Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 13:40:50
|
|
|
|
Anonimen
|
a melono ste že dale tamalim? jst jo jem zdele...Tjaša pa dela..njam, njam, njam...res! Ne moreš verjet, kok je smešna
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 13:45:07
|
|
|
|
April
|
naš je že probal, vse buče
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 13:50:50
|
|
|
|
Anonimen
|
April, sej sem ji že dala vmes, ko sem čakala na odgovor ... Naša je že res večino sadja, razen jagod pa citrusov..no limono je že cuzala
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 13:55:57
|
|
|
|
Talika19
|
Jaz mu pa še nisem dala melone, ker jo jaz tudi ne maram. In potem ko je ne bo cele pojedel, jo bom mogla stra vrečt, ker jo ne bom pojedla. Moj pa tudi ne.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 14:05:09
|
|
|
|
Anonimen
|
talika, sej te štekam valda melona je velika in če je nihče ne poje... Jst dam Tjaša tud stvari , ki jih jst ne jem, da ne bo tolk zbirčna ..se sej se hecam...npr. jst organsko ne prebavljam jogurtov, tamla jih pa obožuje...ampak melona je res prevelika samo za Marka ..
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 14:31:03
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika talika, sej te štekam valda melona je velika in če je nihče ne poje... Jst dam Tjaša tud stvari , ki jih jst ne jem, da ne bo tolk zbirčna ..se sej se hecam...npr. jst organsko ne prebavljam jogurtov, tamla jih pa obožuje...ampak melona je res prevelika samo za Marka .. enkrat bom kupila tisto narezano v plastični posodici, da jo bo poskusil, saj tam ni nobenih dodatkov, kaj?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 14:34:39
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: poopsika talika, sej te štekam valda melona je velika in če je nihče ne poje... Jst dam Tjaša tud stvari , ki jih jst ne jem, da ne bo tolk zbirčna ..se sej se hecam...npr. jst organsko ne prebavljam jogurtov, tamla jih pa obožuje...ampak melona je res prevelika samo za Marka .. enkrat bom kupila tisto narezano v plastični posodici, da jo bo poskusil, saj tam ni nobenih dodatkov, kaj? ja točno, tisto kupi. Mislim, da ni...jst dostkrat tisto tudi kupim in je samo narezana melona. Samo pazi na datum na embalaži
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 14:38:23
|
|
|
|
Antigona
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika April, dvomim, da bomo prišle do 12. dela A zgleda k da bi izumirale??? Se mi zdi, da odkar je nekaj čvek pršlo iz dopusta spet pridno filate (filamo) strani
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 15:00:18
|
|
|
|
April
|
naš je jagode že takrat probal, ko so ble taprve zrastle, kakšne dva mesca nazaj... obožuje pa maline...se greva kar na vrt napast in poje tud 30 malinc...pa borovnice in ribez ima tud rad
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 15:08:13
|
|
|
|
*lenc@*
|
talika, pa kupi pol melone in naj jo proba, ostalo dašš pa drugim v hišši pa je.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 17:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
naročena pri Stevotu ...kok fajn, da imam monologe. Nč, šibamo ven
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 17:46:17
|
|
|
|
LadyB
|
vauu popsika, BRAVO za odločitev, super boš
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 20:19:33
|
|
|
|
April
|
IZVIRNO SPOROČILO: poopsika naročena pri Stevotu ...kok fajn, da imam monologe. Nč, šibamo ven o super. A prav on te bo ostrigel? Kdaj pa...daj da boš dala slikco takoj
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 20:26:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Hoj Lady, hvala April, ne ne bo me Stevo strigel..sploh nisem vprašala za njega ...strigla me bo Tjaša . Naročena sem šele čez en teden tko, da bo treba na sllikco mal počakat
