rija
|
IZVIRNO SPOROČILO: massylou Lahko ti povem, da sama kupujem precej rabljenega za tamalo. Tako na bolhi, kot v takih štacunah. In ti lahko povem, da tukaj firma cotike sploh ne igra vloge. Ponudbe je toliko, da tisti, ki se mu gre za tistih par evrov več dobit, izvisi, ker noče noben od njega kupovat. Recimo, vetrovka Impidimpi št. 80: 6€, brezhibna! (nova 30 ali več) Enako hlače Obaibi, št. 80, 4 €, brezhibne. (nove 20 ali več) Majčke do 4 evre, če so res ne-vem-kaj, bodiji do 3 ali 4€ (recimo dolg rokav, brezhiben, huda firma je največ 4, sicer pa okoli 2-3 €). Čeveljci Ciciban, recimo št. 19, nekje do 10 €, če se skoraj svetijo kot novi. Kompletek, nov z etiketo, neopran, firma, št. 86, za max. 7€, če je v trgovini za 20. Pa vedno še kaj dobiš šenkano (zokenčki, bodi, slinček, kapice...). Nekaj je še poštnine ampak pri večjih količinah se praktično ne pozna (ali osebni prevzem). Navajam cene na tržišču, eni seveda dajo za simbolično ceno, eni nabijajo do onemolosti. Imaš tudi take, ki komplet recimo 150 cotik (vse do 1 leta, kvalitetne znamke, brezhibne, ful lepe) skoraj šenkajo, recimo za 100€. Pa mene tudi zanima, koliko hoče imet in kaj ponuja. Ker ne vem, zakaj ti ne bi posodila. Meni so posodili praktično vse (minimalno sem kupila sproti kako cotko) do kakega 1 leta. Daš kaj malega za obrabnino ali igračko in plenice za njihovega otroka. Ne se pustit farbat in ni ti treba kupit, ker je pač prijateljica in se ji nočeš zamerit. recimo, da se s tem ne morem strinjat: kot prvo: impidimpi-Hofer vetrovka ne stane 30 evrov..... kvečjemu do dvajset.... in ja, firma je pomembna: prej prodaš s.oliver, zaro, benetton, sploh pa ameriške in angleške firme, ki jih pri nas ni za dobiti kot pa kik diskont ali pa sparkijeve bodije.....pa HM je zelo cenjen med rabljenimi stvarmi, ker so materiali res taki, da brez problema zdržijo več mulčkov.....