Kinokija
|
IZVIRNO SPOROČILO: jagoda77 IZVIRNO SPOROČILO: Kinokija Opa, dobro sem brala. Vi niste. Nudist: - ne mara mokrih kopalk- je res? Je res! - ne mara belih lis- je res? Je res! - ne mara, da ima revčka soseda na plaži mokre kopalke in bele lise- je res? Je res! Gre za vaše spreobračanje vprašanja- zakaj sem nudist (navedeni razlogi strogo osebni ala kopalke, svoboda in lise) in zakaj hočem, da so sosedi na plaži nudisti (raztegnitev osebnih razlogov na neutemljene zahteve do soležečih). Pravzaprav menim, da je veliko razlogov navedenih, da si osebno nudist in bore malo, zakaj hočeš, da je potem soseda zraven tebe nudistka recimo. Naj mi eden argumentirano utemelji povezavo: Jaz rad nudist, vsi drugi zato nujno nudisti. če je nudistični kap, in nudistična plaža v kampu, potem smo tam vsi nudisti na plaži, če kdo hoče bit oblečen, potem si naj izbere drug kamp ali plažo. sama sem nudistka zato, ker sem rada zagorela po celem telesu in ker enostavno uživam biti brez kopalk in ker so tudi ljudje drugačni v teh kampih, bolj odprti in neobremenjeni z drugimi. tako pač jaz vidim in čutim, pa hodim že kar nekaj let v take kampe. Sama sebi govoriš v nasprotju! Če si rada zagorela in brez kopalk in če si res NEOBREMENJENA Z DRUGIMI IN ODPRTA, potem te ne bi motilo, da je drug oblečen v kopalke. Ergo, nekaj ne štima. Nagci, imate 2 možnosti: 1. če vztrajate, da ste nudisti zgolj zaradi sebe in edino sebe, potem vam naj bi dol visel za druge, ker ste pač neobremenjeni in odprti in dopuščate svobodo vsem (torej me nudist, ki mu je pomembna njegova zagorelost in zdravje ledvic, ne bi ven dajal iz kopalk in naganjal v druge kempe); 2. če pa vam je pomembno, da so v nudističnem kapmu VSI goli, ne samo vi iz osebnih razlogov, potem dragi moji, ste obremenjeni z nagoto drugih in ste nudisti zaradi drugih (ker drugače kličete varnostnike). Simpl k pasulj. Sam ne priznate.
< Sporočilo je popravil Kinokija -- 22.4.2008 16:09:45 >
|