|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: avguštine
3.7.2008 20:00:58   
goda13
Bambina-še sreča, da smo se tako zmenili, ker je kimi zaspal takoj ko sva ga dala v avtouser posted image . No, pa drugič

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4126
   [Brisano sporočilo]
3.7.2008 22:47:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4127
6.7.2008 20:29:40   
goda13
Ja, res škoda, pa drugičuser posted image

Lepo se imejte na morju. Uživajte še namesto nasuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4128
   [Brisano sporočilo]
6.7.2008 22:36:26   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu goda13)
  Neposredna povezava do sporočila: 4129
8.7.2008 21:33:00   
sončnica13
O bambina, kako sem ti fouš, jest pa še sploh ne vem kdaj bomo šliuser posted image .
Uživajte, pa lepo vreme vam želim!

Lp

Neposredna povezava do sporočila: 4130
9.7.2008 21:52:51   
goda13
Ojla!

Se morm mal oglasit, da bo mela bambina kaj za brat ko pride nazajuser posted image user posted image

Pri nas je vse po starem. Govorimo ful, pri miru nismo NIČuser posted image , razen ko spimo pa še takrat neuser posted image

Na dopust gremo še enkrat septembra-kje je še touser posted image , ampak sem od konca julija pa do 10 avgusta frajuser posted image , ker gresta naša dva na dopust in nimam malega kam dat. No, sej branila se ne bom dopustauser posted image

Sončnica- oprosti ker ti nism odpisala sms-ja, sam sm brez telefona, ker je mojmu po tleh padu in mi je mojga zaplenuuser posted image , jaz pa brez. Zdaj si rihtam od tuš mobila pa morem še mal počakat. Najbolje je da me kar v salon pokličeš

No, zdaj morem pa še mal slikc naložit, da vidite kakšen je naš mali-po novem 96 cmuser posted image

(odgovor članu sončnica13)
Neposredna povezava do sporočila: 4131
9.7.2008 21:56:20   
goda13
   Prevelike slike sem izbrisala.

Lp Shorty

< Sporočilo je popravil shorty -- 11.7.2008 22:48:52 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4132
9.7.2008 22:07:02   
goda13
Ta traktor mi je pa nona iz Cerkna kupila letos za rojstni dan, ker obožujem traktorje. No imel je tudi prikolico, pa mi že manjkajo kolesa

Prevelika slika je bila izbrisana.

Lp Shorty

< Sporočilo je popravil shorty -- 11.7.2008 22:50:06 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4133
9.7.2008 22:08:51   
goda13
Teli čevlji mi grejo pa tolk na živce, da jih morem kar sezutuser posted image

Prevelika slika je bila izbrisana.

Lp Shorty

< Sporočilo je popravil shorty -- 11.7.2008 22:50:34 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4134
9.7.2008 22:10:29   
goda13
Zdej pa mislim, da sm dost zatežila, grem spat user posted image

Aja, pa oglaste se kej

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4135
13.7.2008 21:00:24   
goda13
No bom pa sama s sabo debatiralauser posted image

Sem pa ful vesela, ker je danes moja dobra prijateljica rodila punčko Julijouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa še rekla sem, da bo danes, da bo na 13. kot sem jazuser posted image

No, pa le oglasite se kaj

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4136
14.7.2008 11:17:03   
issa
goda,..poznam to.user posted image user posted image user posted image  velikokrat tudi jaz sama s seboj debatiram,...user posted image user posted image user posted image user posted image  dobim vsaj oddgovor ,ki si ga želim slišat...user posted image user posted image user posted image user posted image

joj pri nas pa tako dežuje,....že cel dan!!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4137
17.7.2008 19:35:51   
goda13
Nas potegnem iz 4. straniuser posted image

(odgovor članu issa)
Neposredna povezava do sporočila: 4138
27.7.2008 0:16:24   
sončnica13
Ojla!
Kaj je zdaj to, ste vse na dopustu?! Sem nas našla na 6. straniuser posted image
Ja, no mo smo bili ta teden na morjuuser posted image user posted image user posted image , smo se na hitro zmenil in šli v Novigrad-imeli smo se super, mali še zmeraj uživa v vodi, je pa bilo letos najbolj zanimivo zanj, ko ni bilo veliko ljudi in je lahko kamenje v vodo metal. Pa spet je nek ulični vlak tam okol vozu, tak da smo se moral it mal pelatuser posted image .
Bom pa tud kaj slik poslala, sam ne zdaj, ker grem spat.
Goda-tvoje slike so pa zbrisal-jih lahko še enkrat pošlješ, da vidim Kimija po dolgem času.

