Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 8:36:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
nič, sem se odločila da greva ven, nadihat se svežega zraka. Upam, da ne prideva nazaj kot ledeni kocki
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 8:37:47
|
|
|
|
kasso
|
Aurora, jaz sem odprla varčevanje tudi za Varjo, kot za prvadva (varčevalna knjižica). V P Postojna dobiš bon Banke Koper in nekaj prispeva tudi banka (40 eur). Minimalni znesek, ki ga moraš položit na leto je 150 eur (pri nas se nabere v šparovcih) in ne smeš dvignit 5 let, pa tudi obr. mera je višja. Za krst ti ne znam nič pametnega povedat, ker moji niso krščeni. Mogoče dobiš tudkja kaj KLIK Valentina, zelo rada bi videla tvoje sončke...prosim, mi pošlješ geslo na zs?! špelin@ madonca ste lušni . Vidim pa, da se mala prav tako rada spotika in pada kot mojadva...
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 8:38:22
|
|
|
|
tilči
|
Sončnica Sandra:obvezno pridem z vozkom in še s tastarejšim. ali mi lahko pošlješ telefonsko?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 8:43:05
|
|
|
|
Anitka
|
Jutro! Po večerni borbi za spanje smo se vseeno še kar naspali. Gal še sicer dremucka je pa že začel s fazo prebujanja Zaspal je ob 23.uri, prvič jedel ob pol treh, nazaj zaspal, jedel ob pol petih, potem se je ob osmih malce zbudil, potegnil malce mleka in nazaj zaspal. Počasi se bo tudi mami uspela naspati IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zdaj vas bom pa jaz zasula z vprašanji : 1. imate kakšno idejo kako naj bi izgledalo vabilo na krst in kakšna naj bo vsebina? Nimam še nič konkretnega. Ko je bil pred tremi leti moj nečak pri krstu smo dali narediti en črnobel potrtet malčka za prvo stran. Za vsebino pa bom pobrskala in ti napisala. Če pozabim me pocukaj za rokav. 2. kaj obleči fantku za krst? Naš ne bo klasično v belem, mu bom našla kako srajčko ali kaj podobnega pa kake dobre hlače. V Okaidiju imajo velikokrat bombastične stvari. Če bo hladneje pa še kak štrikan brezrokavnik čez. 3. ali razmišljate kaj o odprtju računa na banki za vašega malčka? Mi smo mu že odprli na NLB Toli račun. Dedi mu je že naredil trajnik, da mu bo šlo vsak mesec nekaj od penzije gor. Pa midva mu bova seveda tudi kaj nakazovala. Je pa včeraj naš frajer Gal že dobil Ba kartico 4. kje so najvišje obrestne mere pri varčevanju za malčka, mogoče je katera seznanjena s tem? 5. kaj pa varčevanje preko skladov KD? Razmišljava še o KD-ju in se odločava. Kak del s tekočega računa bo verjetno šel za sklade. Alarm...., ostalo preberem in pokomentiram kasneje.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 8:44:29
|
|
|
|
špelin@
|
Soncnica Sandra ***, tudi naš princ se je že zbudil - je prej pojedel in dremal cca. 15 minut, zdaj pa se je pokakal Grem ga previt, potem pa šibamo ven, bo tudi za mojo migreno bolje, če se malo sprehodim
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 8:45:29
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso Vidim pa, da se mala prav tako rada spotika in pada kot mojadva... Sem še čakala, če bo kdo opazil
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 8:53:55
|
|
|
|
Estrella*
|
Moja zaenkrat še kar spi čez dan, se pa pozna, da je vsak dan starejša in so mi urce spanja štete Še vedno čakam alarm ss, mi imamo 15,2st
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 8:56:16
|
|
|
|
kasso
|
špelin@, upam, da ti bo sveži zrak pregnal migreno. Kaj pa sonce, te ne moti? ss, pri nas je bilo včeraj tako mrzlo (oblačno, pihalo kot norec...), da sem se kmalu obrnila s sprehoda in sva šle k sosedi na kavo
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 9:12:14
|
|
|
|
Čmrlika
|
Lep pozdravček vsem...to je edino kar zmorem pri vas še...:-) Če ste pa take lapike no sicer pa se midve z mojo frčafelo tak skoz nekje potepava in pol mi zmanjka časa...kljub temu da sem rekla da bom bolj dejavna... Ve me pa itak ne pogrešate? Niti podatkov mi niste spremenile pa tak...žalostna... Pa se grem mulit zdaj... da me ne bbi ktera resno vzela...
