|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: M ne pričakujem Julija
9.7.2008 18:20:33   
Arual
Ojla
Pa da se še jaz malo javim. Nisme nič kaj dobre volje, jajčnike me že kr nekaj časa bolijo, danes je že 24 dan cikla. Pa sem si zdaj 3 dni merla BT in seveda sem mela T 36,4 no danes se je malenkost dvignila za 0.1 stpinjo. Sem mojemu dragemu kr povedla da bo akcija, ko pride domov. user posted image user posted image user posted image
Sem pa mislila, da je O že mimo saj tak sem si zračunalo. No le da bi zdaj ratalo, kr če pride user posted image  pol bom mela bolj slab dopust.
Čestitke nosečkam, vsem ki jih pa je obiskala pa en velik objem.
Lp

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu witto)
Neposredna povezava do sporočila: 776
9.7.2008 18:21:56   
sonček85
user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 777
9.7.2008 18:25:29   
miklarom
seveda ti bo ratalo, sam upati moraš, pa velikuser posted image user posted image user posted image user posted image ,dak da bo tvoj kar obnemogel, in ne mu dat mira, naj kar veselo skačeuser posted image ,pa bo takoj ratalo.
pa noge moreš fajn u luft držatuser posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 778
9.7.2008 18:25:32   
sonček85
user posted image user posted image dajmo punce dajmo veselo navijajmo za roza.danes mi ga pa seka.hormončki,hormončkiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 779
9.7.2008 18:27:24   
miklarom
no sonček85 - ti pa če boš tak migala ko tale bo pa ziher ratalo, sam tvoj bo pa čist izčrpanuser posted image user posted image user posted image user posted image

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 780
9.7.2008 18:29:28   
Arual
PUNCE SAJ MENE TUDI RAZGANJA. Sem bla danes na nekem predavanju in ves čas sem čakala da grem domov in da kako bomo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sem se sama pol zamislila, če mi malo v glavi manjka al kaj. Zdaj pa upam, da nama res rata.
GREMO PUNCE DANES VSE V AKCIJO, NAJ SE TRESE SLOVENIJA.user posted image user posted image user posted image user posted image

Vsak poraz je nov izziv za zmago.

ZMAGA JE NAGRADA ZA TISTEGA,KI VSTRAJA TOLIKO CASA,DA PREMAGA BOLEČINO....

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 781
9.7.2008 18:37:16   
miklarom
SEVEDA GREMO NOCOJ V AKCIJO - tudi jaz , ker se mi že začenja velika O. in danes bom navelikouser posted image user posted image user posted image user posted image , ker pol spet dva dni ne morem ker delam ponoč. komi čakam, da pride moj iz šihta pol pa gasaaaaaaaaa po njemuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Arual)
Neposredna povezava do sporočila: 782
9.7.2008 19:15:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: miklarom

no sonček85 - ti pa če boš tak migala ko tale bo pa ziher ratalo, sam tvoj bo pa čist izčrpanuser posted image user posted image user posted image user posted image
hja sej mogoče me pa zato razganja ko je že čist izčrpan še od petka in sobote ko je belu.zdaj pa čakam da se jutri vidiva in da ga hopa naskočim,saj sem dva dni delala 9-17 moj je pa šel delat za ob 18 pa se nisva kaj veliko videla.pa še na sestrinem rd sem bila potem pa se še meni ni kaj dalo.ja tako je ko se pa staramouser posted image user posted image user posted image .ti mikli pa le dajmo ,da bo pokalo ,samo ne preveč,saj veš sem v 7 nadstopju,pa da se slučajno stolpnca ne poruši.user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 783
9.7.2008 19:18:57   
Orhideje
No, da se še jaz malo oglasim. Sem spet full zasedena. Moj me že sprašuje, kdaj bom sploh imela čas za njega.- Tole v službi je že prava ludnica. Ma, ne vem, ali me že EMŠO daje, da ne zmorem več naredit tolko, al kaj?

