![](https://static1.ringaraja.net/images/warningCookies.png)
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:00:18
|
|
|
|
Suzi*
|
mlavla, za take patrone moraš met pa zmerom še kako hujšo izjavo pripravljeno. sicer se pa nikar ozirat na take bebce. baba je pač vstala z levo, al pa že dolgo ni nič fasala. jaz bi ziher ven padla in jo nakurla nazaj. Kaj se ima že navsezgodaj za usajat.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:01:56
|
|
|
|
pina-1
|
čer. jaz sem pa k****. Ani se šele danes okoli 21 ure našla buško nad desnim ušeskom. Kako se počuti ni treba razlagat: kot najslab ša mati na svetu, ki šele po 24 urah odkrije buško otroku na glavi. Nikoli si ne bom oprostila če bo z oja ANčko kaj narobe . Jutri se greva zjutraj pokazat, pa če me si postrani gledajo. Jaz temu srahu in skrbe nisem več kos. Sicer je ančka bila danes kar dobro. Popoldne je bla bolj živahna kot dopoldne. Dopoldne je bla pa kar umirjena. Zaspala je pa koi okoli 22:30, ko sem jo v posteljo dala. JAz bi jo pa kar na rokah držala in z njo v rokah spala. Samo da jo mam ob sebi. Pa ve, da je AC bolj varna, če bi bilo kaj narobe Aja, pa buška jo nič ne boli. Sem jo celo pretipala, pa ne reagira. Upam, da je to dober znak.... Mene je tako strah in sploh ne morem k sebi pridet. PRosim, stiskajte pesti za ojo Ančko da vse skupi ni nič. Oprostite, ker sem vam zamorila večer.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:03:59
|
|
|
|
Janey
|
mlavla a taka s pripodn špegli? jaz sem se iz mb v lj prpelala pa sme pol ure zamudla pa mi je rekla da zdaj pa več ne morem it, sem popizdla jo poslala v tri **** materne in šla. ko sem prišla naslednjič točno se me hvala bogu ni spomnila ampak v tem primeru sem pa jaz na njo kričala babo zmešano. lahko noč
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:07:32
|
|
|
|
Suzi*
|
Ej, Pina, dej se malo umiri. Jaz mislim, da je čist vse ok. Moraš pozitivno razmišljat!!!! Sicer pa že od včeraj mislim na vas. Vse bo ok. K dr. pa le pejdi. če ne zarad druzga, zarad sebe, da se malo pomiriš.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:13:00
|
|
|
|
mlavla
|
IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla a taka s pripodn špegli? jaz sem se iz mb v lj prpelala pa sme pol ure zamudla pa mi je rekla da zdaj pa več ne morem it, sem popizdla jo poslala v tri **** materne in šla. ko sem prišla naslednjič točno se me hvala bogu ni spomnila ampak v tem primeru sem pa jaz na njo kričala babo zmešano. lahko noč ja točno ta je bila...očitno ta večkrat z levo nogo vstane...
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:13:14
|
|
|
|
Suzi*
|
grem se umit. pridem še F5 stisnit.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:15:11
|
|
|
|
mlavla
|
Pina Želim ti res lepo mirno nočko!!! jst pa tud grem
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:20:15
|
|
|
|
Janey
|
IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla a taka s pripodn špegli? jaz sem se iz mb v lj prpelala pa sme pol ure zamudla pa mi je rekla da zdaj pa več ne morem it, sem popizdla jo poslala v tri **** materne in šla. ko sem prišla naslednjič točno se me hvala bogu ni spomnila ampak v tem primeru sem pa jaz na njo kričala babo zmešano. lahko noč ja točno ta je bila...očitno ta večkrat z levo nogo vstane... ne večkrat vedno kriči na vse...jaz sem bla že 3x tam in vedno je bila GROZNA. pinika moja upam da bo vse dobro. jaz sem če se spomniš jakca zabila v strop ko je bil star 3 tedne, pa dobro vem kak se počutiš. ampak če je ona dobro in nič ne bruha in nima plave buške in je ne boli potem te nima kaj skrbet, da ti bo pa lažje pa le pojdita k dr. mislim na vaju zdaj pa res grem
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 3.7.2008 23:36:21
|
|
|
|
Suzi*
|
evo mene. vidim, da ste vse že pakirale v pančevo. šibam še jaz. nočko
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 0:28:05
|
|
|
|
Bajsa
|
No evo še zadnje javljanje Ju3 mam cel kup opravkov, pa spet sva z madam sami, a je kej novga to NEEEE Moj gre na brajnika, ker je itak bolj pomembno to kot vse ostalo...ah ni da bi govoru. Janey ti se kr olajšej, sej zato pa smo tuki da te poslušamo. Pina držim pesti za Ano, sej je vse v redu z njo! Že cel dan mislim na vaju Dons sem šla iskat nov avtosedež, maxi cosi, pa ji ga bom kr namontirala, pa da vidim kako se bo madam počutila, če nau kul, bom pa itak mela lupinco v prtlažniku, zdej k mamo tko velik avto , pa bom sam zamenjala, pa bo. Selma dobrodošla! Sm dons pogruntala da mi nismo več februarčice, ampak kavalčice A ja za drug petek velja, tud če nisva vabljene No sm dodala v album slikico od Zale, k je kt un jezni .... Zala geslo: miška Zdej grem pa spat. Sladke sanje!
