|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: trojčki
23.6.2008 8:29:10   
scubadiver
joj GT in Mogant kako so krasni vajini trije princi user posted image user posted image user posted image Prav fantastični so! Hvala da fotke delita z nami, pa čeprav sem jaz samo firbec na vaši strani user posted image

28.11.07 se je rodila naša princeska Lana

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 276
23.6.2008 8:33:09   
Janya
Glavno je, da ste vi užival, pa da so korenjaki dobro sprejeli morje user posted image  user posted image  user posted image
Po slikah sodeč ste res uživali maximalno.
Na žalost pa ferbci tekom let ne zginejo  user posted image , tako da atrakcija boste vedno user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 277
23.6.2008 10:54:05   
mogant
ja tamali so res uživali, so navdušeni nad vodo, še meni je bila malo mrzla, oni so pa kar čofotali, Tim je celo plaval kot psiček...v tamalem bazenčku so pa pravi divjaki, se kar dričajo in tudi nehote tunkajo, pa jih nič ne moti, malo se odkašljajo in pozabijo, sploh ne jočejo, če jih zalije voda...

moram še povedat kako mi jemo zelenjavo user posted image , včeraj sva jim pripravila tako "dobro" kosilo: brokoli, krompir in prvič malo olivnega olja in seveda muke in muke, ne vem če je vsak pojedel cele tri žličke... in potem rečem, kaj pa če dodava še banano? in ti faloti so zmazali vse do zadnje žličke v par minutkah...

(odgovor članu Janya)
Neposredna povezava do sporočila: 278
29.6.2008 18:05:08   
Mat3ja22
IZVIRNO SPOROČILO: Ancy

Me sploh ne čudi, da ste bili glavna atrakcija, verjamem da je tečno, ampak takšnilih lepotcov pa ni vidiš vsak dan user posted image user posted image user posted image user posted image res so srčkani user posted image user posted image user posted image ..... sicer je pa važno da ste se imeli fajn user posted image

se opravičujem, da se vključujem v vašo temo, ampak pod taa post se moram podpisat.

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 279
30.6.2008 8:56:31   
dodi
IZVIRNO SPOROČILO: tatam

Verjamem,da ste bli atrakcija,ja.Ko smo bli mi v Čatežu so buljili v nas kot da bi nas hotli kupit,pa mamo samo user posted image user posted image .Pa seveda še dva starejša zraven in nas je za malo četicouser posted image Velikokrat me doleti vprašanje,češ pa menda niso vsi štirje vašiuser posted image Ne,sosedove mam zraven,joooojjj!!!

Si predstavljaš kako je to,ko nas vidijo vse skupaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najprej vidiš,kako preštevajo...potem pa se obregnejo v mali dve,v isti sapi sprašujejo če so vsi najini...in kolikokrat so dvojčki....user posted image user posted image user posted image user posted image ko poveva,da so VSI najini,pa imajo oči na peceljnah....ja,ja mi smo ko marsovci....

MOGANT
-RES STE LUŠTNI IN PRAV VIDI SE KAKO STE UŽIVALI...BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 280
30.6.2008 13:23:50   
pikceva
OJla,

Ti, res so luškani :)...Atrakcija, ni kaj. Ti, mimogrede, kako ste rešili z avtosedeži?

LP

(odgovor članu scubadiver)
Neposredna povezava do sporočila: 281
1.7.2008 7:05:30   
mala pikica
Pa to je neverjetno, kako so te štručke zlate user posted image user posted image user posted image Na žalost pa so te zadnje slike edine, ki jih vidim. Zakaj se pa vseh prejšnjih ne vidi?

Vsak dan nam sije sonček Gašper!

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 282
1.7.2008 9:15:07   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: dodi

IZVIRNO SPOROČILO: tatam

Verjamem,da ste bli atrakcija,ja.Ko smo bli mi v Čatežu so buljili v nas kot da bi nas hotli kupit,pa mamo samo user posted image user posted image .Pa seveda še dva starejša zraven in nas je za malo četicouser posted image Velikokrat me doleti vprašanje,češ pa menda niso vsi štirje vašiuser posted image Ne,sosedove mam zraven,joooojjj!!!

Si predstavljaš kako je to,ko nas vidijo vse skupaj....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Najprej vidiš,kako preštevajo...potem pa se obregnejo v mali dve,v isti sapi sprašujejo če so vsi najini...in kolikokrat so dvojčki....user posted image user posted image user posted image user posted image ko poveva,da so VSI najini,pa imajo oči na peceljnah....ja,ja mi smo ko marsovci....