TRINITY 22  - ČESTITKE š
e z moje strani user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo user posted image in zdravega user posted image .

Vse, ki vas je obiskala user posted image , pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa navijamo in stiskamo pesti, členki so že skoraj popokali user posted image .

Witto, EnaNobena, SPPS - res lepo, da ostajate z nami. Res vam je za čestitam, ko res držite besedo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki imate ravno O pa le veselo user posted image , da bo čimveč ROZIK ta mesec.

Jaz danes vzamem zadnjo tabletko Dobrostona. Tak, da potem pa čakam do svojega RD, da vidim ali nam je ratalo.
[/quote]

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Orhideje -- 9.7.2008 19:25:31 >

(odgovor članu pikipu)
Neposredna povezava do sporočila: 784
9.7.2008 19:31:04   
Orhideje
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

hja sej mogoče me pa zato razganja ko je že čist izčrpan še od petka in sobote ko je belu.zdaj pa čakam da se jutri vidiva in da ga hopa naskočim,saj sem dva dni delala 9-17 moj je pa šel delat za ob 18 pa se nisva kaj veliko videla.pa še na sestrinem rd sem bila potem pa se še meni ni kaj dalo.ja tako je ko se pa staramouser posted image user posted image user posted image .ti mikli pa le dajmo ,da bo pokalo ,samo ne preveč,saj veš sem v 7 nadstopju,pa da se slučajno stolpnca ne poruši.user posted image user posted image user posted image

Jaz pa nimam nič proti, če bosta kar obe na VELIIIIIIIIIIIIIKO user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sam , da bodo ++++++++++++++++. Samo prej približno povejta, da se malo umaknemouser posted image user posted image user posted image user posted image .
Saj bi se vama z veseljem pridružili, pa mojga sedaj ni pri meni user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 785
9.7.2008 19:37:57   
sonček85
moj tudi ni tako da sva že dve,zato pa mikli dajmo v akcijo.ovulirašššššššššššššššššššššššššššš

jaz bom jutri mojega na veliko naskočla ko pride ob 6 iz službe.jupiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 786
9.7.2008 19:44:48   
miklarom
ja,ja danes začnem ovulirat, pa grem pol k'r v akcijo, sej pol dva dni spet ne bom mogla.
pa brez skrbi ne bo se ti stolpnica podrla, boma bol narahlo user posted image , da se ti ne bi zluštalo kaj pol bo pa hudičuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 787
9.7.2008 19:47:04   
miklarom
n'č bat, sej ne bo tak ropotalo pa treslo, da bi se mogle umaknituser posted image . sam po dolgem času boma mal bol skakale, pa upama da se nama bo kej prijelouser posted image

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 788
9.7.2008 19:49:39   
miklarom
ka ti ješ dobroston tablete,zakaj pa, te sem jest dobila po oploditvi, da ne bi prišlo do splava. zakaj pa jih ti ješ

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 789
9.7.2008 19:49:49   
spps
IZVIRNO SPOROČILO: Orhideje

No, da se še jaz malo oglasim. Sem spet full zasedena. Moj me že sprašuje, kdaj bom sploh imela čas za njega.- Tole v službi je že prava ludnica. Ma, ne vem, ali me že EMŠO daje, da ne zmorem več naredit tolko, al kaj?

TRINITY 22  - ČESTITKE š
e z moje strani user posted image user posted image user posted image . Želim ti lepo user posted image in zdravega user posted image .

Vse, ki vas je obiskala user posted image , pa en velik user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sicer pa navijamo in stiskamo pesti, členki so že skoraj popokali user posted image .

Witto, EnaNobena, SPPS - res lepo, da ostajate z nami. Res vam je za čestitam, ko res držite besedo!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

Vse, ki imate ravno O pa le veselo user posted image , da bo čimveč ROZIK ta mesec.

