da sta imela že sedaj kontrolo? Verjetno si že pisala, a sem spregledalauser posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
9.7.2008 18:55:34   
aurora28
Čmrlika tvoja pupa je pa tolk luškana in že velika user posted image user posted image user posted image , a ji že laseki izpadaji?

Kasso tvoji otročki so tudi zakon in od Špenil@ mah vsi otorčko so krasni in meni se zdi, da so si na momente na slikah kar vsi nek podobni. user posted image user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu Estrella*)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
9.7.2008 20:20:36   
tilči
mene žal jutri ne bo, sila razmer, brez avta!

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
9.7.2008 20:38:57   
jana81
čmrlika luškana je tale tvoja Taja..

moje geslo je nejc za oba albuma.

...21.4.08 sva dobila najlepše darilo,ki naju bo spremljalo skozi življenje...

(odgovor članu tilči)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
9.7.2008 20:47:21   
Estrella*
Končno sem uspela zrihtat tamalga, ki je prismrdel iz štaleuser posted image user posted image user posted image . Zadnje dni vsak dan visi pri stari mami in hodi k bikom in kravcam. Ne vem kdaj so ga začele zanimat domače živaliuser posted image

Nekam ste se poskrileuser posted image , no smo bile pa vseeno kar pridne čez dan in naklofale par straniuser posted image

tilči: huda stavr brez avta. Jaz sem bila v ponedeljek brez, ker smo imeli redni servis. Ga nisem nič rabila, pa sem bila kar živčna ker ga ni bilo pred hiško.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
9.7.2008 20:52:27   
Soncnica Sandra ***
čmrlika: ful lepe slikce user posted image user posted image user posted image , pa kaka frizurca!!!!

špelin: bravo za dobro opravljen UZ kolkov. kako pa je bilo s hranjenjem? si doma pripravila AM? najbrž ni bilo panike

tilči: škoda da te jutri ne bo, pa drugič, velja?

nč, sedaj pa grem počasi pod tuš in v mižale, da se malce spočijem, sem že od 5h pokonci user posted image user posted image

VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA,
DANA ZA SREČO IN NA VESELJE.
PRAVA. IN ENA SAMA.
ZA VSE ŽIVLJENJE.
(T.PAVČEK: MAMA)
-------------------------------------
Manca, 01.05.2008 ob 19.12
Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51

Neposredna povezava do sporočila: 2331
9.7.2008 21:00:27   
tana7
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Valentina2006-sva pri istih problemih, ha? user posted image
user posted image   user posted image  user posted image
No, meni je uspelo nekaj slikic dat gor...Končno.....!!!
Kasso torej lahko pokukaš mojo Tajo.....

kako je pa ta punca luštna!!!!!!! user posted image
pogledam prvo slikco - imamo enak body user posted image , pogledam slikco, kjer ima bel bodi z roza črtami - tudi tega imamo... ok..H&M si mislim
potem pa zagledam še brisačo s kapuco - tudi to imamo... Ikea... user posted image
se vidi, kje starši kupujemo za user posted image

ampak Taja bo pa res huda zapeljivkauser posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
9.7.2008 21:23:02   
aurora28
Punce jaz tudi odhajam v meževo deželo, Gal že spi, ata še komaj gleda in stoji, ker je delal cel dan od 6. do 19. ure, pes že tudi spi, samo še jaz nekaj vztrajam, ampak ne morem več gledat. Grem ajat. Lahko noč. user posted image

30.4.2008 ob 15. uri se nama je rodil najin sonček Gal.

(odgovor članu tana7)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
9.7.2008 21:31:46   
hijenca
Večer!

Videk že spi (končno), mama bi rada eno sliko naložila, pa jo jezi.

Slike za osebno so uspele, smo vzeli kar 3x po 4 slike, ker se na dveh tako lepo smeji, da sem jih dala še povečat.
Slikat sma se pa šla v Foto Tabor. 1 slika 1€. Povečava 1 slika 2.10€. Poceni ni, so pa lepe.

Zdaj pa šibam pod tuš, potem pa spat.

Lahko noč.

Sonček Vid ( 8.5.2008 ob 10.36)
Sonček Jakob (4.5.2011 ob 10.43)
Sonček Filip (4.5.2011 ob 10.44)

(odgovor članu aurora28)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
9.7.2008 21:46:53   
jana81
ka boste vse pobengnale v miževo deželo??? jst pa ne morem zaspat pred polnočjo, zjutri morem bit pa ponavadi že ob 6h ko čuk..user posted image
Nejček aja na atijevih prsih, jst pa visim na RR...sem si polento skuhala, pa je tk vroča da je ne morem jestuser posted image

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
9.7.2008 21:56:00   
hijenca
jana, jaz tudi ne morem prej zaspat.