MOGANT
-RES STE LUŠTNI IN PRAV VIDI SE KAKO STE UŽIVALI...BRAVO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Joj,veš da se večkrat spomnim na vas,ko nas tak čudno gledajo!user posted image Se navadiš kdaj tega al kak??Mene kar moti,ko gremo kam in kažejo s prsti za namiuser posted image No,priznam pa da vedno manjuser posted image

(odgovor članu dodi)
Neposredna povezava do sporočila: 283
1.7.2008 9:16:01   
tatam
Mogant sem pozabla napisat kak so zlati vaši fantje!!Fulll lepi otrociuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 284
1.7.2008 10:20:45   
mpotocn
Teh korenjakov se pa res ne moreš nagledatiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mega izgledajo in seveda verjamem, da ste in boste atrakcija. Čeprav vem, da je nadležno(vidim pri nas), pa bi tud jaz pogledala za trojčki oz. se potrudim čim bolj neopazno pogledati tudi za dvojčki.

NAJINE PUNČKE
Manca
Vita in Vesna

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 285
1.7.2008 12:49:35   
gt
OJla,

Ti, res so luškani :)...Atrakcija, ni kaj. Ti, mimogrede, kako ste rešili z avtosedeži?

LP

Ta vikend sprobali tri sedeže. Grejo v avto brez problema. Še kak cm ostane lufta ;)
Zdej se morajo fantje samo še navadit sedet v avto.....

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 286
1.7.2008 12:51:18   
gt
Pa to je neverjetno, kako so te štručke zlate Na žalost pa so te zadnje slike edine, ki jih vidim. Zakaj se pa vseh prejšnjih ne vidi?

Za izpad slik je moja napaka. Sem popravil. Upam da sem našel vse slike. Če še kje kakšna manjka mi povej :)
Sem jih pa tudi pomanjšal ker so baje pri nekaterih slike čez cel ekran.
Upam da najdem čas da naredim nek fotoalbum za na internet da bojo slikce na kupu vse.

lp, Gregor

(odgovor članu mala pikica)
Neposredna povezava do sporočila: 287
1.7.2008 12:52:36   
gt
Teh korenjakov se pa res ne moreš nagledati

Mega izgledajo in seveda verjamem, da ste in boste atrakcija. Čeprav vem, da je nadležno(vidim pri nas), pa bi tud jaz pogledala za trojčki oz. se potrudim čim bolj neopazno pogledati tudi za dvojčki.

Sej nekaj je če se pogleda. Me sploh ne moti. Da se pa recimo ustavi ko dajem fantu jest in še pride zraven in me rukne če lahko slika...

(odgovor članu mpotocn)
Neposredna povezava do sporočila: 288
1.7.2008 15:27:16   
emaa
Gt ta je pa res huda. Mi smo bili na morju tudi atrakcija, itak o vsi prepričani, da sta enojajlna dovjčka, prefirbcala sta pa vse. Mene je enkrat ena znanka od moje mami, mal pritisk dvignila, ko je začela kar nosek brisat malemu. Kot da lahko vse naenkrat, amapk njej pa tudi ni bilo treba

(odgovor članu gt)
Neposredna povezava do sporočila: 289
1.7.2008 16:47:22   
mogant
Tamali se vam lepo zahvaljujejo za komplimente user posted image , se sprašujejo po kom majo to lepoto, po mami verjetno neuser posted image

Teh radovednih pogledov sem se jaz že malce navadla, ker sem že precej prevozičkala, ampak ja z vozičkom greš mimo, oziroma jih spregledaš in preslišiš, je pa razlika če ležiš na plaži, ker se ljudje ustavljajo in kar strmijo, pa potem se še pogovarjajo kot, da nas tam sploh ne bi bilo, sem se morala ene dvakrat kar nazaj v njih zastrmet, da jim je potegnilo... mi je pa jasno seveda, da pritegnemo poglede, saj se pač ljudje sprehajamo z odprtimi očmi uglavnem in opazujemo naravo, ljudi, dogajanje okrog sebe....

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 290
1.7.2008 21:50:14   
pikceva
Ojla,

GT, samo, da ni treba menjavat avta :)

Ej, Mogant, so pač morali prit trije lepotci skupej, da dajo vedeti s kakega testa so :). Kar se tiče komentarjev; folk je pa itak zadet, mene opozarjajo, da jih moti sonce, naj jim nadenem klobuk (nemogoče), naj kateri obrišem nos, da je prevroče za ven, pozimi je bilo pa premrzlo. Me prou zanima če se ukvarjajo tudi s tistimi z enim otrokom. Tako je to, ko je drugim dolgcejt :)

lp

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.7.2008 0:50:04   
NAVT
Jaz sem bila včeraj v bistvu prvič nesramna. Ena teta je na sprehodu vprašala če  sta oba fantka. Nešteto je bilo še bolj butastih in neprimernih vprašanj, zgleda da sem imela včeraj luno. Sem se ji zarežala nazaj in ji rekla, da če ne vidi da so v roza.

(odgovor članu pikceva)
Neposredna povezava do sporočila: 292
4.7.2008 10:46:25   
mogant
Ja pa še nekaj je, nas vedno še poleg vsega vprašajo a so vsi trije enojajčni, ker so si zelo podobni, pa ne da me to moti, ker uglavnem so to ljudje s katerimi se pogovarjam in pogovor nanese tudi na to (no tudi kakšni bolj zvedavi mimoidoči se najdejo).
Moti me bolj to, ker ne vem in vsak vpraša, kako pa da ne veš in vedno znova razlagam, zakaj ne vem... pa kaj bom morala celo življenje eno in isto zgodbo ponavljat, pa konec koncev bi tudi mene zanimalo.... a je res to tako težko pridobljiv podatek? ima kdo izkušnje s tem??? a bi res morali na DNK test, da bi bili zagotovo prepričani?

