Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 8.7.2008 23:57:08
|
|
|
|
massylou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: massylou IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Tudi dobre firme. Kateri pa prej proda? Za obleke ne vem, ostale stvari pa kakor kaj. Se najmanj sem popusila na kaksnih no name receh. Absolutni zmagovalec je bil pa Antilop. Tega prodas za vec kot ga kupis . To pa res. Ampak kakor je "češki", je pa zakon. Skoraj nič za pucat. Itak . Takoj bi ga mela.
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 8.7.2008 23:58:10
|
|
|
|
tajtaja
|
Spaaat! Lahko noč.
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 8.7.2008 23:58:30
|
|
|
|
massylou
|
Nočka.
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 8.7.2008 23:58:33
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija Sem pa zadovljna tudi z Bodiji iz Hoferja, še vedno imamo tiste, kjer piše IQ140 in Matura 2025. ja, saj te mamo mi še tudi.....razvlečene, da je za zjokat po vsega dveh pranjih.... a si ti res zadovoljna s tem materialom? meni se še kolca po mothercare bodijih.....
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 8.7.2008 23:58:49
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija Krilca in oblekice so tam okoli 30-40 EUR - so pa res kvalitetne, barve so enake kot lani in jaz kar precej perem. Je pa 40 EUR moja zgornja meja za otroške obleke, edino za čevlje in jakne bi dala več. Sem pa zadovljna tudi z Bodiji iz Hoferja, še vedno imamo tiste, kjer piše IQ140 in Matura 2025. Verjamem. Sem sla pogledat v omaro , ima roza oblekico z belimi pikami od Oliverja (mam pa sreco,da je glih Oliver ) in izgleda kot nova. Bodiji so pa dobri.
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 8.7.2008 23:59:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: massylou IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: massylou IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Tudi dobre firme. Kateri pa prej proda? Za obleke ne vem, ostale stvari pa kakor kaj. Se najmanj sem popusila na kaksnih no name receh. Absolutni zmagovalec je bil pa Antilop. Tega prodas za vec kot ga kupis . To pa res. Ampak kakor je "češki", je pa zakon. Skoraj nič za pucat. Itak . Takoj bi ga mela. A ga se nimas?
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:00:27
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija meni se še kolca po mothercare bodijih..... Mothercare je (bil) super, kupila sem komplet pizamc. Se moram zacet hvalit, kaj sem kupla vsake kvatre
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:08:40
|
|
|
|
carlyle
|
Jooooj, čvekice! Ampak jaz pa še vedno ne vem, koliko so kaj cene. Pa tako polna upanja sem se spravila brati to klobaso (kar štiri strani že ) ... Če vzamem vse skupaj, bo precej drago, ker je postavila ceno na kos in cene so različne (npr. za eno oblekco PreNatal 15 evrov), tako da držim pesti, da mi boste povedale, da je to absolutno preveč. Moramo šparat!
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:10:16
|
|
|
|
Anonimen
|
npr. za eno oblekco PreNatal 15 evrov), tako da držim pesti, da mi boste povedale, da je to absolutno preveč. To je absolutno na kvadrat prevec :).
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:11:05
|
|
|
|
massylou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: massylou IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: massylou IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Tudi dobre firme. Kateri pa prej proda? Za obleke ne vem, ostale stvari pa kakor kaj. Se najmanj sem popusila na kaksnih no name receh. Absolutni zmagovalec je bil pa Antilop. Tega prodas za vec kot ga kupis . To pa res. Ampak kakor je "češki", je pa zakon. Skoraj nič za pucat. Itak . Takoj bi ga mela. A ga se nimas? Ne. Ga čakam, se menim... na 5 koncih, pa nič. Imam enega vesoljskega, ki je nočna mora za čistit. Sej zgleda že, ampak... Maš kakega viška?
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:13:01
|
|
|
|
Anonimen
|
Nimam viska , zal, delam pa ene plane za Ikejo. Samo nisem cist ziher, da bi ti obljubila.
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:13:38
|
|
|
|
massylou
|
IZVIRNO SPOROČILO: carlyle npr. za eno oblekco PreNatal 15 evrov Meni bi morala bit res ful všeč, da bi jo vzela po tej ceni.
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:14:39
|
|
|
|
massylou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nimam viska , zal, delam pa ene plane za Ikejo. Samo nisem cist ziher, da bi ti obljubila. Če boš kaj hodila tja gor, sporoči.
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:15:04
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: massylou IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nimam viska , zal, delam pa ene plane za Ikejo. Samo nisem cist ziher, da bi ti obljubila. Če boš kaj hodila tja gor, sporoči. Ok.