Pa ene slike bi rada naložla, pa mi skoz nekaj piše.

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2336
9.7.2008 22:13:20   
jana81
ja hijenca včasih se tale RR mal norce dela iz nas..

jst sem pa konč naložla slike v mapo, da pošljem v foto tabor da mi razvijejo..nikol ne najdem tistga časa, da bi izbrala ven najboljše in pol po obrokih to delam.

(odgovor članu hijenca)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
9.7.2008 22:32:12   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Špelin@: user posted image  za pregled. Kako, da sta imela že sedaj kontrolo? Verjetno si že pisala, a sem spregledalauser posted image

Mislim, da naša pediatrinja ne zaupa ravno UZ izvidu iz LJ porodnišnice, zato naju je poslala na UZ pod nujno čimprej user posted image  No, saj meni je prav. Vsaj vem, da je res vse odlično razvito in ni več nobene kontrole user posted image  Rajsko je bilo tole brez širokega povijanja user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kasso
špelin@ user posted image user posted image za Gregorjeve kolke in zate, da si le pregnala migreno user posted image

Oh, ti povem, da sem tako vesela, da je migrena mimo, takšno olajšanje user posted image
Prej sem v eni uri hitrega tempa naredila mini generalno v stanovanju, medtem pa je user posted image  vozičkal in pazil malo piko, velika je pa tako norela pri prijateljici, da sem ji morala prejle zmasirati nogo, ker jo je tako bolela

IZVIRNO SPOROČILO: Estrella*
Končno sem uspela zrihtat tamalga, ki je prismrdel iz štaleuser posted image user posted image user posted image . Zadnje dni vsak dan visi pri stari mami in hodi k bikom in kravcam. Ne vem kdaj so ga začele zanimat domače živaliuser posted image  

user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra ***
špelin: bravo za dobro opravljen UZ kolkov. kako pa je bilo s hranjenjem? si doma pripravila AM? najbrž ni bilo panike

Ja, AM sem kar pripravila doma, po pregledu enostavno potegnila flaško iz torbe in je mali že pil user posted image  Itak je mleko čakalo le slabo uro user posted image

Nič, gremo spat user posted image

~ NeVeR RuN FaStEr ThAn YoUr GuArDiAn AnGeL cAn FlY ~

Neposredna povezava do sporočila: 2338
9.7.2008 22:33:09   
Anitka
Oj, a vse že spite? Jaz bom tudi počasi šla, saj bomo jutri imeli zgodnje vstajanje zaradi mojega GP, katerega se sploh ne veselimuser posted image , pa še moje G niuser posted image user posted image

Ste bile pa pridne popoldne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image Bom jutri podrobneje prebrala in pogledala slikce vaših hroščkov.

Lepo bodite, pridno kofetkajte na mini srečanju pa ne preveč klepetat, da ne bo spet dežuser posted image user posted image

Pa kje je narava, a je na dopustu? Se je skregala z nami??????

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

(odgovor članu jana81)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
10.7.2008 7:50:34   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka
zaradi mojega GP, katerega se sploh ne veselimuser posted image , pa še moje G niuser posted image user posted image

Stiskam pestke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anitka)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
10.7.2008 8:25:16   
zalazoya
jutro mačke

da vas malo pozdravim, pokukala sem fotke in vaše hroščke in punce res delate lepe otroke user posted image . Ja ful so cortkani teli naši škratki pa tko hitro rastejo, se še spomnete čvekanja v pričakovanju. user posted image

Midva z Nikijem tudi lepo napredujeva edino kar se borimo s telimi krčki in kupčki (kok mi gre to na živce), kolko časa se podirajo kupčki, a ko sedijo sami podrejo in kdaj sedijo? Zdele pričakujem ene par različnih kapljic italjanske, avstrijske, angleške, sam da bo kej nucal. Nima kolik od 18-24, ampak ga cel dan neki črviči in se zvija, zbuja, godrnja, mamico pa srček boli, upam da res mine do 3 mesecev, ker eni pravijo, da se lahko celo zavleče do 6 meseca, kaaaaj?

Kdaj boste dale tamičkane v športni voziček, men so pri P rekli šele 7-8 mesec, se mi zdi košara kar mal mičkana, a bo do takrat?

Uglavnem tolk, da vas mal pozdravim.

Lep dan majčice in hroški, pa en kufe si prvošte zdele zjutri evo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
10.7.2008 9:41:13   
Čmrlika
O, hello, Čmrlika, welcome back Se dostikrat spomnim nate, še posebej sem se, ko sem malemu merila glavico z maminim metrom (sem se spomnila an tvoj taščin meter ).

user posted image

user posted image  vidiš vidiš- torej ga lahko še kdaj uporabim...user posted image Sem ga nameravala vrnit...user posted image

Valjar pa kr pusti, bom od zdaj naprej pridnica!

iiiii, kako ste lušni čmrlika, lara je pravi cukrček, pa tudi ti se ne držiš slabo, tvoj pa ima prav ubijalski pogled.