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 6:13:25
|
|
|
|
itata
|
jaz spet prva itak. mali se je danes odločil, da po dojenju ob 4:30 pač ne bo takoj zaspal. pa sva se mal igrala a ne... kaj pa čem. vmes sem si še noge pobrila, mojga spedenala in pojedla prvi del zajtrka... zzdej grem pa še mal nazaj poležat. okol 8h morva pa itak vstat, ker greva v službo na obisk to mi je cel hec.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 7:57:13
|
|
|
|
dolenjka
|
Jutro IZVIRNO SPOROČILO: mlavla IZVIRNO SPOROČILO: Janey mlavla a taka s pripodn špegli? jaz sem se iz mb v lj prpelala pa sme pol ure zamudla pa mi je rekla da zdaj pa več ne morem it, sem popizdla jo poslala v tri **** materne in šla. ko sem prišla naslednjič točno se me hvala bogu ni spomnila ampak v tem primeru sem pa jaz na njo kričala babo zmešano. lahko noč ja točno ta je bila...očitno ta večkrat z levo nogo vstane... al pa ga večkrat ne faše Pinči vse bo ok, boš videla Jaz sem pa važna, ker je carica spala v kosu od 21h do 6.30 Sem imela čist trde prjatlce, pa sem vseen mojga klicala če se kej spomne, če se je ponoč kej dogajal Ker je zadnje dni "štrajkala" in se zbujala med 3.30 in 4.30 Upam, da imamo zdaj spet tole spanje nazaj, ker jaz sem tipi topi danes, ko sem spala 7 neverjetnih ur v kosu Mogoče bova za nagrado kam šli
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 7:57:47
|
|
|
|
dolenjka
|
UUUUUUUU a sem celo druga?
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:05:23
|
|
|
|
misar
|
tretja??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:08:57
|
|
|
|
misar
|
dobro jutro evo danes pa kar ok noč...morda je res našo babo vročina matrala, ker danes smo luftal ko norci. je bila budnica ob 00:30, pa pol še enkrat popravljanje dude pa spet lakota ob 4:30, pa smo skupaj spal do jutra ja se mi zdi žeprav nobel , hudič ene se pa pritožujete, ko vam mulci celo noč spijo, zakaj še ne podnevi nič moram kar letet. ker ne bi lazla okoli glih po največji vročini ...papa
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:12:23
|
|
|
|
Suzi*
|
jutro. smo tud mi že od pol sedmih pokonc.zdej pa skupaj rr čekirava, žana mi pa po krožniku po marmeladi s prsti packa. to noč je jedla 2x, pa vse to v 9ih urah....se pravi na 3 ure kokr podnevi. sicer mogoče ni lačna, mogoče je samo žejna, dude pa nimamo, da bi jo tako zamotila da bi nazaj zaspala. res je vsako noč drugač. ha ha ha.....ne vem al ste tako dolgočasne al kaj, ampak tamala mi je zakinkala sede tukej za računalnikom. je skor z glavo usekala po mizi.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:19:45
|
|
|
|
Suzi*
|
dolenjka, za spanje. naša je včerej to izvedla, danes pa čist kontra. bo že.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:30:52
|
|
|
|
dolenjka
|
Pri nas to ni blo prvič in upam, da je zdaj vsaj za nekaj časa urejeno Naša tudi spet pančka, jaz se bom pa mal poštimala in bova verjetno mal v LJ skočili po darilo za mojga, ki ima v sredo RD, ker sva včeraj preveč čvekali Sam našmu ne smem povedat, ker bo pop**** da sem vsak dan v LJ. Bom rekla, da greva k Metki in Janezu. Meti, ne me izdat, pa še vašmu povej Do takrat sem pa samo vaša
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:33:45
|
|
|
|
Februarka08
|
Jutro. Jest se ne grem več tamala je zapspala ob 21.30, se zbudila ob 00.15, potem ob 3.15, ob 5.45 in pomoje okrog 7h. Upam da je tole samo mlaj, ker če mi ga bo začela svirat, ne vem kaj bom..... al pa ji je mlek premal in bo treba kaj hrane dat pa še to sred noči ji ni bla ziza zadost, gre na drugo, se spet neki pritožuje, hoče še par požirkov preden zaspi in sem jo prestavljala iz zize ne zizo kot mačka mlade mislim, za zdej pa že par noči več ne spi... mah, bo že bolj... upam.... sem pa kot zombi. Grem na zajtrk če bom pol kej boljš volje... Pinči da bo z Ano vse ok.
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:36:54
|
|
|
|
Suzi*
|
Pina, a si šla Ano pokazat?? kako ste??
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:41:36
|
|
|
|
Neni13
|
Dobro jutro, mi smo z dopusta. Imeli smo se super. Vsi smo fasali barvo, celo . Bili smo v senci pod drevesom, pa še dežnik. Mali je kot mulat. Zdaj se je pa treba počas na to klimo navadit, ma je sopara..Jaz bi šla kar nazaj.. Lepo se imejte, se še kaj beremo...
|
|
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:45:02
|
|
|
|
misar
|
neni13 dobrodošla nazaj...komaj čakam, da vaju kaj vidim
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:46:33
|
|
|
|
dolenjka
|
Punce moje, če se bo naslednji teden kaj kulturno ohladilo, organizirava s carico pohod v hrib. Sreda ne pride v upoštev, ker ima moj RD, drugače pa. Zdaj je vse odvisno od temperatur in vaše volje
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:50:26
|
|
|
|
mlavla
|
jutro.. mi smo meli pa za en drek noč..se je tamala skoz neki zbujala..zdej si bom pa počas začela že zobotrebce tlačit pod oči..če ne vas ne bom mogla brat.. upam,da bo šla tamala kej kmal spat..ker bi šla jst tud pozdravčič
|
|
RE: Februarski sončki 2008 - 3. del 4.7.2008 8:50:48
|
|
|
|
kati kati
|
jutro vsem ...pozdravljena neni13...kako je hitro minilo a ne.. kakšne stvari se dogajajo okoli nas...kaj je včeraj delala polna luna...a ste slišale kaj se dogaja na Blanci??? naaj jih varuje
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.