Anitka
|
Oj! Me včeraj ni bilo gor, pa bi morala sedaj cel roman napisat in pokomentrirat , le da verjetno ne bom utegnila, ker je danes Gal malo siten. Kriči, če ga odložim, dudke ne zagrabi (saj je itak skoraj nikoli), v naročju pa lepo zadremucka. Zvečer smo zaspali nekaj čez deseto, jedli smo ob enih, štirih in ob pol sedmih, ko smo bili malce dalj časa budni in smo zakinkali še do devetih. Me pa prav zanima le kdaj nam bo uspelo spati vsaj 5 ur v enem kosu. Do zdaj nam še ni Glede nošenja pokonci je tudi pri nas tako, sploh ob večerih, ko vrešči v položaju lupinice, čim ga pa postavimo pokonci je zadovoljen da je joj. Špelin@ ne bom brala spet tistih neumnih komentarjev, ker se mi ne da ubadati s tem, amapk si mislim, kako so te spet napadale. Mah še dobro, da imamo dvoje ušes - v enem notri, v drugem ven Pač nismo vse rojene za "supermame". Pa mislim, da so naši otročki vseeno srečni in zadovoljni, da nas imajo, pa tudi preživeli bodo z nami. Aurora a tvojga Gala tudi krčki matrajo? Kak je hudo to zraven gledat. Jaz imam pa iz avstrijske lekarne eno kremico za masiranje trebuščka dojenčkom - Aromatische Salbe in je prav fino, pa še tak fajn po mentolu diši Uejpam, da pri vseh naših hroščkih krči izzvenijo čimprej. Veš ugotavljam, da imata najina Gala kar podobne navade. Tudi naš večinoma zaspi kar pri dojenju ali pri atiju v naročju Tu pa tam se nam sicer posreči zaspati kar tako, a res le tu pa tam. Eole mi bomo za našega na morje kar prenosno posteljico vzeli s sabo. A ima katera kje pri roki kakšen seznamček - kaj vzeti s sabo na dopust? A se strinjate, da ga naredimo? Bi nam frišnim prvič mamicam malce pomagalo. Špelin@ kaj pa če vzameš s sabo posebej vodo in posebej AM (mislim, da obstajajo tudi prav dozirne posodice za to . vsaj pri Tommee Tippee sem to videla )pa si tam skupaj zmešaš? No jaz sicen nimam izkušenj s tem, ker še nismo pili po flaški, ampak razmišljala sem malo o tem Katy, ko dobim kako idejo za darilo ti jo napišem. Razen seksa mi trenutno nič ne sede Estrella kako pa kaj kakanje pri Alji? Upam, da se je uredilo. Naš je začel spet normalno kakcat (do 3 krat dnevno) Uff celo uspelo mi je nekaj napisat Lep dan vsem skupaj