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 9:45:37
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika Lep pozdravček vsem...to je edino kar zmorem pri vas še...:-) Če ste pa take lapike no sicer pa se midve z mojo frčafelo tak skoz nekje potepava in pol mi zmanjka časa...kljub temu da sem rekla da bom bolj dejavna... Ve me pa itak ne pogrešate? Niti podatkov mi niste spremenile pa tak...žalostna... Pa se grem mulit zdaj... da me ne bbi ktera resno vzela... nimaš nobene nove slikce tvoje lepotice? Jaz sem si kar sama dopolnila podatke na seznamu, ker vem, da imata tako špelin@ kot Estrella in druge, ki pomagajo male sončke in se lahko nehote spregleda.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 10:02:35
|
|
|
|
barbaw
|
Dobro jutro! Jaz sem čisto od tega vremena. Spet imam glavobole in sitna sem kot podrepna muha. Moram pa pohvalit Majo, ki je spala 8 ur že tretjo noč. Se mi tole zdi prava simfonija proti škratu, kijer je bilo spanje več kot 4 ure kot odkrivanje nove celine. IZVIRNO SPOROČILO: aurora28 Zdaj vas bom pa jaz zasula z vprašanji : 1. imate kakšno idejo kako naj bi izgledalo vabilo na krst in kakšna naj bo vsebina? Nismo pisali vabil. Smo kar klicali po telefonu. 2. kaj obleči fantku za krst? Naš škrat je imel bež hlače in moder puloverček in lepo kapico. Nič ni bil "svečano" oblečen. Pa še mrzlo je bilo, ker je bilo to oktobra. 3. ali razmišljate kaj o odprtju računa na banki za vašega malčka? Škratu sem ga jaz hitro odprla, Maji pa ga bom tudi. 4. kje so najvišje obrestne mere pri varčevanju za malčka, mogoče je katera seznanjena s tem? To pa nimam pojma. 5. kaj pa varčevanje preko skladov KD? Se nisem pozanimala. Estrella bodi brez skrbi, da se še katera ukvarja s problemi takrat kot ti. Jaz se sicer včeraj nisem, ampak vedno se nekaj najde. Za službo pa se še nisem nič dogovorila, ker komaj z januarjem pride razpis, saj letos ne smejo več zaposlovat. Meni pa to tudi ogovarja. Čakam na drugi mesec in novo pogodbo v zdajšnji službi, potem pa sem na konju. Vsaj v stresu ne bom, če dobim novo pogodbo, ki bi morala bit zdaj za nedoločen čas. Preden si grem kavo skuhat, ker brez nje res več ne morem (delam jo na mleku in ne prave kave) moram še pohvalit našo princesko, ki že sama drži glavico ko podiramo kupčka. Ful je močna in prava konkretna babnca. To je bolj po mami.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 10:09:12
|
|
|
|
tilči
|
mi smo že iz K ranja, smo malo zapravljali. V dm sem zbrala pike, da bom dobila odejico za tamalega. ali je še katera včlanjena v babybonus. pa za tamalega sem kupila igralni lok za na lupinico. sesaj pa pride sodelavka na kavo, ki ima polno cunj za našega tavečjega, ker so njenim že premajhne
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 10:11:26
|
|
|
|
tana7
|