Ufff kake pohvale...upam samo da si se samo v imenu moje princeske vsekala,...pa da ti je res moja pupa lušna...user posted image  user posted image  
Ma ziher si prave slikce gledala, ker tak pogled kot ga komentiraš ma lahko samo moj user posted image ...mam včasih probleme, ker se ene kr pikajo v njegove očke, ki znajo bit ful lušne...user posted image  upam da taja dobi barvo po njegovih

čmrlika: vav, kaka čupca. Full je že zrasla. Se vidi, da nas nekatere šiša za dober mesec!Luštno pupo imaš in bo kot je videti atijeva maza

Čupco pa ma res že od rojstva ful...zdaj jih ma že malo v primanjkljaju ampak pridno rastejo novi ...user posted image  Si je sploh ne znam predstavljat brez...user posted image  Maza pa je ja...od vseh, ne samo atijeva...je pa ati itak car, to pa že že vidi. user posted image

Hvala vsem ki ste mojo pikico pogledale...tud meni je lušna user posted image  user posted image  user posted image , ---valda......user posted image  jaz pa grem zdaj kukat, ker ste ble tak fajn in ste mi dale gesla...Hvala...user posted image

čmrlika: ful lepe slikce , pa kaka frizurca!!!!

da ne bi ktera pomislila, da ji frizurco tak namenoma s kako kremico gor delamo...user posted image
Prisežem da NE, ej ji od rojstva tak gor štrlijo...ati pa ji je favš, ker on pa mora ful gela dat gor za ta učinek. user posted image

kako je pa ta punca luštna!!!!!!!
pogledam prvo slikco - imamo enak body , pogledam slikco, kjer ima bel bodi z roza črtami - tudi tega imamo... ok..H&M si mislim
potem pa zagledam še brisačo s kapuco - tudi to imamo... Ikea...
se vidi, kje starši kupujemo za

ampak Taja bo pa res huda zapeljivka

ma lušna po mami...hehe..user posted image  pametna po mami, pridna po mami...., če pa kdo drug atija vpraša pa ati odgovori, da je kičasta, ker je lepa po obeh...user posted image  ma hvalabogu samo da je zdrava..jaz pa tak grdo o atiju...

Ej mi je ful nerodno ker jo tolk hvalite....meni so pa res vsi bejbiji lušni...user posted image user posted image user posted image

O oblačilcih pa ne bi...hudo a...podoben okus....ful dobro! user posted image

ampak Taja bo pa res huda zapeljivka

misliš? Tu bi pa ati rekel...po mami...user posted image

Slike za osebno so uspele, smo vzeli kar 3x po 4 slike, ker se na dveh tako lepo smeji, da sem jih dala še povečat.
Slikat sma se pa šla v Foto Tabor. 1 slika 1€. Povečava 1 slika 2.10€. Poceni ni, so pa lepe.

user posted image  kak nasmeh ej...jaz tud tam ...hvalabogu imam prijateljico tam, ki mi to nardi po ful ugodni ceni!

z slikcami za osebno nas je pa počastla, pa še povečane nam je nardila pa v dveh odtenkih...pa 24 komadov,,,dobro da je, ker kar hlapijo...user posted image  
Hvala ji!

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
10.7.2008 9:58:24   
Čmrlika
zalazoya- upam, da vas krčki čimprej minejo...baje da je pri fantkih huje, pa meni je rekla pediatrinja da enim lahko trajajo do enga leta...user posted image
Jaz in Taja hvalbogu pojma nimava kaj so prave kolike, le malo jih je bilo tistih hudih...očitno kapljice babynos ful pomagajo, jih damo zjutraj in zvečer,.,,

edino kaj pa je blo včeraj pa ne vem...mami moja jo je čuvala...sva blA midva na eni predstavi na festivalu lent, ij jo je tako metalo, kričala, še ko sva nazaj prišla....mami jo je eno uro skušala z vsemi varjantami pomirit pa nič...pol smo dali še toplo na bušija pa papico in kapljice in je zaspala ---hvalabogu...Razmišljam, ker sem ji v soboto komaj začela D3 dajat, da ni to? samo ji dam zjutraj pa rve dni ni blo videt da bi blo kaj ...danes ji ne dam...bomo videli.......user posted image

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
10.7.2008 10:10:32   
mya26
Dobro jutro!
No danes sem pa malo bolje spala. Se je zbudil ob 2h in ob pol šestih, nato pa sva spala do 8h. Sedaj pa spet spi.

