|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2008 IV. del
8.7.2008 22:49:05   
glugluglu
Evo me še malo danes,

ja, ko bi vedela recept za hiter porod bi ga z veseljem tu napisalauser posted image . Sem pa jaz zadnji dan še čistila prah iz pohištva, ker se je še nekaj sestavljalo, pa po stopnicah skoz gor in dol, pa en dan prejuser posted image , pa po trgovinah sva takrat v torek še šla,...

ja vložke tudi v Postojni dobiš samo 2 paketka, pa spodnjih hlačk za enkratno uporabo tudi samo 3 ali 4,
vložke in sp. hlačke mi je potem mogel Mitja prinesti in kupovati v Lekarni, so pa imeli vložke Senta prima, neke italijanske, ki so mi še malo boljše od Vir 80, jaz imam še vedno te čeprav ni bilo šivov, sp. hlačke za enkratno uporabo so pa tudi zelo praktične in sem tudi potem imela kar te. Vso ostalo opremo pižama, brisače, ... pa dobiš dovolj, oz. ko menjajo posteljnino si moraš sam vzeti brisače in sp. srajce in takrat lahko vzameš več.
Aja, kopije poročnega lista nisem rabila,

sedaj pa grem Tiana previt, sem slišala, da se je pokakal po hranjenju, potem pa gremo spat,

lahko noč!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1126
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 22:49:19   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1127
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 22:49:27   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1128
8.7.2008 22:51:38   
glugluglu
hruška debeluška, zelo lepe fotke, dobro zgledaš!

Neposredna povezava do sporočila: 1129
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 22:51:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1130
8.7.2008 22:52:33   
frutka_
HD, a tako? No, pač ko pišemo gor po forumu imaš neko predstavo kako kdo zgleda. In ti si mi "zgledala" vedno svetlolasa puža.user posted image  
Nyah, dajva se tako zmenit. Če ne bo nič do nedelje se dobiva v Cjelu pred porodnišnico. user posted image  To je na pol poti. Lahko se dobiva najprej kje na kakem finem vrtu, da narediva porod "attack plan" in potem kreneva dalje na fronto.

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1131
8.7.2008 22:53:12   
Nyah*
HD, najbolj luskano je, ko ti user posted image  na zizi zaspi, pa zavohas nekaj, pa ga zbudis, ko ga previjas, poj pa spat noce vecuser posted image . Ni vedno vse tako simpaticno, ane?user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1132
8.7.2008 22:53:24   
jocika
HD se pridružujem pohvalam. Pa meni je Noemi všeč. Vsi se navadijo na ime. Mogoče kdo dvakrat vpraša na začetku, če je ime nenavadno, pol si pa že zapomnijo. Kaka imena vse sem že slišala v vrtcu - jao jao.....Včasih sem si res skor švinglc nardila, ampak, kaj bi pa rekli na Fikrije, Arbenita, Gezi, Negzon...???user posted image user posted image user posted image ... No, pa si jih ravnotko zapomnimo ščasomauser posted image user posted image

Patricija je sonček, ki nama je polepšal svet...

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1133
8.7.2008 22:55:39   
Nyah*
Frutka, user posted image user posted image user posted image , to si me nasmejala.user posted image user posted image  Jaz sem Gorenjka, remember? Cjele mi pa ze ni na pol poti, bom ze med voznjo rodilauser posted image . Jah, moj je pa zivcen, ker je bil v prvo prevelik optimist, pa ga je sokiralo, je kar rojeval zraven,..., tak da..., huh.

HD, potem pa le vec cekinov s sabo v P vzemi, ne le drobiza, ker bos morala se oskrbo za svojega placatuser posted image .

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1134
8.7.2008 22:55:46   
maja24
NyahRR čist nč ne dogaja,pa zgleda da še en cajt ne bouser posted image user posted image user posted image .Očitno se ji res nč ne mudiuser posted image user posted image .

HD full hude fotke,res si lušna puncauser posted image ,tut jest sm si predstavlala da si blond pa da maš dolge laseuser posted image user posted image user posted image .

Karamela a ti še nisi šla v Rim,kaj čakaš?user posted image user posted image Zgleda da se bo res za vikend ful dogajaluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 1135
8.7.2008 22:56:41   
frutka_
Moram se zdaj it v novo kopalnico kopat. Pravi luxuz uživam odkar imam kad. Prej sem se komaj tuširala v tuš kabini. Imela sva najmanjšo. Še pridem zaželet lahko noč...user posted image
HD zakaj bi skupaj zlezel? Pošlji ga prej na enga kratkega, vso delo boš opravila sama on pa naj bo samo lep in za podporo.user posted image  Bolelo ga ne bo nič. Preverjeno!