Punce, eno hitro pomoč potrebujem - vas pa še nisem brala od danes, kasneje kaj pokomentiram mislim, da smo dobili temenca še po lasišču - čeprav nisem 100%, ker malce drugače izgleda kot zadnjič na obrveh - takrat je izgledalo malo rumenkasto, sedaj pa je kot suha koža...kot da se lasišče malo lušči - saj so to temenca, ali je kaj drugega?? takrat je šlo z obrvi kar lepo stran, ampak kaj so obrvi v primerjavi z njenimi laski?!? recimo, da so to temenca saj lahko vidite v albumu, kakšne laske imamo - kaj naredim jo spremenim v Pečeta? namažem celo lasišče z olivnim oljem, dam kapico gor in tako pustim cel dan ali celo noč, potem pa kaj? prečešem? sperem? kako sploh spereš dol to maščobo z dojenčka? ali imate kakšen drug recept? trenutno še ne izgleda kritično, me je pa kar strah, da postane - sem slišala, da zna to ful grdo zgledat pri takšnih lasatih dojenčkih hvala!!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 10:18:15
|
|
|
|
tana7
|
sedaj sem na netu tole našla Spoštovana, za temenca priporočam lasišče namazati z 2% salicilnim olivnim oljem, namestiti bombažno kapico, pustiti čez noč in zjutraj z brisačko rahlo obrisati. Čez dan priporočam lasišče negovati samo z olivnim oljem. Takšen postopek lahko ponovite nekaj krat in temenca bodo gotovo izvenela! katera ve, kaj je to? olivno olje z nekim dodatkom - se dobi v lekarni?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 10:38:20
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
tilči, imaš ZS
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 10:46:11
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Evo naju nazaj. Sva prišle malcat in rito previt potem pa vija nazaj ven. Špelin: naj ti sveži zrak dobro dene, da se čim prej rešiš migrene kasso: bravo za kofetkanje Estrella: midve nisva zmrznili, sva se martinčkali na sončku Čmrlika: ne mule kuhat bom jaz poiskala tvoje podatke in jih ažurirala ko bo žabi zadramala za 5 minut. upam da prej kot zvečer ob 9h
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 10:48:42
|
|
|
|
eole
|
hej, mi smo danes slabo spali. od 4 samo še pol urce. sem kot zombi... kdaj se bom naspala? IZVIRNO SPOROČILO: tana7 saj lahko vidite v albumu, kakšne laske imamo - kaj naredim jo spremenim v Pečeta? namažem celo lasišče z olivnim oljem, dam kapico gor in tako pustim cel dan ali celo noč, potem pa kaj? prečešem? sperem? kako sploh spereš dol to maščobo z dojenčka? ali imate kakšen drug recept? trenutno še ne izgleda kritično, me je pa kar strah, da postane - sem slišala, da zna to ful grdo zgledat pri takšnih lasatih dojenčkih hvala!!!! ja, spremeniš jo v pečeta jaz julijo vsak dan. jaz uporabljam kar mandljevo olje eno uro pred kopanjem. prvič slišim za to silicilno. v prejšnjem postu si spraševala za igračke.. mi smo ji kupili igralni center. super naložba. trenutno leži tam in gleda igračke. je na varnem in še sama se zamoti. zraven sva ji dala še kocke od fisher price. so take barvaste, različni materiali. jih zaenkrat rada gleda. drugače pa se pogovarjam z njo.. kar tako.. pa pojem ji (čeprav brez posluha)
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 11:22:44
|
|
|
|
MARTINA25
|
Ojla!!!! Estrella naša ga je danes tudi malo sračkala.....od 4 pa do 6 ne in ne zaspat....na konc je malo bruhnila in v isti sekundi zaspala. očitno se je preveč nafilala. TILČI jst sem it Kokrice.....iz kje si ti?
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 11:27:06
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Martina25: se nam pridružiš tudi ti jutri zjutraj v Šk.Loki??
