Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:18:25
|
|
|
|
Anonimen
|
ej sisy a ti mogoč veš...jst bom lih na morju mela menstro...a je zdej prepozn , da si jo prestavim??
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:18:26
|
|
|
|
*lenc@*
|
Da jo z vročino naokol vlačim ravno ni najbolše ne.... men je P rekla, da zdaj lahko k ni temparaturne razlike velik, naj se pa izogiba ta hude vročine saj to bo do vikenda že dobr najbrž
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:19:56
|
|
|
|
tonja
|
Jaz se bom tudi držala Talikine napovedi, ker gremo na morjeeeeee pa ne bi bilo fino, da smo cel čas notri..... Berem, da je kar nekaj otrok bolnih. Tudi našemu Lovru teče iz noska. Upam, da se ne bo razvilo v kaj več. Mislim pa da se je prehladil sedaj ko je bilo tako vroče in sem ga ponoči pokrila samo s pleničko in očitno je bilo premalo. Samo če sem ga pa kaj več pa je bil takoj prepoten. Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:21:47
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ej sisy a ti mogoč veš...jst bom lih na morju mela menstro...a je zdej prepozn , da si jo prestavim?? ja jst mislm da si že mal prepozna...bi morala kontracepcijske tabletke že začet jemat....nism pa 100%
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:22:07
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Tudi od naju
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:22:10
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ej sisy a ti mogoč veš...jst bom lih na morju mela menstro...a je zdej prepozn , da si jo prestavim?? moja kolegica si jo dostkrat prestavi ene 2 tedna pred
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:22:54
|
|
|
|
*lenc@*
|
Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate? nič, ker ne pusti
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:23:51
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ej sisy a ti mogoč veš...jst bom lih na morju mela menstro...a je zdej prepozn , da si jo prestavim?? moja kolegica si jo dostkrat prestavi ene 2 tedna pred ma mogoče maš pa prov...sej jih loh zdele začne jemat in dokler jih jemlje je itak ne bo dobila...čeprov včas se vseen loh krvavitve pojavijo...vsaj tko je bilo pr eni moji kolegici... Poopsika-najbolš da g pokličeš...
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:23:57
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ej sisy a ti mogoč veš...jst bom lih na morju mela menstro...a je zdej prepozn , da si jo prestavim?? moja kolegica si jo dostkrat prestavi ene 2 tedna pred a res? jst bom dobila tam nekje 21, torej je še čas...opala...ne ni več časa jutr pokličem gin.
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.7.2008 21:24:25 >
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:24:39
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate? nič, ker ne pusti pr nas je isto...pol zjutri ima pa kljub 26 stopinjam v spalnici nogice hladne
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:24:57
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika jst bom lih na morju mela menstro...a je zdej prepozn , da si jo prestavim?? Jaz mislim, da imaš še čas
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:25:49
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate? nič, ker ne pusti pr nas je isto...pol zjutri ima pa kljub 26 stopinjam v spalnici nogice hladne enako, in sem jo šla zdele oblečt v bombažne hlačke z nogavičkami
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:25:52
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* IZVIRNO SPOROČILO: poopsika ej sisy a ti mogoč veš...jst bom lih na morju mela menstro...a je zdej prepozn , da si jo prestavim?? moja kolegica si jo dostkrat prestavi ene 2 tedna pred ma mogoče maš pa prov...sej jih loh zdele začne jemat in dokler jih jemlje je itak ne bo dobila...čeprov včas se vseen loh krvavitve pojavijo...vsaj tko je bilo pr eni moji kolegici... Poopsika-najbolš da g pokličeš... ma sej če so male krvavitve je kul ampak jst imam take krvavitve pri M. , da to ni normalno..tko, da če so samo male krvavitve, je men kul. evo sem jo mela, ko smo šli v Gardaland, zdej pa k gremo na morje
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:26:15
