Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 16:13:44
|
|
|
|
Ajvy
|
ŽIVA !!!! TILEN !!!!! VSE NAJBOLJŠE
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 16:30:47
|
|
|
|
SANEK1
|
Baja, uživajte na dopustu, pa srečno pot Pupi, tudi vi se fajn mejte Kapica, fajn da sta se z dinom navadla Kdaj pride možek Ve da si se postrigla Ajvy, kak si ti? Glih danse sta bli pri nama na obisku 2 moji prijateljici, ki sta ...Kak sta bogi, eni je slabo, drugi je vroče, spet prva je tečna...Po eni strani mi je malo , ker se še ful spomnim kak je blo meni, pa kak sem komaj čakala da jo vidim, pa ugibala komu bo bolj podobna, pa kak so mi ble vse cote sladke, pa kak sem prazen vozek gor pa dol po garaži furala, pa...... Zdaj pa doma nimam več dojenčice , ampak pravo malo gospodično ... mater kak čas beži
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 16:31:50
|
|
|
|
SANEK1
|
Skoraj pozabla .... Maj te so zate in za mami
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 16:38:20
|
|
|
|
Ajvy
|
Sanek...sem kar v redu, skozlana, pregreta, ampak dokler s pikico štima...sem v redu...jst bom že potrpela...me pa matra tale vročina, kar orenk...ko bi se vsaj malo shladilo, da bi lažje zadihali.... ČAs beži ja, in naši malčki ne bodo več tak majhni....ah ja...si predstavljaš , da bo enkrat pubertetnica.---mami dej dnar
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 16:57:15
|
|
|
|
anja7
|
O babike hval hvala za čestitke. Tilen je čist blažen, k tok nanga mislte . Sva mu pa midva za roj.dan kupla tricikel, pa en tovornjaček,..Sej mu to itak še nč ne pomen.Mamo pa zdele ob pol šestih torto in to samo za domače, s kolegi bomo pa en piknik užgal po morju, brez žlahte, če ne ga bojo čist zmrcvaril. Tega pa jaz itak živa ne prenesem, da kr tekmujejo koga bo gledal, komu se bo bl smejal, kdo ga bo mel v rokah,.... Živ obup je to. ŽIVA VSE NAJBOLJŠE!!!
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 19:23:10
|
|
|
|
siskamiska
|
Anja7 lepo hiško imate . Danes sem se potikala po tistem koncu in zavila še v vašo uličko z namenom da si ogledam vaš domek.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 20:31:46
|
|
|
|
Anonimen
|
ćer upam da me ne bo kej spet takoj pregnalo, ponavadi nimam sreče, k se spravim kle pisat sem na bolniški zdej 4 dni k je ula zakuhala...se je že začelo neka viroza bojda, jih je več zbolelo...visoka vročina kr naenkrat, pa nos zabasan in kašelj....iz lufta dobesedno pa je že dobra, zdrava, v pon. lohk gre v vrtec...bi se pa nonstop dojila, tko da joške spet delajo pod polno dons se mi je spet izcejalni refleks sam sprožu in sem mela flrk na majci....ful časa se mi že to ni zgodilo ma pa eno tako obdobje, da vsepovsod pleza...najhuj je, k mi pleza po stopnicah do banje, enkrat mi bo zaorala v banjo al pa po ploščicah pa k mojmu dedcu ne morm dopovedat nej zapira kopalnco, zmeri pusti odprto, tamala se pa k duh splazi not in pol bedarije počne...zanč mi je očala v wc vrgla taglavna igrača so pa klukce za cunje obešat, cele dneve se sam s tem igra, pa babyvac je tud zakon, se fula zamoti, k ga sestavlja in razstavlja tko da morm res pogledat mal za kako tako igračo, da bo lohk kej počela z njo, kej skupi devala pa narazn in tko... pa dons sm si noge depilirala in pol z onimi od voska mastnimi nogami in rokami lovila tamalo po kopalnci in jo od bane od sekreta vlekla, sem vse posvinjala za crknt je res, čist je divja pa nonstop morm neki za njo in ji preprečvat bedarije, k mi sploh ni jasno od kod se jih spomne tak to je to okvirno.... pa iskrene čestitke vsem ka ste pa boste svečke pihali pa za bolanče in tiste k rabte kr tko zdej grem pa na sloadoled...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 20:42:57
|
|
|
|
angel_rebelde
|
Tak, zdaj še malega skopat, ga dat spat, potem sebe skopat, spat pa na morjeeeeeeee Komaj čakam
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 4.7.2008 22:12:36
|
|
|
|
Anonimen
|
aja, še to, sem že parkrat hotla vprašat, pa mi zmeri uide kaj je s tem netlogom al kaj je že skoz neki dobivam na mejl, pa od folka k ga sploh ne poznam, neki je mensezdi od vas tud tuki.....pa nimam pojma sploh, kaj morm narest s tem zdej, pa kr ignoriram neki prijatelji kao pa obvestila, svašta no...nimam pojma kaj naj s tem?