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 11:42:26
|
|
|
|
hijenca
|
Dobro jutro! Midva z Vidkom se javljama. Sma ravnokar oba odprla okice. Midva sma sedaj eno uro skupaj spala v veliki postli. Mama je šla malo za pc. Videk pa je v ležalniku (super stvar ) in se igra z igračkami, ki so na igralnem loku. Prav nervozen je, tak jih z vsemi štirimi brca in cuka, pa maha po njih. Ga je prav lepo gledat. Pa še jucka zraven . Potem pa grema k fotografu, se boma namreč slikala za osebno. Tiste, ki ste že dale slikat . Kako ste jih oblekle? Dam bolj živo majčko ali raje kaj bolj umirjenega??? Drugače smo vredu spali. Jaz sem bila namreč včeraj prisiljena, da sem šla že ob 22. spat. Ker namreč nismo imeli elektrike in v temi mi ni bilo za sedet, pa sem šla spat. Potem ob 1. ponoči sem se zbudila in je bilo celo stanovanje razsvetljeno, TV prižgan,... Aha, ni mu več, grema papat.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 12:15:39
|
|
|
|
kasso
|
hijenca, mislim, da je vseeno kakšne barve oblečeš za osebno, ker itak bo ČB slikca na dokumentu. Valentina, hvala za geslo ful sta lušna!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 12:30:53
|
|
|
|
mya26
|
Midva pa sva bila danes pridna in sva šla že ob 8h na sperhod, domov pa sva se vrnila malo čez deset. Sva šla v mesto v lekarno, pa nazaj grede si je mami kupila še kopalke. Zadnjič smo se pogovarjal o večjih modelih (sploh modrčkih). Dobila sem jih v Modiani (Mercator) od firme MH. Če bo še katera rabila. Sem prav vesela, ker sem dobila ene k sem jih vidla v Neckermanu, pa jih ni bilo več na zalogi. Če bo še katera rabila sterilne gazice za umivanje oči. Bolje kot klasični zloženci iz gaze so zloženci od Vivanet (napisano je z oranžno), pakirani so po 2 in so precej mehkejši. Aurora: Za krst ti ne morem svetovat, ker mi ne bomo dali krstit. Kar pa se tiče varčevanja. Mi imamo za lano pri Merkurju (v bistv kot življensko zavarovanej; zavarovan je mož, če se njemu kaj zgodi dobi nekaj denarja, sicer pa vsak mesec plačujeva po 25E in jih bo dobila ko bo stara 18. To bo za študij, če ga bo takrat potrebno plačat, ali pa za kaj drugega). Za Maja pa trenutno nič ne varčujeva, ker se vse kar je povezano s skladi ne splača trenutno. Mu pa bova odprla knjižico in dala gor dinarčke. Ko pa bodo skladi spet bolj ugodni, pa bova razmislila o kaki varianti tudi zanj.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 12:35:21
|
|
|
|
Estrella*
|
barbaw: Srčno upam, da dobiš pogodbo za nedoločen čas . Vem kako se počutiš, saj sem jaz novembra lan bila na istem kot ti. Človek res lažje zadiha, ker ima vsaj nekakšno sigurnost in si lažje iščeš kaj drugega. za Majo. Boš dala kako novo slikco? čmrlika: daj no, malo večkrat pa nas le pridi pozdravit in nam malo potoži, če ne bomo mislile , da imaš doma angelčka in ti bomo fovš MARTINA: MI SMO SE VČERAJ SPET NAKIDALI IN TO SEDAJ ŽE 2 DNI ZAPOREDOMA BREZ POMOČI UPAM, DA OSTANE TAKO! hijenca: brez elektrike. Poznam to katastrofo, mi smo bili v pon in tor zvečer. Še previli smo se ob sveči Bo treba res agregat nabavit. tana7: salicilno olivno olje je olivno olje z dodatkom salicilne kisline, ki deluje keratolitično – raztaplja poroženelo kožo. Trda koža se zmehča in namasti, zato jo po namakanju v topli vodi laže odstranimo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 12:42:06
|
|
|
|
Anitka
|
Oj! Je naš malček komaj spet zaspal, mami je pristavila vodo za skutne cmoke in prišla malce na RR-jo. Midva sva se pa šla danes malce pokazat v mojo službo pa na brezkofeinsko kavico. Je bil kar priden tale naš fantiček. Se verjetno ni hotel zameriti učiteljicam v šoli Mya za nakup kopalk. Jaz bom šla pa danes moje lanske sprobavat, da vidimo situaijo . Spodnji del bi moral biti v redu, za zgornjega pa Hijenca poročaj kako bo potekalo fotografiranje. Mi bi se tudi morali iti. Mogoče jutri, ko imam GP. Tana meni je pediatrinja pohvalila Mustelin šampon za temence. Kako pa se obnese pa ti ne znam povedati, ker ga nismo rabili Voda vreeee...
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1. del 9.7.2008 12:46:45
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
evo pravkar sem diplomirala iz iskanja na RR, ko sem iskala podatke od Čmrlike in njenega malega čmrla. ne bost verjele, kje sem jih našla: na 40 strani In HB da ima slikico v profilu, da sem samo slikice gledala in jih našla. Tako da ČMRLIKA NEHAJ KUHATI MULO IN PRIDI NAZAJ NA RR!!!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?