|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 08 - 2. del
7.7.2008 16:46:50   
lana luna
še en tehničn vprašanjeuser posted image user posted image user posted image

zdj ko sem diplomirala ne rabm več tistih kupov zapiskov iz faksa... in zdj bi rada spraznla omaro, pa ne vem a nej to preč zmečem al mi bo še kdaj prou pršlouser posted image user posted image user posted image ker tega je res ful!!!

kakšn nasvet mogoče???

aja pa še en kup enih sobnih rož imam, ki bi se jih rada znebila (čeprou s težkim srcem ker so to živa bitja, a ne... mal sm prismuknjena). u glvanm to so zelo stare rože in jih res ne mislm sabo vlačt tja kamor grem, tukej kjer so bodo pa itak konec dočakale enkrat.

in kaj nej nardim z njimi?? kam se to zmeče (gnoj, kompost, smetnjak???)user posted image user posted image user posted image

mislm čutim zdej tiso pospravljalno mrzlico. preden grem rodit mora bit tale bajta (čeprou se bom izselila iz njeuser posted image ) tipi topi pospravljena... se čutim dolžno, da jo po 24 letih življenja v njej zdej ko jo zapuščam morm pospravit da se bom lažje poslovila od njeuser posted image user posted image user posted image

kolk je grozn se selitiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lana luna)
Neposredna povezava do sporočila: 2651
7.7.2008 16:48:13   
lana luna
no zdj pa grem mal pucat...

pa se še kej oglasim... UPAM...user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2652
7.7.2008 16:53:10   
*bubi*
No, mi pa zdaj nismo imeli problemov z imenom. Je kar bubi izbral, že kar nekaj časa nazaj. Pa nama ni bilo napačno, zdaj pa smo se itak že navadili na to ime user posted image  in mi je vsak dan bolj všeč in komaj čakam, da stisnem tega bejbija k sebi user posted image

Upam samo, da niso pri spolu mimo vsekali, ker potem bo pa nastal resen problem v porodni sobi user posted image user posted image user posted image

Saj pri bubiju je tudi bilo tako.... ime mi je bilo od nekdaj všeč, ko pa sva se odločila, da bo najinemu user posted image  tako ime, sem postala skeptična. Pa nisem vedela, če bo Ok in podobno. Zdaj pa itak ne bi mogel bit nič drugega kot bubi user posted image user posted image user posted image  In sem prav vesela, da je v vrtcu (v manjši skupini) še en fantek s tem imenom. Ime je staro slovensko, nekoč pogosto, danes v dobi modernih imen pa spet bolj redko.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2653
7.7.2008 16:58:23   
*bubi*
zdj ko sem diplomirala ne rabm več tistih kupov zapiskov iz faksa...

user posted image  mi je znano, ja. Jaz sem proti koncu študija prodala knjige (tuja literatura), ki sem jih rabila samo parkrat v začetnih letnikih. Potem pa so plac jemale. Zapiske sem šparala.

Potem sva v tistem mini stanovanju kupila novo pohištvo, kasneje je prišel user posted image  in enostavno je bilo treba naredit prostor po omarah. Kanta za star papir se je kar fajn napolnila user posted image  Obdržala sem samo tisto, kar je bilo res kvalitetno in uporabno, pa tisto, kar sem še potrebovala na podiplomcu.

Za vse ostalo pa obstaja knjižnica + internet in točno vem, kam lahko pogledam, če me kaj zanima.

No, jaz sem potem pristala v malo drugačnih vodah in sem ful začela pogrešat tiste prodane knjige user posted image  Celo tako, da sem morala eno na novo kupiti.

Neposredna povezava do sporočila: 2654
7.7.2008 17:00:14   
*bubi*
eh.... nič ti nisem pomagala. user posted image
Če že imaš nagledano službo oz. veš, kaj boš počela po porodniški, potem spravi samo tisto, kar ti res lahko prav pride. Ostalo pa čao! user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2655
7.7.2008 18:28:24   
lana luna
No, jaz sem potem pristala v malo drugačnih vodah in sem ful začela pogrešat tiste prodane knjige Celo tako, da sem morala eno na novo kupiti.

user posted image user posted image user posted image to pa zna problem bit ja...

drgač pa jest pri službi nimam kej dost razmišlat. sem profesorica razrednega pouka in komej čakam da začnem učituser posted image

si mi pa dala mislt, ko si omenla podiplomca. lohk še mene kdaj to prime da bi ga šla delat. tko da bom za vsak list dvakrat razmislila preden ga bom vrgla. o kolk cajta bo to trajaluser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2656
7.7.2008 18:30:35   
lana luna
aja sem pa odkrila razlog mojega slabega počutja. mi  je mami pritisk zmerla in mam ful nizkega. tko da je to to. in zdj najbolš da bi kšn kofetk spila, da se mi mal neha vrtetuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2657
7.7.2008 18:51:41   
arabela*
Jaz pa sem si zadnjič na Lentu pivo privoščla.user posted image user posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