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 8:12:32
|
|
|
|
Freycha
|
Ulla netlog je ..... mah meni sploh ni všeč. V glavnem je nekaj takega kot facebook, samo slovenska verzija. Pošiljajo ti pa ljudje povabilo nanj, saj oni dobivajo neke bonus točke za vsako povabilo - al kako to gre.... še sama ne vem..... Kdo ima pa danes rojstni dan? nimam seznama, pa se mi tudi sanja ne vsekakor dobro jutro, spale sva ok (očitno ji je vročina padla), zdej se grem pa spraviti torto delati - prvič v življenju.... me prav zanima kaka bo hehehe
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 10:11:53
|
|
|
|
Ajvy
|
Jutro vsem......noč je bila obupna.....sploh ne bom komentirala...še dobro da je Tarja tak pridna.....pa da je možek zjutraj vstal....pojem zajtrk, pomolm da bo not vstal in grem ležat.... Lep dan vsem..... Končno se je malo ohladilo....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 10:47:59
|
|
|
|
madejka
|
Jutro! Naša nočka je bla tud boljša! Je že kar nekaj spal pa tud z noskom ni imel večjih težav. Dragega sem poslala spat v dnevno sobo in ga je zjutraj prevzel, da sem potem še lahko malo zacumala. Hvala babike za pikepike, so zgleda pomagale, ker je mali za 50% boljši od včeraj! Sem hotla včeraj še malo pokomentirat pa so nekaj na RRu delali Ena je napisala za neke pikice po telesu. Maj jih ima odkar se je začela vročina in mislim, da so prav zarad tega. Pa je notri, kjer nimamo vroče ali v senčki, pa ne pomaga. Je bila zadnjič Majeva sestričnica tu in ima ogromne pike tudi ona. Je mamica rekla, da od vročine. Tak da po moje je res to to. Nič hudega pa baje tud nič ne srbi Maju malenkost pomaga, če ga zvečer namažem z olivno kremo. Freycha za Dito (z zamudo) da bo vse ok z njo! Kakšno torto pa boš delala? Poročaj o uspehu! Jaz sem jo delala samo enkrat in sicer prvo leto, ko sva bila poročena za dragijev roj. dan in mi je fuuul uspela. Sem kupila one že narejene oblate za torto in not naštimala ananas in smetano v parih plasteh pol pa čokolado na vrh in mrvice pa je bila ko iz pravljice Ne vem, kak bi blo, če bi mogla sama testo delat Ulla možno da si dobila vabilo netlog tud od mene ja Meni je kar lušna zadeva, samo je malo preveč kontrole nad tem, kar delaš. Če samo pogledaš od nekoga profil, se to zabeleži v njegovem dnevniku Jaz ga uporabljam pač za slikce, ki jih zaklenem samo za prijatelje in to je približno to Pa lepo, da si se javila! Evo naslednji roj. dnevi: 07.07. – Lia (ninaintomaz1) 08.07. – Mija (*maja) 09.07. – Ana (julij) 10.07. – Jurij (krkatja) rumba - 6.7.1976
< Sporočilo je popravil madejka -- 5.7.2008 10:49:42 >
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 15:46:22
|
|
|
|
anja7
|
Oj! Moja dva fanta pančkata. Sem bla zraven tud jaz, pa mi je vroče za pop , tko da sem rajš vstala, kt pa da bi začela pizdit kr zraven njijiu. Sej morm itak mal pospravt, k pridejo eni prjatli na torto. Siskamiska; zakaj pa nisi poklicala al pa pozvonila? Te bom kr za ušesa . Se mal hecam, ampak drugič se pa lohk mal javš. A naša hiška ti je všeč? na momente se mi zdi že prevelika . Non stop eno pucanje oz. poln enga prahu, ker se mi ne da kr naprej drgnt. Mam leno obdobje, k se ful težko spravm pospravlat in zato morm mal pojamrat.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 20:09:08
|
|
|
|
Freycha
|
No tak, ko je bila masa za torto narejena in torta skupaj spacana sem padla v jok, da sem totalno nesposobna mati, ki ne zna ene usrane torte narediti in da ne grem nikamor,itd..... mater sem bila tečna No, potem je dragi samo še poslabšal situacijo, ko je rekel, da greva drugo kupiti, pa sem bila užaljena, da ni rekel, da je čisto ok, pa da ji nič ne fali itd..... no, potem je pa prišla moja mama, pa je rekla, da jo bova že uredili in da bo super in jo je malo popravila (izgled), jaz sem jo potem še z jagodami in borovnicami obložila in je res zgledala kot prava torta. Od kod ji pa potem tak dober okus pa pojma nimam, samo še fotr, ki ne mara tort jo je ene 4x pohvalil, da je fuuulll dobra - in res je bila imam pa eno lepo novičko: naše dete je shodilo!!!!! kar naenkrat se je dvignila iz čepečega položaja in začela suvereno korakati. Pa sama nad sabo je bila zadovoljna, da ji gre tako dobro. Potem pa kar ni mogla več nehat Aja, pa danes ni čez dan (od pol osmih zjutraj) zatisnila očesa, ker se je čisto preveč dogajalo in je bila kljub pomanjkanju spanca full dobre volje in nasmejana in polna energije. Jo pa ta vročina precej zdeluje, ker ni jedla skoraj nič, pa tudi je čisto pikasta je od tega...... Upam, da kmalu tale hica popusti
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 20:35:05
|
|
|
|
siskamiska
|
Dita za korakanje. Zdej ga je pa mami nasrkala ko ji boš bežala . Freycha jst pa ne dvomim da ni bla torta dobra, ziher je bla. pa lahko še recept pripopaš sem gor . Anja7 ja hiška je kr velika, kar pomeni da bosta mogla imet še vsaj 3 otroke . Koliko sob pa imata? saj bise oglasila na kavo, ampak prvič nisem imela telefona s sabo, drugič si bila verjetno še v sluižbi ker je bil samo tadrugi avto doma in tretjič ste praznovali roj dan in se ne spodobi motit. Se bom pa drugič oglasila, obljubim. Samo takrat se bom kr najavila. Sem pa tud porajtala da bom čez kaki 2 leti lahko kar v šlafroku uletela do tebe, je tolj blizu, dobrih 5 minut čez polje in sem pri tebi . Ayvi Madejka za Maja. naš David je imel tud od torka vročino, pa nisva šla nič do P. Oba sta tud čist pikasta in sem ziher da je od vročine, saj imamo ponoči v spalnici z nastaržaj odprtim oknom 29,3 stopinje
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 21:13:59
|
|
|
|
madejka
|
Čestitke Diti za korake!!! Pa mami za torto!