No naše očke še niso OK. Danes sem klicala pediatra in mi je rekel da naj masiram solzovod. Zdaj pa ne vem koliko časa in kako naj ji to masiram. A je to že katera počela?

Čmrlika: Tvoja pupa pa je res luštna. Pa kakšna čupica.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
10.7.2008 10:43:08   
zalazoya
zalazoya- upam, da vas krčki čimprej minejo...baje da je pri fantkih huje, pa meni je rekla pediatrinja da enim lahko trajajo do enga leta...
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

Razmišljam, ker sem ji v soboto komaj začela D3 dajat, da ni to? samo ji dam zjutraj pa rve dni ni blo videt da bi blo kaj ...danes ji ne dam...bomo videli.......user posted image

do enga leta - u mater to je pa čistuser posted image , meni je rekla pediatrinja, da AD nima veze s krči  le da ponavadi začne črvičit v tistem obdobju, ko jih začneš jemati in pol vsi krivijo kapljice.

Naš fant ma tud full čupco in ni še nič odpadla, ma tako fajn rokezico, full je hud user posted image .

Dobila sem baby vac a ga vedno uprabljate ali samo ko bo prhlad?

no zdej me je pa ati prijetno presenetil in je prišel domov na malčko user posted image

čau

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
10.7.2008 11:00:23   
Anitka
Oj!

Pa sem s pregleda. Je vse o.k., pa še na v redu ginekologinjo sem naletela, ki je danes nadomeščala mojo, tak da ni bil noben bav bavuser posted image user posted image Mi je vzela bris PAP, ker bi mi ga morali že marca zaradi kontrole pa mi ga v nosečnosti niso. Me je vprašala, če bomo imeli še enega otročka in sem pritrdila, pa se je tako prisrčno nasmehnilauser posted image user posted image Za zaščito nisem vzela nič glede na to, da dojim, pa tudi sama sem rekla, da ne bi ne vem kaj.

Še včeraj sem pisala kako lepo je Gal spet kakal zadnje dni in glej ga zlomka - danes je drugi dan, ko spet ne kakauser posted image user posted image user posted image Saj vem, da še ni panike, ampak tako se bojim, da se ne bi ponovila zgodba od prejšnjič, ko mu je uspelo šele 7. dan.user posted image user posted image Sem mu že fino masirala trebušček z brinovim mazilom, pa z avstrijskim in upam, da nam danes vsaj enkrat rata, ker se na hipe že kar malce matra.user posted image user posted image

Ja naši majski otročički so pa itak najbolj luštkani, cortkani...user posted image user posted image user posted image

Zalazoya
jaz imam tudi baby vac pa ga še nisem uporabljala, čeprav je imel včeraj malce mucka v nosku. Ga bom, ko bo prehlajen ali pa če bo bolj zamašen nosek.

Jaz sem vam pa kar v podpisu prilimala link Galovega albuma, ker ne znam pomanjšat fotk za album na RR-jiuser posted image

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
10.7.2008 11:03:40   
kasso
Dobro jutro!

Anitka, dobro opravi na GP.
Jaz ga imam šele v ponedeljek 14., kar bo dva meseca po porodu user posted image

Imam pa eno vprašanje: Ali še katerega otroka napenja oz. ga krči, če jeste tuno?
Opazila sem že prej, a sem si mislila, da je najbrž kaj drugega. A včeraj zvečer sem si zaželela ene Rio mare. posledica pa je bila, da je malo zvijalo celo noč in danes zjutraj.

čmrlika, jaz mislim, ds o pohvale tovje male kar upravičene, ker je res en cortek user posted image

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
10.7.2008 11:08:19   
kasso
Anitka user posted image user posted image za dobro opravljen gp. Gal je pa tudi ful luškan user posted image

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2348
10.7.2008 11:09:50   
hijenca
Dobro jutro!

Danes pa so bili nesramni krči, ker so mojega sončka od 4. matrali. Zdaj pa spi kot top.

Čmrlika ti boš pa mogla začet pazit na pupiko, ker ti bodo počasi začeli pubeci domov hodit, ker je taka lepa pupa. Pazi, pazi, moj Videk je tudi v Mb user posted image user posted image user posted image .

zalazoya meni je P sama rekla, da AD3 kapljice povzročajo težave s krči, zato nama je napisala D3, ker naju tako in tako že zvija. Imava pa po 1 kapljico. Pri 3 mesecih bova šla na 2 kapljici.

(odgovor članu zalazoya)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
10.7.2008 11:10:31   
Anitka
Kasso hvalauser posted image . To pa res čudno, da imaš tako pozno GP po porodu.user posted image user posted image

Upanje umre zadnje!

(odgovor članu kasso)
Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?