Neposredna povezava do sporočila: 2658
7.7.2008 19:37:41   
lana luna
Jaz pa sem si zadnjič na Lentu pivo privoščla.

user posted image user posted image user posted image bravo zate. prou si nardila... jest sem ga tut včerej  par požirkov... pa še ga bomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2659
7.7.2008 19:54:22   
Lara Croft
Pupe, evo mene..... imam novo miško.... LUXUZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ.... user posted image
En dan sem hmali zašlatala leptop na tla, ki sem se matrala brez....

Mene je pa glava bolela v petek in soboto.... sem ugotovila, da od vročine... v enemu prostoru imamo velik bolj vroče in kr naenkrat mi zakuha in me začne boolet glava.... pol grem mal drugam in je takoj boljš.... ma včeraj in danes zvečer se je tku lepu ohladilo.....Sem se končno naspala

Bog je na moji strani.... user posted image user posted image user posted image

PS. pišem da gorje svinji... ma nisem kriva jst.... to so moji zelo predolgi nohti.... ma če mi jih je žal strič... user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2660
7.7.2008 20:13:05   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

aja sem pa odkrila razlog mojega slabega počutja. mi  je mami pritisk zmerla in mam ful nizkega. tko da je to to. in zdj najbolš da bi kšn kofetk spila, da se mi mal neha vrtetuser posted image

Sploh ne govori. Danes dopoldan sem imela občutek totalne izčrpanosti in nemoči. To se mi vsake toliko zgodi. Enostavno ne morem nič, tudi čustveno sem tak, da bi se kar jokala user posted image . Pa mine. Pritisk imam tudi jaz nizek, pa še za to mi je pulz skoraj 100/min nabijal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2661
7.7.2008 20:42:53   
ključek
kolk je grozn se seliti

kaj je s tabo, ženska???user posted image   jaz pa komaj čakam, da greva v najino novo hiško. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
upam, da še pred porodom. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2662
7.7.2008 20:45:48   
ključek
aja pa še en kup enih sobnih rož imam, ki bi se jih rada znebila

in kaj nej nardim z njimi?? kam se to zmeče (gnoj, kompost, smetnjak???)

vrži vse v smeti, bo najboljše. edino če imate smetnjak za take smeti. pol pa naj tja roma.

Neposredna povezava do sporočila: 2663
7.7.2008 20:47:22   
ključek
ma včeraj in danes zvečer se je tku lepu ohladilo.....Sem se končno naspala

pri nas je bla pa zjutraj taka sparina, meni je teklo po vseh kanalčkih...............user posted image
se pa zdle spet neki nakuhava, spet grmi, pa črno je..........................user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2664
7.7.2008 20:52:38   
arabela*
Ja,jaz pa imam pa vedno tak slab občutek totalne izčrpanosti.Pa nikoli ne mine,samo včasih se malo izboljša.Se samo tolažim s tem,da še malo,pa bo tega konec.
Samo razpoloženje je pa vedno vredu,se bojim,da nebo kaj upadlo po porodu.

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2665
7.7.2008 21:28:20   
ključek
user posted image user posted image user posted image user posted image  pr nas je bil spet neurje.................pa toča vmes................ta vreme je čist zmešan.............

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2666
7.7.2008 22:23:44   
arabela*
ojoj,tu pa samo dež,pa zelo je grmelouser posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 2667
7.7.2008 22:34:37   
arabela*
ženske,spet imam monologeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2668
7.7.2008 23:21:33   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: lana luna

zdj ko sem diplomirala ne rabm več tistih kupov zapiskov iz faksa... in zdj bi rada spraznla omaro, pa ne vem a nej to preč zmečem al mi bo še kdaj prou pršlouser posted image user posted image user posted image ker tega je res ful!!!

kakšn nasvet mogoče???

aja pa še en kup enih sobnih rož imam, ki bi se jih rada znebila (čeprou s težkim srcem ker so to živa bitja, a ne... mal sm prismuknjena). u glvanm to so zelo stare rože in jih res ne mislm sabo vlačt tja kamor grem, tukej kjer so bodo pa itak konec dočakale enkrat.

in kaj nej nardim z njimi?? kam se to zmeče (gnoj, kompost, smetnjak???)user posted image user posted image user posted image