(odgovor članu NAVT)
Neposredna povezava do sporočila: 293
4.7.2008 11:39:45   
emaa
Mogant ne vem, baje je možno tudi z raziskavo krvne skupine in podskupin ugotoviti, cene ne vem. Torej, če so tu razlike potem niso enojajčni, če pa ni razlik, pa samo še DNK. Naša dva ne vem, večina ne verjame, da sta dovjajčna, vprašanje, če ne bi bila čisto enaka, če ne bi bil David 3/4 kile lažji. 

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 294
4.7.2008 17:51:49   
Ancy
trojčki kolikor vem itak ne morejo biti enojajčni. Lahko sta 2 ali 4, 3 pa ne, tako da sta lahko 2 enojajčna en pa je njun dvojajčen ;)

(odgovor članu emaa)
Neposredna povezava do sporočila: 295
4.7.2008 20:01:32   
dodi
Tudi trojčki so lahko enojajčni,vendar to lahko dokažeš samo s testi...
Pa le poglej male tri malo bolje...ni videti razlike med njimi,vizualno ne...karakterno pa najbrž zelo...ah spet pametujem....user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 296
4.7.2008 22:52:02   
mogant
Ancy tudi trojčki so lahko enojajčni, zelo redek primer ampak možen,
(link , še en link, še en link), sicer pa to, da je možnost 1: 200 milijonov ne verjamem ravno, še v Sloveniji, takorekoč v razvitem svetu ne vemo koliko jih je, ker noben tega ne preverja, kaj šele v državah kjer genetika ni na takem nivoju kot pri nas...
Ravno zato me zanima česa oz. kakih testov se poslužujejo v Avstriji, Ameriki, na Nizozemskem, da jim je ta podatek na voljo praktično že ob rostvu in če so tem testom avtomatsko podvrženi vsi trojčki istega spola in z isto krvno skupino?

(odgovor članu Ancy)
Neposredna povezava do sporočila: 297
   kolesa
5.7.2008 10:33:50   
DianaB
Pozdravljeni!

Vse ki vas trenutno moti ogledovanje otrok in ste kot cirkuška točka, naj vas potolažim, ko malčki ne bodo več v vozku bo tega konec, ker ljudje opazijo vozek in ne otrok. Takoj, ko bodo sami tekali okoli bo nelagodje minilo. In nekaj časa bo kar čudno.....

Sedaj pa še ponudba: imamo nekaj koles za starost tam okol 5 let, če koga zanima. Kolesa so rabljena a z veseljem jih podarimo.

lp

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 298
5.7.2008 12:59:18   
tatam
IZVIRNO SPOROČILO: mogant

Ja pa še nekaj je, nas vedno še poleg vsega vprašajo a so vsi trije enojajčni, ker so si zelo podobni, pa ne da me to moti, ker uglavnem so to ljudje s katerimi se pogovarjam in pogovor nanese tudi na to (no tudi kakšni bolj zvedavi mimoidoči se najdejo).
Moti me bolj to, ker ne vem in vsak vpraša, kako pa da ne veš in vedno znova razlagam, zakaj ne vem... pa kaj bom morala celo življenje eno in isto zgodbo ponavljat, pa konec koncev bi tudi mene zanimalo.... a je res to tako težko pridobljiv podatek? ima kdo izkušnje s tem??? a bi res morali na DNK test, da bi bili zagotovo prepričani?

To pa tudi mene strašno razjezi!!Zdaj ponavadi rečem,da mata oba dve jajci,pa me samo čudno gledajouser posted image Sita sem tega,da se vsak,ki ma minuto časa pikne v nas in ..Poleg tega kaj je sploh pomembno al sta eno al dvojajčna?!Meni ni,torej nekemu tujemu tud ni treba bit!!
Ja,potem pa ponavadi še kak pa te to ne veš???user posted image

(odgovor članu mogant)
Neposredna povezava do sporočila: 299
5.7.2008 14:23:56   
Ancy
Dodi, na vizualno komponento se ni za zanašati, ker sem videla že mnogo dvojajčnih dvojčkov ki so bili tako rekoč identični.....
Kar se pa tiče enojajčnih trojčkov pa res prvič slišim, je pa zanimivo... Lahko se kaj pozanimam na faksu kako je s tem? Glede na to da je pogostost tako nizka gre verjetno za neke vrste ''mutacijo'' ?

(odgovor članu tatam)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena, ki otrokom prinašajo srečo v življenju
Starši si najbolj od vsega želimo, da bi bili naši otroci srečni v življenju. Nekateri celo verjamejo, da k temu lahko p...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?