nana35
|
katarinas, za lepe mere. aurora,jaz Klemnu dam kašico s skuto in sadjem,pa skuto sem tudi že poskusila dati,pa ni bilo nič narobe,sem dala domačo zraven banane. In poskusila sem dati sadno skuto junior banano in marelico(lj. mlekarne) in je bilo vse ok,tako da bom še dajala.Nič ne bom čakala na 9.mesecev.So moje prijateljice tudi dajale,pa bom tudi jaz. ursalara,ne morem verjeti,da nekateri gledajo "zato" slikice naših dojenčkov,mi gre kar na bruhanje.Mislim,da bom vse albume zaklenila ali pa zbrisala.Fuj. klepetka,vidi se medvedek v predalu . martinca,seveda velja v soboto,kaj pa si mislila,da bom spustila čago??? Ne bodi no hecna... triš,tale tvoj Žan je prava slika,tako se mi dopade,se mi zdi na vsaki sliki,kot da je že ful brihten (no,saj verjetno tudi je)ker tako gleda in s to zelenjavo v skledi je ravno takšen,kot da jo je sam nabral in se zdaj hvali . intruder,res lep avatar.Pa ne me več kregat no... ti že veš... Glede metode spanja...jaz nikoli nisem Klemna nosila,da bi zaspal,ker sploh ne zaspi,ko ga nosim,ampak samo še bolj debelo gleda,če joče v posteljici pa mu dam dudo ali pa malo čaja in spančka.No,kakor kdaj,enkrat zaspi prej,drugič kasneje.