Jaz ti predlagam, da knjige spraviš na kakšno knjižno polico, fotokopije in ostalo kramo pa v kontejner za papir. Rože pa vržeš v biološke odpadke, zemljo pa na vrt.
Moji učenci bi verjetno na to pripomnili kaj v stilu: Spet učitlca za smeti neki težiuser posted image (malo se ukvarjam z ekologijo na naši šoli)

Neposredna povezava do sporočila: 2669
7.7.2008 23:28:58   
meta21
Že nekaj dni selim vse svoje službene stvari iz otroške sobe (nekoč moje) v klet, kjer sta mi moj user posted image  in foter namenila en kotiček s pisalno mizo in policami. Na isto mesto pa se seli tudi moj lubi s svojim papirovjem, ker ima še nekaj študijskih obveznosti pred sabo.

In kaj sva danes ugotovila? Mulc se še rodil ni pa naju že v klet seli!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  .....in sosed je dodal: Ko bo zrasel, vaju bo pa čez prag .... (zraven je še z nogo nazorno pokazal kaj...)user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil meta21 -- 7.7.2008 23:29:26 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2670
8.7.2008 7:49:44   
taja1235
Hojla

kako smo danes, ko je malo osvežitve ;)

meta21 js uceri nism sla v ker se mi res ni dalo it..a ti si sla? kaj so kej povedali?
dns pa pridem ob stirih v porodnišnico...upam da ne bo spet vroče..
pa kolegico grem pogledat k je rodila v soboto...ima ful probleme z dojenjem ji noce
mali pit mleka pa ves lacen...bogi revcek..

Nc pupe lep dan pa uzivite****

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2671
8.7.2008 8:37:34   
pf
Pozdravljene. Taja 1235 danes je pa res prava osvežitev. Samo upam, da cel dan ne bo deževalo, da lahko grem potem malo ven. Jaz sem hvalabogu zaključila z materinsko šolo. Smo imeli samo trikrat.
A so vam tudi rekli v materinski šoli, da potrebujete izpisek iz rojstnega lista zraven v porodnišnico? To sem prvič slišala. Par dni nazaj sem ravno hodila po njega.

(odgovor članu taja1235)
Neposredna povezava do sporočila: 2672
8.7.2008 8:54:53   
*bubi*
Dobro jutro! user posted image

Danes pa se je spalo user posted image

A so vam tudi rekli v materinski šoli, da potrebujete izpisek iz rojstnega lista zraven v porodnišnico? To sem prvič slišala. Par dni nazaj sem ravno hodila po njega.

Ne, zakaj pa bi to rabila? Da bom dokazala, da sem jaz jaz? Saj imam osebno. No, jaz do zdaj tega nikoli nisem rabila. Glede vpisa otroka, očetovstva in podobno - če na občini ne bodo znali sami podatkov in papirjev skupaj poiskat, ki jih sicer oni obdelujejo, potem sploh občin ne rabimo user posted image user posted image user posted image

Me bolj skrbi, da bi se mi kdo na izvid za krvno skupino obesil, ker je pisana še na dekliški priimek, pa v LJ narejena 3 leta nazaj.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2673
8.7.2008 9:14:36   
coko
Dobro jutro še od mene! Sicer bolj oblačno kot prejšnje dni, ampak nam vsaj vroče ne bo.

imena- midva sva ta vikend končno izbrala imena za najinga user posted image . Sva se matrala... Upam, da si do poroda ne premisliva, ker se nama res ne da še enkrat imen iskat.

Drugač pa punce, če bo septembra takšna gužva v LJ porodnišnici kot je zdej, bomo verjetno kar na hodniku pristale! Od mojga user posted image  kolega ima ženo, ki dela v LJ porodnišnici in je rekla, da jih po dveh dneh kar šibajo domov. Včeraj pa je bil še na tečaju za partnerje in je babica rekla, da so imeli ta vikend, 56 porodov v 48h! Halooo! Si kar predstavljam kakšna norišnica je bila to.

Vidim, da tudi ve slabo prenašate vročino. Ali se mogoče kateri mašijo ušesa? Meni se full. Potem se morem kar malo spočit na pojstli, pol je pa boljš.

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2674
8.7.2008 10:56:33   
pf
Meni se tudi čudno zdi Bubi to z izpiskom iz rojstnega lista, ampak med listinami, ki naj bi jih nesla zraven v porodnišnico je bila na seznamu tudi ta listina, pa še govorila nam je o tem. Čudno.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 2675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  105 106 [107] 108 109   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Predviden datuma poroda je vedno samo okviren
Ginekolog vam bo rok poroda izračunal s pomočjo posebne formule, vendar je to le približna ocena in ne pomeni, da se bo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.