Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:49:05
|
|
|
|
glugluglu
|
Evo me še malo danes, ja, ko bi vedela recept za hiter porod bi ga z veseljem tu napisala . Sem pa jaz zadnji dan še čistila prah iz pohištva, ker se je še nekaj sestavljalo, pa po stopnicah skoz gor in dol, pa en dan prej , pa po trgovinah sva takrat v torek še šla,... ja vložke tudi v Postojni dobiš samo 2 paketka, pa spodnjih hlačk za enkratno uporabo tudi samo 3 ali 4, vložke in sp. hlačke mi je potem mogel Mitja prinesti in kupovati v Lekarni, so pa imeli vložke Senta prima, neke italijanske, ki so mi še malo boljše od Vir 80, jaz imam še vedno te čeprav ni bilo šivov, sp. hlačke za enkratno uporabo so pa tudi zelo praktične in sem tudi potem imela kar te. Vso ostalo opremo pižama, brisače, ... pa dobiš dovolj, oz. ko menjajo posteljnino si moraš sam vzeti brisače in sp. srajce in takrat lahko vzameš več. Aja, kopije poročnega lista nisem rabila, sedaj pa grem Tiana previt, sem slišala, da se je pokakal po hranjenju, potem pa gremo spat, lahko noč!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 22:49:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 22:49:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:51:38
|
|
|
|
glugluglu
|
hruška debeluška, zelo lepe fotke, dobro zgledaš!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 22:51:47
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:52:33
|
|
|
|
frutka_
|
HD, a tako? No, pač ko pišemo gor po forumu imaš neko predstavo kako kdo zgleda. In ti si mi "zgledala" vedno svetlolasa puža. Nyah, dajva se tako zmenit. Če ne bo nič do nedelje se dobiva v Cjelu pred porodnišnico. To je na pol poti. Lahko se dobiva najprej kje na kakem finem vrtu, da narediva porod "attack plan" in potem kreneva dalje na fronto.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:53:12
|
|
|
|
Nyah*
|
HD, najbolj luskano je, ko ti na zizi zaspi, pa zavohas nekaj, pa ga zbudis, ko ga previjas, poj pa spat noce vec . Ni vedno vse tako simpaticno, ane?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:53:24
|
|
|
|
jocika
|
HD se pridružujem pohvalam. Pa meni je Noemi všeč. Vsi se navadijo na ime. Mogoče kdo dvakrat vpraša na začetku, če je ime nenavadno, pol si pa že zapomnijo. Kaka imena vse sem že slišala v vrtcu - jao jao.....Včasih sem si res skor švinglc nardila, ampak, kaj bi pa rekli na Fikrije, Arbenita, Gezi, Negzon...??? ... No, pa si jih ravnotko zapomnimo ščasoma
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:55:39
|
|
|
|
Nyah*
|
Frutka, , to si me nasmejala. Jaz sem Gorenjka, remember? Cjele mi pa ze ni na pol poti, bom ze med voznjo rodila . Jah, moj je pa zivcen, ker je bil v prvo prevelik optimist, pa ga je sokiralo, je kar rojeval zraven,..., tak da..., huh. HD, potem pa le vec cekinov s sabo v P vzemi, ne le drobiza, ker bos morala se oskrbo za svojega placat .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:55:46
|
|
|
|
maja24
|
NyahRR čist nč ne dogaja,pa zgleda da še en cajt ne bo .Očitno se ji res nč ne mudi . HD full hude fotke,res si lušna punca ,tut jest sm si predstavlala da si blond pa da maš dolge lase . Karamela a ti še nisi šla v Rim,kaj čakaš? Zgleda da se bo res za vikend ful dogajal
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:56:41
|
|
|
|
frutka_
|
Moram se zdaj it v novo kopalnico kopat. Pravi luxuz uživam odkar imam kad. Prej sem se komaj tuširala v tuš kabini. Imela sva najmanjšo. Še pridem zaželet lahko noč... HD zakaj bi skupaj zlezel? Pošlji ga prej na enga kratkega, vso delo boš opravila sama on pa naj bo samo lep in za podporo. Bolelo ga ne bo nič. Preverjeno!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:58:21
|
|
|
|
frutka_
|
Nyah jaz sem te v LJ preselila....Torej pridem do LJ?! Meni je itak že vseeno... samo da pridem do male pipike.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 22:58:23
|
|
|
|
jocika
|
Nyah, dajva se tako zmenit. Če ne bo nič do nedelje se dobiva v Cjelu pred porodnišnico. To je na pol poti. Lahko se dobiva najprej kje na kakem finem vrtu, da narediva porod "attack plan" in potem kreneva dalje na fronto. Oho! Luštno! A pol nisem edina tu gor, ko bo šla v Ce rodit? Čez kak teden?
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 22:59:52
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:00:10
|
|
|
|
frutka_
|
Jocika pridi v SG, če si iz CE.
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:01:26
|
|
|
|
Nyah*
|
Jocika, kaj pravis na LJ, naredimom kar invazijo, bomo se na POPTV . Maja, huh, da te ne bom se v ponedeljek na CTG srecala? Ja, moj je sel domov pred prvim porodom se obrit in preoblec, je prisel nazaj ves lep in disec, pa nekaj spregovori, pa zavoham.....jegra . Pogum pa tak!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 23:02:25
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:04:49
|
|
|
|
maja24
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nyah RR Maja, huh, da te ne bom se v ponedeljek na CTG srecala? Tut to je možno ,kolk časa pa PDPju ti pa sprožjo porod?
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:05:22
|
|
|
|
frutka_
|
HD itak. Bo pač zunaj počakal. Sicer pa če bo kera iz RR tam te pride ziher vzpodbujat v porodno.
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 8.7.2008 23:06:15
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:07:01
|
|
|
|
Nyah*
|
Teden, dva, mesec, leto,.... hecam se, po mojem potem po uz-ju vidjo, ali je cas ali ne? HD, boooogi, se dobro, da je sploh obljubil, da gre s tabo. Ceprav potem, ko je pa krvav , umazan, je pa cool, jih nic ne moti bos videla . med porodom pa itak vate gleda, ne dol .
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:08:12
|
|
|
|
Nyah*
|
Frutka, se nisi v banji! Takoj, gremo !!
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:09:10
|
|
|
|
maja24
|
HD ti se kr zmen da ko mu bo dovol nej gre vn pa nej počaka,tko sm jest mojmu rekla,čeprou je moj kr močen kar se tiče teh stvari in ga res nobena stvar ne vrže iz tira. NyahRR mrbit pa tebe čaka da se na isti dan rodita ,a si predstavlaš da se v pondelk spet srečava pa da nama Tratnik reče ja vidve bosta pa dones kr tuki ostale
|
|
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:10:54
|
|
|
|
jocika
|
Kam me vabte rojevat . Če se bo začelo te dni, bom komi do Celja prilezla, ko je v Laškem Pivo in cvetje, pa taka gužva, da bom rabla do Celja dve ure - 20 km ven iz Ce sem doma. HD pol pa le premisli. Joj ko bi vedli, kak je men ime...celo življenje mam že travme
|
|
RE: Julijke 2008 IV. del 8.7.2008 23:11:03
|
|
|
|
Nyah*
|
Maja, jaz bom Tratnika samo videla, bom popadke dobila. Upam, da bos cimprej resena, res ! Ceprav bi blo fajn s tabo v sobi bit, to bi cvekale !
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?