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1136
8.7.2008 22:58:21   
frutka_
user posted image user posted image user posted image Nyah jaz sem te v LJ preselila....Torej pridem do LJ?! Meni je itak že vseeno... samo da pridem do male pipike.

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1137
8.7.2008 22:58:23   
jocika
Nyah, dajva se tako zmenit. Če ne bo nič do nedelje se dobiva v Cjelu pred porodnišnico. To je na pol poti. Lahko se dobiva najprej kje na kakem finem vrtu, da narediva porod "attack plan" in potem kreneva dalje na fronto.

Oho! Luštno! A pol nisem edina tu gor, ko bo šla v Ce rodit? Čez kak teden? user posted image user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1138
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 22:59:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Nyah*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1139
8.7.2008 23:00:10   
frutka_
Jocika pridi v SG, če si iz CE. user posted image

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1140
8.7.2008 23:01:26   
Nyah*
Jocika, kaj pravis na LJ, naredimom kar invazijo, bomo se na POPTVuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Maja, huh, da te ne bom se v ponedeljek na CTG srecala?user posted image user posted image

Ja, moj je sel domov pred prvim porodom se obrit in preoblec, je prisel nazaj ves lep in disec, pa nekaj spregovori, pa zavoham.....jegrauser posted image user posted image . Pogum pa tak!

(odgovor članu jocika)
Neposredna povezava do sporočila: 1141
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 23:02:25   
Brisani uporabnik

(odgovor članu frutka_)
  Neposredna povezava do sporočila: 1142
8.7.2008 23:04:49   
maja24
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR

Maja, huh, da te ne bom se v ponedeljek na CTG srecala?user posted image user posted image

Tut to je možnouser posted image user posted image user posted image ,kolk časa pa PDPju ti pa sprožjo porod?

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1143
8.7.2008 23:05:22   
frutka_
HD itak. Bo pač zunaj počakal. Sicer pa če bo kera iz RR tam te pride ziher vzpodbujat v porodno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1144
   [Brisano sporočilo]
8.7.2008 23:06:15   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1145
8.7.2008 23:07:01   
Nyah*
Teden, dva, mesec, leto,....user posted image user posted image  hecam se, po mojem potem po uz-ju vidjo, ali je cas ali ne?

HD, boooogi, se dobro, da je sploh obljubil, da gre s tabo. Ceprav potem, ko je pa user posted image  krvav , umazan, je pa cool, jih nic ne moti bos videlauser posted image . med porodom pa itak vate gleda, ne doluser posted image .

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1146
8.7.2008 23:08:12   
Nyah*
Frutka, se nisi v banji! Takoj, gremouser posted image user posted image user posted image !!

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1147
8.7.2008 23:09:10   
maja24
HD ti se kr zmen da ko mu bo dovol nej gre vn pa nej počaka,tko sm jest mojmu rekla,čeprou je moj kr močen kar se tiče teh stvari in ga res nobena stvar ne vrže iz tira.

NyahRR mrbit pa tebe čaka da se na isti dan roditauser posted image user posted image user posted image ,a si predstavlaš da se v pondelk spet srečava pa da nama Tratnik reče ja vidve bosta pa dones kr tuki ostaleuser posted image user posted image

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1148
8.7.2008 23:10:54   
jocika
user posted image user posted image  Kam me vabte rojevatuser posted image . Če se bo začelo te dni, bom komi do Celja prilezla, ko je v Laškem Pivo in cvetje, pa taka gužva, da bom rabla do Celja dve ure - 20 km ven iz Ce sem doma.
HD pol pa le premisli. Joj ko bi vedli, kak je men ime...celo življenje mam že travmeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Nyah*)
Neposredna povezava do sporočila: 1149
8.7.2008 23:11:03   
Nyah*
Maja, jaz bom Tratnika samo videla, bom popadke dobila.

Upam, da bos cimprej resena, resuser posted image ! Ceprav bi blo fajn s tabo v sobi bit, to bi cvekaleuser posted image !

(odgovor članu maja24)
Neposredna povezava do sporočila: 1150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  44 45 [46] 47 48   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?