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate? nič, ker ne pusti pr nas je isto...pol zjutri ima pa kljub 26 stopinjam v spalnici nogice hladne pr nas isto
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:26:34
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate? nič, ker ne pusti A potem spi samo v pižamici in nič drugega čez?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:27:19
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate? nič, ker ne pusti A potem spi samo v pižamici in nič drugega čez? pri nas je tko ja. potem jo pa z mojim vsake tolk časa hodiva pokrivat.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:29:22
|
|
|
|
*lenc@*
|
sissy, kolk si shujšala z ločevalno in v kokem času če je skrivnost, razumem saj za kok si se zredila te neb spraševala daj pohvali se malo, men se zdi da si kar neki dobila dol, zgleda vsaj tako sama mam 4. dan ločevalne, ni enostavno mam pa prirejeno in upam, da mi rata
< Sporočilo je popravil *lenc@* -- 9.7.2008 21:30:24 >
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:29:53
|
|
|
|
*lenc@*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate? nič, ker ne pusti A potem spi samo v pižamici in nič drugega čez? jp
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:31:30
|
|
|
|
tonja
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika IZVIRNO SPOROČILO: tonja IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* Kako oz. koliko jih pa ve pokrivate? nič, ker ne pusti A potem spi samo v pižamici in nič drugega čez? pri nas je tko ja. potem jo pa z mojim vsake tolk časa hodiva pokrivat. aha, potem ni samo naš tak atlet med spanjem. Lenča - a tvoja se pa nič ne prebudi, ko jo greš med spanjem oblačit?
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:33:09
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sissy, kolk si shujšala z ločevalno in v kokem času če je skrivnost, razumem saj za kok si se zredila te neb spraševala daj pohvali se malo, men se zdi da si kar neki dobila dol, zgleda vsaj tako sama mam 4. dan ločevalne, ni enostavno mam pa prirejeno in upam, da mi rata ma nč nism dala dol,tko sam zgleda Mogoče na začetku ene 3 kile in to je to..Rit in trebuh sta še zmer V 1 mescu je šlo dol za slabe 3 kilce....Če bi se pridno držala bi blo zdele ziher -10..Se splača vztrajat...Sam jst sem taka reva da mi Nutela več pomen
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sissy, kolk si shujšala z ločevalno in v kokem času če je skrivnost, razumem saj za kok si se zredila te neb spraševala daj pohvali se malo, men se zdi da si kar neki dobila dol, zgleda vsaj tako sama mam 4. dan ločevalne, ni enostavno mam pa prirejeno in upam, da mi rata ma nč nism dala dol,tko sam zgleda Mogoče na začetku ene 3 kile in to je to..Rit in trebuh sta še zmer V 1 mescu je šlo dol za slabe 3 kilce....Če bi se pridno držala bi blo zdele ziher -10..Se splača vztrajat...Sam jst sem taka reva da mi Nutela več pomen nisi edina men pa čips pa sladoled
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:34:59
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sama mam 4. dan ločevalne, ni enostavno mam pa prirejeno in upam, da mi rata držim pesti da ti rata Že to da si se je lotila je velik korak
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:35:17
|
|
|
|
Anonimen
|
zdele bi bla že zdavni nas voji teži, če se le ne bi zvečer basala, tko pa...
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:35:51
|
|
|
|
Sisy
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika zdele bi bla že zdavni nas voji teži, če se le ne bi zvečer basala, tko pa... dobrodošla v klubu
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 9.7.2008 21:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Sisy IZVIRNO SPOROČILO: *lenc@* sama mam 4. dan ločevalne, ni enostavno mam pa prirejeno in upam, da mi rata držim pesti da ti rata Že to da si se je lotila je velik korak res je se kr podpišem!!! jst zaenkrat nimam te moči sem lihkar čips zbasala...sicer sem pa tak tip, da se ne morem držat diet ala ločevalna, montignac( ne vem kok se napiše ), enostavno to pri meni ne deluje..jst neham jest svinjarijo( čokolade, čišs, kruh) pa je takoj bolje.
< Sporočilo je popravil poopsika -- 9.7.2008 21:37:45 >
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......