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 21:16:24
|
|
|
|
madejka
|
Maj je sicer zaspal po Calpolu... prej je pa dobesedno vreščal cel popoldan. Takega ga še nisem videla. Vročine ni imel visoke, ga je pa zgleda ful glava bolela, ker je kar jamral ko jo je obrnil Pa zgornja trojkica mu ven rine in ga zgleda vse skup ful zdeluje. Hvala za pikepoke... saj bo... se tolažim
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 21:17:25
|
|
|
|
madejka
|
Siskamiska ojej pri taki temoeraturi se pa res ne da nič Kaj pa če bi z ventilatorjem prej sobo shladili predn gresta spat?
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 21:21:21
|
|
|
|
zvesta
|
Čer.. Ev o nas z dopusta. No, smo prileteli že dopoldne iz Lendave, samo smo samo kosilo pojedli in smo se šli kopat vRogaško, kjer so moji na dopustu. Zdaj sem pa čisto mrtva, pa moram dat še cunje prat, pa malo popucat, ker jutri s familijo praznujemo rojstni dan. Drugače smo se pa imeli fenomenalno. Izak obožuje vodo, pridno je jedel, pridno spal. Ampak je bil en teden čisto dovolj. Bomo pa še sigurno kam šli, če bodo finance in čas. Za rojstni dan smo se izdatno poslikali ob torti in imeli super fajn, za darilo pa je dobil nov zobek, spodjnjo levo enko. Nam pa izrašča sedaj zgodrnja leva dvojka. Vas pa danes nise še nič brala za nazaj. Zato vsem, ki ste praznovali v preteklem tednu, iskreno voščim ob rojstnem dnevu. Pa čestitke vsem za vse nove dosežke. Pa pikepoke bolančkom, čeprav upam, da jih nihče ne potrebuje. Lahko noč...
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 5.7.2008 22:31:29
|
|
|
|
Freycha
|
šiškamiška joj meni se skegla, Diti in mojemu pa še bolj ob taki vročini bogi reveži!! madejka, tebi pa Maju pa en cel kup da bo kmalu boljše. Sicer pa je Dita tudi imela vročino, naslednjo noč smo pa pustili vrata od sobice odprta je bilo pa vse ok...... torej je samo zakuhala.
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.7.2008 7:43:57
|
|
|
|
Ajvy
|
jutro...... naš otrok neče več zajtrkovat....jst ne vem, samo kruhek pali.....bomo vidli....
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.7.2008 9:24:58
|
|
|
|
Freycha
|
Rumba vse najboljše
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.7.2008 9:26:56
|
|
|
|
Freycha
|
Danes je za mano katastrofalna noč..... ker cel dan včeraj ni spala, je bila očitno preutrujena in se je celo noč drla. Pa še zobki ji na plano silijo in je bilo enostavno vesega preveč. Zdej pa že ta drugič spi, samo jaz pa ne morem več.....
|
|
|
|
RE: Julijke 2007 - 6.del 6.7.2008 9:43:43
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Čestitke Diti za prve korake! Za vse ki so bubani pa in da se čim prej pozdravijo. Tudi Žani spodnje dvojkice ven rinejo, ampak je zaenkrat vse brez problema.Ni nič sitna. Tudi jaz ne vem kaj naj Žani kupiva za rojstni dan.Razmišljala sva da bi ji kupila verižico.Da bo imela večen spomin za 1. rojstni dan.Torto mi bo pa od prijateljice sesra naredila.Nam je že za krst naredila in je bila super. Za vse ki ste imele grozne nočke pa .Saj bo! Nič bodite pridne in pa pa!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.