Jaz danes vzamem zadnjo tabletko Dobrostona. Tak, da potem pa čakam do svojega RD, da vidim ali nam je ratalo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .
mislim,da EMŠO ni kriv,temveč ta vročinauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
kako ne bi ostale z vami,če smo pa tko dolgo bile skupaj?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu Orhideje)
Neposredna povezava do sporočila: 790
9.7.2008 19:50:18   
spps
dajmo julijke,pridno slončkajteeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 791
9.7.2008 19:55:36   
miklarom
spps -pa ti si prava carica,in dobra prijateljica,saj tako zvesto ostajaš z nami, nas bodriš in nasmejih. a veš, da sem prav vesela,da si tako dobrovoljna in ...prava user posted image si. vsaka ti čast. le ostani še naprej z nami, in vem, da samo zaradi takšnih kot si ti, nam bo vsem uspelo. pol pa bo male mladine ogromno.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 792
9.7.2008 20:01:36   
sonček85

spps -pa ti si prava carica,in dobra prijateljica,saj tako zvesto ostajaš z nami, nas bodriš in nasmejih. a veš, da sem prav vesela,da si tako dobrovoljna in ...prava user posted image si. vsaka ti čast. le ostani še naprej z nami, in vem, da samo zaradi takšnih kot si ti, nam bo vsem uspelo. pol pa bo male mladine ogromno.user posted image user posted image user posted image user posted image
se podpišem

naša spps ti si naš sonček ,ki nam boš tako zelo pisijala da bo julij rozast in avgust še bolj.

mene pa zdle taki čudni občutki prelivajo da sem se  bom morala malo uležit ,saj ne vem ali mi je slabo ali kaj.tako je bilo tudi prejšni mesec pred user posted image ,bomo videli.mogoč pa bo.........user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 793
9.7.2008 20:08:48   
miklarom
držim pesti, da ti je ta slabost znak za user posted image ,pa da končno dočakaš to kar si želiš, jaz pa takoj za tabo. komi čakam petka , da mi povejo kdaj grem za user posted image .
upam da zelo kmalu.
jes pa tud počas grem k bo mo user posted image žek kmal doma, pa da ga hiter naskočimmmmmmm..user posted image user posted image user posted image user posted image
lepo noco vsiuser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 794
9.7.2008 20:15:32   
spps

user posted image user posted image user posted image user posted image no,no,user posted image user posted image user posted image user posted image mi bo rit zrastla,sam ne rabim,ker to bo itak brez vaše pomočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj prvič,je blo tak,da sem imela ta zadnjo večjo ko trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 795
9.7.2008 20:17:44   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: spps

user posted image user posted image user posted image user posted image no,no,user posted image user posted image user posted image user posted image mi bo rit zrastla,sam ne rabim,ker to bo itak brez vaše pomočiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image saj prvič,je blo tak,da sem imela ta zadnjo večjo ko trebuhuser posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image nene kr naj ti rita zraste in toi zaradi tvoje dobrote.faca si

mikli:ja upam da je tudi res da semuser posted image ,a bomo videli da ne saj bo kaj kmalu ta user posted image tuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.ščččččččččččččččččččččččččččččccccccccccccccccccccccccccc stran user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 796
9.7.2008 20:24:03   
miklarom
no,no, mi bo rit zrastla,sam ne rabim,ker to bo itak brez vaše pomoči saj prvič,je blo tak,da sem imela ta zadnjo večjo ko trebuh

spps - kr naj ti raste rita, sej vse je za neki dober, sej ti bo pol tud nazaj šla. sam ker si pa taka naša pupika, da brez tebe res ne bi mogli premagovati vseh ovir ki so nam na poti. user posted image user posted image user posted image user posted image

sonček85- ti pa le upaj, da je pa bo, boš vidla. držim pestkeuser posted image

(odgovor članu spps)
Neposredna povezava do sporočila: 797
9.7.2008 20:25:55   
spps

user posted image  JULIJSKE BORKE ZAuser posted image user posted image

user posted image

user posted image   

xx.07. - BEBIII user posted image user posted image v nove boje
xx.07. - neela
xx.07. - Binchyka.k

xx.07. - nejkag  (17.krog)
xx.07. - Lopona

xx.07. - liam (3.krog) - user posted image user posted image v nove boje
xx.07. - tejč76
xx.07. - misk

xx.07. - *Mišika* (5.krog)
xx.07. - M1987
xx.07 . - miklarom user posted image
xx.07. - Anonimna user posted image  
xx.07. - Majch

