ronja
|
Imam zelo dobre izkušnje z nudo kampi, ker so praviloma veliko bolj čisti, ljudje pa manj zategnjeni, kar zame pomeni dobro. Kamor hodimo mi na dopust, je itak skoraj cel otok nudo in meni recimo se je tudi precej bolj luštno kopat gola kot v kopalkah. Lubi na začetku ni bil tako navdušen nad tem, da bi bil brez (nikoli pa ni mel nič proti, da sem jaz brez;), ko je pa enkrat probal, ga pa nazaj v hlače ne spraviš;) NO, mal heca, ampak tega se res navadiš, ker je ful fino, naravno. Pa nima nobenega negativnega vpliva na interes do drugega spola, vsaj meni se ne zdi tako. Bety upa, potem živali sploh ne bi seksale, ker so skoz nage... Pa imajo s tem precej manj problemov, kot ljudje... PS: manj kot imaš teh zadržkov in zavor v glavi, bolj sproščen si in bolj divji je lahko tudi seks, ker ta nekak z zadržki ne gre najbolj skup... MarijaPo, to si pa ful dobro ugotovila: najbolj zategnjeni tekstilci so za ograjo, mi se imamo pa fino na drugi strani Jaz bi povsod dovolila nudo, hihi, če bi mene kaj vprašali. Ker golota še ne pomeni spolnost. Minika lahko bolj izziva kot golota sama, odvisno kako ju nosiš. Golota je naše naravno stanje in v času, ko so temperature primerne, sem z veseljem "naravna" . Sicer sem ap zmrzljivček . Če ne povezuješ tega, da so okoli tebe ljudje nagi s tem, da bi zdaj vsakega posebej pohopsal, še ne pomeni, da si seksualno zavrt! POmeni samo, da ti ni važno, ali so ljudje oblečeni ali pa ne. Isti človek mi bo po vsej verjetnosti privlačen oblečen ali slečen. In pozimi je lahko predigra slačenje, poleti pa kaj drugega - kam pa pridemo brez domišljija? Pa še manj kopalk ponucaš, ker jih maš samo za pot do plaže in nazaj (če nisi v kempu ampak se hodiš kopat na nudo plažo).
|