Lp

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4139
28.7.2008 16:18:29   
sončnica13
No, pa še malo v slikah!

user posted image

v prvih vetrovnih dneh smo bili veliko na igrišču
user posted image

potem se je pa le otoplilo,...
user posted image

poziranje po vožnji,.....
user posted image

mmm,....... je dober,...
user posted image

no, tolk zaenkrat, moram it

lp,

< Sporočilo je popravil sončnica13 -- 28.7.2008 16:31:10 >

Neposredna povezava do sporočila: 4140
28.7.2008 17:30:05   
sončnica13
pa še ena z vode,...
user posted image

to pa je nekaj najlepšega,...
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4141
28.7.2008 21:15:00   
goda13
Ojla

Kolk lepe slikce sončnicauser posted image . Je pa Nik ful zrastu, vsaj po slikah. Naš tut ful uživa v vodi, ga ni ven za spravit. Imava skoraj vsak dan bazen pred hišo, sam noče it noter, pa s kangljico rože zaliva, jih pa men ni trebauser posted image .

Jaz sem pa na dopustuuser posted image  in to do 10. avgusta. Mi kar paše. Delam pa mal generalno po stanovanju. Sam dons sm bol malo, ker Kimi ni spal nič čez dan, ne vem kaj mu je, ponavadi spi od 3-4 ure, dans pa nič in še prej ko sm ga dala spat je bil čist nafedran.

Bom dala še enkrat slikce gor.

< Sporočilo je popravil goda13 -- 28.7.2008 21:27:49 >

Neposredna povezava do sporočila: 4142
28.7.2008 21:17:03   
goda13
Moj traktor

user posted image

Pa moj bazen

user posted image

< Sporočilo je popravil goda13 -- 28.7.2008 21:20:21 >

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4143
28.7.2008 21:22:24   
goda13
Najrajši imam pa moje kolouser posted image  

user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4144
28.7.2008 21:25:26   
goda13
Pa obvezno dve dudeuser posted image

user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4145
28.7.2008 21:29:36   
goda13
IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Goda-tvoje slike so pa zbrisal-jih lahko še enkrat pošlješ, da vidim Kimija po dolgem času.

Se lahko tut kej u naše konce pridetauser posted image . Sm slišala eno dobro od Nika, ko ste bli na Mostu na soči al kje že, mi je od tvojga user posted image  sodelavc pravuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4146
28.7.2008 21:46:43   
sončnica13
IZVIRNO SPOROČILO: goda13

IZVIRNO SPOROČILO: sončnica13

Se lahko tut kej u naše konce pridetauser posted image . Sm slišala eno dobro od Nika, ko ste bli na Mostu na soči al kje že, mi je od tvojga user posted image  sodelavc pravuuser posted image user posted image user posted image user posted image

Aha, ja na Most na soči smo šli tud mal pogledat. Ga oz. ju je najbrž Nik v kaj prepričal, auser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4147
28.7.2008 21:50:44   
sončnica13
Ja ful lepe slike user posted image user posted image user posted image , pa kakšen fajn prostor imate pri bajti. Mi mormo pa skoz patit, da nam kaj po bregu ne zletiuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4148
28.7.2008 21:57:11   
goda13
Ja imamo res super plac pred hišo, sam je voda čist zraven, pa ni še povsod ograje.

Mislim, kaj se meni dogaja... prejšnji teden v petek greva s tamalim v trgovino v Idriji, pol pa greva že nazaj k mojmu in govorimo, on ima odprta tazadnja vrata, pa kar naenkrat zagledam cel zadnji blatnik in pol vrat črta črne barve in ene dva centi široka. Men se je tlo kar mal zmešat. Pol pa še mojga agneta zavarovalnega ni, kr je na dopustu, tak da sm imela ful enih poti preveč. Me je pa policaj prašal, če sm vidla, kdo mi je to naredu user posted image  me je pa tolk popuser posted image , da sm mu rekla, da če bi ga, bi verjetno imel intervencijo kar na parkir placu, ker bi modelu kaj nardila. Pa mi je sam odgovoru, da si lahko predstavlja, kako je če ti butnejo nov avto.

Ampak smo vse lepo rešili in avto je spet lepuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4149
28.7.2008 22:04:49   
goda13
Se zdej bo pa bambina en dan nazaj al kaj? Se zdej bo pa že 3. tedne? Če ne bojo podaljšaluser posted image

(odgovor članu goda13)
Neposredna povezava do sporočila: 4150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  164 165 [166] 167 168   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Stari običaji: Ste že slišali za tepežni dan?
Tepežni dan pri nas praznujemo 28. decembra, imenujemo ga lahko tudi: pametiva, tepežnica ali tudi dan nedolžnih otročič...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......