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:15:54
|
|
|
|
massylou
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: massylou IZVIRNO SPOROČILO: Mič II Nimam viska , zal, delam pa ene plane za Ikejo. Samo nisem cist ziher, da bi ti obljubila. Če boš kaj hodila tja gor, sporoči. Ok. Super.
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:17:46
|
|
|
|
carlyle
|
IZVIRNO SPOROČILO: massylou IZVIRNO SPOROČILO: carlyle npr. za eno oblekco PreNatal 15 evrov Meni bi morala bit res ful všeč, da bi jo vzela po tej ceni. Saj ravno to je problem, da mi je všeč! Bremza me samo še to, da nočem kupovati rabljene robe za skoraj enako ceno kot bi me prišla nova. Zato pa sprašujem za cene. Pa Mič, hvala za moralno podporo!
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:19:10
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: carlyle Pa Mič, hvala za moralno podporo! Malenkost . Sem ravno spakirala tri skatle oblacil za prijateljico , pa sem cisto v điru .
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:21:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II IZVIRNO SPOROČILO: carlyle Pa Mič, hvala za moralno podporo! Malenkost . In racunam kontra, ko bomo kupovali traktor...mislim, da ti dnevi niso vec dalec :
< Sporočilo je popravil Mič II -- 9.7.2008 0:23:44 >
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 0:27:00
|
|
|
|
carlyle
|
Ne rabiš traktorja, dokler imaš tako pridno potomstvo!
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 7:31:22
|
|
|
|
rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: carlyle Jooooj, čvekice! Ampak jaz pa še vedno ne vem, koliko so kaj cene. Pa tako polna upanja sem se spravila brati to klobaso (kar štiri strani že ) ... Če vzamem vse skupaj, bo precej drago, ker je postavila ceno na kos in cene so različne (npr. za eno oblekco PreNatal 15 evrov), tako da držim pesti, da mi boste povedale, da je to absolutno preveč. Moramo šparat! 15 eur za rabljeno prenatal obleko to boš dobila na znižanju ziher ceneje, pa novo. sorry, ampak ta te misli zgulit pa prenatal niti ni ne vem kaj.... moje skromno mnenje
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 7:52:33
|
|
|
|
janjja
|
Vidim kako je srečna moja sestrična, ko ji vse cunjice podarim za njeno leto mlajšo hčerkico, kot je moja. Aja pa še Pumice, Najkice... Mi še nikoli ni prišlo na misel da bi prodajala, vidim pa da sem zamudila dober biznis....
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 7:59:22
|
|
|
|
*kinnie*
|
IZVIRNO SPOROČILO: carlyle Ampak jaz pa še vedno ne vem, koliko so kaj cene. Poglej njihove spletne strani,... boš nalažje primerjala...
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 8:07:28
|
|
|
|
Raho
|
Najprej o najnovejših modelih traktorjev: trenutno so in - John Deere, New Holland in zadnji Renojevi modeli. O cenah oblačil: - Tvoja prijateljica ima res daleč previsoke cene za oblačila. Za Prenatalovo obleko 15 €???? Jaz sem Monsoonovo prodala za 5 € . Pa od Obaibija hlače za 4 € (mogoče jih je naša dama imela oblečene 2x). Bodije pa nikoli ne dam za več kot 1 € (spodnje). Pa Obaibijeve majčke za 2,5 €. Pa še to se mi zdi preveč
|
|
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 8:07:55
|
|
|
|
CatJa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Mič II In racunam kontra, ko bomo kupovali traktor...mislim, da ti dnevi niso vec dalec : Iiii, kaj maš pridno bejbo! Kolk si že rekla, da je stara? Našmu Janu bi pasala ena taka pridna deklica, je tudi tak worker, da dol padeš.
|
|
RE: cene rabljenih oblačil 9.7.2008 8:30:44
|
|
|
|
Vešča
|
Jaz sem kar nekaj prodajala in kupovala rabljenih cot in je nekako takole: HM se lahko prodaja po 30-50% ceni (ker so že nove dokaj poceni), drage firme pa po 20-25 % nove cene. V splošnem pa jaz ne kupim (in tudi ne prodam) nobene cote, ki bi jo v HM dobila skoraj po isti ceni (novo). Kratke majčke, spodnje majčke, bodiji, kratke hlače - za vse to je cena okoli 1-2 €. Dolge hlače, oblekice - cena 5 €. Majčke dolg rokav - 3-4 € Bundice, kombinezoni 10-15 €. Prijateljica naj se zaveda, da so njene cunjice vendarle rabljene in jih ne more prodajati po 30-50% nove cene (ker gre za dražje znamke). Če bi hotela to, potem ti svetujem, da cunjic ne vzameš, ampak jih raje sama kupiš v HM, Tape O'l......, CA ipd. Boš za isto ceno dobila nove in čudovite.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?