02.07. - boob - user posted image user posted image v nove boje 
04.07. - mani2 (7.krog)

05.07. - Vika80

05.07. - bingo

05.07. - babyg  - srečka nosečka user posted image user posted image
06.07. - METULJ1 (17.krog) - user posted image user posted image v nove boje
06.07. - pokica_ (2.krog)
06.07. - *zabica* - user posted image user posted image v nove boje
07.07. - živa25 - user posted image user posted image v nove boje

08.07. - KatkaT (4.krog) - user posted image user posted image v nove boje
08.07. - MojcaK
08.07. - trinity22 (13.krog) - srečka nosečkauser posted image user posted image

09.07. - *TEJČI*
10.07. - Anya22
11.07. - sanna

11.07. - MTFB (2.krog)
11.07. - KOKICA32
11.07. - Anonimna
user posted image (13.krog)
12.07. - becky
12.07. - evica23 (9.krog)
12.07. - midvaxy
14.07. - Orhideje
14.07. - tropical

14.07. - pin

15.07. - tinkatinka
15.07. - _andreja_ 
15.07. - db - user posted image user posted image v nove boje
15.07. - cofk
16.07. - ...Martina...$
17.07. - Arual ( 10.krog)
18.07. - tane 
20.07. - limonita (4.krog)
20.07. - micka007

20.07. - janaja (7.krog)
20.07. - MAŠKA (1.krog)
21.07. - Tipa (3.krog)
21.07. - pikipu
22.07. - barbara.a.
23.07. - Še ena

23.07. - tj81 (3.krog)
25.07. - Ursa30 
27.07. -. Arwenko (4.krog)
27.07. - Dali*(2.krog)
28.07. - anci banci
28.07. - aqua77 (13.krog)

28.07. - carpe diem
29.07. - jernejav (4.krog)
29.07. - ziva1 (8.krog)
29.07. - Tiki55 (11.krog)
29.07. - andre3a

30.07. - tinč407 (4.krog)
30.07. - pikicaa25 (8.krog)
31.07. - LunaLuna 

31.07. - anonimna user posted image
31.07. - Athina

user posted image

user posted image    

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

* Enanobena user posted image
* spps user posted image
* brkn83 user posted image
* *Junona*
* sonček85 user posted image
* mala_pupikauser posted image
* _ sanja_user posted image
* lunica24user posted image
* *kinnie*
* giotti
* D.Mateja
* Orhideje
*sunny24user posted image
*pikica5user posted image
* jocika  user posted image
* lily32
* mišk2
*Anonimna
*anonimna  user posted image
**Mišika*

* oktavija
*miklarom
*BEBIII

user posted image    

NAŠA HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,
Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...

user posted image    

JULIJSKA STAVNICA

user posted image  

19% - sonček85 

user posted image

JANUAR....................................25,0 % srečk nosečk  
FEBRUAR..................................19,4 % srečk nosečk  
MAREC.....................................20,9 % srečk nosečk  
APRIL.......................................23,7 % srečk nosečk  
MAJ...........................................18,3 % srečk nosečk  
JUNIJ......................................... 22,50    % srečk nosečk  
JULIJ ....................................... X   % SREČK NOSEČK
user posted image  

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 798
9.7.2008 20:31:35   
sonček85
evo sem šla jest in mi je kar bolje pa malo frutabelo sem pojedla in sedaj je ok.ne buba me več,se mi pa pripravlja user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 799
9.7.2008 20:32:17   
sonček85
pikica36 vidim te.kako se počutiš.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......