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 21:11:35
|
|
|
|
Petjana
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: janana ja v Laguni je tudi čist nizka vodica,kjer je petja lahko puzala.drugače pa je skoz na nogah in se sploh noče več pestovat,samo še akcija in šibanje naokoli...kot da bo kaj zamudila če ne bo skoz hodila. Lahko bi se enkrat potem kar tukaj zmenile. Koliko je pa vstopnina? tkole majo http://www.laguna.si/si/?D=13 mi bi mogl pa jutri tamalga peljat v čateške,petja je pa neki vroča.tko da če bo ponoči kaj hujšega,bove midve kar doma ostale.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 21:31:11
|
|
|
|
Talika19
|
Mi smo pa bili popoldan v Avstriji in nas je nazaj grede ujelo ful neurje s točo. Hvala bogu, da je bila bolj drobna. Na vrhu enega prelaza še v Avstriji je bilo 6 stopinj, noro. No gor smo v glavnem nakupili samo za Marka, sem dobila ful lepe cunjice. Je pa zanimivo, da ima C&A skoraj vsak artikel za 1 eur dražji kot je pri nas. Sem videla enake zadeve kot sem jih pri nas kupila. Se pa zdej res skoraj ne splača več gor hodit, ker so zdej vse te trgovine tudi pri nas. Včasih je bilo drugače ko jih ni bilo. Moj je bolj navajen gor hodit, ker od Tržiča je do Celovca toliko kot do Ljubljane.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 21:34:20
|
|
|
|
Talika19
|
Lahko se enkrat zmenimo na Laguni. Edino zdej je vreme za pon in tor napovedano še slabo. Takoj ko bo spet lepo in vroče. Ok?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 21:37:01
|
|
|
|
JORJA
|
Talika še dobro ste jo odnesli, glede na to kaj berem, kakšna toča je bila.... Kot že veš smo bili na vašem koncu....in smo šli en dan v Avstrijo na Baško jezero (poznaš?)......zelo lepo.....škoda da nismo imeli seboj kopalk bi se lahko kopali v jezeru.
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 21:45:16
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Talika še dobro ste jo odnesli, glede na to kaj berem, kakšna toča je bila.... Kot že veš smo bili na vašem koncu....in smo šli en dan v Avstrijo na Baško jezero (poznaš?)......zelo lepo.....škoda da nismo imeli seboj kopalk bi se lahko kopali v jezeru. Pojma nimam. Kje približno je to?
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 21:47:47
|
|
|
|
Talika19
|
Kakšna žalostna in nesmiselna nesreča se je zgodila v Sevnici.
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 21:59:59
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Talika še dobro ste jo odnesli, glede na to kaj berem, kakšna toča je bila.... Kot že veš smo bili na vašem koncu....in smo šli en dan v Avstrijo na Baško jezero (poznaš?)......zelo lepo.....škoda da nismo imeli seboj kopalk bi se lahko kopali v jezeru. Pojma nimam. Kje približno je to? http://sl.wikipedia.org/wiki/Ba%C5%A1ko_jezero Malo čez mejo....šli smo pa čez Korenjsko sedlo....
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 22:02:40
|
|
|
|
JORJA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 Kakšna žalostna in nesmiselna nesreča se je zgodila v Sevnici. ja res tragedija!!!!
|
|
|
|
RE: Avgustovske čveke 07 - 11.del 4.7.2008 22:04:27
|
|
|
|
Talika19
|
IZVIRNO SPOROČILO: JORJA IZVIRNO SPOROČILO: Talika19 IZVIRNO SPOROČILO: JORJA Talika še dobro ste jo odnesli, glede na to kaj berem, kakšna toča je bila.... Kot že veš smo bili na vašem koncu....in smo šli en dan v Avstrijo na Baško jezero (poznaš?)......zelo lepo.....škoda da nismo imeli seboj kopalk bi se lahko kopali v jezeru. Pojma nimam. Kje približno je to? http://sl.wikipedia.org/wiki/Ba%C5%A1ko_jezero Malo čez mejo....šli smo pa čez Korenjsko sedlo.... Lepo. Mi smo rekli, da bomo zdej enkrat šli na Vrbsko jezero.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?